.....
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:47.
|
|
אתה תכלס מתווכח עם אנשים ומסכים איתם, אני לא מבין אותך.
הפורום פה דוגל בלהתחיל עם בחורות, דוגל בגישה נכונה ובשיפור פנימי (של הביטחון והדימוי העצמי). להגיד שהשיפור והגישה לא קשורים בשיפור חיצוני זה שטות, כי אם אתה בתול כיף מחוצ'קן וחיוור אז אתה יכול לשחק אותה זיין עם ביטחון אבל כולם יראו שאתה לא.
העניין של השיפור העצמי הוא לא רק חיצוני, אבל בפורום יש לינקייה עם מלא מדריכים לגבי פיתוח ביטחון עצמי (אני בעצמי לא מסכים עם רבים מהם, אבל קטונתי מלמחוק מדריכים שאנשים עמלו עליהם). גם את הדעה שלי הצגתי פה במדריך לפני כמה חודשים לדעתי, אולי חצי שנה (לא יודע אם הוא בלינקייה), וכתוב שם בפירוש שגישה זה שם המשחק. אין מה לעשות, גם בנות יודעות את זה וגם גברים.
אבל כשאתה נראה כמו ZYZZ או W/E והגישה שלך באה ממקום אמיתי, אתה תשיג יותר מאשר אם אתה נראה כמו יגאל שטארק ואותה הגישה בדיוק.
כנ"ל אם אתה מקושר כמו יו הפנר תשיג יותר מאם אתה מקושר כמו ילד בלי חברים.
הגישה של הפורום כן מאמינה ברעיון הכללי של פיקאפ שמטרתו לקחת גבר ולהביא אותו למצליח עם נשים. פשוט הגישה אומרת שכדי להצליח עם נשים יפות צריך לייפסטייל מוצלח שמלא בנשים. וכדי הלביא את הנשים השוות באמת אתה צריך להיות שווה- מטופח, מקושר, ועם הגישה והביטחון הנכונים. אתה לא צריך להיראות יותר מסביר- אבל אסור לך להיות מוזנח. אתה לא צריך להיות מקושר לכל מפיק בת"א, אבל כדאי שיהיו לך הרבה חברים וידידות. אתה לא צריך להיות שחצן שחי בסרט שהוא יותר ממה שהוא באמת (ראה ערך חנון שלמד במאפי- והפך להיות חנון עם ביטחון מזויף כי הוא יכול להתחיל עם בנותת!!!11221421), אבל אתה חייב להאמין בעצמך, לדעת מה אתה שווה, ולבוא בגישה נכונה- לנשים ולחיים בכללי.
זו המטרה של הפורום- לשפר את אותו בחור שרוצה להצליח עם נשים בכל אספקט בחיים- ביטחון, מראה חיצוני, גישה, הכל.
ולכן אני אישית ורבים אחרים לא מאמינים בתוכניות מובנות ובסארג'ים. כי זה פשוט ללכת ולעשות משהו שהוא לא שיפור עצמי, הוא הרס עצמי. אם תרצה שאני אסביר למה זה הרס עצמי אני אסביר, אבל לא עכשיו כי 4 ואני גמורר.
לילה טוב (:
.....
יש לך טעות פולו.
אם ילד בן 15, כיתה ח'-ט' (אני מקווה שלא טועה), שכנראה שיש לו 3-4 חברים חנונים כמוהו, רוצה להשתפר, אני לא יכול לבקש ממנו לעשות DC ולקוות שהוא באמת יצא מהבית ויתחיל עם כל דבר שזז, אני יכול לבוא איתו בעצמי, פיזית, ולהתחיל איתו עם בחורות. זה כן אפשרי, אבל הוא עדיין לא יהיה מסוגל בעצמו לעשות את זה לבד. אני אישית כן התחלתי עם בחורות לבד בפאבים שכחברים שלי ישבו על שולחן ואני הלכתי פשוט להתחיל עם בחורות בפעם הראשונה, אבל זה קרה כשהייתי בצבא וקיבלתי כאפה רצינית שהוציאה אותי מהביישנות שלי.אבל אנשים פה בראש מפגר כל כך, הם חושבים שאם פשוט תלך לחדר כושר ותתלבש יפה פתאום יהיה קסמים ואתה תהיה מ"הילדים המגניבים".
אבל לא, זה קורה רק - ואני אומר רק כי המראה לא ישנה פה - כאשר הם יאזרו אומץ ולמרות החוסר בטחון יתחילו לדבר עם אנשים בעולם, בנים ובנות,
ואז הם יתחילו לאט לאט להעלות לעצמם את הבטחון ומשם לבחורות ומשם מה שהם רוצים.
אבל ילד בן 15, אני לא מאמין שמסוגל לקבל על עצמו החלטה ללכת ולהתחיל עם בנות. הוא יצא מהבית לבוש יפה והכל, יגיע לרגע האמת, יראה בחורה והוא פשוט יקפא ולא ידע מה לעשות, איך ללכת אליה, איך לעמוד, איך להתנהג, איך להזיז את הפה, מה לעשות עם הידיים..בקיצר, הוא יהיה לחוץ.
אני כן יכול לבקש מילד בן 15, להבין את החוקים של העולם.
החוקים פשוטים. בן אדם שמשקיע בעצמו, מאושר, שמח, שנהנה לחיות ונהנה להיות בחברה של אנשים, הוא בן שמושך תשומת לב. מה זה אומר?
שכדי שתמשוך תשומת לב, אתה צריך להשקיע בעצמך. מכל פאן קיים אפשרי.
גם מבחינה חיצונית וגם מבחינה אישית. אני יכול לבוא איתו פעם אחת לחדר כושר, להסביר לו איך מפעילים את המכונות כמו שצריך, איך לעשות את הטכניקה בצורה נכונה, ולעזוב אותו ככה שהוא יסתדר לבד, נכון?
הקטע המגניב הוא כזה - ילד בן 15 ששוקל 60, מטר 1.70, יכול תוך חצי שנה- 8 חודש להשתנות מבחינת המראה מקצה אל הקצה.
הקטע היותר מגניב הוא שבזמן של השינוי של המראה, הוא גם משפר בו-זמנית את האישיות שלו כי בנות מתחילות להסתכל עליו כי הוא מתחיל לעצב את הגוף שלו והוא מפתח שירירים, הוא מתחיל ללכת עם גב ישר וזקוף בגלל שהוא מתאמן על הגב אז הגב אוטומטית מתיישר, והוא פשוט מתחיל להעריך את עצמו יותר ויותר כי הוא שם לב לשינויים שקרואים אצלו בגוף כשהוא מסתכל במראה, וזה אחי, זה הדבר הטוב ביותר שאפשר לעשות כדי "להשיג" בטחון.
ד"א - אם אתה חושב שילד בן 15 כן מסוגל להתחיל עם 30 בנות בשעה וסתם להגיד שטויות ומכך הוא ישבור את הפחד גישה שלו לתמיד, יש לך טעות.
לי אישית עד היום נשאר קצת "פחד גישה" כזה כמו שכולם קוראים לו, אבל אני לא קורא לזה פחד גישה, אני קורא לזה מציאות.
מה זאת אומרת מציאות? אם אני ירצה לגשת לבחורה שנראית ממצועת מינוס, אני יוכל גם סתם ככה לשים עלייה יד סביבה הצוואר ולהדביק לה נשיקה, אבל אם אני ירצה לגשת לכוסית על, יהיה לי קצת פרפרים בבטן וזה לגיטמי וזה כל הכיף. העניין הוא שאני יודע ומסוגל לא להקשיב לפרפרים בבטן האלה ואני כן יכול לגשת אפילו כשאני קצת חושש.
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 13-01-2013 בשעה 10:13.
.....
אתה סותר את עצמך.כשחברים שלי היו עושים את זה בצורה כל כך ישירה ופשוטה ולי לא היה אומץ.
פה אתה אומר שפשוט לא היה לך אומץ פעם להתחיל עם בנות, וגם כשחברים שלך ניסו לדחוף בך להתחיל איתן לא הצלחת כי לא היה לך מספיק אומץ.
ואז אתה אומר שאפשר להגיד לילד בן 15 להתחיל עם דוגמנית...ברור שאפשר, השאלה אם הוא באמת באמת יאגור אומץ ויתחיל איתה..רוב הסיכויים שלא, כי כמו שלך פעם זה היה מפחיד גם לילד בן 15 היום זה מפחיד. אין מה לעשות, זה הטבע.
הגיוני יותר לדחוף ילד להתחיל להתאמן מאשר להתחיל עם בחורה, לא?
.....
אני מסכים איתך לגמרי גבר, ככה אני עובד כל החיים שלי! אני תמיד מחפש דווקא את הדרך הקשה לדברים ולא את הקלה, הקשה תמיד מניבה יותר תוצאות ויותר אפשריות וחוץ מזה שאני אוהב אתגרים.
הבעיה שילד בגיל 15 לא רואה את העולם כמו שאנחנו רואים אותו.
ילד בן 15 מפחד שאם הבחורה תדחה אותו היא תלך ותספר לאחרים. בגיל שלנו לא מעניין אותנו אם היא תלך ותספר לאחרים, להפך, זה יותר מגניב שאחרים יודעים שהתחלת עם בחורה..זה רק אומר שאתה גבר עם ביצים.
אל תשכחו גם שקשה להיות הראשון בכל דבר. בחבורה של חננות קשה להיות הראשון שיוצא מאיזור הנוחות. אני הייתי כזה ואתם לא מתארים לעצמכם איזה מוטיבציה הייתי צריך.
מה הקשר
אם יש לך בנאדם שצריך להשתנות אז זה לא באמת משנה מאיפה הוא יתחיל את השינוי, זה יכול להיות מהמראה החיצוני או ממה שהוא עושה בזמן החופשי שלו או מהחברים שלו או מעוד דברים...
אבל אם אתה אומר לו להשאר בדיוק כמו שהוא ופשוט ללכת ל"סארגים" הוא רק יצא מפגר חברתית, יעשה לעצמו שם רע, וישאר עם חברים "פיקאפרים"
פשוט תסתכל על ילדים שעושים סארגים שנה ותראה איפה הם נמצאים מבחינה חברתית...
לעומת זאת אם תסתכל על ילדים שעבדו שנה על שיפור עצמי אמיתי תראה בחלק מהמקרים שהם פשוט אנשים אחרים