קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 26 דברים לזכות בלב של בחורה
    על ידי Haviv בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 13-10-2013, 18:19
  2. שאלה] בחורה יכולה להכנס להריון עם יש לה קרום ו...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום יעוץ מיני
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 30-06-2009, 22:11
  3. [דיון] כמה פוסטמה יכולה להיות בחורה
    על ידי Rolsrois בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-06-2009, 13:20
  4. שאלה מצלמה דיגיטלית יכולה לשמש גם כמצלמת אינטרנט?
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 15:43
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

"בחורה....יכולה לאהוב את הסטטוס, המראה והכסף שלו"

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ברירת מחדל "בחורה....יכולה לאהוב את הסטטוס, המראה והכסף שלו"

הסיבה היחידה שבנאדם צריך "קשר" עם בחורה הוא כדי להכיר בחורות אחרות ולקבל סטטוס חברתי כזה או אחר. אם מישו הכניס לך מחשבות רומנטיות לראש שכח מזה תכף ומיד, בחורה לא יכולה לאהוב גבר כי זה לא אפשרי לאהוב מישהו, היא יכולה לאהוב את הסטטוס, המראה והכסף שלו. בתור אחד שנראה טוב אתה צריך להיות מודע לזה.
    הנושא שהתגובה הזו התפרסמה ננעל ולכן לא יכולתי להגיב על זה. אבל ראיתי את זה והתביישתי.

לא מדובר פה על סטוץ מזדמן שהבחורה תזרום אם אותו בחור על פי הסטאטוס, המראה והכסף והביטחון ועוד 1001 גורמים.. שזה עוד אני אומר ניחא.
    מדובר פה על קשר מי שכתב את התגובה הנ"ל אתה נמשך לנשים יפות בעלות כסף ומעגל חברתי רחב או שאתה נמשך לאופי של בחורה?
    בחורה תזרום במועדון עם מישו בעל הגורמים הנ"ל.. אולי זה יפתח לו דלת לכניסה לקשר איתה והם יצאו לכמה דייטים. אבל מפה מהרגע הזה שאתה תכנס איתה לדייטים היא תמשך לאופי שלך ולא למה שמסביב. אלא אם היא סתם רוצה לעקוץ אותך והיא "אוהבת" אותך בגלל הכסף כי וואלה חסר לה כמה בגדים בארון. בחורה איכותית לא תתחתן עם גבר בגלל הסטטוס, המראה והכסף שלו אלא אם יש בה משהו פגום.

האופי משחק כאן תפקיד חשוב באהבה.. אולי לא במשחק שלכם.
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:51.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לא מאמין באהבה. אם לא הייתי משתנה, אפילו שמנה מכוערת לא הייתה שמה עלי. וזה בדיוק מה שהיה עד שהשתניתי.
    אם לא הייתי משתנה, בחיים לא הייתה לי אפילו ידידה שלא נדבר על חברה.
    אם לא הייתי משתנה, הייתי מת בתור בתול שפתיים. 100%.
    אבל כשהשתניתי, כל הבנות שירדו עלי פעם היו מוכרות כליה בשביל ללכת איתי ברחוב או להראות אותי לחברות הכונפות שלה. למה?????? לא הייתי איזה שמן מעוות או נראיתי כ''כ גרוע בחטיבה, גיל ההתבגרות+צמיחה איטית (בגיל 15-14 נראיתי כמו ילד כאפות בן 8) היא הסיבה. חפשו בגוגל UGLY DUCKLING SYNDROME יש את זה להרבה דוגמנים ושחקנים בהולדיווד אני ממש לא היחיד. טום קרוז הוא דוגמא טובה וגם הבחור ששיחק את נוויל בהארי פוטר נראה לי קוראים לו MATT LEWIS
    מי שלא הבין..תמונה להמחשה:

רק בגלל המראה החיצוני שלי בחורות שה"מקובלים" שהיו איתי בחטיבה יכולים רק לאונן עליהן, מתחילות איתי לבד ועוד באינטרנט ששם זה 100% מראה חיצוני. לא כל יום אמנם כי אני עדיין לא בשיא הפוטנציאל שלי והייתי אומר אפילו לא חצי ממנו אבל זה קורה. פעם, יכולתי רק לחלום על יחס שכזה.

הייתי בקשר פתוח חצי שנה עם בחורה עם נתונים "קצת" יותר גבוהים מהכונפות שכולם פה מכנים אותן "כוסיות", כל עוד לא עשית משהו כזה אין לך זכות לנסות ללמד אותי.
    בכלל, כל עוד לא הייתם בקשר עם בנות מהHIGH SOCIETY אין לכם זכות לדבר כי אתם מדברים מתוך 0 נסיון. פותח הנושא, דיברת פעם בכלל עם בחורות כאלה במציאות? היית איתן בקשר? אני מניח שלא.

אני יגיד לך משו ידידי אני לא יוצא עם בחורות ממוצעות, אני מזיין אותן, כן, אני זורם איתן אבל אני בחיים לא לוקח אותן בתור חברה כי הן צריכות להגיד תודה שבחור כמוני בכלל מוכן להכניס את הזין שלו לחור הממוצע שלהן.

למה אני אומר את זה וחושב ככה? כי אני יודע. פשוט יודע.

מי שלא מסכים איתי הוא אחד מהשניים:

1. תמיד היה אחד שאהבו אותו ואף פעם לא היה מכוער ולא היה צריך לעשות מייקאובר קיצוני בשביל להשיג דבר כזה או אחר בחיים.
    2. מכוער שחי בסרט שיאהבו אותו רק בגלל שהוא "עצמו".
    3. מכוער שיוצא עם מכוערות או ממוצע שיוצא עם ממוצעות חושב שהוא דוגמא לכל הקשרים בעולם.

אני נמשך לאופי של בחורה. רק בעיה אחת - אין למכוערות או ממוצעות אופי שמושך אותי.

למה אני כ''כ אובססיבי על זה?

כי הסיפור שלי מאמת את המציאות כל פעם מחדש.
    איך זה, שבחטיבה, בנות אפילו לא ירקו לכיוון שלי, אפילו מבטים לא הייתי מקבל, אפילו ידידות לא היו לי
    אבל בתיכון, הפכתי לההפך הגמור?
    איך זה שבנות שבחטיבה שנתנו לי יחס של חרא, התייחסו אלי כמו לאלוהים כשפגשו אותי ברחוב?
    איך זה שהבחורות שיצאתי איתן שמו זין ענק על הממוצעים והמכוערים שבכלל מדברים איתם, ולי נתנו יחס של מלך?

מראה חיצוני, סטטוס וכסף זאת הסיבה. במקרה שלי זה היה שילוב של מראה חיצוני, מעמד חברתי וסוג של "כוח" שהיה לי ביד באותה תקופה שרק זה היה מביא לך כסף ובחורות עד שאתה מקיא מזה.

אני יודע שהבחורות שיצאתי איתן לא היו שמות עלי אם הן היו פוגשות אותי בחטיבה. הן אפילו היו צוחקות עלי. אחת מהן בעצמה אמרה לי משהו כמו "עשית בשכל שהשתנית, אם לא היית מי שאתה היום לא היה לך את כל זה"

אי אפשר להתאהב סתם ככה, תמיד צריכה להיות סיבה. והסיבה היא מעמד כזה או אחר, מראה חיצוני, כסף, מעמד חברתי..

ובשביל להביא בחורה שהיא "הפרס", צריך להיות "פרס" בעצמך ולהראות קצת בשר.

למה בבצפר שלכם החנונים לא יצאו עם כוסיות ואפילו לא עם ממוצעות?
    למה אנשים שנראים כמו ZYZZ לא יוצאים עם ממוצעות ומכוערות?
    למה זמרים ומפורסמים יוצאים עם דוגמניות ולא עם בנות רגילות?
    למה דוגמנים לא יוצאים עם כונפות?
    למה כוכבי ג'רזי שור לא יוצאים עם בנות ממוצעות?

ופולו321, צודק, הן מחפשות גם כסף, מעמד חברתי ופרסום. אבל בגדול? בחור שרירי עם פרצוף יפה שמסתבב עם תחתונים הוא יותר ממספיק לרובן.
    מי שלא יוצא מהבית זה אתה. או שאתה חי בסרט מאוד מאוד רע.

לרוב האנשים בעולם יש אופי טוב, יש הרבה יותר אנשים טובים מאשר אנשים חראות.

איך זה ש99% מהגברים..בחיים לא יגעו בבחורות שנראות ככה בלי לשלם מאות שקלים?

אתה באמת חושב שבשביל להביא בנות כאלה...אתה צריך אופי טוב והן יתאהבו בך רק בגללו??????????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תלמדו ידידי זה כוסיות וזה הבנות שאני מדבר עליהן.
    מתחת לזה זה לזיין ולזרוק.

If you want to get the best, you have to become the best.
    בין אם זה מעמד חברתי, מראה חיצוני, כסף או פרסום וקשרים...העקרון הוא אותו עקרון..אתה רוצה איכות? תהיה איכותי. כי הבחורות ברמה הזאת, בחיים לא יאהבו אותך בגלל מי אתה אלא בגלל מה שאתה מחזיק ביד.

אלא אם כן אתם נמשכים לזה שבשביל זה לא צריך כלום אבל תהיה בטוח שהן יבגדו בך עם מליונר או אחד שנראה כמו דוגמן בלי שתדע:

אם אתם לא מסתפקים בנחיתות הגנטית הזו, תתכוננו להזיע.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 02-01-2013 בשעה 03:30.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    זה ברור אחי...לאנשים פה אין מושג על מה הם מדברים.
    חוץ מזה שמבחינה מדעית אפשר להתאהב...אז זיוני שכל כאלה ואחרים לא יועילו...האנשים פה לא באמת יוצאים מהבית ולא מסתובבים עם בנות שוות ועם אנשים טובים,
    אז אין להם מושג שאפשר להביא כוסיות גם בלי להיות דוגמן תחתונים...בנות הם כמו כל בנאדם אחר והן מחפשות קצת יותר מבחור שרירי שמסתובב בתחתונים ברחוב (מוצג א' : ZYZZ, שאין לי מושג למה אתם מעריצים אותו, חוץ מזה שהוא חתיך ומסתובב בתחתונים)
    למה אני מעריץ אותו? כי הוא בנאדם שהיה יותר מעפן מכל אחד פה הוא היה אשכרה מאונן על ציורים סיניים של אנימה ומנגה

והשתנה 180 מעלות ללא זכר למי שהיה פעם ועשה דברים ב22 שנה מה שאתה ושאר הקנאים לא יעשו ב200 שנה. הוא מייצג טוב מאוד את האידאל שאני מנסה להחדיר לפה, אולי חוץ מהסטרואידים אבל כל דבר עדיף מלהיות ילד 9גאג...

זה לא רק הוא. זה כל אחד ששינה תחיים שלו בצורה קיצונית. לתום קרוז היו מציקים בבצפר, היום הוא סמל סקס.
    לארנולד שוורצנגר קראו שחיף מסריח והוא היה ילד כאפות, היום הוא...פאקינג ארנולד, אלוהים בבכבודו ובעצמו.
    ארמין ואן ביורן התחיל לתקלט בחדר קטן בבית שלו עם מערכת די זולה והיום הוא אלוהים.
    טיאסטו היה מופיע במקומות של מסיבולבול בשקל תשעים היום הוא פאקינג טיאסטו.

השאלה היא..את מי אתה מעריץ?? הודים מסוממים שמדברים על החיים ולא משנים אותם ומזיינים תשכל ללא הפסקה?

מי האנשים שאתה מעריץ ועל מה יש להעריץ אותם? שוט.

אפשר להביא כוסיות כשיש לך מעמד חברתי גבוה וישך קשרים בחיי לילה או הרבה כסף או שאתה מפורסם. או שכמוש אמרת דוגמן תחתונים. אין דרכים אחרות שכח מזה ותפסיק להשלות את עצמך ואת חברי הפורום.

נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 02-01-2013 בשעה 03:16.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אפשר להתאהב. סוף פסוק. אבל זה לא קורה סתם, זה מתחיל מאיפשהו... זה מתחיל מהידלקות. לאהוב באמת זה שלב מאוד מאוד חזק שלא מגיעים אליו הרבה בחיים. זה השלב שבו גם אם תאבד את הכל הבן אדם השני יישאר איתך. כל מה שבא לפני באמת קשור לכל מני מרכיבים שהם, שעליהם מדברים פה על הזמן בפורום.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אין לי מה להוכיח הסיבה הפשוטה שאני לא מאמין שאני מיוחד או איזה גורו. סתם בחור שנראה מעל הממוצע שהיה מביא בחורות מעל הממוצע בגלל גורם כזה או אחר (לא בגלל האופי שלי תהיה בטוח). אני רק אומר דברים שקורים כל יום בחוץ בין אם זה לא או לכל אחד אחר, זה שאתה לא יוצא מהבית ובורח מהמציאות ל9גאג שלך זה בעיה שלך לא שלי. מה אתה רוצה שאני יצלם סרטון איך בחורה מתחילה איתי או אצלם את ההודעות שלי מהפייסבוק? FUCK OFF BRAH
    אם אתה עדיין לא מאמין לי פשוט תהפוך לסטוקר של אחד שנראה טוב ותראה איזה יחס הוא מקבל ואיזה יחס אתה מקבל

ככה שאין לי סיבה להוכיח דברים שהוכחו עוד בתחילת המאה. ככל שתיראה טוב יותר - תקבל יחס טוב יותר. ואני חוויתי את זה על בשרי. ככה שיש לי זכות לדבר, יותר מלך.

לא צריך להיות גאון גדול כדי לדעת שאחד שנראה ממש טוב יכול להביא "קצת" יותר מבחורה ממוצעת..זה כבר לא קשור למי שאני...זה דברים שאו יש או אין. אם אתה רוצה הוכחה תיזכר בתקופת התיכון מי הייתה ה"קבוצה" שהייתה מביאה את כל הבחורות השוות והקבוצה שהייתה הכי קשורה לחיי לילה. זה הסגנון. או שאתה משנה את עצמך, פיזית, או שאתה מקבל את אותו היחס לשארית החיים שלך. אני בניגוד אליך הבנתי את זה ושינתי את עצמי וכל פעם לוקח תמראה החיצוני שלי שלב קדימה כי תמיד יש מה לשפר.

ונכון, בשביל להיות עם כוסיות אפשר להיות גם בעל מעמד חברתי גבוה וקשרים בכל מקום. או עשיר...או מפורסם...או דוגמן! אבל שורה תחתונה אתה לא יכול לבוא בתור בחור כזה ולצפות שמישי תאהב אותך בגלל מי שאתה (וזה עוד מישו שנולד מכוער MOUTHBREATHER, אני עוד הייתי במצב טוב עם פוטנציאל רק עם התפתחות איטית וקיבלתי יחס של חרא אז תחשוב מה בחור כזה מקבל):

תפסיק להשלות את עצמך ולהשלות את האנשים פה, אם באמת היית מביא "3-4 בחורות ביום" היית יודע מה הסיבה שהן איתך. אולי כי היה לך "שם" כזה או אחר? אולי היית נראה טוב ברמה שהן היו מתגאות בך מול חברות שלה? אה...מצלצל לך? אם לא, אתה כובע שקרן שחושב שלגשת ל1000 בחורות זה מביא משו בחיים ככה ש...מה אני יגיד לך מקווה שיום אחד תקח את עצמך בידיים ותשתנה, וכשתשתנה, תדע תמיד מה עומד מאחורי האינטרס של מי שאיתך.
    או שאתה שקרן, או שאתה מאוד תמים שבכה בטיטניק לפני שעה וכתב על זה פוסט בפורום.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 02-01-2013 בשעה 09:31.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

[QUOTE=DashBerlin;7742116]למה אני מעריץ אותו? כי הוא בנאדם שהיה יותר מעפן מכל אחד פה הוא היה אשכרה מאונן על ציורים סיניים של אנימה ומנגה

והשתנה 180 מעלות ללא זכר למי שהיה פעם ועשה דברים ב22 שנה מה שאתה ושאר הקנאים לא יעשו ב200 שנה. הוא מייצג טוב מאוד את האידאל שאני מנסה להחדיר לפה, אולי חוץ מהסטרואידים אבל כל דבר עדיף מלהיות ילד 9גאג...

זה לא רק הוא. זה כל אחד ששינה תחיים שלו בצורה קיצונית. לתום קרוז היו מציקים בבצפר, היום הוא סמל סקס.
    לארנולד שוורצנגר קראו שחיף מסריח והוא היה ילד כאפות, היום הוא...פאקינג ארנולד, אלוהים בבכבודו ובעצמו.
    ארמין ואן ביורן התחיל לתקלט בחדר קטן בבית שלו עם מערכת די זולה והיום הוא אלוהים.
    טיאסטו היה מופיע במקומות של מסיבולבול בשקל תשעים היום הוא פאקינג טיאסטו.

השאלה היא..את מי אתה מעריץ?? הודים מסוממים שמדברים על החיים ולא משנים אותם ומזיינים תשכל ללא הפסקה?

מי האנשים שאתה מעריץ ועל מה יש להעריץ אותם? שוט.

אפשר להביא כוסיות כשיש לך מעמד חברתי גבוה וישך קשרים בחיי לילה או הרבה כסף או שאתה מפורסם. או שכמוש אמרת דוגמן תחתונים. אין דרכים אחרות שכח מזה ותפסיק להשלות את עצמך ואת חברי הפורום.

[/QUOTE

את האמת אני מעדיף להקשיב ״להודים מסוממים״ תראה,חלק גדל מהם לא עשו 2% מהעבודה ש zyzz שלך עשה,אבל הם מבסוטים ומאושרים מהחיים הרבה יותר ממנו

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

תחזור בך..

ההודים המסוממים אחלה חבר'ה והרבה יותר עדיפים מכאלה שמורידים אותך למטה, אבל הם בעצמם לא עשו כלום בחיים ורק מדברים על תאוריות שמעולם לא הוכחו. לי היו המון חברים כאלה אז אני יודע, הם חבר'ה סטלנים שכיף לעשן איתם ירוק או DMT בטבע ולשקוע במחשבות. לפני שנה הייתי יוצא אפילו בעיקר עם אנשים כאלה והייתי מתעסק בלפוצץ תמוח שלי ביחד איתם.. אבל פרקטית הם שווים לתחת. זה למה אני לא לקחתי חבר'ה כאלה ברצינות לאף תוכנית שלי בחיים.

היה לי חבר נרקומן מגעיל, היה מתמסטל מכל דבר אפשרי (כולל הרואין שהוא פעם אחת ניסה לעשן וחטף חתיכת כאפה ממנו), אבל מה הוא היה הבנאדם הכי מבסוט ומאושר בעולם..אבל בסופו של יום..לא הייתי רוצה חיים כמו שלו. אני יכול לממן לעצמי ממש עכשיו אספקה של חומר לכמה שנים טובות ולחזור לישראל לגור אצל ההורים או לזרוק את עצמי בטבע. יש סיבה למה אני לא עושה את זה והסיבה היא שאני לא לוזר.

סגנון חיים כזה לא קורץ לי ומעולם לא קרץ...למה להיות נרקומן מסריח שאפשר לשפר את עצמך וזהו..
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 02-01-2013 בשעה 10:58.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

WTF...כמה חראטה באשכול אחד.

טיילר, חד וחלק..אם אתה אומר שאין דבר כזה אהבה, זה מהסיבה הכי פשוטה בעולם : בחיים שלך לא אהבת מישהי או נדלקת על מישהי או התאהבת בבחורה.
    ברגע שזה יקרה, אני לא יצטרך יותר לראות כאלה אשכולות עם הבולשיט הזה...אהבה זה דבר מוכח.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

קיצר המשכתם לזיין בשכל ולא עניתם על השאלות שלי ששאלתי ברצינות. כי אין לכם תשובה למציאות. בארבו, יצאתם זייני על באינטרנט, forever mirin.

וכן, אני מתכוון לדגמן בעתיד, אני אמנם לא משו קיצוני כמו בראד פיט אבל לעומת הגבר הממוצע אני סמל סקס, יש לי את כל הנתונים לזה, בעיקר אחרי שאסיים את המסה+חיטוב. u mad, inferior genetics hairy short mouthbreather faggot?
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 02-01-2013 בשעה 18:25.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:49.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    קיצר המשכתם לזיין בשכל ולא עניתם על השאלות שלי ששאלתי ברצינות. כי אין לכם תשובה למציאות. בארבו, יצאתם זייני על באינטרנט, forever mirin.

וכן, אני מתכוון לדגמן בעתיד, אני אמנם לא משו קיצוני כמו בראד פיט אבל לעומת הגבר הממוצע אני סמל סקס, יש לי את כל הנתונים לזה, בעיקר אחרי שאסיים את המסה+חיטוב. u mad, inferior genetics hairy short mouthbreather faggot?
    אולי שתתחיל לדגמן מישהו ייראה מי הבנאדם מאחורי המקלדת...

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    לא מאמין באהבה. אם לא הייתי משתנה, אפילו שמנה מכוערת לא הייתה שמה עלי. וזה בדיוק מה שהיה עד שהשתניתי.
    אם לא הייתי משתנה, בחיים לא הייתה לי אפילו ידידה שלא נדבר על חברה.
    אם לא הייתי משתנה, הייתי מת בתור בתול שפתיים. 100%.
    אבל כשהשתניתי, כל הבנות שירדו עלי פעם היו מוכרות כליה בשביל ללכת איתי ברחוב או להראות אותי לחברות הכונפות שלה. למה?????? לא הייתי איזה שמן מעוות או נראיתי כ''כ גרוע בחטיבה, גיל ההתבגרות+צמיחה איטית (בגיל 15-14 נראיתי כמו ילד כאפות בן 8) היא הסיבה. חפשו בגוגל UGLY DUCKLING SYNDROME יש את זה להרבה דוגמנים ושחקנים בהולדיווד אני ממש לא היחיד. טום קרוז הוא דוגמא טובה וגם הבחור ששיחק את נוויל בהארי פוטר נראה לי קוראים לו MATT LEWIS
    מי שלא הבין..תמונה להמחשה:

רק בגלל המראה החיצוני שלי בחורות שה"מקובלים" שהיו איתי בחטיבה יכולים רק לאונן עליהן, מתחילות איתי לבד ועוד באינטרנט ששם זה 100% מראה חיצוני. לא כל יום אמנם כי אני עדיין לא בשיא הפוטנציאל שלי והייתי אומר אפילו לא חצי ממנו אבל זה קורה. פעם, יכולתי רק לחלום על יחס שכזה.

הייתי בקשר פתוח חצי שנה עם בחורה עם נתונים "קצת" יותר גבוהים מהכונפות שכולם פה מכנים אותן "כוסיות", כל עוד לא עשית משהו כזה אין לך זכות לנסות ללמד אותי.
    בכלל, כל עוד לא הייתם בקשר עם בנות מהHIGH SOCIETY אין לכם זכות לדבר כי אתם מדברים מתוך 0 נסיון. פותח הנושא, דיברת פעם בכלל עם בחורות כאלה במציאות? היית איתן בקשר? אני מניח שלא.

אני יגיד לך משו ידידי אני לא יוצא עם בחורות ממוצעות, אני מזיין אותן, כן, אני זורם איתן אבל אני בחיים לא לוקח אותן בתור חברה כי הן צריכות להגיד תודה שבחור כמוני בכלל מוכן להכניס את הזין שלו לחור הממוצע שלהן.

למה אני אומר את זה וחושב ככה? כי אני יודע. פשוט יודע.

מי שלא מסכים איתי הוא אחד מהשניים:

1. תמיד היה אחד שאהבו אותו ואף פעם לא היה מכוער ולא היה צריך לעשות מייקאובר קיצוני בשביל להשיג דבר כזה או אחר בחיים.
    2. מכוער שחי בסרט שיאהבו אותו רק בגלל שהוא "עצמו".
    3. מכוער שיוצא עם מכוערות או ממוצע שיוצא עם ממוצעות חושב שהוא דוגמא לכל הקשרים בעולם.

אני נמשך לאופי של בחורה. רק בעיה אחת - אין למכוערות או ממוצעות אופי שמושך אותי.

למה אני כ''כ אובססיבי על זה?

כי הסיפור שלי מאמת את המציאות כל פעם מחדש.
    איך זה, שבחטיבה, בנות אפילו לא ירקו לכיוון שלי, אפילו מבטים לא הייתי מקבל, אפילו ידידות לא היו לי
    אבל בתיכון, הפכתי לההפך הגמור?
    איך זה שבנות שבחטיבה שנתנו לי יחס של חרא, התייחסו אלי כמו לאלוהים כשפגשו אותי ברחוב?
    איך זה שהבחורות שיצאתי איתן שמו זין ענק על הממוצעים והמכוערים שבכלל מדברים איתם, ולי נתנו יחס של מלך?

מראה חיצוני, סטטוס וכסף זאת הסיבה. במקרה שלי זה היה שילוב של מראה חיצוני, מעמד חברתי וסוג של "כוח" שהיה לי ביד באותה תקופה שרק זה היה מביא לך כסף ובחורות עד שאתה מקיא מזה.

אני יודע שהבחורות שיצאתי איתן לא היו שמות עלי אם הן היו פוגשות אותי בחטיבה. הן אפילו היו צוחקות עלי. אחת מהן בעצמה אמרה לי משהו כמו "עשית בשכל שהשתנית, אם לא היית מי שאתה היום לא היה לך את כל זה"

אי אפשר להתאהב סתם ככה, תמיד צריכה להיות סיבה. והסיבה היא מעמד כזה או אחר, מראה חיצוני, כסף, מעמד חברתי..

ובשביל להביא בחורה שהיא "הפרס", צריך להיות "פרס" בעצמך ולהראות קצת בשר.

למה בבצפר שלכם החנונים לא יצאו עם כוסיות ואפילו לא עם ממוצעות?
    למה אנשים שנראים כמו ZYZZ לא יוצאים עם ממוצעות ומכוערות?
    למה זמרים ומפורסמים יוצאים עם דוגמניות ולא עם בנות רגילות?
    למה דוגמנים לא יוצאים עם כונפות?
    למה כוכבי ג'רזי שור לא יוצאים עם בנות ממוצעות?

ופולו321, צודק, הן מחפשות גם כסף, מעמד חברתי ופרסום. אבל בגדול? בחור שרירי עם פרצוף יפה שמסתבב עם תחתונים הוא יותר ממספיק לרובן.
    מי שלא יוצא מהבית זה אתה. או שאתה חי בסרט מאוד מאוד רע.

לרוב האנשים בעולם יש אופי טוב, יש הרבה יותר אנשים טובים מאשר אנשים חראות.

איך זה ש99% מהגברים..בחיים לא יגעו בבחורות שנראות ככה בלי לשלם מאות שקלים?

אתה באמת חושב שבשביל להביא בנות כאלה...אתה צריך אופי טוב והן יתאהבו בך רק בגללו??????????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תלמדו ידידי זה כוסיות וזה הבנות שאני מדבר עליהן.
    מתחת לזה זה לזיין ולזרוק.

If you want to get the best, you have to become the best.
    בין אם זה מעמד חברתי, מראה חיצוני, כסף או פרסום וקשרים...העקרון הוא אותו עקרון..אתה רוצה איכות? תהיה איכותי. כי הבחורות ברמה הזאת, בחיים לא יאהבו אותך בגלל מי אתה אלא בגלל מה שאתה מחזיק ביד.

אלא אם כן אתם נמשכים לזה שבשביל זה לא צריך כלום אבל תהיה בטוח שהן יבגדו בך עם מליונר או אחד שנראה כמו דוגמן בלי שתדע:

אם אתם לא מסתפקים בנחיתות הגנטית הזו, תתכוננו להזיע.
    עוד לא הספקתי לקרוא פה את כל התגובות אני אגיב בהמשך.
    לגביך, אתה אומר שהייתה קטן ומוכער (אתה אמרת כן?) כונפות לא שמו עלייך... אז בוא תסביר את העובדה למה ערסים שמנים ומכוערים מסתובבים עם כוסיות שדבוקות להם לתחת? מה ההבדל בינך לבין אותם הערסים בגיל שלפני השינוי?
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect