נכתב במקור על ידי
rodney1
א'- אלה שיוצאים עם כוסיות על לא מתחילים עם בנות במועדון, כי הם יוצאים עם כוסיות על..למה להם להתחיל עם אחרות כשיש להם כבר חברות? ועוד כוסיות.
ב'- אם אלה חבר'ה שבדרך כלל הם יוצאים עם כוסיות אבל הם לא מתחילים עם בנות במועדון "כי זה מרגיש להם לא נכון"..הם פשוט משקרים. בגלל האגו הנפוח הם מפחדים להגיד שהם מפחדים מדחייה, הם מפחדים שבחורה תסתכל להם בפנים ותגיד להם "אתה לא נראה מספיק טוב\ אתה לא מושך אותי" או לא יודע מה ואז הם פשוט יפגעו, מסקנה..החבר'ה שאתה מדבר עליהם שקרנים וכנראה שהם לא באמת בעלי בטחון כמו שאתה אומר שהם.
WRONG.
כל גבר שמסתכל על בחורה כוסית, מסתכל עלייה כי היא מושכת אותו והיא עושה לו את זה והוא יהיה מאד מאד מאד מאד מאושר להיכנס איתה מתחת לשמיכה במיטה. אין גבר שלא. הגברים שאומרים "לא" הם פשוט משקרים, למה הם משקרים? כי יש להם בטחון עצמי בשקל והם פשוט מפחדים ומשקשקים שבחורה תסרב להם ותדחה אותם.
אני כל הזמן צוחק על כל מיני חברים כאלה ואחרים שהם משחקים אותה כאלה תותחים..אז אני תמיד עושה להם קטע, "אה וואלה? תחושב שאתה גבר אחושרמוטה? תתחיל עם זאת" ומצביע על איזה כוסית עם חצאית מיני. מה קורה להם באותו רגע אתה יודע? השק אשכים שלהם נכנס פנימה מרוב פחד ואז הם תוקעים איזה משפט מגעיל ומסריח בריח של אגו "מהה..היא נראית פסססדר..היא לא כזאתי.." זה פשוט בולשיט.
גבר אמיתי זה גבר שיודע לדבר בעד עצמו, זה גבר שיודע להביע את מה שהוא רוצה להביע ויכול להציע לבחורה להיות שלו (אני לא בטוח אם להשיג כל אחת, כי זה תלוי גם בה) אבל הוא עדיין יכול להציע לכל אחת..