קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] במי תבחרו?
    על ידי Summer בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 12-02-2008, 17:14
  2. טוטנהאם (1+) - מנצ'סטר יונייטד :תבחרו מה שבא לכם
    על ידי badboy2 בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-04-2006, 11:42
  3. N.B.A לערב פסח (-) תבחרו איזה קבוצה שאתם רוצים
    על ידי super G בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 13-04-2006, 22:38
  4. במי להשקיע יותר?חייב תעזרה שלכם
    על ידי Shoker בפורום Lineage II
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 27-02-2006, 17:50
  5. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 19:50
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

במי תבחרו???

ברירת מחדל במי תבחרו???

ציטוט נכתב במקור על ידי MaoReal צפיה בהודעה
    אני לא בעד ביבי , אבל תכלס מבין כולם הוא הכי מתאים
    אשכרה אתם מתארים את שלי יחימוביץ ראש ממשלה ? ממש לא , היא לא מתאימה בשיט
    מי דמיין אותה ראש ממשלה? בגלל השטיפת מוח שעברתם מבחינתכם ביבי הוא האלטרנטיבה היחידה...
    סתם שתבינו כמה ביבי ירד בחירות שעבר לפני 4 שנים הליכוד קיבלו 27 מנדטים (קדימה ציפי לבני 28 אבל לא משנה)
    באותם בחירות ישראל ביתנו בראשות ליברמן קיבלו 15!! מנדטים...
    היום, ביבי התאחד עם ליברמן לפני שהתחילו עם הסקרים והבלגאן ועכשיו יש להם יחד 33 מנדטים. נניח שליברמן קיבל את ה15 מנדטים שלו? אז ביבי האפס נשאר עם 17 מנדטים.... אז שלא תחשבו שבאמת כל המדינה אוהבת אותו זה רק קומץ אנשים טמבלים שבוחרים ליכוד כל החיים שלהם והם בכלל לא יודעים למה.
    ביבי אפס היה אפס וישאר אפס אדם שלא תרם למדינה בשום אופן ושום צורה להפך, רק הרס אותה. כמה שזה עצוב שהוא יבחר שוב בגלל שיטת הבחירות העלובה שיש במדינה שלנו. הבטיח לליברמן העבריין להיות מס' 2 שלו וכמובן לבחור איזה תיק שבא לו (אני בטוח שיבחר בביטחון למרות שאין לו שום מושג) ובגלל זה הם הולכים להבחר.

בקשר להוא הכי מתאים? הוא לא הכי מתאים... יש לך את נפתלי בנט שאני ועוד חצי מדינה הולכים לבחור בו ולדעתי הוא יגיע ל18 מנדטים בשקט ככה שאם ביבי לא היה מתאחד עם ליברמן הם היו בהפרש של מנדט אחד בלבד... ביבי קיבל את ההזדמנות שלו והרס אותה. לא מגיע לו להבחר שוב. אם זה היה לפני 4 שנים היה אפשר להתווכח על זה כי לא הייתי יודע באמת כמה הוא זבל שהולך להרוס את המדינה ומבחוץ הוא נראה בסדר גמור אבל אחרי שעברנו איתו 4 שנים וראינו איך הוא פגע בחינוך בכלכלה (שהתגאה שהוא איזה כלכלן עלק היום אנחנו בגירעון של 40 מליארד) בביטחון (חאלד משעל נכנס לעזה באישור ביבי האפס) ונואם בפני מאות אלפי טרוריסטים איך הם הולכים להפיל את המשטר הציוני ולהפסיק את ה'כיבוש'.. כיבוש... חח
    ביבי הרס הכל ובגללו עוד תקום מדינה פלסטינית בשטח ישראל... לפני 70 שנה ניסו להשמיד אותנו... כל הזמן חיינו בגלות. עד שקיבלנו את הנקודה הקטנה הזאת את הארץ שלנו אנחנו צריכים לתת חצי ממנה בגלל ביבי והאנטישמים באום ששרפו 6 מליון יהודים?
    אז עכשיו, אחרי 4 שנים. אין שום וויכוח. ביבי הרס את המדינה מהיסוד. נמאס כבר מהפוליטיקאים הישנים שקוראים לעצמם בעלי ניסיון בגלל שנכשלו ונכשלו כל הזמן. הגיע הזמן שיעלה מנהיג שלא יכשל יותר ויקרא לזה ניסיון. הגיע הזמן שיעלה מישהו חדש כריזמטי חזק שיגיד אין ולא תהיה מדינה פלסטינית בארץ ישראל. מישהו שבאמת~ ידאג לכלכלה ולמעמד הביניים. מישהו שבו באמת לא ישלטו טייקונים (נוחי דנקנר ודומיו) מישהו שלא יתן להם לשלוט לנו במדינה... לא לאנטישמים שניסו לשרוף אותנו ובטח ובטח לא לטייקונים המולטי מליארדרים ששולטים במדינה ומחזיקים את ביבי בביצים....
    היחדים שיכולים לתקן באמת אלו הבית היהודי וארץ חדשה... שבקטע החברתי כלכלי הם באותם דעות אבל לצערי בקטע הבטחוני ארץ חדשה נוטים לשמאל. אז כמובן שאני הולך עם הבית היהודי אבל אני מקווה שגם ארץ חדשה ישבו בכנסת...... ואני מעדיף שאנשים יבחרו ארץ חדשה ולא ביבי האפס או שלי ויאיר העיתונאים... 2 מראיינים שרוצים פתאום להיות ראש ממשלה בגלל השכל הקטן שיש לציבור בישראל....

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    202

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    מי דמיין אותה ראש ממשלה? בגלל השטיפת מוח שעברתם מבחינתכם ביבי הוא האלטרנטיבה היחידה...
    סתם שתבינו כמה ביבי ירד בחירות שעבר לפני 4 שנים הליכוד קיבלו 27 מנדטים (קדימה ציפי לבני 28 אבל לא משנה)
    היום, ביבי התאחד עם ליברמן לפני שהתחילו עם הסקרים והבלגאן ועכשיו יש להם יחד 33 מנדטים. נניח שליברמן קיבל את ה15 מנדטים שלו? אז ביבי האפס נשאר עם 17 מנדטים.... אז שלא תחשבו שבאמת כל המדינה אוהבת אותו זה רק קומץ אנשים טמבלים שבוחרים ליכוד כל החיים שלהם והם בכלל לא יודעים למה.
    ביבי אפס היה אפס וישאר אפס אדם שלא תרם למדינה בשום אופן ושום צורה להפך, רק הרס אותה. כמה שזה עצוב שהוא יבחר שוב בגלל שיטת הבחירות העלובה שיש במדינה שלנו. הבטיח לליברמן העבריין להיות מס' 2 שלו וכמובן לבחור איזה תיק שבא לו (אני בטוח שיבחר בביטחון למרות שאין לו שום מושג) ובגלל זה הם הולכים להבחר.

בקשר להוא הכי מתאים? הוא לא הכי מתאים... יש לך את נפתלי בנט שאני ועוד חצי מדינה הולכים לבחור בו ולדעתי הוא יגיע ל18 מנדטים בשקט ככה שאם ביבי לא היה מתאחד עם ליברמן הם היו בהפרש של מנדט אחד בלבד... ביבי קיבל את ההזדמנות שלו והרס אותה. לא מגיע לו להבחר שוב. אם זה היה לפני 4 שנים היה אפשר להתווכח על זה כי לא הייתי יודע באמת כמה הוא זבל שהולך להרוס את המדינה ומבחוץ הוא נראה בסדר גמור אבל אחרי שעברנו איתו 4 שנים וראינו איך הוא פגע בחינוך בכלכלה (שהתגאה שהוא איזה כלכלן עלק היום אנחנו בגירעון של 40 מליארד) בביטחון (חאלד משעל נכנס לעזה באישור ביבי האפס) ונואם בפני מאות אלפי טרוריסטים איך הם הולכים להפיל את המשטר הציוני ולהפסיק את ה'כיבוש'.. כיבוש... חח
    ביבי הרס הכל ובגללו עוד תקום מדינה פלסטינית בשטח ישראל... לפני 70 שנה ניסו להשמיד אותנו... כל הזמן חיינו בגלות. עד שקיבלנו את הנקודה הקטנה הזאת את הארץ שלנו אנחנו צריכים לתת חצי ממנה בגלל ביבי והאנטישמים באום ששרפו 6 מליון יהודים?
    אז עכשיו, אחרי 4 שנים. אין שום וויכוח. ביבי הרס את המדינה מהיסוד. נמאס כבר מהפוליטיקאים הישנים שקוראים לעצמם בעלי ניסיון בגלל שנכשלו ונכשלו כל הזמן. הגיע הזמן שיעלה מנהיג שלא יכשל יותר ויקרא לזה ניסיון. הגיע הזמן שיעלה מישהו חדש כריזמטי חזק שיגיד אין ולא תהיה מדינה פלסטינית בארץ ישראל. מישהו שבאמת~ ידאג לכלכלה ולמעמד הביניים. מישהו שבו באמת לא ישלטו טייקונים (נוחי דנקנר ודומיו) מישהו שלא יתן להם לשלוט לנו במדינה... לא לאנטישמים שניסו לשרוף אותנו ובטח ובטח לא לטייקונים המולטי מליארדרים ששולטים במדינה ומחזיקים את ביבי בביצים....
    היחדים שיכולים לתקן באמת אלו הבית היהודי וארץ חדשה... שבקטע החברתי כלכלי הם באותם דעות אבל לצערי בקטע הבטחוני ארץ חדשה נוטים לשמאל. אז כמובן שאני הולך עם הבית היהודי אבל אני מקווה שגם ארץ חדשה ישבו בכנסת...... ואני מעדיף שאנשים יבחרו ארץ חדשה ולא ביבי האפס או שלי ויאיר העיתונאים... 2 מראיינים שרוצים פתאום להיות ראש ממשלה בגלל השכל הקטן שיש לציבור בישראל....
    שתהיה בעניין אתה בוחר בבנט יום אחרי הבחירות מתאחד עם ביבי

אני יודע לצערי הרב אבל לפחות יהיה בממשלה. ביבי יבחר זאת כמעט עובדה ולא משנה במי נבחר. צריך לחזק את בנט כמה שיותר כדי שיקבל תיק טוב זה לפחות בגלל הציבור הישראלי המטופש. אולי אנשים יקבלו שכל בקלפי לך תדע.  

PUNK'S NOT DEAD!! האוואטר של VeilSide
    לייקים
    460
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    P = F/A

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

שמע הפסקתי לקרוא ברגע שכתבת שאתה בוחר בנט.
    אתה לא יכול לחרבן על ביבי ומיד לבחור בבנט. מבחינתי הוא פשיסט שחי באשליה וכל אחד שמעוניין לערבב בין דת למדינה. זה לא יותר מפשיזם (במאה ה21) ואינטרס טהור. זה ממש לא שונה מהקרימינלים ברוסיה שמהג'ובות שהם מגלגלים בפשע הם מסוגלים לטפס לפסגת השלטון.
    אז כוסעומו ערס הוא עשה אקזיט מעניין לי תתחת, מדינה הוא לא יכול להחזיק עם המצע המגוכחת שלו.

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה

איזה בנט? אני אעדיף ביבי על בנט בגלל שהוא לא יתקע את הדת שלו במדינה.. תגיד מה שתרצה זה לא משנה, בנט יערבב דת בתוך המדינה חזק.
    ברגע שיהיה לנו מנהיג דתי בסוף גם נהפוך למדינת דת, וברגע שיהיה לנו מדינה דת אנחנו לא נהיה שונים מהמדינות הערביות שמקיפות אותנו.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש ותיק האוואטר של PerfectBitch
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    766
    נקודות
    1,993
    משפט מחץ
    עם עולם דפוק כזה חייב לחיות על שאכטה

נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 21-01-2013 בשעה 12:49.

*אני המקורי סתם לידע כללי

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ברירת מחדל למרות שיש כאן דיון סוער

אני דווקא מרוצה לקרוא. חשוב בעיני שכולם ילכו לבחור - לא משנה במי, העיקר לבחור, זה כבר משהו. לא יודעת אם ראיתם אבל בבחירות האחרונות אחוז ההצבעה עמד על איזה 60% שזה קצת יותר מחצי מדינה. אז חשוב לעורר את המודעות ולגרום לאנשים ללכת להביע את הדעה שלהם גם אם היא לא מוצאת חן בעיננו. בגלל שיש לנו את יכולת הבחירה בכל התחומים בחיים (אפילו כשזה נוגע לבנקים, כמו הזה) וחבל לא להשתמש בה.

משתמש ותיק האוואטר של DeadByApril
    שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

אני חושב בנט

קרדיט לFRENZY

משתמש ותיק האוואטר של PerfectBitch
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    766
    נקודות
    1,993
    משפט מחץ
    עם עולם דפוק כזה חייב לחיות על שאכטה

ציטוט נכתב במקור על ידי DeadByApril צפיה בהודעה
    אני חושב בנט
    למה?

*אני המקורי סתם לידע כללי

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

רק ביבי!
    אני מעדיף שמי שישמור עליי יהיה ביבי ולא שלי...

משתמש מתחיל האוואטר של red orbach2
    לייקים
    90
    נקודות
    142

"יש עתיד" של יאיר לפיד. הוא רוצה להיות ש"ס של החילונים. הוא מדבר על לדאוג לחילונים כמו שש"ס דואגת לחרדים. נשמע לי טוב. יצא לי לראות נאומים של יאיר. הוא בן אדם חכם. הוא לא מדבר על לשנוא חרדים אלא לדרוש מהם לעזור להחזיק את המדינה הזו שיש לה צרות מפה ועד ההודעה החדשה. הם לא יכולים להמשיך לעשות מה שמתחשק להם ולקבל על זה כסף בזמן שהחמור החילוני סוחב את המדינה על הגב.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין.

אני עדיין לא יכול לבחור אבל אם כן זה היה מאוד קשה לדעת במי אני יבחר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בנט
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בנט

בנט.

משתמש ותיק האוואטר של DeadByApril
    שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

הלכתי על אפחד בסוף

קרדיט לFRENZY

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,535 | הודעות: 8,199,128 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect