נכתב במקור על ידי
GoldStar
מי דמיין אותה ראש ממשלה? בגלל השטיפת מוח שעברתם מבחינתכם ביבי הוא האלטרנטיבה היחידה...
סתם שתבינו כמה ביבי ירד בחירות שעבר לפני 4 שנים הליכוד קיבלו 27 מנדטים (קדימה ציפי לבני 28 אבל לא משנה)
באותם בחירות ישראל ביתנו בראשות ליברמן קיבלו 15!! מנדטים...
היום, ביבי התאחד עם ליברמן לפני שהתחילו עם הסקרים והבלגאן ועכשיו יש להם יחד 33 מנדטים. נניח שליברמן קיבל את ה15 מנדטים שלו? אז ביבי האפס נשאר עם 17 מנדטים.... אז שלא תחשבו שבאמת כל המדינה אוהבת אותו זה רק קומץ אנשים טמבלים שבוחרים ליכוד כל החיים שלהם והם בכלל לא יודעים למה.
ביבי אפס היה אפס וישאר אפס אדם שלא תרם למדינה בשום אופן ושום צורה להפך, רק הרס אותה. כמה שזה עצוב שהוא יבחר שוב בגלל שיטת הבחירות העלובה שיש במדינה שלנו. הבטיח לליברמן העבריין להיות מס' 2 שלו וכמובן לבחור איזה תיק שבא לו (אני בטוח שיבחר בביטחון למרות שאין לו שום מושג) ובגלל זה הם הולכים להבחר.
בקשר להוא הכי מתאים? הוא לא הכי מתאים... יש לך את נפתלי בנט שאני ועוד חצי מדינה הולכים לבחור בו ולדעתי הוא יגיע ל18 מנדטים בשקט ככה שאם ביבי לא היה מתאחד עם ליברמן הם היו בהפרש של מנדט אחד בלבד... ביבי קיבל את ההזדמנות שלו והרס אותה. לא מגיע לו להבחר שוב. אם זה היה לפני 4 שנים היה אפשר להתווכח על זה כי לא הייתי יודע באמת כמה הוא זבל שהולך להרוס את המדינה ומבחוץ הוא נראה בסדר גמור אבל אחרי שעברנו איתו 4 שנים וראינו איך הוא פגע בחינוך בכלכלה (שהתגאה שהוא איזה כלכלן עלק היום אנחנו בגירעון של 40 מליארד) בביטחון (חאלד משעל נכנס לעזה באישור ביבי האפס) ונואם בפני מאות אלפי טרוריסטים איך הם הולכים להפיל את המשטר הציוני ולהפסיק את ה'כיבוש'.. כיבוש... חח
ביבי הרס הכל ובגללו עוד תקום מדינה פלסטינית בשטח ישראל... לפני 70 שנה ניסו להשמיד אותנו... כל הזמן חיינו בגלות. עד שקיבלנו את הנקודה הקטנה הזאת את הארץ שלנו אנחנו צריכים לתת חצי ממנה בגלל ביבי והאנטישמים באום ששרפו 6 מליון יהודים?
אז עכשיו, אחרי 4 שנים. אין שום וויכוח. ביבי הרס את המדינה מהיסוד. נמאס כבר מהפוליטיקאים הישנים שקוראים לעצמם בעלי ניסיון בגלל שנכשלו ונכשלו כל הזמן. הגיע הזמן שיעלה מנהיג שלא יכשל יותר ויקרא לזה ניסיון. הגיע הזמן שיעלה מישהו חדש כריזמטי חזק שיגיד אין ולא תהיה מדינה פלסטינית בארץ ישראל. מישהו שבאמת~ ידאג לכלכלה ולמעמד הביניים. מישהו שבו באמת לא ישלטו טייקונים (נוחי דנקנר ודומיו) מישהו שלא יתן להם לשלוט לנו במדינה... לא לאנטישמים שניסו לשרוף אותנו ובטח ובטח לא לטייקונים המולטי מליארדרים ששולטים במדינה ומחזיקים את ביבי בביצים....
היחדים שיכולים לתקן באמת אלו הבית היהודי וארץ חדשה... שבקטע החברתי כלכלי הם באותם דעות אבל לצערי בקטע הבטחוני ארץ חדשה נוטים לשמאל. אז כמובן שאני הולך עם הבית היהודי אבל אני מקווה שגם ארץ חדשה ישבו בכנסת...... ואני מעדיף שאנשים יבחרו ארץ חדשה ולא ביבי האפס או שלי ויאיר העיתונאים... 2 מראיינים שרוצים פתאום להיות ראש ממשלה בגלל השכל הקטן שיש לציבור בישראל....