קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] במי תבחרו?
    על ידי Summer בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 12-02-2008, 17:14
  2. טוטנהאם (1+) - מנצ'סטר יונייטד :תבחרו מה שבא לכם
    על ידי badboy2 בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-04-2006, 11:42
  3. N.B.A לערב פסח (-) תבחרו איזה קבוצה שאתם רוצים
    על ידי super G בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 13-04-2006, 22:38
  4. במי להשקיע יותר?חייב תעזרה שלכם
    על ידי Shoker בפורום Lineage II
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 27-02-2006, 17:50
  5. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 19:50
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

במי תבחרו??? - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

לא מצביע.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי DeadByApril צפיה בהודעה
    הלכתי על אפחד בסוף
    לא להצביע זה אותו דבר כמו להצביע לכל המפלגות שאתה הכי שונא. וגם אם אתה שונא את כולם אז לכל הפחות תצביע למפלגה שאתה הכי פחות שונא.

משתמש ותיק האוואטר של DeadByApril
    שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

ציטוט נכתב במקור על ידי _Anonymous_ צפיה בהודעה
    לא להצביע זה אותו דבר כמו להצביע לכל המפלגות שאתה הכי שונא. וגם אם אתה שונא את כולם אז לכל הפחות תצביע למפלגה שאתה הכי פחות שונא.
    בכל צד או מפלגה יש אינטרנס להשיג תקול שלך
    אבל אחרי זה אתה זה ששנדפק כמו שצריך

קרדיט לFRENZY

מעצב
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ביבי ונפתלי הם היחידים נראלי שיכולים להחזיק את המדינה על הרגליים
    במשעל חם הסיטו אותו כל כך וצעקו עליו ואני מרחם עליו
    עשו השוואה ביוטיוב במשעל חם בשיחה של נפתלי ובשיחה של יאיר לפיד.... קיצר תקשורת שמאלנית מסריחה

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    מי דמיין אותה ראש ממשלה? בגלל השטיפת מוח שעברתם מבחינתכם ביבי הוא האלטרנטיבה היחידה...
    סתם שתבינו כמה ביבי ירד בחירות שעבר לפני 4 שנים הליכוד קיבלו 27 מנדטים (קדימה ציפי לבני 28 אבל לא משנה)
    באותם בחירות ישראל ביתנו בראשות ליברמן קיבלו 15!! מנדטים...
    היום, ביבי התאחד עם ליברמן לפני שהתחילו עם הסקרים והבלגאן ועכשיו יש להם יחד 33 מנדטים. נניח שליברמן קיבל את ה15 מנדטים שלו? אז ביבי האפס נשאר עם 17 מנדטים.... אז שלא תחשבו שבאמת כל המדינה אוהבת אותו זה רק קומץ אנשים טמבלים שבוחרים ליכוד כל החיים שלהם והם בכלל לא יודעים למה.
    ביבי אפס היה אפס וישאר אפס אדם שלא תרם למדינה בשום אופן ושום צורה להפך, רק הרס אותה. כמה שזה עצוב שהוא יבחר שוב בגלל שיטת הבחירות העלובה שיש במדינה שלנו. הבטיח לליברמן העבריין להיות מס' 2 שלו וכמובן לבחור איזה תיק שבא לו (אני בטוח שיבחר בביטחון למרות שאין לו שום מושג) ובגלל זה הם הולכים להבחר.

בקשר להוא הכי מתאים? הוא לא הכי מתאים... יש לך את נפתלי בנט שאני ועוד חצי מדינה הולכים לבחור בו ולדעתי הוא יגיע ל18 מנדטים בשקט ככה שאם ביבי לא היה מתאחד עם ליברמן הם היו בהפרש של מנדט אחד בלבד... ביבי קיבל את ההזדמנות שלו והרס אותה. לא מגיע לו להבחר שוב. אם זה היה לפני 4 שנים היה אפשר להתווכח על זה כי לא הייתי יודע באמת כמה הוא זבל שהולך להרוס את המדינה ומבחוץ הוא נראה בסדר גמור אבל אחרי שעברנו איתו 4 שנים וראינו איך הוא פגע בחינוך בכלכלה (שהתגאה שהוא איזה כלכלן עלק היום אנחנו בגירעון של 40 מליארד) בביטחון (חאלד משעל נכנס לעזה באישור ביבי האפס) ונואם בפני מאות אלפי טרוריסטים איך הם הולכים להפיל את המשטר הציוני ולהפסיק את ה'כיבוש'.. כיבוש... חח
    ביבי הרס הכל ובגללו עוד תקום מדינה פלסטינית בשטח ישראל... לפני 70 שנה ניסו להשמיד אותנו... כל הזמן חיינו בגלות. עד שקיבלנו את הנקודה הקטנה הזאת את הארץ שלנו אנחנו צריכים לתת חצי ממנה בגלל ביבי והאנטישמים באום ששרפו 6 מליון יהודים?
    אז עכשיו, אחרי 4 שנים. אין שום וויכוח. ביבי הרס את המדינה מהיסוד. נמאס כבר מהפוליטיקאים הישנים שקוראים לעצמם בעלי ניסיון בגלל שנכשלו ונכשלו כל הזמן. הגיע הזמן שיעלה מנהיג שלא יכשל יותר ויקרא לזה ניסיון. הגיע הזמן שיעלה מישהו חדש כריזמטי חזק שיגיד אין ולא תהיה מדינה פלסטינית בארץ ישראל. מישהו שבאמת~ ידאג לכלכלה ולמעמד הביניים. מישהו שבו באמת לא ישלטו טייקונים (נוחי דנקנר ודומיו) מישהו שלא יתן להם לשלוט לנו במדינה... לא לאנטישמים שניסו לשרוף אותנו ובטח ובטח לא לטייקונים המולטי מליארדרים ששולטים במדינה ומחזיקים את ביבי בביצים....
    היחדים שיכולים לתקן באמת אלו הבית היהודי וארץ חדשה... שבקטע החברתי כלכלי הם באותם דעות אבל לצערי בקטע הבטחוני ארץ חדשה נוטים לשמאל. אז כמובן שאני הולך עם הבית היהודי אבל אני מקווה שגם ארץ חדשה ישבו בכנסת...... ואני מעדיף שאנשים יבחרו ארץ חדשה ולא ביבי האפס או שלי ויאיר העיתונאים... 2 מראיינים שרוצים פתאום להיות ראש ממשלה בגלל השכל הקטן שיש לציבור בישראל....
    שמע, בתור מעריץ דגול שלך, פעם ראשונה שאני מוחה על הדעה שלך ב-100%.
    לביבי דבר ראשון, יש ניסיון, הוא לא כמו בנט שישר קפץ להיות ראש ממשלה, ביבי בעל ותק פוליטי די ארוך טווח והוא היה שגריר ודיפלומט.
    לעומת זאת, בנט, חוץ משירות קרבי במטכ"ל (שגם את זה יש לביבי) אין שום דבר.
    ביבי הוא בדוגרי, הכי טוב למדינת ישראל, הוא לא נותן למדינות אחרות לנקנק אותנו, הוא חזק בכלכלה וביטחון כאחד, עובדה, כמה שלא יגידו בעולם, ממצב של עשרות טילים ביום לישראל, אפילו אחד אין עכשיו, לגבי הכלכלה, בזמן שארה"ב סיימה את המצוק הפיסקלי וכל העולם קורס, ישראל המדינה היחידה שלמרות שכלומרט גנב כספים מהמדינה (מליארדים) אנחנו במצב יציב מאוד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

קדימה

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,475 | הודעות: 8,199,068 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect