לוחץ על התמונה ואז save picture חחח
לוחץ על התמונה ואז save picture חחח
|
|
אני לא יודע מה אתם בכלל מגיבים? הילד פאקינג בכיתה ח' הוא עדיין לא צריך לאכול בכמויות ולא צריך להתאמן כמו מטורף שיחיה פשוט חיים יצא ויעשה שטויות אני זוכר גם בכיתה ח' וגם בט' פשוט יצאתי עם ידידות בלי ידידות בלי לחשוב על לזיין בלי לחשוב על איך אני משיג את הכוס שלה סתם נטו צחוקים ולהנות בחיים כי שם מתחילות השנים שאתה נהנה בהם הרבה, במיוחד בגיל 15-16 איפה שהלימודים עוד לא לוחצים כמו מי"א, ככה בכיתה ט'-י' אתה יכול לעשות מה שבאלך..
אם אתה רוצה לחרוש על המחשב תחרוש. אבל תנסה לקבוע גבולות ככה שעוד שנה לא תמצא את עצמך מכור למחשב עם זיפים ופשפשים על השיער..
פשוט תנסה לארגן חברים כל פעם מחדש.. סתם כמו שאמרת לכדורסל סתם אפילו לשבת בחוץ ולצחוק על החיים..
מוקדם לך מידי בכלל לחשוב על כל מה שמדברים פה עליו. פשוט תעשה מה שבזין שך, אף אחד לא באמת מסתכל עליך בכיתה ח' או ט' ואומר "אוי הוא מה זה שחיף לא בא לי עליו" אף אחד לא מחפש בגילאים האלה בודיבילדר או בחור אירופאי, מחפשים אחד שכיף לדבר לזרום ולצחוק איתו.
בכיתה ט' הייתי שטותניק רצח והבנות פשוט נדבקו. כיתה י' קצת פחות. משם כבר מי ששטותניק צריך לקבוע גבולות כי אם לא הוא הופך להיות לליצן הכיתה או במילים אחרות הבתול שמבדר את כולם.
שמע אחי קודם כל תתמקד בבריאות שלך זה הדבר הכי חשוב נכון שאתה לא צריך להתבאס מהמחלה אבל אל תעשה דברים שגורמים לך למשהו רע אפילו אם זה מה שנהוג, זין שלך.
בקשר למראה תכלס שחיף או לא שחיף זה באמת לא משנה כי אני הייתי שחיף בכיתה ט' ועדיין מלאא בנות היו מתחילות איתי ברשתות חברתיות זה שהייתי פראייר זה כבר משהו אחר... בגדול תנסה לא להיות מהחנונים וזורם ומשם אתה כבר תבין לבד נראלי את השינוי, כמו שאמרו פה זה באמת לא דברים שאמורים להדאיג אותך בגיל 13 יש לך כמה שנים מאוד טובות לפנייך, בהצלחה =].
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 04-01-2013 בשעה 19:32.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
OP, זה לא הגיל זה התרגיל. אומנם הוא בן 13, אבל במקום להראות כמו חנון רגיל
הוא יכול לשפר את המראה שלו ולאט לאט להתחיל להיות "גבר קטן"
אני בן 14 ושהייתי בן 13 הייתי בהתחלה גם כמוהו כל היום במחשב ולא יצאתי ולא היו לי חברים ולא כלום, אבל לא הייתי כמוהו 1.45 ושוקל 30.
ואני אומר לך שילד בגובה הזה שחיף קטן פיצי כזה אף בת לא תגע בו, שיחכה קצת עד שהוא התפתח, שאני הייתי בגיל שלו הייתי 170 והייתי נראה בן 15 והלך לי מעולה עם בנות, למרות שלא כלכך השתנתי מאז. בכ''מ, תחכה עד שתגדל.