קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [טיפים] טיפים בעקבות נושא זכויות היוצרים שעולה עכשיו
    על ידי Shir בפורום מדריכים וטיפים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 07-10-2012, 15:10
  2. מי שרוצה חתימה ויש לו נושא טוב ומקורי שייכנס
    על ידי Forgiven בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 15:15
  3. איפה פותחים נושא כזה?
    על ידי יעל בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 22:01
  4. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 16:37
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 39

בעקבות נושא ה"כנות" של פולו..דוגרי, למה אתם פה?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ברירת מחדל בעקבות נושא ה"כנות" של פולו..דוגרי, למה אתם פה?

אז ככה.

כולנו יודעים ש"אומנות הפיתוי" מתקשרת בצורה ישירה לאנשים..לא יוצלחים בחיים במילים עדינות. בעיקר בישראל שמה שמייצג תתחום הזה אלה אנשים שבאמת לא הייתי רוצה ללמוד מהם שומדבר על החיים ועל נשים בפרט, NO HATER.

יעני, אם תגידו לחברים שלכם שאתם פה, הם יצחקו עליכם קשות וירימו גבה או שניים (ככה אצלי לפחות)..ואם תראו איזה גורו מישראל ותגידו שהוא "מזיין דוגמנית בינלאומיות" יחשבו שאתם על פטריות (מה שדי נכון..) NO HATER AGAIN BRAH

אך למרות זאת, אתם עדיין פה, למה? הרי ישנה כאן קבוצה של אנשים שטוענת שהם...לא בדיוק קהל היעד של התחום הזה. אני מודה שאני די שייך לקבוצה הזאת ובעקבות ויכוחים שלי עם פולו ועוד כל מיני אנשים החלטתי לחשוף כמה דברים שאולי לא ידעתם עלי.

אני יעתיק תוכן מההודעה שכתבתי לפולו לפני כמה זמן+אוסיף עוד משו.

כשנרשמתי לפה, נכנסתי לחרא תקופה בחיים שלי..תקופת יובש תקרא לזה. למה? כי כולם התגייסו ואני לא. ככה מאבדים קשרים... מצאתי את עצמי מאבד את רוב המעגלים החברתיים שלי שאשכרה הייתי מביא מהם משו. זה קרה לאט לאט אבל זה קרה ואחרי התיכון מצאתי את עצמי במצב די מעפן אפשר להגיד. לא כמו שהייתי בחטיבה אבל בהחלט לא כמו בתקופת הזוהר שלי.
    מה גם שזה קרה לא רק לי, אם אתה באמת מבין בחיי הלילה אתה יודע שבשנת 2010 המון אנשים (אפילו מפיקים גדולים) נפלו, ירדו ברמה וכו'. למשל, מפיק אחד שפעם היה מביא תבחורות הכי יפות שראיתי ב2011-2010 ירד ברמה. לכל זיין יש תקופה כזאת מה לעשות החיים לא תמיד עליות יש גם ירידות. ואני חוויתי וואחד ירידה, גם המון אנשים שאיכשהו שמרתי קשר איתם חוו תירידה הזו, חלקם לא אבל חלקם כן. אם אתה באמת טוען שאתה בליין וותיק, תיזכר טוב טוב בתקופה של..2007 עד 2009 ואיזה אנשים נפלו אחרי ואיבדו המון מהכוח שלהם, אם לא את כולו (שוב, לא כולם, אבל חלקם). דור בא, דור הולך...

כמובן שפה ושם הבאתי כמה בחורות אבל זה ממש לא היה כמו בתיכון. תקרא לזה בחור סבבה, לא זיין על אבל לא איזה יצור שעשית ממני.

למה התחלתי להתעניין? כי בהתחלה חשבתי שזה תחום רציני שכולל בתוכו שיפור עצמי ועוד דברים שעברתי בחיים. וואלה אני מודה, קיבלתי רושם אחר על התחום הזה ועל האנשים שבו. למה? כי הכרתי את אחד ה"שותפים" הכי גדולים שלי באינטרנט בפורום כלשהו שלא אגיד את שמו, נפגשנו לפני הTLV ב2008 ככה וביחד יצאנו המון עם מעגלים חברתיים משותפים שלי ושלו (הוא היה מכיר כמה אנשים שאני מכיר וההפך). הוא הכיר לי בנות ואני הכרתי לו בנות. לא היינו כובעים שעושים סארג'ים או ילדי מחשב מוזרים, סתם חבר'ה שאוהבים חיי לילה, בילויים, ישיבות וכו' וכו' שבמקרה מצאו אחד תשני בפורום כלשהו ואיחדנו אימפריות

ואני חייב קרדיט לא קטן לבחור כי הוא הכיר לי המון בחורות והרחיב לי מעגלים חברתיים, חצי מהבחורות שהבאתי היו בזכותו בעקיפין. מה גם שאהבתי בו שהוא היה בול כמוני - מעפן בחטיבה ובתיכון השתנה בצורה מאוד דומה לשינוי שלי. בגדול הכרתי המון אנשים כאלה אבל הוא היה כמו אח בשבילי. והכרתי אותו בפאקינג פורום.

בגדול, חשבתי שעם קהילת הכובעים זה יהיה דומה. הרי עברתי תהליך כזה פעם, אולי זה יקרה שוב? בואו ננסה לפני שאנחנו שוללים!!

אבל זה לא נמשך לנצח...אחרי שראיתי את הקהילה של הכובעים, ואיזה אנשים חושבים שהם הפרס הבנתי כמה שאני והם ברמה אחרת לגמרי. הבנתי כמה נמוך ירדתי ועם איזה אנשים התחלתי להסתובב.

לי היו את כל הסיבות (ועדיין יש) להאמין שאני הפרס. למה? כי וואלה עשיתי מעשה או שניים שאנשים לא עשו. חשבתי שהם באים בגישה הזאת כי הם...כמוני. אבל הם יותר מזכירים לי את עצמי בחטיבה עם חשיבה של מגלומן. אני מעולם לא ניסיתי לקפוץ מעל הפופיק ולנסות להיות משהו שאני לא, תמיד ידעתי תרמה שלי ואת המקום שלי.

לא אספר לך יותר מזה כי אין לי סיבה לשפוך עכשיו את כל קורות החיים שלי מול הייטר אקראי. רק שתדע את הרקע.

בגדול, כולנו עושים טעויות. החוכמה היא לדעת להגיד "אה שיחקתי בקקי. יאללה ממשיכים להתקדם" ולא להיות אחד שממשיך לשחק בקקי כשהוא יודע שהוא משחק בקקי, או יותר גרוע, להיות אחד שמחפש אנשים על הטעויות של העבר.
    אז מכל החפירה הזאת, למה אני פה? כדי להביא מוטיבציה לאנשים כמוני בחטיבה...כן כן..אותם האנשים שכולם צוחקים עליהם, אותם האנשים שכולם אומרים עליהם "בחיים לא תהיה לך בחורה", אותם האנשים שמביאים ביד ומשחקים מייפל סטורי...כי אני יודע שהאנשים האלה מגיעים למקומות כמו המקום הזה, ואם הם הולכים בדרך הלא נכונה הם יאכלו תדייסה שבישלו. אם לא הייתי משפר את עצמי ובמקום זה הולך להתחיל עם בחורות אחרי שקניתי חולצה או שניים בשוק הכרמל, הייתי נשאר אותו הילד המעפן לנצח. למזלי גיליתי עולם אחר במסע שיפו העצמי שלי בסוף החטיבה. ובשביל לגלות תעולם הזה, צריך להיות כנה עם מי שאתה ולהגיד..אוקיי החיים שלי חרא, עפתי לשפר את עצמי ולהוציא מעצמי תמקסימום ועל הדרך יהיה מה שיהיה...

למה דווקא בפורום? כי הגעתי למידע שחיפשתי דרך האינטרנט. זה לא היה אומנות הפיתוי אלא יותר דברים כלליים מאוד כמו "איזה תספורות בנות אוהבות על בנים היום? (בתור אחד שהיה עם תספורות של ילדי כאפות בחטיבה זה היה קריטי בשבילי)" או "איזה לבוש הן אוהבות? (בתור אינסל חסר SWAG בחטיבה זה היה לי מאוד חשוב)" והתחלתי להתעניין במוזיקה, למדתי לרקוד וכו' וכו'..דרך זה השתניתי 180 מעלות. וזה הרוח שאני מנסה להעביר פה בגדול כי אם אני הגעתי לכל העסק הזה דרך פוסטים רנדומליים באינטרנט, למה לא לחלוק עם אחרים תידע שלי??

ואולי פה ושם בשביל טרולינג כי הרגלים ישנים לא משתנים (הייתי מטריל עוד מתחילת החטיבה כמו כל חנון בתול) אבל אני עדיין SICKKUNT כי אין לי מטרה של הייטינג אלא צחוקים לאווירה. ככה שאם יש לכם לסת רפויה ואספרגר וסנטר נסוג ושאר הדברים...אל תיעלבו מזה ותעשו מזה צחוק כמו שאני עושה צחוק מהפאקים שלי ויש לי מספיק.

ותאמינו לי שיהיה טוב. כל מה שצריך זה להפיץ תרעיון של השיפור עצמי בכל ה..."מקומות" האלה. אתם עכשיו בני 15-21 פחות או יותר. אלה הגילאים הכי יפים. אם תבזבזו אותם על משחקים של קקה ומרדף אחרי בחורות והתנהגות מוזרה אתם רק תתחרטו בלי סוף..אני אומר את זה בתור אחד שהתיכון היה הדבר הכי טוב שקרה לי אי פעם ואני עדיין מתחרט שלא הלכתי בדרך הזו בחטיבה.

ועוד סיבה כמובן היא הסיבה שכתבתי בנושא של פולו שאין לי כוח לחפור עליה קיצרררררררררר

למה אתם פה??

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:43.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

אני פה כי אני רוצה להיות כמו סטס אמן פאתוי!!

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כדי לעזור לאחרים לעשות את השינוי שאני עשיתי.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

כי אני FOREVER MIRIN HATER
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ShinTen נשבע באמא שלפעמים אני פשוט חושב שאתה משתמש אחר של טיילר...

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    חחח במקרה הזה לא נראה לי עם כל זה שזה האשכול של טיילר .....

אבל שינטן ויטינגר אתם ממש חנונים.
    ואז שואלים אותי למה אני קורא לאנשים אחרים בתולים חנונים,
    כששואלים אותם ברצינות למה הם פה שהרי ברור שהם באו לפה כי הם גרועים עם בחורות אז הם לא יתמודדו עם האמת וגידו את זה אלא יברחו מהאמת ויכתבו טמטום.
    תקרא את הנושאים של יטינגר, הוא ביקש באמת עזרה בהתחלה ושינה את כל מה שהוא כתב ל"יש לי AA" כי הוא מפחד שייראו שהוא באמת חסר ביטחון,
    אבל להיפך, בהתחלה שהוא ביקש את העזרה הזאת הוא היה אמיץ ורצה לשנות את עצמו, היום הוא סתם אחד שיושב על המחשב ומציק בפורום, אם הוא ימשיך על השביל הזה הוא לא ישיג כלום.
    קיצר מה אתה אומר לי פה.. שאסור לצחוק באינטרנט?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

הצטרפתי לפה כי הייתי ילד שרוצה להצליח עם בנות.
    למדתי קצת בסיס והתחלתי להתחיל עם בנות ביציאות וכאלה.
    במקביל הבנתי שהביטחון העצמי לא בא רק מזה, רזיתי, סיימתי את התקופה של הגשר, התחלתי להתלבש יפה ולהיות חברותי. הביטחון העצמי שלי בשמים, יש לי גישה טובה (לא שאין מקום לשיפור, תמיד יש... אבל בעניין הפנימי פחות לחוץ לי להשתפר כי אני ברמה גבוהה יחסית), ואני נראה לא רע.
    היום אני פה כי אני נהנה מהקהילה, מקבל מוטיבציה פה לשפר את עצמי, וכמובן, כדי כמה שיותר לעזור לאנשים שרוצים להיעזר בפורום.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

WE LOVE YOU TOM

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    חחח במקרה הזה לא נראה לי עם כל זה שזה האשכול של טיילר .....

אבל שינטן ויטינגר אתם ממש חנונים.
    ואז שואלים אותי למה אני קורא לאנשים אחרים בתולים חנונים,
    כששואלים אותם ברצינות למה הם פה שהרי ברור שהם באו לפה כי הם גרועים עם בחורות אז הם לא יתמודדו עם האמת וגידו את זה אלא יברחו מהאמת ויכתבו טמטום.
    תקרא את הנושאים של יטינגר, הוא ביקש באמת עזרה בהתחלה ושינה את כל מה שהוא כתב ל"יש לי AA" כי הוא מפחד שייראו שהוא באמת חסר ביטחון,
    אבל להיפך, בהתחלה שהוא ביקש את העזרה הזאת הוא היה אמיץ ורצה לשנות את עצמו, היום הוא סתם אחד שיושב על המחשב ומציק בפורום, אם הוא ימשיך על השביל הזה הוא לא ישיג כלום.
    אני שמח שאתה עוקב אחרי כל ההודעות שלי ובודק אותן רטרואקטיבית כדי לראות שהן לא השתנו, מתוק.

אני חייב לציין שאתה דיי דביל, אם אני לא מה שהייתי פעם כנראה שיש לזה סיבה.
    הסיבה היא שהשגתי את ההצלחה שלי עם בנות ועכשיו זה כבר אחריי, אני פנוי לדאוג לדברים יותר חשובים כמו איך לעשות כסף ואין לעזוב את הארץ הזו.

אם היית קורא את ההודעות מהזמן האחרון שלי היית יודע שאני רושם שהייתי גרוע עם בנות. אני לא מתבייש בזה. לא פה ולא במציאות.
    הבעיה היא שאתה, אפילו כשאתה מנסה לעשות משהו עלוב כמו סטוקינג למישהו אחר, עושה חצי עבודה. כמו חמור.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:41.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני יכול רק להגיד לך שאני מעולה עם בנות, וכל זה כשלא עשיתי סארג' אחד ורוטינה אחת בשנה וחצי האחרונות. ואם הבדיחות שלי מעליבות אותך תאלץ לבכות בצד.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:41.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect