קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 02-12-2010, 21:08
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-01-2008, 18:57
  3. [דיון] איפה אתם אוחזים?
    על ידי Daniel בפורום יהדות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-12-2007, 20:16
  4. [דייג]"דיון" איפה אתם הכי אוהבים ללכת לדוג?
    על ידי vicon בפורום דייג ומה שמסביב
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 30-07-2007, 13:36
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

[דיון] איפה אתם עומדים היום? מה טוב לכם בעצמכם ומה תרצו לשפר?

ברירת מחדל [דיון] איפה אתם עומדים היום? מה טוב לכם בעצמכם ומה תרצו לשפר?

לאור השינוי שחל בפורום אני חושב שדיון כזה די מתבקש, ולא יודע איך לא עשו את זה לפני אבל לא משנה, נתחיל!

אני איתי בן 21 אוטוטו אני נמצא בנקודה ממנה אני צריך לחשוב איך להתחיל לאט לאט לבנות לעצמי חיים, אני צריך לחשוב על כיוון בין אם זה לעבוד או ללמוד ואחרי שאני אבחר אחד מהם אני גם צריך לבחור לעצמי מה,,, בקיצור בכלל לא פשוט... מה שבטוח אני הולך לשלב את זה עם שיפור עצמי...

פעם אחרונה שעשיתי את זה היה כשלמדתי במכללה ותוך כדי הלימודים הייתי הולך הרבה למכון ושם בעצם בניתי את עצמי מבחינה פיזית (אם כי אני לא כזה מרוצה מהתוצאה).

מה שטוב לי בעצמי וכבר יצא לי לרשום על כך זה הגובה שלי, ואני שמח שזה היתרון שלי כי זה דבר שאי אפשר לשנות... פנים אפשר לשנות גוף אפשר לשנות אבל גובה אי אפשר לשנות ובגלל זה יש לי פוטנציאל טוב לפתח אחלה גוף (כרגע אני 73 קילו על 1.83 אחרי שירדתי דרסטית מ79 קילו, אני מוגדר רזה אבל לא שחיף והדבר שהכי נשאר לי מהאימונים זה בעצם הגב שגדל ממש ועשה אותי הרבה יותר רחב וזה הדבר היחידי שלא ירד),

מה שעוד טוב לי בעצמי זה שאני פטור מלעשות גבות ודברים בסגנון, זיפים שנראים סבבה עד גבול מסויים, והצבע שלי... אני לא שחום אבל גם לא לבקן, וקל לי לתפוס צבע כי יש לי את זה באופן טבעי.

מה שארצה לשפר זה קודם כל את השיער למצוא לעצמי אחת ולתמיד את מה שיתאים לי ולעצב את זה כמו בנאדם, יש לי עוד נקודה שאני רוצה לשפר אבל זה כבר נדמה לי כרוך בניתוח פלסטי לא פשוט (3 צלקות, אחת מתחת לאף ממש קטנה, אחת מתחת לעין, ועוד אחת מעל הגבה שנראה כמו איזו צלקת של זורו חח), בנוסף לזה גם להרים טיפה את העפעף התחתון כי הצלקת שמתחת לעין טיפה מתחה אותו למטה,

ניתוח פלסטי נוסף זה אולי באף ואם כבר נשתגע אז גם בלסת (שהיא בסדר אבל אפשר להפוך אותה ליותר טובה מן הסתם)

כמובן גם את הגוף... להגיע לאיזור ה80 קילו אבל מחוטב ובלי טיפת כרס.

עוד דבר זה לייזר ודחוף!

וזהו אני חושב שמספיק... מה איתכם?
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 09-01-2013 בשעה 20:52.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

בדיוק באתי לפתוח דיון כזה- אחלה של אשכול! כל הכבוד.
    אז ככה, אני עומד ממש לפני גיוס, ויש לי תוכנית מפורטת לשש שנים הקרובות כדי לבנות לעצמי את הלייפסטייל שאני חולם עליו. (אני יודע ששש שנים זה רחוק, אבל המטרה שאני מכוון לה היא גבוהה מאוד ודורשת זמן ומאמצים רבים). אני כמובן מקווה שלפני ששת השנים האלה אצליח להגיע גבוה, אבל אני רוצה להשלים הכל עד גיל 25. גג.
    לגבי המצב עכשיו, כרגע אני עושה כסף. עובד כל הזמן וחוסך כסף, במטרה שתוך שלוש וחצי שנים יהיו לי 20-25 אלף ש"ח.
    זה לגבי כסף.
    לגבי טיפוח, בדיוק היום סיימתי עם הגידול שיער והסתפרתי, יצא יפה- אבל לצערי אני אצטרך לגלח אותו במרץ. כדי להשאיר אותו כמו שהוא יצא במספרה אני אצטרך לעשות קצת פן לפני יציאות, ואני מאמין שבימים שלא צריך להשקיע בהם אני אלך עם כובע גרב או משהו.
    זיפים אני עוד לא מוצא שום דבר שממש מחמיא לי לצערי, כי אין לי זיפים מלאים (חסר לי בצידי הפה)- הבנתי שכמה ימים אחרי הגילוח הכי יפה לי, אבל עכשיו אני מתכוון לגדל ממש זיפים רציניים, אולי יחמיא להיות עם זיפים יותר עבים.
    לגבי אימון, זה יותר בעייתי, אני כרגע מתאמן בבית, לפני כן התאמנתי בכושר קרבי ולפני כן במכון. כרגע הגוף שלי הוא נחמד ותו לא. בכל מקרה, אחרי חצי שנה אינטנסיבית שבה אני לא אוכל להתאמן, אני מקווה שמסביבות ספטמבר הקרוב (אני יודע, עוד הרבה זמן, אבל אני מתחיל קורס שבמהלכו אני לא אוכל להתאמן... עד תחילת הסדיר) אוכל להכנס לעניין של פיתוח גוף בכל הכוח (כשאני אתחיל לצאת יומיות מקודמות). אני גם מקווה שאצליח להוציא פטור שיער וזקן.
    חצ'קונים ברוך השם לא יוצאים לי (פעם ב- איזה פצע, לא משהו רציני בכלל), והצבע עור שלי, לדעתי לפחות- פיצוץ. אני נראה ברזילאי פורטוגזי כזה D:, ובטח שאני משתזף.
    לגבי לבוש, יש לי את הסטייל שלי, שהוא מאוד מחמיא לי (החולצות הצמודות והגופיות- שזה מבליט את הגוף)- אבל לצערי הוא לא מיוחד כל כך... אני רוצה לחשוב על איזשהו סטייל שגם יישב עליי כמו שהנוכחי יושב עליי, אבל גם לא יהיה רגיל כמו זה. אבל נראה כשייגמר החורף, עכשיו גם ככה אני לובש דברים חמיםם כמה שיותר.

אחלה דיון חברים (; מקווה שייתן לכם מוטיבציה להתקדם.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אחלה דיון
    אני בן 21, אחרי צבא, שוקל 60 על גובה של 1.78 בערך...לא גבוה, אבל אני גבוה יותר מכל בחורה שיצא לי לפגוש ככה שאני מבסוט מאד מהגובה שלי.
    למזלי גם לפני הצבא וגם בצבא למדתי ללכת מכות (גם הייתי בMMA לפני הצבא, וגם בצבא הייתי ביחידה מסויימת שאני לא רוצה לתת השם שלה פה) ככה שמאז ומתמיד יש לי גוף מאד מחוטב וחזק, אבל אני פשוט רזה, לא יעזור כלום
    אבל יש לי שרירים בידיים, חזה, כתפיים, ריבועים..כל החבילה חחח

בכל מקרה, אני עובד כרגע על עצמי בחדר כושר עם תוכנית מסודרת, המטרה שלי כמובן זה מסה וזה מאד קשה..אבל...כל הזין בשבילי, אם אני מסוגל לגרום לבחורה לרדת לי אחרי 10 דקות..מה אני לא יכול לעשות?
    אני גם כרגע מגדל שיער, ובנתיים אני רק מקבל מחמאות..כמובן מבחורות, מחמאות מגברים זה פשוט...בזיון.

אני אישית בורכתי בפנים יפות, ככה שאני רק צריך לסדר את הזקן שלי פעם בשבוע ואני נראה מליון דולר

אז כרגע מה שאני צריך לשפר אצלי זה הגוף- חדר כושר, ואני מאז ומתמיד מנסה לשפר את החלק של הפיקאפ אצלי, אומנם הגעתי לרמה דיי גבוה (בלי להשתחצן) אבל תמיד יש לאן לשאוף

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

אני בן 17 שנה אחרונה בבצפר שנה הבאה אני מתגייס..שוקל 65 1.76..האמת יש לי פנים דיי יפות ועיניים ואני נראה טוב מאוד..האמת הייתי רוצה להרשם לחדר כושר אבל אני עצלן חחח נקווה שנצטרף..אני לא שמן אבל לפתח תגוף זה יפה אין מה לעשות..

עובד המון בעיקר עושה כסף חוסך...רוצה עוד קצת לשפר את עצמי בקטע של הפיקאפ וכל זה..שאני לא כלכך מצליח

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני, אגב, 1.76 על 76 ק"ג. לא שזה אומר הרבה כי זה הכל תלוי במבנה גוף.

בתכלס זה לא אומר הרבה אבל זה אומר שאתה בכלל "לא פראייר" אין מצב שיש שחיף שהוא 1.76 ושוקל 76 לא קיימת חיה כזאת... מי שלא מכיר אותך אבל יכול לחשוב שאו שאתה שמן או שאתה שרירי אז אני חושב שלזה התכוונת כשרשמת שהכל תלוי במבנה גוף.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

שמע אני באמת לא שחיף... אבל גם לא איזה שמן או שרירי. יש לי גוף נחמד כי פעם התאמנתי, ואני מאבד (ברוך ה') מסת שריר מאוד לאט.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    שמע אני באמת לא שחיף... אבל גם לא איזה שמן או שרירי. יש לי גוף נחמד כי פעם התאמנתי, ואני מאבד (ברוך ה') מסת שריר מאוד לאט.
    מסת שריר זה דבר שלוקח הרבה זמן "לאבד" בכל מקרה חחח זה לא רק אתה.
    שומן זה דבר שקשה באמת לשרוף, אבל עם קצת רצון וקצת יכולת..גם פיל יכולת לזיין תרנגולת

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני מדבר על תהליך יותר ארוך משל אנשים שלידי חחח.
    את רוב מסת השריר שלי השגתי במכון כושר לפני שנתיים ובקושי איבדתי מאז.
    יכול להיות שזה בגלל ששמרתי על כושר ופיתחתי את השרירים כל הזמן בכושר קרבי, אבל לא יודע.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

מנסה להגמל מהאנימות + להוריד אחוזי שומן.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    מנסה להגמל מהאנימות
    אמרת את זה ברצינות?

תכלס קשה לאבד מסת שריר אבל אני תוך חצי שנה של הפסקה מאימונים איבדתי המון למרות שהבסיס נשאר
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 10-01-2013 בשעה 17:47.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אמרת את זה ברצינות?
    זה לא נראה רציני?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    זה לא נראה רציני?
    אתה מכור לאנימות, ואתה יורד על אחרים שלא מצליחים להשיג נשים? אתה אמיתי?

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אתה מכור לאנימות, ואתה יורד על אחרים שלא מצליחים להשיג נשים? אתה אמיתי?
    למה איזה בנאדם הוא הצטייר לך?
    אחי יש לך בעיה בלזהות פריקים של אינטרנט

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect