קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] שיפור עצמי
    על ידי StyleByBrahano בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 96
    הודעה אחרונה: 14-02-2013, 13:27
  2. [דיון] שיפור עצמי שלי וסתם דיון לשמוע דעות
    על ידי rodney1 בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 20-12-2012, 19:43
  3. [ייעוץ] שיפור ביטחון עצמי
    על ידי NaDavWeinGold בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 17-03-2012, 15:10
  4. [דיון] פיקאפ - שיפור עצמי [הערה מאוד חשובה]
    על ידי HellMax בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-03-2010, 20:31
  5. שיפור לחתימה של סקובידו
    על ידי Dr.ed בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 09:05
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 56 מתוך 56

שיפור עצמי. - עמוד 4

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:47.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    כתבתי לך תשובה ארוכה אבל מחקתי אותה.
    אני אענה לך בקצרה.
    אני לא רוצה לצאת מניאק אבל אני לא חושב שמישהו כמוך יכול לתת לי עצות באיך לזיין.
    אני זוכר את האשכול שפתחת שאתה חסר רגשות וחברים וכו...ברגע שתצא מהראש שלך ומכל המחשבות המיותרות שלך על איך ולמה וכמה, אז אתה תתחיל להיות אתה ותתחיל לחוות רגשות ותתחיל לפתח בטחון עצמי, ומפה השמיים הם הגבול.

(פסקה בשבילך שתראה שקראתי ולא סתם עניתי)
    תנסה להקשיב למה שאני אומר, כי אני יודע באמת על מה אני מדבר.
    אני לא נגד שיפור עצמי אני מאוד בעד זה, אני מתאמן (אני לא מרים משקולות וגם לא מעניין אותי להיות מנופח) אבל אני מתאמן, אני משקיע הרבה כסף על בגדים יפים כל הזמן, יש לי תספורת יפה (אני לא אפרט אותה זה לא משנה) ואני נראה טוב.
    איכשהו כל הזמן החנונים של הפורום מנסים להוציא אותי אחד מהחברים המסכנים שלהם ואומרים שאני עושה סארג'ים או מתחיל עם 1000 בחורות בקניון וכו...
    מעולם לא עשיתי את זה ואני לא מתכוון לעשות את זה בזמן הקרוב.

אם תתחיל לצאת עם אנשים נורמאלים (ההגדרה שלך לנורמאלים) למקומות כמו מועדונים איכותיים או מסיבות טבע (איכותיות) או מסיבות וילה מסוימות, אתה תראה כל כך הרבה אנשים שנראים טוב שזה ממש לא מיוחד, יש לי חבר שעושה ליין קבוע בנמל (אם מעניין אותך איזה, בפרטי) ויש שם סלקציה רעה, כל כך הרבה אנשים יפים באים שאתה לא מבין, זה לא דבר מיוחד.
    ועדיין, המון גברים חתיכים עומדים בצד כמו עמודים או שותים מלא ומתחילים עם בחורות והן פשוט מפנות את הגב, לא דבר מיוחד (קורה המון).
    ויש גם המון שלא נראים טוב ומביאים בחורות יפות.
    העניין הוא לדעת איך לעשות את זה, לדעת לדבר, לדעת להתלבש, לדעת לרקוד, לדעת לגשת, ובכללי לעשות את הכל עם בטחון טהור,
    לא איזה דמות מזוייפת שאתה יוצר לעצמך.
    ותאמין לי שאם תלך למסיבה אחרי שהעלת 20 קילו שרירים טהורים ויש לך הרבה כסף ואתה מתלבש רק מעצבי על.
    אתה עדיין תהיה חסר בטחון, אמנם תרגיש קצת יותר טוב בגלל המראה אבל אתה עדיין לא תביא בחורות.

משהו קטן לסוף,
    אם יש לי כובע על הראש, אז לא משנה כמה תכחיש, תסביר, תטען ותתן תאוריות מדהימות והסברים מדהימים ללמה הכובע לא שם,
    הכובע עדיין יהיה שם.
    אז חבל שאתה מתווכח עם עובדות, מה אני שאומר אני יודע, ואני לא מתנשא אלא פשוט יודע, אני לא מנסה לריב ולצאת איזה יודע הכל, אלא אני פשוט יודע על מה אני מדבר, תנסה להקשיב לי במקום לכתוב תשובה שתנצח אותי.
    יצא שכתבתי הרבה בסוף ...
    אתה תכלס מתווכח עם אנשים ומסכים איתם, אני לא מבין אותך.
    הפורום פה דוגל בלהתחיל עם בחורות, דוגל בגישה נכונה ובשיפור פנימי (של הביטחון והדימוי העצמי). להגיד שהשיפור והגישה לא קשורים בשיפור חיצוני זה שטות, כי אם אתה בתול כיף מחוצ'קן וחיוור אז אתה יכול לשחק אותה זיין עם ביטחון אבל כולם יראו שאתה לא.
    העניין של השיפור העצמי הוא לא רק חיצוני, אבל בפורום יש לינקייה עם מלא מדריכים לגבי פיתוח ביטחון עצמי (אני בעצמי לא מסכים עם רבים מהם, אבל קטונתי מלמחוק מדריכים שאנשים עמלו עליהם). גם את הדעה שלי הצגתי פה במדריך לפני כמה חודשים לדעתי, אולי חצי שנה (לא יודע אם הוא בלינקייה), וכתוב שם בפירוש שגישה זה שם המשחק. אין מה לעשות, גם בנות יודעות את זה וגם גברים.
    אבל כשאתה נראה כמו ZYZZ או W/E והגישה שלך באה ממקום אמיתי, אתה תשיג יותר מאשר אם אתה נראה כמו יגאל שטארק ואותה הגישה בדיוק.
    כנ"ל אם אתה מקושר כמו יו הפנר תשיג יותר מאם אתה מקושר כמו ילד בלי חברים.
    הגישה של הפורום כן מאמינה ברעיון הכללי של פיקאפ שמטרתו לקחת גבר ולהביא אותו למצליח עם נשים. פשוט הגישה אומרת שכדי להצליח עם נשים יפות צריך לייפסטייל מוצלח שמלא בנשים. וכדי הלביא את הנשים השוות באמת אתה צריך להיות שווה- מטופח, מקושר, ועם הגישה והביטחון הנכונים. אתה לא צריך להיראות יותר מסביר- אבל אסור לך להיות מוזנח. אתה לא צריך להיות מקושר לכל מפיק בת"א, אבל כדאי שיהיו לך הרבה חברים וידידות. אתה לא צריך להיות שחצן שחי בסרט שהוא יותר ממה שהוא באמת (ראה ערך חנון שלמד במאפי- והפך להיות חנון עם ביטחון מזויף כי הוא יכול להתחיל עם בנותת!!!11221421), אבל אתה חייב להאמין בעצמך, לדעת מה אתה שווה, ולבוא בגישה נכונה- לנשים ולחיים בכללי.
    זו המטרה של הפורום- לשפר את אותו בחור שרוצה להצליח עם נשים בכל אספקט בחיים- ביטחון, מראה חיצוני, גישה, הכל.
    ולכן אני אישית ורבים אחרים לא מאמינים בתוכניות מובנות ובסארג'ים. כי זה פשוט ללכת ולעשות משהו שהוא לא שיפור עצמי, הוא הרס עצמי. אם תרצה שאני אסביר למה זה הרס עצמי אני אסביר, אבל לא עכשיו כי 4 ואני גמורר.
    לילה טוב (:

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

יש לך טעות פולו.
    אבל אנשים פה בראש מפגר כל כך, הם חושבים שאם פשוט תלך לחדר כושר ותתלבש יפה פתאום יהיה קסמים ואתה תהיה מ"הילדים המגניבים".
    אבל לא, זה קורה רק - ואני אומר רק כי המראה לא ישנה פה - כאשר הם יאזרו אומץ ולמרות החוסר בטחון יתחילו לדבר עם אנשים בעולם, בנים ובנות,
    ואז הם יתחילו לאט לאט להעלות לעצמם את הבטחון ומשם לבחורות ומשם מה שהם רוצים.
    אם ילד בן 15, כיתה ח'-ט' (אני מקווה שלא טועה), שכנראה שיש לו 3-4 חברים חנונים כמוהו, רוצה להשתפר, אני לא יכול לבקש ממנו לעשות DC ולקוות שהוא באמת יצא מהבית ויתחיל עם כל דבר שזז, אני יכול לבוא איתו בעצמי, פיזית, ולהתחיל איתו עם בחורות. זה כן אפשרי, אבל הוא עדיין לא יהיה מסוגל בעצמו לעשות את זה לבד. אני אישית כן התחלתי עם בחורות לבד בפאבים שכחברים שלי ישבו על שולחן ואני הלכתי פשוט להתחיל עם בחורות בפעם הראשונה, אבל זה קרה כשהייתי בצבא וקיבלתי כאפה רצינית שהוציאה אותי מהביישנות שלי.

אבל ילד בן 15, אני לא מאמין שמסוגל לקבל על עצמו החלטה ללכת ולהתחיל עם בנות. הוא יצא מהבית לבוש יפה והכל, יגיע לרגע האמת, יראה בחורה והוא פשוט יקפא ולא ידע מה לעשות, איך ללכת אליה, איך לעמוד, איך להתנהג, איך להזיז את הפה, מה לעשות עם הידיים..בקיצר, הוא יהיה לחוץ.

אני כן יכול לבקש מילד בן 15, להבין את החוקים של העולם.
    החוקים פשוטים. בן אדם שמשקיע בעצמו, מאושר, שמח, שנהנה לחיות ונהנה להיות בחברה של אנשים, הוא בן שמושך תשומת לב. מה זה אומר?
    שכדי שתמשוך תשומת לב, אתה צריך להשקיע בעצמך. מכל פאן קיים אפשרי.
    גם מבחינה חיצונית וגם מבחינה אישית. אני יכול לבוא איתו פעם אחת לחדר כושר, להסביר לו איך מפעילים את המכונות כמו שצריך, איך לעשות את הטכניקה בצורה נכונה, ולעזוב אותו ככה שהוא יסתדר לבד, נכון?

הקטע המגניב הוא כזה - ילד בן 15 ששוקל 60, מטר 1.70, יכול תוך חצי שנה- 8 חודש להשתנות מבחינת המראה מקצה אל הקצה.
    הקטע היותר מגניב הוא שבזמן של השינוי של המראה, הוא גם משפר בו-זמנית את האישיות שלו כי בנות מתחילות להסתכל עליו כי הוא מתחיל לעצב את הגוף שלו והוא מפתח שירירים, הוא מתחיל ללכת עם גב ישר וזקוף בגלל שהוא מתאמן על הגב אז הגב אוטומטית מתיישר, והוא פשוט מתחיל להעריך את עצמו יותר ויותר כי הוא שם לב לשינויים שקרואים אצלו בגוף כשהוא מסתכל במראה, וזה אחי, זה הדבר הטוב ביותר שאפשר לעשות כדי "להשיג" בטחון.

ד"א - אם אתה חושב שילד בן 15 כן מסוגל להתחיל עם 30 בנות בשעה וסתם להגיד שטויות ומכך הוא ישבור את הפחד גישה שלו לתמיד, יש לך טעות.
    לי אישית עד היום נשאר קצת "פחד גישה" כזה כמו שכולם קוראים לו, אבל אני לא קורא לזה פחד גישה, אני קורא לזה מציאות.
    מה זאת אומרת מציאות? אם אני ירצה לגשת לבחורה שנראית ממצועת מינוס, אני יוכל גם סתם ככה לשים עלייה יד סביבה הצוואר ולהדביק לה נשיקה, אבל אם אני ירצה לגשת לכוסית על, יהיה לי קצת פרפרים בבטן וזה לגיטמי וזה כל הכיף. העניין הוא שאני יודע ומסוגל לא להקשיב לפרפרים בבטן האלה ואני כן יכול לגשת אפילו כשאני קצת חושש.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 13-01-2013 בשעה 10:13.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

שינטן,
    זה הבעיה שלך....אפילו באינטרנט אתה כל כך חסר ביטחון שאתה מתחיל לברוח מהמציאות ע"י התנהגות שטויות...
    מאיזה מציאות אני בורח? כתבתי שיר ב3 בלילה כי לא הרגשתי עייף מספיק אז אני בורח מהמציאות?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

כשחברים שלי היו עושים את זה בצורה כל כך ישירה ופשוטה ולי לא היה אומץ.
    אתה סותר את עצמך.
    פה אתה אומר שפשוט לא היה לך אומץ פעם להתחיל עם בנות, וגם כשחברים שלך ניסו לדחוף בך להתחיל איתן לא הצלחת כי לא היה לך מספיק אומץ.

ואז אתה אומר שאפשר להגיד לילד בן 15 להתחיל עם דוגמנית...ברור שאפשר, השאלה אם הוא באמת באמת יאגור אומץ ויתחיל איתה..רוב הסיכויים שלא, כי כמו שלך פעם זה היה מפחיד גם לילד בן 15 היום זה מפחיד. אין מה לעשות, זה הטבע.

הגיוני יותר לדחוף ילד להתחיל להתאמן מאשר להתחיל עם בחורה, לא?

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ואתה אומר שהגיוני לדחוף ילד להתאמן כי זה קל (יחסית),
    אתה כאילו מוותר, כאילו אתה אומר לא משנה אתה יכול לעשות משו יותר גדול ויותר קשה ומדהים אבל תעשה משהו קטן כי זה קל.
    למה ?
    למה לוותר, למה לא ללכת על הדבר הכי קשה ושאתה הכי חושק בו ?
    למה כשאתה רואה בחורה כוסית ברחוב ואתה רוצה לדבר איתה אתה פשוט תמשיך ללכת ואז יהיה לך כביכול מוטיבציה ללכת להתאמין כדיי שאולי כוסית אחרת בזמן אחר תתחיל איתך ורק תצטרך לא להיות מפגר....שרוב הסיכויים שזה גם יקרה אם אתה לא יודע איך לדבר.
    אני מסכים איתך לגמרי גבר, ככה אני עובד כל החיים שלי! אני תמיד מחפש דווקא את הדרך הקשה לדברים ולא את הקלה, הקשה תמיד מניבה יותר תוצאות ויותר אפשריות וחוץ מזה שאני אוהב אתגרים.

הבעיה שילד בגיל 15 לא רואה את העולם כמו שאנחנו רואים אותו.
    ילד בן 15 מפחד שאם הבחורה תדחה אותו היא תלך ותספר לאחרים. בגיל שלנו לא מעניין אותנו אם היא תלך ותספר לאחרים, להפך, זה יותר מגניב שאחרים יודעים שהתחלת עם בחורה..זה רק אומר שאתה גבר עם ביצים.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אל תשכחו גם שקשה להיות הראשון בכל דבר. בחבורה של חננות קשה להיות הראשון שיוצא מאיזור הנוחות. אני הייתי כזה ואתם לא מתארים לעצמכם איזה מוטיבציה הייתי צריך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

אתה כאילו מוותר, כאילו אתה אומר לא משנה אתה יכול לעשות משו יותר גדול ויותר קשה ומדהים אבל תעשה משהו קטן כי זה קל.
    למה ?
    למה לוותר, למה לא ללכת על הדבר הכי קשה ושאתה הכי חושק בו ?
    למה כשאתה רואה בחורה כוסית ברחוב ואתה רוצה לדבר איתה אתה פשוט תמשיך ללכת ואז יהיה לך כביכול מוטיבציה ללכת להתאמין כדיי שאולי כוסית אחרת בזמן אחר תתחיל איתך ורק תצטרך לא להיות מפגר....שרוב הסיכויים שזה גם יקרה אם אתה לא יודע איך לדבר.
    מה הקשר

אם יש לך בנאדם שצריך להשתנות אז זה לא באמת משנה מאיפה הוא יתחיל את השינוי, זה יכול להיות מהמראה החיצוני או ממה שהוא עושה בזמן החופשי שלו או מהחברים שלו או מעוד דברים...

אבל אם אתה אומר לו להשאר בדיוק כמו שהוא ופשוט ללכת ל"סארגים" הוא רק יצא מפגר חברתית, יעשה לעצמו שם רע, וישאר עם חברים "פיקאפרים"

פשוט תסתכל על ילדים שעושים סארגים שנה ותראה איפה הם נמצאים מבחינה חברתית...

לעומת זאת אם תסתכל על ילדים שעבדו שנה על שיפור עצמי אמיתי תראה בחלק מהמקרים שהם פשוט אנשים אחרים

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect