קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] הגיבור שלכם מ Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 18:07
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 19-05-2008, 14:49
  3. [דיון]התמונות שלכם מפייבל
    על ידי Ansem בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 17:38
  4. [דיון] אדריאנו החלוץ הכי טוב בעולם?
    על ידי British_Bloke בפורום כדורגל
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:59
  5. דיון סמאקדאון 1/9/05
    על ידי Dave Grohl בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 20:57
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

[דיון] Status VS Look?

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

ברירת מחדל [דיון] Status VS Look?

טוב אז אתמול במקרה נתקלתי בסרטון הזה ונזכרתי בכם, לעניין.

בקיצור, גם מישהו שמן קירח ששוקל 150 קילו יכול לזיין יותר בנות ממכם, אם יש לכם סטטוס, ערך הם ילכו בשבילכם ולא בשביל איזה אחד שהתחיל איתה בקניון. ואני לא מדבר על ערך מזויף, שאתם אומרים לבחורה "היה לי מלא בחורות וכולן מתות עליי וחופרות לי בפייסבוק" וכן ראיתי מקרים הרבה יותר מטומטמים מאלה, אני מדבר על זה שתמצאו פאקינג חיים, תעזבו ת'מחשב, אל תזייפו DHV, תתחילו להכיר אנשים, לייחצן ואני לא מצפה ואיזה חנון עם משקפיים לבוא ולייחצן, תתחילו לעבוד על איך שאתם נראים, תכירו חברים, מסיבות, קשרים ואז באמת אתם תשתנו.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

נכון חלקית. מסכים עם העיקר אבל הכובעים פה לא יבינו על מה אתה מדבר כי סביר להניח שהם לא באו מהעולם שאני (או אתה מאיך שזה נשמע) באנו.

הבחורה הכי יפה שראיתי בארץ בכל הזמנים, 10 אמיתית ושמה חצי מהדוגמניות מהוליווד בכיס הקטן שגם כסף לא חסר לה (חבר טוב של חבר שלי אפילו זיין אותה או לפחות ככה זה נראה כשהם יצאו מהשירותים לפני 5 שנים עם סיגריה ונראים עייפים מתים..) הייתה מסתובבת מעל לשנתיים עם מעגל חברתי מאוד מסויים, החברות הכי טובות שלה ואיזה בחור די שמנמן שיצא לי להכיר בעקיפין. בנוגע לבחור השמנמן הזה, הוא היה מסתובב עם הבחורות הכי יפות בארץ בזמנו, היה מקושר חזק לכל חיי הלילה. אני בן זונה אם הוא לא זיין לפחות חצי מהן.

הכרתי עוד חבר'ה בסגנון שלו, אבל תכלס אני יגיד לך הם המיעוטים של המיעוטים שבאמת חיים את זה קבוע. וכשאתה מתחיל להתחבר איתם בקטנה ולהכיר אותם, אתה מבין שיש מאחורי התהילה שלהם..."דברים". אני בעצמי הייתי קשור לדבר כזה או אחר בתקופה כזו או אחרת מה שנתן לי כל מה שבחור בתיכון צריך. אבל זה מאוד זמני. ואני לא מדבר דווקא על יחצנות וכאלה, אתה נכנס לזה אם אתה מגיע לאנשים כאלה ואחרים ביציאות כאלה ואחרות. מי שיודע על מה אני מדבר יבין מי שלא לא צריך לדעת.

כן, ישך פול זיונים ואני מתכוון לזה. ואם אתה נראה מעל הממוצע אתה רואה יותר כוס מטמפון. ישך כסף ולא מעט ממנו, ישך המון כוח ואנשים מכבדים אותך. אם יש הגדרה לאלוהים זה אתה. אבל מאחורי זה יש המון, המון סיכונים וזה משהו לא מומלץ פה לאף אחד. אף. אחד.
    אבל כן, זה קשרים (כמעט תמיד בכל הארץ). נטו. לא פחות, לא יותר מזה. קשרים בצורה המוקצנת ביותר שלהם.

מה שכן אלה לא אנשים רגילים, רובם באו ממשפחה עשירה (אני אישית הכרתי כמה) שעברו עליהם חיים די.."לא פשוטים" בלשון המעטה. במילים אחרות, אתם לא רוצים לדעת מה עומד מאחורי החיים שלהם. לכל דבר יש מחיר, גם לחיים שהיו לי בתיכון אני שילמתי מחיר כבד. אני לא ידבר יותר מדי אבל זה לא צירוף מקרים שאני לא בארץ עכשיו.

שאר האנשים? זה מזל חד פעמי שייגמר מאוד מהר. יש אנומליות בכל דבר.

ככה שאם אחד פה רוצה להכנס לסרטים לגבי מה זה ערך באמת (להיות "מקובל" בבצפר שלכם זה לא נחשב לערך ברמה גבוהה כמו שאני מדבר)..הסיכויים שלכם אפסיים.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 05-01-2013 בשעה 10:28.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מאיפה אתה יודע שמה שהוא מדבר זה נכון?

אני לא אומר שלא, פשוט זה נשמע קצת מפוברק למרות שכבר יצא לי לראות עבריינים מכוערים עם ים כסף, וסטטוס כזה שרק הייתם חולמים עליו מביאים כוסיות מטורפות...

נכון, קורה אחת ל- שיש גבר שהוא מכוער להחריד אבל בגלל שיש לו מלא כסף והוא מחזיק חצי מהעיר שלו וכולם מכירים אותו אז הוא יכול להשיג כל בחורה שהוא רוצה..אבל למה להיות אחד כזה? למה צריך בכלל להוות דוגמא, לא הבנתי.

למה שיהיה לך בכלל סטטוס גבוה? למה זה טוב? זה טוב שיש קשרים ולא רע בכלל שיש כסף, אבל לא צריך לשאוף לטופ שבטופ, צריך להראות טוב, צריך לשון חדה כדי שתדעו מה לומר לבחורה כמו שצריך כדי למשוך אותה ואתם מסודרים..

משתמש מתחיל
    לייקים
    13
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    נכון חלקית. מסכים עם העיקר אבל הכובעים פה לא יבינו על מה אתה מדבר כי סביר להניח שהם לא באו מהעולם שאני (או אתה מאיך שזה נשמע) באנו.

הבחורה הכי יפה שראיתי בארץ בכל הזמנים, 10 אמיתית ושמה חצי מהדוגמניות מהוליווד בכיס הקטן שגם כסף לא חסר לה (חבר טוב של חבר שלי אפילו זיין אותה או לפחות ככה זה נראה כשהם יצאו מהשירותים לפני 5 שנים עם סיגריה ונראים עייפים מתים..) הייתה מסתובבת מעל לשנתיים עם מעגל חברתי מאוד מסויים, החברות הכי טובות שלה ואיזה בחור די שמנמן שיצא לי להכיר בעקיפין. בנוגע לבחור השמנמן הזה, הוא היה מסתובב עם הבחורות הכי יפות בארץ בזמנו, היה מקושר חזק לכל חיי הלילה. אני בן זונה אם הוא לא זיין לפחות חצי מהן.

הכרתי עוד חבר'ה בסגנון שלו, אבל תכלס אני יגיד לך הם המיעוטים של המיעוטים שבאמת חיים את זה קבוע. וכשאתה מתחיל להתחבר איתם בקטנה ולהכיר אותם, אתה מבין שיש מאחורי התהילה שלהם..."דברים". אני בעצמי הייתי קשור לדבר כזה או אחר בתקופה כזו או אחרת מה שנתן לי כל מה שבחור בתיכון צריך. אבל זה מאוד זמני. ואני לא מדבר דווקא על יחצנות וכאלה, אתה נכנס לזה אם אתה מגיע לאנשים כאלה ואחרים ביציאות כאלה ואחרות. מי שיודע על מה אני מדבר יבין מי שלא לא צריך לדעת.

כן, ישך פול זיונים ואני מתכוון לזה. ואם אתה נראה מעל הממוצע אתה רואה יותר כוס מטמפון. ישך כסף ולא מעט ממנו, ישך המון כוח ואנשים מכבדים אותך. אם יש הגדרה לאלוהים זה אתה. אבל מאחורי זה יש המון, המון סיכונים וזה משהו לא מומלץ פה לאף אחד. אף. אחד.
    אבל כן, זה קשרים (כמעט תמיד בכל הארץ). נטו. לא פחות, לא יותר מזה. קשרים בצורה המוקצנת ביותר שלהם.

מה שכן אלה לא אנשים רגילים, רובם באו ממשפחה עשירה (אני אישית הכרתי כמה) שעברו עליהם חיים די.."לא פשוטים" בלשון המעטה. במילים אחרות, אתם לא רוצים לדעת מה עומד מאחורי החיים שלהם. לכל דבר יש מחיר, גם לחיים שהיו לי בתיכון אני שילמתי מחיר כבד. אני לא ידבר יותר מדי אבל זה לא צירוף מקרים שאני לא בארץ עכשיו.

ככה שאם אחד פה רוצה להכנס לסרטים לגבי מה זה ערך באמת (להיות "מקובל" בבצפר שלכם זה לא נחשב לערך ברמה גבוהה כמו שאני מדבר)..הסיכויים שלכם אפסיים.
    וואלה, סקרנת תמשיך..
    (אל תזרוק פה חצאי דברים.)

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

כל הזמן מדברים פה על קשרים ועל ערך..שמתם לב שאף פעם לא הסברתם איך להשיג את הקשרים שאתם מדברים עליהם? אני גם לא יודע אם אתם מתכוונים לראשי ממשלה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה
    כל הזמן מדברים פה על קשרים ועל ערך..שמתם לב שאף פעם לא הסברתם איך להשיג את הקשרים שאתם מדברים עליהם? אני גם לא יודע אם אתם מתכוונים לראשי ממשלה.
    מה זה איך להשיג קשרים? עוד מעט תשאל איך להוציא את הבולבול מהתחתונים ואיך לעשות ככה שהוא יוציא פיפי.
    אתה פשוט מדבר עם אנשים ומקווה להתחבב עלייהם ושהם יחבבו אותך..מה זה השאלה הזאת?

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מה זה איך להשיג קשרים? עוד מעט תשאל איך להוציא את הבולבול מהתחתונים ואיך לעשות ככה שהוא יוציא פיפי.
    אתה פשוט מדבר עם אנשים ומקווה להתחבב עלייהם ושהם יחבבו אותך..מה זה השאלה הזאת?
    אני לא מבין על איזה קשרים הם מדברים..

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Biech צפיה בהודעה

בקיצור, גם מישהו שמן קירח ששוקל 150 קילו יכול לזיין יותר בנות ממכם, אם יש לכם סטטוס, ערך הם ילכו בשבילכם ולא בשביל איזה אחד שהתחיל איתה בקניון. ואני לא מדבר על ערך מזויף, שאתם אומרים לבחורה "היה לי מלא בחורות וכולן מתות עליי וחופרות לי בפייסבוק" וכן ראיתי מקרים הרבה יותר מטומטמים מאלה, אני מדבר על זה שתמצאו פאקינג חיים, תעזבו ת'מחשב, אל תזייפו DHV, תתחילו להכיר אנשים, לייחצן ואני לא מצפה ואיזה חנון עם משקפיים לבוא ולייחצן, תתחילו לעבוד על איך שאתם נראים, תכירו חברים, מסיבות, קשרים ואז באמת אתם תשתנו.
    אתה כותב פה כאילו מחר אני קם בבוקר "וואלה זהו אני רץ להיות יחצן וזיין כוסיות".
    תהליך כזה לא אפשרי לרוב האנשים, בעיקר ישראלים שחיים בבועה הישראלית הקטנה [והנחמדה] שלנו, גם אני אוהב אותה. אבל מה לעשות שרק אצלנו מחזיקים מגברים גמדים ושעירים. רק אצלנו בנו מרשות לעצמן להשאיר שערות על הידיים. רק אצלנו בחורה שמנה תחשוב שהיא יכולה לדחות כל אחד.
    תהליך כזה לוקח הרבה הרבה הרבה הרבה זמן.

והצעד הראשון שלו זה לא לכוון לייחצן ולא לכוון לחרא שאנשים שחושבים שהם יו הפנר הבא אומרים להם. אם לא בא לי לייחצן? לא בא לי להתנפח? לא בא לי לצאת כל שבת לאיזה מסיבה נטושה עם אנשים נגועים ובנות ממוצעות שזורמות עם כל אחד.

לכל אחד יש את הסגנון שלו, חבר שלי יש לו את הלייף סטייל הכי אלגנטי שיש. ברגוע בבית עם המזגן והטלויזיה ומערכת ומוזיקה וכל מה שאני רוצה לשתות / לאכול יש על השולחן. ואחלה אנשים.

זה לוקח את היחצנים ב2 שקל של מועדוני זבל שנסגרים אחרי שבוע, שחושבים שלחלק פלאיירים בבצפר [גם אני הייתי עושה את זה] זה מראה על ערך גבוה.
    בזמנו גם אני חשבתי שזה עושה אותי גבר. וזה באמת עשה. אבל בעולם האמיתי זה לא ככה.

מה שאני בא להראות בכל החפירה הזאת, שלכל אחד יש את הסגנון חיים שלו. שכל אחד ימצא לעצמו מה זה אומר "ערך" אם זה אומר להיות מישהו בחיי הלילה שגומר על הספה עם היד שיכור מהתחת בלי אף אחת או אף אחד לידו או בן אדם הכי זורם בעולם שעושה מסיבות רגועות / מסיבות פיצוץ בבית שלו ואז מכיר דרכן ידידות ואנשים חדשים.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מאיפה אתה יודע שמה שהוא מדבר זה נכון?

אני לא אומר שלא, פשוט זה נשמע קצת מפוברק למרות שכבר יצא לי לראות עבריינים מכוערים עם ים כסף, וסטטוס כזה שרק הייתם חולמים עליו מביאים כוסיות מטורפות...

נכון, קורה אחת ל- שיש גבר שהוא מכוער להחריד אבל בגלל שיש לו מלא כסף והוא מחזיק חצי מהעיר שלו וכולם מכירים אותו אז הוא יכול להשיג כל בחורה שהוא רוצה..אבל למה להיות אחד כזה? למה צריך בכלל להוות דוגמא, לא הבנתי.

למה שיהיה לך בכלל סטטוס גבוה? למה זה טוב? זה טוב שיש קשרים ולא רע בכלל שיש כסף, אבל לא צריך לשאוף לטופ שבטופ, צריך להראות טוב, צריך לשון חדה כדי שתדעו מה לומר לבחורה כמו שצריך כדי למשוך אותה ואתם מסודרים..
    זה לאו דווקא עבריינים.

לפחות בשפה שלי. מי שמספק ביקוש של קהל כזה או אחר ועל הדרך עושה כסף ונהנה מזה הוא לא עבריין. זה לא סגנון חיים נורמטיבי ולא משהו שכדאי לספר להורים אבל עבריין לא הייתי קורא לזה.

ומי שחושב שכן, אז הוא עבריין לא פחות קטן ממה שנדמה לו. אני בטוח שכל אחד פה נהג שיכור או חצה באדום או הלך מכות או גנב משהו או שתה מתחת לגיל 18 במקום צבורי או ביקש ממשהו מבוגר לקנות לו סיגריות או עישן חום בגינה.
    מה הופך את ה"עבירות" שלו ל"בסדר" ועבירות של מישהו אחר ל"עבריין"?

תשובה - שטיפת המוח שעברתם בילדות.

אם אתה רוצה להשיג את הטופ בקביעות ולא פעם במליון שנה אתה חיב להיות בטופ, זה הגיון פשוט. בין אם זה מעמד חברתי, קשרים, סטטוס, כסף או מראה חיצוני...בחר בדרך שלך ולך על זה. מי שמוכן להתפשר על להתחנן לממוצעת שתשים עליו שיהיה לו בכבוד, לי זה לא עושה את זה.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 05-01-2013 בשעה 21:29.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

זה לאו דווקא עבריינים.

לפחות בשפה שלי. מי שמספק ביקוש של קהל כזה או אחר ועל הדרך עושה כסף ונהנה מזה הוא לא עבריין. זה לא סגנון חיים נורמטיבי ולא משהו שכדאי לספר להורים אבל עבריין לא הייתי קורא לזה.

ומי שחושב שכן, אז הוא עבריין לא פחות קטן ממה שנדמה לו. אני בטוח שכל אחד פה נהג שיכור או חצה באדום או הלך מכות או גנב משהו או שתה מתחת לגיל 18 במקום צבורי או ביקש ממשהו מבוגר לקנות לו סיגריות או עישן חום בגינה.
    מה הופך את ה"עבירות" שלו ל"בסדר" ועבירות של מישהו אחר ל"עבריין"?

תשובה - שטיפת המוח שעברתם בילדות.

אם אתה רוצה להשיג את הטופ בקביעות ולא פעם במליון שנה אתה חיב להיות בטופ, זה הגיון פשוט. בין אם זה מעמד חברתי, קשרים, סטטוס, כסף או מראה חיצוני...בחר בדרך שלך ולך על זה. מי שמוכן להתפשר על להתחנן לממוצעת שתשים עליו שיהיה לו בכבוד, לי זה לא עושה את זה.
    הוא לא מדבר על כאלה
    הוא מדבר על כאלה שדוקרים במועדון
    גם זה לגיטימי?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לאדע זה לא מעניין אותי

טיילר אחי לספק ביקוש של קהל ליהנות ועל הדרך לעשות מזה כסף נשמע כמו זנות לזה התכוונת? חח

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לא אבל אתה יכול להפוך כמעט כל אחד לזונה שלך. בלי קשר אבל אני מתכוןן להיות כוכב פורנו או לפחות להרוויח ככה מהצד פה בla כשיהיה לי תגוף שאני רוצה..בלי קשר. ככה שתזכרו שאם עוד שנה שנתיים אתם צופים בפורנו יש מצב אתם מאוננים על סרטונים שלי..
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 07-01-2013 בשעה 06:59.

חחחחחחחחחחח שמע אני יודע שלי יש 2 דברים שנותנים לי פוטנציאל כשחקן פורנו אחד זה גובה השני זה גם גובה אבל במקום אחר חחחח (אני יודע שזה נשמע מתלהב אבל כל פעם בנות מחמיאות לי על הגובה בכל המובנים במיוחד במובן השני חחח)

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Biech צפיה בהודעה

השאלה איזה בנות אתה מזיין ... יש מועדון מסוים באזור הצפון , אחד המועדונים הכי חזקים - מוכר כמעט בכל הארץ.
    הבעלים של אותו המועדון שמן מגעיל, באמת גועל נפש שוקל בין 150 - 200 קילו אבל :

הבן אדם בעלים של ה"מועדון" , כמה בחורות הוא זיין רק כדי שהיא תוכל להגיד שהיא נכנסת ב"חינם" ויש לה קומבינות, שתייה חופשית בבר וכו'.
    הבן אדם נוסע על רכב קטלני , בחורות חולות לו על התחת וזה לא בגלל שיש לו לסת מרובעת או ריבועים כמו של דוגמן קלווין קליין אלא בגלל שיש לו כסף בכיסים ורק בגלל זה הוא מזיין.

אז בגלל הכסף , הסטטוס הוא מזיין את כל השרמוטות , את כל הבחורות המגעילות שמוכנות לעשות הכל כדי שתגיד שהיא "מקושרת" אבל בחורות איכותיות הוא בחיים לא יצליח להשכיב.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect