קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שיר] Dre & Snoop Doggy Dog - aint nothing but a g-thang
    על ידי Reggae-Man בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-07-2010, 01:30
  2. [פרסום] paulvan dyk- nothing but you מומלץ*
    על ידי bogorigis בפורום דאבסטפ/אלקטרו האוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-07-2008, 20:11
  3. [סינגל] Pretty Ricky - Nothing But A Number
    על ידי SexBeat בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-01-2006, 16:08
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

nothing but RAGE...חוויה מהיום+משו שעוזר לי להתקדם לכיוון כזה או אחר בחיים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ברירת מחדל nothing but RAGE...חוויה מהיום+משו שעוזר לי להתקדם לכיוון כזה או אחר בחיים

אז ככה חשבתי אולי לחלוק פה איזה שיטה ישנה שאני משתמש בה שעזרה לי בהרבה דברים ואני משתמש בה עד היום. לדעתי זה מאוד יתאים לקונצפט של הפורום כי הרבה מהילדים פה יתחברו לזה בגלל חוויות כאלו ואחרות..

אני ינסה לנסח את זה על סמך מה שקרה לי היום, מי שרוצה עוד דוגמאות שייגיד..

אז ככה, היום היה לי אימון של SS וזה נפל על יום שיש לו דדליפט וסקוואט באותו יום (מי שמתאמן רציני פה ועושה תתרגילים האלה יודע כמה שזה שוחק לעשות גם אז זה וגם את זה באותו יום שלא נדבר על הבנצ' או המיליטרי פרס שישך לקינוח...) קיצר הדברים האלה שעושים סרטן ברכיים ופריצת דיסק וAA משתק!!!!11111111

היום קמתי בהנגאובר מטורף+דאון מטורף+עם כפות רגליים משופשפות אחושרמוטה מרוב ההליכה (ברמה שכואב לך לעמוד). הרבה זמן לא הרגשתי כזו עייפות. אנלא אספר מה קרה רק אגיד שנשארתי עם ביצים כחולות כמו שלא היו לי הרבה זמן בלילה שלפני בגלל "תקלה טכנית" שלא הייתה בשליטתי+הנגאובר מטורף (שתיתי אחרי חודש שלא נגעתי בכלום...לא חוזר לזה יותר, רק ירוק!!)+פספוס עוד הזדמנויות בגלל הבתזונה שנתה לי ביצים כחולות חח קיצר התחיל פצצה ונגמר בחרא.

בכל מקרה גם אחרי שדפקתי דאבל אספרסו פעמיים!!!! איכשהו נהייתי יותר עייף!!!!!!!! נראה לי שמו לי חומר מרדים החראות חח אשכרה הייתי כמו זומבי, כמה חבר'ה אפילו שאלו אם עישנתי משו חחחחחחחח לא היה לי כוח לקום אפילו...שיא העייפות והדכאון...TRUE SAD CUNT PIECE OF SHIT

שלא נדבר על זה שחטפתי כאב בטן קטן בגלל איזה חרא שאכלתי קיצר הכל היה חרא בררה

דמיינו את עצמכם בכזו עייפות ודכאון מאתמול..ועוד כמה שעות יש לכם מכון כושר עם היום הכי קשה בשבוע..כמה מכם הייתם מוותרים??

בכל מקרה, חזרתי הביתה אחרי הלימודים, ונכנסתי לאיזה נושא של רודני וראיתי תסרטון הזה:

וכאן...העייפות נעלמה כלא הייתה לא רק בגלל הסרטון האמת. אלא יותר בגלל הזכרונות שהעלתי שעשו לי אסוציאציה לחיים שהיו לי בחטיבה. אבל בלי קשר אחלה סרטון ואני ממליץ לכם לראות בזמנים "קשים".

איזה זכרונות??
    רובכם יודעים מה היה המצב שלי בחטיבה ואיזה יחס הייתי מקבל (ומי שלא...הייתי במצב הכי גרוע שבנאדם יכול להיות בו. הייתי מהאלה שצחקו עליהם קבוע ואמרו שהם בחיים לא ישיגו שומדבר בחיים ושאין להם עתיד). ושלא תגידו "אה ילדים צחקו עלי"...חחח זה ממש לא זה...אפילו מבוגרים אמרו את זה עלי!! אמרו שאין לי עתיד בשומדבר...שבחיים לא תהיה לי בחורה (כן כן מישו שיכול להיות סבא שלי אמר את זה עלי).

קיצר תחתית שרשרת המזון. לא היה בנאדם אחד שנתן לי כבוד. לא היו לי חברים וכל החיים שלי היו משחק מחשב מעפן...ובחורות..? חח אפילו ידידות לא היו לי..בנות היו מעדיפות להזדיין עם היטלר בגטו מאשר לדבר איתי...הייתי לבן...עם שיער מכוער...לבוש חרא חוסר SWAG לחלוטין...נראיתי כמו ילד ביסודי בגלל הגנטיקה שלי (בעיקר בכיתה ח'...)

דמיינתי את אותם האנשים שירדו עלי, מסתכלים עלי וצוחקים "אמרתי לכם נו...מה יצא ממנו? הוא מעדיף לשבת בבית ולהיות בדכאון". דמיינתי אותם צוחקים עלי, דמיינתי אותם משיגים גוף שאני רוצה להשיג וגונבים לי את כל הבחורות ואומרים "אתה לא תחרות בשבילי, היית אפס ואפס תמות..U MIRIN?"..קיצר חטפתי התקף עצבים כמו שלא חטפתי המון זמן אבל עצבים בקטע טוב חחח

אני אומר לעצמי COME AT ME PAIN, מתחיל לאכול, דופק ארוחה טובה, מגביר תעצבים עם מוזיקה ועף למכון תוך כדי שאני מדמיין תחרא הזה בראש שלי.

בסוף דפקתי חתיכת אימון ומי שיודע, אחרי אימון כזה הגוף שלך לא ממש זז ב100% בלשון המעטה חחח אתה עייף מת. הגוף שלי באמת היה עייף אבל המוח שלי המשיך ואשכרה רציתי לעשות את כל האימון שוב חחח שתבינו איזה עצבים חטפתי (אבל לא עשיתי כי זו ליצנות). ו

אבל!!! אלה לא עצבים של מירמור..או דכאון..או תסכול..אלה עצבים..נקרא לזה "חיוביים". שאתה נזכר בכל מה שאמרו עליך ואומר "יאללה אני מוכיח ההפך גם אם זה יהרוג אותי...GET LMS OR DIE TRYING"
    כי ברגע שהם רואים אותך מצליח...ברגע שהם רואים תוצאות...כל ההייטרים סותמים תפה שלהם. your haters will become your mirers brah this is how we doing our shit brah

אם לא זה ואם לא הזכרונות האלה וכל ה.."תהליך" הזה, אני מודה שלא הייתי מצליח להרים תתחת ולדפוק אימון טוב כמו שאני אוהב לעשות. וההרגשה שאחרי הייתה כאילו ירקתי לכל ההייטרים בפרצוף ופינקתי את עצמי בארוחת צ'יט מרוב שהייתי מבסוט מעצמי. מה גם איזה בחור שבגללו התחלתי להתאמן פה ראה אותי במכון ואמר שגדלתי והיה מבסוט מהרצינות שלי ככה שבכלל חטפתי התקף אופוריה מטורף חחח

בגדול הנקודה שלי היא, לכל אחד פה אני בטוח היו תאנשים האלה, האלה שאמרו להם "אתה תשאר ככה וככה כל החיים"..או "אתה בחיים לא תשיג את זה כי אתה XYZ..."...אל תיעלבו מהם...תשתמשו במילים האלה בתור דלק. תעשו הכל כדי להוכיח לעצמך, להם, לכולם, שזה יהיה ההפך. שאתם הולכים לעשות כל מה שנדרש ואתם לא תוותרו על המטרות שלכם גם אם יש אפוקליפסת זומבים בחוץ ויורד שלג עם מינוס 50 מעלות. גם אם אלוהים יבוא ויחזיק אותי בבית בכוח אני יבוא ויוריד לו פצצה לפרצוף וילך לכבוש תעולם כי ככה אנחנו חיים BRAH ככה אתה מרגיש שאתה שווה, זה שינוי אמיתי ולא זיוני שכל של הודים מסוממים מהודו שאומרים לך להתפשר על החיים העלובים שלך כי זה ה"אני האמיתי שלך" זה בכיינות של ממרומרים אתה באמת רוצה לחיות תחיים העלובים שלך כל החיים???...אתה רוצה להיות כל החיים שלך חתיכת אפס מתוסכל? לעזאזל עם זה תאמצו מטרה כלשהי ופאקינג תחיו תחלום, לא משנה מה זה...אני רציתי להגיע לארה''ב ועשיתי את זה, אני רציתי לשנות תחיים שלי ועשיתי את זה, אני רוצה ללמוד לגלוש ואני לומד עכשיו לגלוש, אני לומד לרקוד שאפל, אני לומד לסוע על סקייט, אני נהנה מהחיים שלי ומה ההייטרים עושים?? מורידים תאחרים למטה...אז תוכיחו להייטרים שהם טועים ותיכנסו באמאמא שלהם (לא פיזית..אני תמיד אומר שהתוצאות מדברות בעד עצמן וכשהם יראו אתכם במציאות הם ישארו עם פה פעור)

אתם מרגישים תהרגשה הזאת...? זאת ההרגשה שתניע אתכם.

ואיך אפשר בלי שיר טוב שמתאים לאווירה

וטראק שמתאים לאימון טוב באווירה הזו:

THIS IS HOW WE FUCKIN ROLL
    IM HERE TO STAY AND PROVE ALL MY HATERS WRONG EVEN IF IT WILL KILL ME BRAHHHHHHHHHHHH

FUARKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

מקווה להרדם כי בלי שינה טובה כל האימון לא שווה ככה שלילה טוב brahs

haters gonna hate, mirers gonna mire, aspergers gonna assburger and WINNERS GONNA WIN

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

"Do it for your people
    Do it for your pride
    Never gonna know if you never even try
    Do it for your country
    Do it for your name
    Cause there's gonna be a day when..."

חחח שמחתי לעזור אחשלי

זה מה שאני מנסה להסביר כבר המון זמן לחבר'ה בפורום...במקום להשתמש בירידות של חברים שלכם בתור קיר..תשתמשו בזה בתור צ'פחה על השכם וצעקה באוזן של "Get your ass moving!" זה כל העניין חבר'ס...

רוב הילדים פה בפורום שמגיעים לפורום הזה הם כנראה ילדים שלא מספיק מצליחים עם נשים והם נותנים לאחרים להוריד אותם למטה...במקום זה, תהפכו את הזילזול של אנשים לאוכל ולמים בשבילכם...

פעם ביסודי שירדו עליי הלכתי לסבאשלי זכרונו לברכה, הבן אדם הכי מוערך בחיים שלי, ואמרתי לו שצחקו עליי וכאלה...
    אני ציפיתי שהוא יגיד לי את הדברים הנורמלים שאומרים "או שתתעלם מהם, או שתרביץ להם" כמו שכולם רגילים לשמוע..אבל, לא הוא.
    הוא אמר לי את הדבר הכי נכון ששמעתי בחיים "ברגע שצוחקים עלייך, תצחק ביחד. אבל אל תצחק צחוק מזוייף כדי לא להתרגש מהירידות..תצחק באמת כי זה מצחיק" ולא תאמינו...זה עזר
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 24-01-2013 בשעה 11:26.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

בדיוק מה שעשיתי בחטיבה..בתיכון הם כבר לא היו במצב של להתקרב אלי שלא נדבר על לרדת עלי. THE LEVEL DIFFRENCE IS TOO HIGH BRAH

כי אני השתניתי (וממשיך להשתנות כל שניה) והגעתי לתיכון שבו לא הכרתי אף אחד והתחלתי מ0. הם נשארו אותם בתולים ממורמרים שירדים על אחרים כדי להרגיש יותר טוב עם עצמם. אם מישו יורד עליכם הוא בעצמו לוזר בהכחשה..מעולם לא ראיתי מישו שהגיע למשו בחיים שמנסה לרדת על אחרים כדי להוציא את עצמו "מלך".

חוץ מטרולינג שגם הוא באווירה טובה כמו שאמרתי NO HATE HERE...טוב נו אולי אני שונא יזמי פירמידות פיננסיות אבל אנלא מתעסק בזה וחי תחיים שלי וממליץ לכל אחד פה לעשות את אותו הדבר.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 24-01-2013 בשעה 11:40.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

חחחחחח איזה גבר!
    רוב האנשים שאני מכיר שהיו שקטים כאלו בחטיבה נהיו עוד יותר חנונים ומסכנים שלא משיגים בנות בשקל במקום לתפוס את עצמם בידיים ולעשות מהפך כמו שגבר צריך לעשות זה מראה שיש לך ביצים ואתה לא פראייר,
    אבל אל תיתן לזה לעצבן אותך אני פשוט מסתכל אחורה וראה כמה שאני יותר טוב מהם בהכל עכשיו, כמה שאני נראה יותר טוב, חכם יותר, מצליח יותר בכל דבר וזה נותן לי כוח קדימה אבל לא מעצבן חחח.
    אני גם פעם הייתי במצב דומה לשלך בחטיבה ופשוט יום אחד קמתי בן אדם אחר עם SWAG, Lifestyle מוזיקה טובה והכל השתנה מאז.
    אבל רק טיפ לגבי שתייה חחחחח למה אתה שותה עד שיש לך הנגאובר?? תשתה כמה שותים תפוס ראש בקטנה וזהו אל תגזים...
    אני גם שותה פעם בחודש ככה אבל שותה נגיד ארבע עד שש שותים של טקילה או משו לא יותר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אז ככה חשבתי אולי לחלוק פה איזה שיטה ישנה שאני משתמש בה שעזרה לי בהרבה דברים ואני משתמש בה עד היום. לדעתי זה מאוד יתאים לקונצפט של הפורום כי הרבה מהילדים פה יתחברו לזה בגלל חוויות כאלו ואחרות..

אני ינסה לנסח את זה על סמך מה שקרה לי היום, מי שרוצה עוד דוגמאות שייגיד..

אז ככה, היום היה לי אימון של SS וזה נפל על יום שיש לו דדליפט וסקוואט באותו יום (מי שמתאמן רציני פה ועושה תתרגילים האלה יודע כמה שזה שוחק לעשות גם אז זה וגם את זה באותו יום שלא נדבר על הבנצ' או המיליטרי פרס שישך לקינוח...) קיצר הדברים האלה שעושים סרטן ברכיים ופריצת דיסק וAA משתק!!!!11111111

היום קמתי בהנגאובר מטורף+דאון מטורף+עם כפות רגליים משופשפות אחושרמוטה מרוב ההליכה (ברמה שכואב לך לעמוד). הרבה זמן לא הרגשתי כזו עייפות. אנלא אספר מה קרה רק אגיד שנשארתי עם ביצים כחולות כמו שלא היו לי הרבה זמן בלילה שלפני בגלל "תקלה טכנית" שלא הייתה בשליטתי+הנגאובר מטורף (שתיתי אחרי חודש שלא נגעתי בכלום...לא חוזר לזה יותר, רק ירוק!!)+פספוס עוד הזדמנויות בגלל הבתזונה שנתה לי ביצים כחולות חח קיצר התחיל פצצה ונגמר בחרא.

בכל מקרה גם אחרי שדפקתי דאבל אספרסו פעמיים!!!! איכשהו נהייתי יותר עייף!!!!!!!! נראה לי שמו לי חומר מרדים החראות חח אשכרה הייתי כמו זומבי, כמה חבר'ה אפילו שאלו אם עישנתי משו חחחחחחחח לא היה לי כוח לקום אפילו...שיא העייפות והדכאון...TRUE SAD CUNT PIECE OF SHIT

שלא נדבר על זה שחטפתי כאב בטן קטן בגלל איזה חרא שאכלתי קיצר הכל היה חרא בררה

דמיינו את עצמכם בכזו עייפות ודכאון מאתמול..ועוד כמה שעות יש לכם מכון כושר עם היום הכי קשה בשבוע..כמה מכם הייתם מוותרים??

בכל מקרה, חזרתי הביתה אחרי הלימודים, ונכנסתי לאיזה נושא של רודני וראיתי תסרטון הזה:

וכאן...העייפות נעלמה כלא הייתה לא רק בגלל הסרטון האמת. אלא יותר בגלל הזכרונות שהעלתי שעשו לי אסוציאציה לחיים שהיו לי בחטיבה. אבל בלי קשר אחלה סרטון ואני ממליץ לכם לראות בזמנים "קשים".

איזה זכרונות??
    רובכם יודעים מה היה המצב שלי בחטיבה ואיזה יחס הייתי מקבל (ומי שלא...הייתי במצב הכי גרוע שבנאדם יכול להיות בו. הייתי מהאלה שצחקו עליהם קבוע ואמרו שהם בחיים לא ישיגו שומדבר בחיים ושאין להם עתיד). ושלא תגידו "אה ילדים צחקו עלי"...חחח זה ממש לא זה...אפילו מבוגרים אמרו את זה עלי!! אמרו שאין לי עתיד בשומדבר...שבחיים לא תהיה לי בחורה (כן כן מישו שיכול להיות סבא שלי אמר את זה עלי).

קיצר תחתית שרשרת המזון. לא היה בנאדם אחד שנתן לי כבוד. לא היו לי חברים וכל החיים שלי היו משחק מחשב מעפן...ובחורות..? חח אפילו ידידות לא היו לי..בנות היו מעדיפות להזדיין עם היטלר בגטו מאשר לדבר איתי...הייתי לבן...עם שיער מכוער...לבוש חרא חוסר SWAG לחלוטין...נראיתי כמו ילד ביסודי בגלל הגנטיקה שלי (בעיקר בכיתה ח'...)

דמיינתי את אותם האנשים שירדו עלי, מסתכלים עלי וצוחקים "אמרתי לכם נו...מה יצא ממנו? הוא מעדיף לשבת בבית ולהיות בדכאון". דמיינתי אותם צוחקים עלי, דמיינתי אותם משיגים גוף שאני רוצה להשיג וגונבים לי את כל הבחורות ואומרים "אתה לא תחרות בשבילי, היית אפס ואפס תמות..U MIRIN?"..קיצר חטפתי התקף עצבים כמו שלא חטפתי המון זמן אבל עצבים בקטע טוב חחח

אני אומר לעצמי COME AT ME PAIN, מתחיל לאכול, דופק ארוחה טובה, מגביר תעצבים עם מוזיקה ועף למכון תוך כדי שאני מדמיין תחרא הזה בראש שלי.

בסוף דפקתי חתיכת אימון ומי שיודע, אחרי אימון כזה הגוף שלך לא ממש זז ב100% בלשון המעטה חחח אתה עייף מת. הגוף שלי באמת היה עייף אבל המוח שלי המשיך ואשכרה רציתי לעשות את כל האימון שוב חחח שתבינו איזה עצבים חטפתי (אבל לא עשיתי כי זו ליצנות). ו

אבל!!! אלה לא עצבים של מירמור..או דכאון..או תסכול..אלה עצבים..נקרא לזה "חיוביים". שאתה נזכר בכל מה שאמרו עליך ואומר "יאללה אני מוכיח ההפך גם אם זה יהרוג אותי...GET LMS OR DIE TRYING"
    כי ברגע שהם רואים אותך מצליח...ברגע שהם רואים תוצאות...כל ההייטרים סותמים תפה שלהם. your haters will become your mirers brah this is how we doing our shit brah

אם לא זה ואם לא הזכרונות האלה וכל ה.."תהליך" הזה, אני מודה שלא הייתי מצליח להרים תתחת ולדפוק אימון טוב כמו שאני אוהב לעשות. וההרגשה שאחרי הייתה כאילו ירקתי לכל ההייטרים בפרצוף ופינקתי את עצמי בארוחת צ'יט מרוב שהייתי מבסוט מעצמי. מה גם איזה בחור שבגללו התחלתי להתאמן פה ראה אותי במכון ואמר שגדלתי והיה מבסוט מהרצינות שלי ככה שבכלל חטפתי התקף אופוריה מטורף חחח

בגדול הנקודה שלי היא, לכל אחד פה אני בטוח היו תאנשים האלה, האלה שאמרו להם "אתה תשאר ככה וככה כל החיים"..או "אתה בחיים לא תשיג את זה כי אתה XYZ..."...אל תיעלבו מהם...תשתמשו במילים האלה בתור דלק. תעשו הכל כדי להוכיח לעצמך, להם, לכולם, שזה יהיה ההפך. שאתם הולכים לעשות כל מה שנדרש ואתם לא תוותרו על המטרות שלכם גם אם יש אפוקליפסת זומבים בחוץ ויורד שלג עם מינוס 50 מעלות. גם אם אלוהים יבוא ויחזיק אותי בבית בכוח אני יבוא ויוריד לו פצצה לפרצוף וילך לכבוש תעולם כי ככה אנחנו חיים BRAH ככה אתה מרגיש שאתה שווה, זה שינוי אמיתי ולא זיוני שכל של הודים מסוממים מהודו שאומרים לך להתפשר על החיים העלובים שלך כי זה ה"אני האמיתי שלך" זה בכיינות של ממרומרים אתה באמת רוצה לחיות תחיים העלובים שלך כל החיים???...אתה רוצה להיות כל החיים שלך חתיכת אפס מתוסכל? לעזאזל עם זה תאמצו מטרה כלשהי ופאקינג תחיו תחלום, לא משנה מה זה...אני רציתי להגיע לארה''ב ועשיתי את זה, אני רציתי לשנות תחיים שלי ועשיתי את זה, אני רוצה ללמוד לגלוש ואני לומד עכשיו לגלוש, אני לומד לרקוד שאפל, אני לומד לסוע על סקייט, אני נהנה מהחיים שלי ומה ההייטרים עושים?? מורידים תאחרים למטה...אז תוכיחו להייטרים שהם טועים ותיכנסו באמאמא שלהם (לא פיזית..אני תמיד אומר שהתוצאות מדברות בעד עצמן וכשהם יראו אתכם במציאות הם ישארו עם פה פעור)

אתם מרגישים תהרגשה הזאת...? זאת ההרגשה שתניע אתכם.

ואיך אפשר בלי שיר טוב שמתאים לאווירה

וטראק שמתאים לאימון טוב באווירה הזו:

THIS IS HOW WE FUCKIN ROLL
    IM HERE TO STAY AND PROVE ALL MY HATERS WRONG EVEN IF IT WILL KILL ME BRAHHHHHHHHHHHH

FUARKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

מקווה להרדם כי בלי שינה טובה כל האימון לא שווה ככה שלילה טוב brahs

haters gonna hate, mirers gonna mire, aspergers gonna assburger and WINNERS GONNA WIN
    כל הכבוד אח שלי באמת הבאת פה מוטיבציה אחי וגם ישלך טעם טוב אחושילינג במוזיקה חחחח

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

כמה הסקוואט שלך? כמה הדדליפט? אתה בטוח שלא עשית quarter squats במקרה?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

די לדבר שטויות על "ההודים",אין לך מושג אפילו על מה אתה מדבר...

רוב האנשים שמקשיבים ל "הודים" (ואני מדבר על אלו שמגיעים לשמה במיוחד בשביל ללמוד את הפילוסופייה) יוצאים מי שמה ופותחים ביזנס ומסיימים את החיים מאוד לא רע.תראה את סטיב ג'ובס,כל מודל לחיקוי שלך לא יגיע לרבע ממה שהוא הגיע,אתה לא תגיע אפילו לעשירית ממה שהוא עשה.

אני אישית שומר על הבריאות שלי,על המראה שלי,ואם תכנס לפרופיל הפייסבוק שלי או תראה אותי בחיים האמיתיים אתה אפילו לא תחשוד או תעשה קשר בין שני הדברים.סוניק פעם ציין שאנשים רוחניים עושים דברים בצורה איכותית יותר "מבן אדם הממוצע" ובכן מהניסיון שלי עם אנשים כאלו וממה שלמדתי מעצמי,זאת אמת.

בבקשה מספיק לדבר שטויות,אתה מטעה את עצמך ואת האחרים.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחח ייטינגר לא עושה שום חצאי ורבעי סקוואטים ולא סובל תליצנים שעושים אותם. BELOW PARALLEL BRAH כי רק ככה אתה שוחק תרגליים!!

ואנלא חושב שיש פה אנשים שיכולים לתת לי טיפים לגבי שתיה חח 4 שוטים של טקילה זה חימום בשבילי וזה לא מזיז לי תביצה (ככה זה שכל התיכון היית שותה)

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    די לדבר שטויות על "ההודים",אין לך מושג אפילו על מה אתה מדבר...

רוב האנשים שמקשיבים ל "הודים" (ואני מדבר על אלו שמגיעים לשמה במיוחד בשביל ללמוד את הפילוסופייה) יוצאים מי שמה ופותחים ביזנס ומסיימים את החיים מאוד לא רע.תראה את סטיב ג'ובס,כל מודל לחיקוי שלך לא יגיע לרבע ממה שהוא הגיע,אתה לא תגיע אפילו לעשירית ממה שהוא עשה.

אני אישית שומר על הבריאות שלי,על המראה שלי,ואם תכנס לפרופיל הפייסבוק שלי או תראה אותי בחיים האמיתיים אתה אפילו לא תחשוד או תעשה קשר בין שני הדברים.סוניק פעם ציין שאנשים רוחניים עושים דברים בצורה איכותית יותר "מבן אדם הממוצע" ובכן מהניסיון שלי עם אנשים כאלו וממה שלמדתי מעצמי,זאת אמת.

בבקשה מספיק לדבר שטויות,אתה מטעה את עצמך ואת האחרים.
    לאדע פעם נכנסתי לאיזה שטות רוחנית ואמרו לי "תקבל תחיים שלך כמו שהם ואל תנסה להשתנות" וכל מיני חרטא ברטא...אני דמיינתי את עצמי, מה היה קורה אם בחטיבה במקום לראות באינטרנט תמידע שהייתי צריך לראות לגבי תספורות מוזיקה SWAG וכו' הייתי רואה תבולשיט הזה ואומר "יאללה בואו נקבל תחיים שלנו ונהיה שלמים עם זה שאני בתול שפתיים חסר חברים וידידות"?

כאילו מה פשר הדבר הזה "תקבל את עצמך כמו שאתה" זה פאקינג גישה של לוזרים, איך אנשים כאלה יכולים להגיע לעשירית ממני ומכל אחד שהרים תתחת שלו מהכיסא ועשה מה שהוא רצה לעשות כנגד כל הסיכויים?

מה עוד שאני לא אוהב בתחום של הרוחניות שהכל פאקינג תאוריות עם אפס פרקטיקה, כל מיני זיוני שכל מיותרים שלא צריך לדעת 90% מהם אלא פשוט לקום מהכיסא ולעשות מה בא לך. אין מידע פרקטי, יש כל מיני זיוני שכל על אלוהים על ישו ועל גלי אלפא וגמא כאילו את מי זה מעניין?? לא ראיתי אנשםי מצליחים משחקים בקקה הזה, הם פשוט עושים משו עם החיים שלהם במקום לקרוא באלוהים שטויות של טריפים של אסיד על ישו.

התחום הזה נתן לי רושם של 90% דיבורים, 5% אוננות ואולי 5% מעשים..ואתה יודע מה אומרים על אלה שמדברים הרבה ולא עושים כלום.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 24-01-2013 בשעה 22:36.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

לאדע פעם נכנסתי לאיזה שטות רוחנית ואמרו לי "תקבל תחיים שלך כמו שהם ואל תנסה להשתנות" וכל מיני חרטא ברטא...אני דמיינתי את עצמי, מה היה קורה אם בחטיבה במקום לראות באינטרנט תמידע שהייתי צריך לראות לגבי תספורות מוזיקה SWAG וכו' הייתי רואה תבולשיט הזה ואומר "יאללה בואו נקבל תחיים שלנו ונהיה שלמים עם זה שאני בתול שפתיים חסר חברים וידידות"?

כאילו מה פשר הדבר הזה "תקבל את עצמך כמו שאתה" זה פאקינג גישה של לוזרים, איך אנשים כאלה יכולים להגיע לעשירית ממני ומכל אחד שהרים תתחת שלו מהכיסא ועשה מה שהוא רצה לעשות כנגד כל הסיכויים?

מה עוד שאני לא אוהב בתחום של הרוחניות שהכל פאקינג תאוריות עם אפס פרקטיקה, כל מיני זיוני שכל מיותרים שלא צריך לדעת 90% מהם אלא פשוט לקום מהכיסא ולעשות מה בא לך. אין מידע פרקטי, יש כל מיני זיוני שכל על אלוהים על ישו ועל גלי אלפא וגמא כאילו את מי זה מעניין?? לא ראיתי אנשםי מצליחים משחקים בקקה הזה, הם פשוט עושים משו עם החיים שלהם במקום לקרוא באלוהים שטויות של טריפים של אסיד על ישו.

התחום הזה נתן לי רושם של 90% דיבורים, 5% אוננות ואולי 5% מעשים..ואתה יודע מה אומרים על אלה שמדברים הרבה ולא עושים כלום.
    באמת חבל שזה הרושם שנוצר על הרוחניות באינטרנט.

הכרתי הרבה רופאים,והרבה אנשי עסקים בזמן שעסקתי בטאי צ'י,ואנשים שעברו חוויות מדהימות.הרבה אנשים מצליחים הם גם אנשים רוחניים.(סטיב ג'ובס,גוגל והרשימה עוד ארוכה,אם אתה עושה חיפוש קצר אתה תראה בעצמך)

אם יש אנשים רוחניים שמצליחים,זאת אומרת שיש בזה משהו.

חוץ מי זה,שאני דוגמא חייה,כמו שאמרתי,אם תראה אותי בחיים או תעשה אצלי סיבוב בפייסבוק,אתה לא תראה שום קשר והמחשבה הראשונה שכנראה תעבור לך "זה בנאדם רוחני"?

אני לא יודע מה האימג' שעובר אצלך בראש כשאתה חושב על בנאדם רוחני,ואתה בטח שלא הבנת את הכוונה של המשפט "תקבל את עצמך כמו שאתה".

די לשטויות

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

חחח ייטינגר לא עושה שום חצאי ורבעי סקוואטים ולא סובל תליצנים שעושים אותם. BELOW PARALLEL BRAH כי רק ככה אתה שוחק תרגליים!!

ואנלא חושב שיש פה אנשים שיכולים לתת לי טיפים לגבי שתיה חח 4 שוטים של טקילה זה חימום בשבילי וזה לא מזיז לי תביצה (ככה זה שכל התיכון היית שותה)
    הסטרייט הזה שמוקף בסטרייטים אחרים וממש לא נראה כמו gay porn ועושה סקוואטים מושלמים זה לא אתה??!

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח ייטינגר מאיפה הבאת תחרא הזה בפעם הראשונה שעשיתי סקוואט לא הייתי כזה ליצן

טובב נו לפחות אין פוסי פאד... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח NICE QUARTER SQUATS PHAGGOTS

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

תותח! כל הכבוד (;
    יופי של התמדה, שזה הדבר הכי חשוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

היום פגשתי ידידה ברכבת.. לא ראיתי אותה מאז התיכון. הבחורה לא זהתה אותי. כשהיא הבינה מי אני היא דפקה חיוך ואמרה "וואי אין סיכוי שזה אתה!"

הרגשה טובה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ביסודי הייתי בערך 1.50-60 בכיתה ו', ושקלתי אולי איזה 40-50, קיצור חנון מתוק
    הייתה לי שם ילדה בבצפר שלא ממש הכרתי...קיצר השבוע הייתי עם חבר בבית קפה ישבנו בבוקר לשתות איזה משהו..הגיעה המלצרית
    "היי מה תרצו לשתות?" ואז אני עושה לה.."את לא מזהה?" אז היא עושה לי "אממ..לא חחח מצטערת, אני צריכה לזהות?" אז אני עושה לה "אני רודני "
    ההיא כולה "יואוווווווווו!!!!!!!!!!! מה זה?!!!!!" "אבללל..היית כאילו..!!!!" חחח כמה צחקתי.
    מן הסתם שאחרכך היא באה לשבת איתנו, בקשתי ממנה מספר ואז היא עשתה לי "לא רק השתנית, גם נהיית חוצפן לא קטן? " חחחח זה היה פשוט טפיחה על הכתף

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect