קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה הייתם עושים במצב של..
    על ידי Beauty_Angel בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 30-07-2010, 01:49
  2. מה אתם עושים במצב כזה?
    על ידי |טאז| בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 18-11-2006, 21:57
  3. מה אתם עושים במצב שיושב לידכם בכיתה מישהו שמדבר לעצמו?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום סקרים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 18-10-2006, 15:58
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 12:58
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 48

מה עושים במצב הבא - עמוד 3

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי PickUpGoro צפיה בהודעה
    אני מכיר אנשים שהם מצליחים עם בנות ויוצאים עם כוסיות על אבל בחיים לא מתחילים עם בנות במועדון.. כי זה מרגיש להם לא נכון לבוא למישהי שהם לא מכירים וזה פוגע באגו אם היא תידחה אותם.

אם יש לו אופציות בכיס אז למה הוא צריך להתחיל במועדון? לא כל מי שלא מתחיל הוא פחדן..
    א'- אלה שיוצאים עם כוסיות על לא מתחילים עם בנות במועדון, כי הם יוצאים עם כוסיות על..למה להם להתחיל עם אחרות כשיש להם כבר חברות? ועוד כוסיות.
    ב'- אם אלה חבר'ה שבדרך כלל הם יוצאים עם כוסיות אבל הם לא מתחילים עם בנות במועדון "כי זה מרגיש להם לא נכון"..הם פשוט משקרים. בגלל האגו הנפוח הם מפחדים להגיד שהם מפחדים מדחייה, הם מפחדים שבחורה תסתכל להם בפנים ותגיד להם "אתה לא נראה מספיק טוב\ אתה לא מושך אותי" או לא יודע מה ואז הם פשוט יפגעו, מסקנה..החבר'ה שאתה מדבר עליהם שקרנים וכנראה שהם לא באמת בעלי בטחון כמו שאתה אומר שהם.

לא כל מי שלא מתחיל הוא פחדן..
    WRONG.
    כל גבר שמסתכל על בחורה כוסית, מסתכל עלייה כי היא מושכת אותו והיא עושה לו את זה והוא יהיה מאד מאד מאד מאד מאושר להיכנס איתה מתחת לשמיכה במיטה. אין גבר שלא. הגברים שאומרים "לא" הם פשוט משקרים, למה הם משקרים? כי יש להם בטחון עצמי בשקל והם פשוט מפחדים ומשקשקים שבחורה תסרב להם ותדחה אותם.
    אני כל הזמן צוחק על כל מיני חברים כאלה ואחרים שהם משחקים אותה כאלה תותחים..אז אני תמיד עושה להם קטע, "אה וואלה? תחושב שאתה גבר אחושרמוטה? תתחיל עם זאת" ומצביע על איזה כוסית עם חצאית מיני. מה קורה להם באותו רגע אתה יודע? השק אשכים שלהם נכנס פנימה מרוב פחד ואז הם תוקעים איזה משפט מגעיל ומסריח בריח של אגו "מהה..היא נראית פסססדר..היא לא כזאתי.." זה פשוט בולשיט.

גבר אמיתי זה גבר שיודע לדבר בעד עצמו, זה גבר שיודע להביע את מה שהוא רוצה להביע ויכול להציע לבחורה להיות שלו (אני לא בטוח אם להשיג כל אחת, כי זה תלוי גם בה) אבל הוא עדיין יכול להציע לכל אחת..

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לאדע, מי שחושב שהוא תותח כי הוא כל סופש משתכר והולך למסיבות ומתחיל עם כל מה שזז אז הוא מעפן רצח ואני מעדיף להיות גיימר חנון ושמן מאשר אחד עם חיים כמו שלו. אין הבדל, שניהם בסופו של יום מביאים ביד בחושך. רק אחד עושה מעצמו בדיחה והשני סתם מעפן.

ואני בחור שיותר מ50 אחוז מהחיים שלו זה מסיבות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    לאדע, מי שחושב שהוא תותח כי הוא כל סופש משתכר והולך למסיבות ומתחיל עם כל מה שזז אז הוא מעפן רצח ואני מעדיף להיות גיימר חנון ושמן מאשר אחד עם חיים כמו שלו. אין הבדל, שניהם בסופו של יום מביאים ביד בחושך. רק אחד עושה מעצמו בדיחה והשני סתם מעפן.

וב-50 האחרים זה חדר כושר, שיזוף וכביסה? PAULY D STYLE?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה

לא אמרתי שאני מתחיל עם כל דבר שזז, וחוץ מזה שאם אני ירצה להתחיל עם כל דבר שזז אני לא ישים זין על אף אחד וגם לא עליך, תאמין לי..בכל מקרה, אני אישית אוהב להתחיל עם כוסיות כי למדתי שקל יותר להתחיל עם כוסיות כי פשוט הרבה פחות גברים מתחילים איתן אז הן מטרות קלות יותר.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    וב-50 האחרים זה חדר כושר, שיזוף וכביסה? PAULY D STYLE?
    כן
    וטרולינג בזמן הפנוי

U MIRIN BRAH?

דווקא אני לא חושב... אולי פחות מתחילים איתן ויש כאלה שבאמת קיבלתי מהן תגובות שמעידות שמה שאמרת נכון אבל הן היו בודדות תחשוב על זה ככה... מישהי שמנה מסריחה 5/10 עושה פוזות עלייך כאילו היא דוגמנית על... אז מישהי שנראית כמו דוגמנית על מה תעשה? זה נכון שיש גם כאלה שהן סבבה אבל רוב אלו שנראות טוב גם עושות מלא פוזות, ויש להם ממה.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 06-01-2013 בשעה 02:16.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:49.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

עצם העובדה שאתה חושב שראית את התמונה שלי זה כבר אומר לי שאני לא יקח אותך ברצינות ולא להגיד לך שמות כי גם אם אני יגיד זה לא יוכיח כלום חוץ מזה שאני יודע לחפש בפייסבוק...סבבה אני מעפן זיז מעפן כולם מעפנים אתה מלך forever mirin. זה מה שרצית לשמוע? קיבלת עכשיו תחזור להשתכר כל סופש בצין צין ועוד הפקות תת רמה של החברים שלך עם אלכוהול במחיר מגוחך בשולחן של 20 בנים ו0 בנות ולחשוב שאתה badass כי אתה מתחיל עם כל אחת שזזה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    א'- אלה שיוצאים עם כוסיות על לא מתחילים עם בנות במועדון, כי הם יוצאים עם כוסיות על..למה להם להתחיל עם אחרות כשיש להם כבר חברות? ועוד כוסיות.
    ב'- אם אלה חבר'ה שבדרך כלל הם יוצאים עם כוסיות אבל הם לא מתחילים עם בנות במועדון "כי זה מרגיש להם לא נכון"..הם פשוט משקרים. בגלל האגו הנפוח הם מפחדים להגיד שהם מפחדים מדחייה, הם מפחדים שבחורה תסתכל להם בפנים ותגיד להם "אתה לא נראה מספיק טוב\ אתה לא מושך אותי" או לא יודע מה ואז הם פשוט יפגעו, מסקנה..החבר'ה שאתה מדבר עליהם שקרנים וכנראה שהם לא באמת בעלי בטחון כמו שאתה אומר שהם.

WRONG.
    כל גבר שמסתכל על בחורה כוסית, מסתכל עלייה כי היא מושכת אותו והיא עושה לו את זה והוא יהיה מאד מאד מאד מאד מאושר להיכנס איתה מתחת לשמיכה במיטה. אין גבר שלא. הגברים שאומרים "לא" הם פשוט משקרים, למה הם משקרים? כי יש להם בטחון עצמי בשקל והם פשוט מפחדים ומשקשקים שבחורה תסרב להם ותדחה אותם.
    אני כל הזמן צוחק על כל מיני חברים כאלה ואחרים שהם משחקים אותה כאלה תותחים..אז אני תמיד עושה להם קטע, "אה וואלה? תחושב שאתה גבר אחושרמוטה? תתחיל עם זאת" ומצביע על איזה כוסית עם חצאית מיני. מה קורה להם באותו רגע אתה יודע? השק אשכים שלהם נכנס פנימה מרוב פחד ואז הם תוקעים איזה משפט מגעיל ומסריח בריח של אגו "מהה..היא נראית פסססדר..היא לא כזאתי.." זה פשוט בולשיט.

גבר אמיתי זה גבר שיודע לדבר בעד עצמו, זה גבר שיודע להביע את מה שהוא רוצה להביע ויכול להציע לבחורה להיות שלו (אני לא בטוח אם להשיג כל אחת, כי זה תלוי גם בה) אבל הוא עדיין יכול להציע לכל אחת..
    אני מסכים עם כל מילה שאמרת בתאוריה

אבל בתאכ-תאכלס...יש לי חבר שהוא נראה ממש ממש טוב גבוה ושרירי ובנות רוצות אותו.. כל בת שמכירה אותו ישר רוצה אותו.. והוא לא מתחיל במועדון.. אפילו אם הוא רוצה... הייתי יחצן במועדון נחשב בצפון והלכתי איתו ואני זוכר שהוא רצה להתחיל אבל בסוף לא התחיל..

אני מכיר מלא אנשים שהם "מקובלים" (אני בן 20) והם לא מתחילים עם בנות במועדון.. רק רוקדים עם עצמם ואנשים שהם מכירים.. אז לך תסביר את זה שהם לא מתחילים ועדיין בנות רוצות אותם..
    אז תגיד שאין להם ביטחון או כל מה שאתה רוצה... אני בטוח שזה על הזין שלהם.. הם עדיין מזיינים בנות דרך קשרים..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני מסכים עם כל מילה שאמרת בתאוריה

אבל בתאכ-תאכלס...יש לי חבר שהוא נראה ממש ממש טוב גבוה ושרירי ובנות רוצות אותו.. כל בת שמכירה אותו ישר רוצה אותו.. והוא לא מתחיל במועדון.. אפילו אם הוא רוצה... הייתי יחצן במועדון נחשב בצפון והלכתי איתו ואני זוכר שהוא רצה להתחיל אבל בסוף לא התחיל..

אני מכיר מלא אנשים שהם "מקובלים" (אני בן 20) והם לא מתחילים עם בנות במועדון.. רק רוקדים עם עצמם ואנשים שהם מכירים.. אז לך תסביר את זה שהם לא מתחילים ועדיין בנות רוצות אותם..
    אז תגיד שאין להם ביטחון או כל מה שאתה רוצה... אני בטוח שזה על הזין שלהם.. הם עדיין מזיינים בנות דרך קשרים..
    מה זה קשור שהם עדיין מזיינים בנות דרך קשרים? מה זה קשור שבנות מתחילות איתם בגלל שהם נראים טוב? מה זה קשור שבנות רוצות אותו\ם?
    הם לא מתחילים עם בנות כי הם מפחדים מדחייה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

אבל זה לא איכפת להם.. הם עדיין מזיינים יותר ממני וממך

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אבל זה לא איכפת להם.. הם עדיין מזיינים יותר ממני וממך
    א' - מאיפה אתה יודע שלא איכפת להם? נכנסת פעם לתוך מוח של בן אדם? לא.
    יכול מאד להיות שהם היו מתים להיות כמו כל "אלה" שיודעים להתחיל עם בחורות ואין להם פחד מדחייה..כמוני.

ב' - אולי יותר ממך, אבל מאיפה אתה יודע כמה אני מזיין?

שאלה נוספת- למה אתה כל כך נחוש להגן על האנשים האלה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    א' - מאיפה אתה יודע שלא איכפת להם? נכנסת פעם לתוך מוח של בן אדם? לא.
    יכול מאד להיות שהם היו מתים להיות כמו כל "אלה" שיודעים להתחיל עם בחורות ואין להם פחד מדחייה..כמוני.

ב' - אולי יותר ממך, אבל מאיפה אתה יודע כמה אני מזיין?

שאלה נוספת- למה אתה כל כך נחוש להגן על האנשים האלה?
    לא מגן על אף אחד חח..

הקטע הוא שאת מה שאתה אומר.. אני אומר לכל החברים שלי והם אומרים בדיוק מה שאמרתי לך.. אז רציתי לאמת את זה ממישהו אחר מבין?

יש לי חבר שטוען שאת כל הבנות שהוא הביא הוא השיג מקשרים ושקשה מאוד סתם להתחיל עם מישהי ושבאמת יצא מזה משהו.. אז התווכחתי איתו על זה איזה שעה..

ולהגיד לך תאמת.. באתי איתו למועדון בשישי.. הוא התחיל עם מלא ואף אחת לא זרמה איתו חחחחח
    נערך לאחרונה על ידי PickUpGoro; 09-01-2013 בשעה 21:18.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לא מגן על אף אחד חח..

הקטע הוא שאת מה שאתה אומר.. אני אומר לכל החברים שלי והם אומרים בדיוק מה שאמרתי לך.. אז רציתי לאמת את זה ממישהו אחר מבין?

ולהגיד לך תאמת.. באתי איתו למועדון בשישי.. הוא התחיל עם מלא ואף אחת לא זרמה איתו חחחחח
    יש לי חבר שטוען שאת כל הבנות שהוא הביא הוא השיג מקשרים ושקשה מאוד סתם להתחיל עם מישהי ושבאמת יצא מזה משהו.. אז התווכחתי איתו על זה איזה שעה..
    צודק, ולא צודק.

אם אתה נראה כמו גבר ממוצע , גבר נורמלי..אז וואלה כן, אתה צודק. אתה יכול להתחיל עם 20 בנות במועדון ואולי להצליח עם אחת מהן..אני לא מתכוון לשקר.
    אבל אם אתה גבר שנראה טוב, ואתה יודע קצת איך לרגש בחורה ואיך למשוך אותה בדיבור, יש סיכוי טוב שתצא כל פעם ממועדון יחד עם בחורה אחרת..

בשביל זה נועד הפורום.
    הפורום הזה דוחף חבר'ה כמוך וכמו כולם ללכת ולעשות עם עצמם משהו, לשפר את המראה, להוציא מעצמם את כל מה שאפשר..למקסס את עצמך. להיות ה-10 מתוך ה-10 שאתה יכול להיות..להיות שזוף עם שרירים ושיער בסטייל..ואז יהיה מאד קשה לבחורה להגיד לך לא..

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחח אני בקושי רואה בחורים שעונים לתואר של "שזופים עם שרירים עם שיער בסטייל".
    ורוב הבחורים הם אינסלס.

תעשו 1+1...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect