
נכתב במקור על ידי
rodney1
"הוא לא עזר לאף אחד" - מצטער...אבל...סתום ת'פה שלך אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר. אני לא יכול לסבול אנשים שחושבים שהם יודעים הכל. זה שאתה חושב שהוא לא עזר לאף אחד, זה בעיה שלך, לכל דבר יש הוכחות, וכמות האנשים שהוא עזר להם גדולה. אם אתה בוחר להאמין או לא להאמין..בחירה שלך.
שינוי מתחיל מרצון לשנות. ברגע שיש רצון, אפשר לעשות הכל. ואם טיילר במקרה הספציפי הזה עזר לבחור לרצות להשתנות, אני מאד שמח בשביל טיילר ובשביל הבחור. מה יקרה בהמשך הזמן, זה תלוי בו, לא בי ולא בטיילר, אם יש לבחור עמוד שידרה חזק ואופי חזק, הוא ידע לא להישבר ולהתמיד. אם הוא חלש, אז זה באמת יהיה התלהבות רגעית. כרגע, זה לא נראה כמו התלהבות רגעית.
"עזרה עם בחורות אני לא צריך פה מאף אחד" - סבבה, תהנה.
"דיי בטוח שהייתי עם יותר בחורות מכל אחד פה" - מחאתי לך כפיים. אגב כתבת "מבלי לצאת מתנשא" ויצאת מאד מתנשא..סתם ליתר דיוק.
אני רואה שאתה בא בטוב ואתה מנסה לעזור, ואני שמח, אבל תעשה את זה על חשבונך ולא על חשבון אחרים.
אם אתה רוצה לעזור, תעזור. מה אכפת לך מה אחרים עושים?