לאור השינוי שחל בפורום אני חושב שדיון כזה די מתבקש, ולא יודע איך לא עשו את זה לפני אבל לא משנה, נתחיל!
אני איתי בן 21 אוטוטו אני נמצא בנקודה ממנה אני צריך לחשוב איך להתחיל לאט לאט לבנות לעצמי חיים, אני צריך לחשוב על כיוון בין אם זה לעבוד או ללמוד ואחרי שאני אבחר אחד מהם אני גם צריך לבחור לעצמי מה,,, בקיצור בכלל לא פשוט... מה שבטוח אני הולך לשלב את זה עם שיפור עצמי...
פעם אחרונה שעשיתי את זה היה כשלמדתי במכללה ותוך כדי הלימודים הייתי הולך הרבה למכון ושם בעצם בניתי את עצמי מבחינה פיזית (אם כי אני לא כזה מרוצה מהתוצאה).
מה שטוב לי בעצמי וכבר יצא לי לרשום על כך זה הגובה שלי, ואני שמח שזה היתרון שלי כי זה דבר שאי אפשר לשנות... פנים אפשר לשנות גוף אפשר לשנות אבל גובה אי אפשר לשנות ובגלל זה יש לי פוטנציאל טוב לפתח אחלה גוף (כרגע אני 73 קילו על 1.83 אחרי שירדתי דרסטית מ79 קילו, אני מוגדר רזה אבל לא שחיף והדבר שהכי נשאר לי מהאימונים זה בעצם הגב שגדל ממש ועשה אותי הרבה יותר רחב וזה הדבר היחידי שלא ירד),
מה שעוד טוב לי בעצמי זה שאני פטור מלעשות גבות ודברים בסגנון, זיפים שנראים סבבה עד גבול מסויים, והצבע שלי... אני לא שחום אבל גם לא לבקן, וקל לי לתפוס צבע כי יש לי את זה באופן טבעי.
מה שארצה לשפר זה קודם כל את השיער למצוא לעצמי אחת ולתמיד את מה שיתאים לי ולעצב את זה כמו בנאדם, יש לי עוד נקודה שאני רוצה לשפר אבל זה כבר נדמה לי כרוך בניתוח פלסטי לא פשוט (3 צלקות, אחת מתחת לאף ממש קטנה, אחת מתחת לעין, ועוד אחת מעל הגבה שנראה כמו איזו צלקת של זורו חח), בנוסף לזה גם להרים טיפה את העפעף התחתון כי הצלקת שמתחת לעין טיפה מתחה אותו למטה,
ניתוח פלסטי נוסף זה אולי באף ואם כבר נשתגע אז גם בלסת (שהיא בסדר אבל אפשר להפוך אותה ליותר טובה מן הסתם)
כמובן גם את הגוף... להגיע לאיזור ה80 קילו אבל מחוטב ובלי טיפת כרס.
עוד דבר זה לייזר ודחוף!
וזהו אני חושב שמספיק... מה איתכם?![]()

ציטוט ההודעה