קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 20-11-2013, 16:42
  2. [פרטים!] Va - Restart אמור להיות האוסף הכי טוב השנה!!!
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 08:58
  3. טוב זה פורום משעמם
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:26
  4. ניסו סימן טוב - חזק אשא אותך
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 12:24
  5. משהו טוב
    על ידי Ori בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-09-2005, 21:31
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 65

ידידות - זה טוב או רע...? - עמוד 4

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    סניה בוא אני יגיד לך משו עלי אנלא אחד שירד על אחרים ויוריד אותם למטה, אני מתעסק בעצמי ושם זין על מה שקורה
    אבל דוגרי, ממך לא יכולתי להתעלם. כולם יודעים מי אתה. כולם יודעים איך האקסיות שלך נראות. כולנו יודעים שה"זיינתי דוגמניות בינלאומיות ונכדות של מיליארדרים" שווה ערך ל"זיינתי תימניה בעלת עודף משקל משכונת התקווה שכותבת בפייסבוק שהיא דוגמנית". או "זיינתי רוסיה מתחנה מרכזית" ולא מהרוסיות הכוסיות אלא מהאלה שהולכות עם כל נכה שני וגם נראות בהתאם...

גם אם מישו מחרטט פה ושם לגבי ההישגים שלו זה לא מעניין אותי כי הוא משקר לעצמו. אבל אתה, אתה חושב שאתה מינימום הבן של שלדון אדלסון שכל יום מקפיץ טקילה מפופיק של כוכבת פורנו. והדבר העצוב הוא שאתה דורש כסף על הזיוני שכל שלך.

אם אתה "אומן פיתוי הכי טוב בעולם" וזה כל מה שאתה מסוגל להביא זה הכונפות שרואים אותך איתן אז וואלה תיכוניסט ממוצע בבורגס מביא יותר כוסיות ממך שלא נדבר על מפיקים, דוגמנים, עשירים וכו'...אתה לא תחרות לאף אחד חוץ מהחברים שלך שהם חנונים כמוך שמאמינים לשטויות שאתה פולט מהפה. כולך מגלומן שעם השיער איבד את כל השפיות.

עוד סיבה למה אני יוצא עליך זה עובדה שאתה סקאמר ושרלטן מגעיל. אתה מנסה לעשות כסף מפאקינג פירמידה פיננסית..ואל תזיין לי בשכל כי זה כן פירמידה ולא צריך להיות גאון גדול בכלכלה כדי לדעת שמפירמידה רק תאכל בתחת.

שלא נדבר על זה שאתה בן איזה פאקינג 28 ועדיין נוסע באוטובוסים ולא רק זה, אתה גם גרת עם ההורים לא מזמן וכולך חופר על לעבור להוליווד עוד מגיל 19 אבל כמעט עברו 10 שנים ולא זזת מילימטר. NO HATE HERE BRAH אבל כל בנאדם שאני מכיר שאני אספר לו על מישו כזה (ללא ציון שמות) יגיד שאתה חתיכת לוזר. ואם אוסיף את שאר ה"עלילות" שלך אז אתה תהיה בדיחה מהלכת...

אתה חתיכת SADCUNT רציני...מאחל לך יום אחד להתעורר ולהשתנות איכשהו..

ומה שהכי דפוק, שאתה במצב שלך יורד על ייטינגר (שהוא יותר מצליח ממך תהיה בטוח) ועל רודני שגם נשמע אחלה גבר יחסית אליך. שיןטן הוא טרול אבל וואלה אני מעדיף את הטרולינג שלו מלקרוא תהודעות העוקצניות שלך...לפחות הוא מעורר חיוך על הפנים, אתה מעורר רחמים.

אגב ההודעה הזאת נכתבה מאיזור בוורלי הילס. נו, אתה יודע, האיזור שרצית לעבור אליו ונשארת בישראל כמו כל הזייני שכל בארץ שלכם...שמעתי שאתה "מאזן את עצמך כלכלית אז טס", כמה שנים לקח לך? אתה לא אמור להיות איזה גאון פיננסי אתה הרי מבטיח לאנשים 700 דולר ביום בפירמידה המסריחה שלך לא?? אז למה כבר 9 שנים אתה תקוע באותו מקום ולא זז?? משו מסריח פה..
    u mad brah??

אני בניגוד אליך...שהצבתי לעצמי מטרה הלכתי איתה עד הסוף ולא חרטטתי רוסיות פריקיות בישראבלוג לגבי החיים שלי והתעסקתי בעצמי ובמצב שלי.
    באתי, כבשתי והלכתי. אתה באת, זיינת בשכל ונשארת לזיין עוד בשכל.

u mirin brah?
    שמתי לך כאן כמה תמונות מהפייסבוק שלי של ה"תימניות", אבל בגלל שאיאטראף הוא זונה בת זונה, תחפש אותן לבד. לך לתמונות ותעשה חיפוש כמו שיטינגר עשה. אם תמצא את ההכי הכי מכוערות זה יהיה נהדר. ככה אני אדע שראית גם את כל השאר ואתה בהכחשה

עכשיו, בוא נראה מה עוד היה לנו פה... אה, כלום. רק הוצאת עצבים של אדם שהוא אולי במילימטר יותר חכם מיטינגר.
    מלבד זה שכתבתי לכולם שבאנרס ברוקר זה פירמידה וגם אמרתי את זה בלפחות 4 סרטונים שצילמתי. רק שאמרתי שזה לא משנה כי עדיין עושים בזה כסף אז למי איכפת?

אגב, רצוי שתברר עליי קצת יותר פרטים לפני שאתה יורד עליי. יו נואו, אם אתה באמת רוצה להעליב אותי... לפחות אל תגיד את ההיפך ותגרום לי לעבור הלאה או לגחך במקרה הטוב.

אני מודה, קיוויתי להיכנס בך על התגובה הזאת אבל לא מצאתי את כמות הטמטום וההכחשה שיש אצל יטינגר. רק עצבים. זה אמנם מצחיק אבל זה בדיחה ישנה.
    או שאולי ערכת את ההודעה ולכן חלק גדול מהטמטום המאסיבי נמחק.

הדבר היחיד שבאופן תמוה הצחיק אותי יותר מהכל היה המשפט - "זייני השכל בארץ שלכם".
    אתה עד כדי כך שונא את ישראל שאתה נכנס לפורום פיקאפ ישראלי? מעניין אותי, איך זה?
    לגבי הוליווד, אז החלום שלי דיי התחלף. אני מבטיח לך שבחודשים הקרובים אני אעדכן כאן בפורום ואולי אף אשלח לך לינק אישי. כלומר, אני עדיין אעשה מתישהו סרטים אבל זה בעדיפות שניה עכשיו.
    למרות זאת... להבא, כדי שתישאר מעודכן בכל זאת והירידות שלך עליי לפחות יוכלו להתקרב קצת למציאות ולהכחשה שתהיה מצחיקה יותר כי היא תהיה קרובה יותר לעולם שלי:

www.smovie.co.il - זה חברת ההפקות שלי. הספיק לי כדי לממן אותי, את השותף שלי והוצאות של עשרות אלפי שקלים בחודש על סטרטאפ שאנחנו בונים (וזה לפני הכסף מהפירמידה שמוסיפים עוד 2,600 דולר בחודש - ועולה).
    אוטו יש לי כבר מזמן. אפילו יטינגר שם לזה לב. אגב, זה סוזוקי ליאנה ולא ספלאש. חשבתי לקנות אלטו חדשה אבל זה קופסת קרטון. בעוד כמה חודשים כבר נחליט איזה אוטו לקנות. אני אתייעץ אתכם, כדי לדעת איזה אוטו יהיה הכי מגניב לטעמכם. חשבתי על MG, אותה במחיר של 130,000 עכשיו עם 7 שנים אחריות

ואם תיכנס לפרופיל שלי ביוטיוב, תוכל לחקור ולראות שם סרטים אשר מיועדים לסטרטאפים. אחד האחרונים, הוא שלי. כלומר כ-100,000 ש"ח שלי הושקעו בו ואני אחד מהבעלים. למען האמת יש לי 20%. אבל עדיין, זה יפה.

אם תרצה עוד מידע רלוונטי שתוכל להשתמש בו נגדי, אני אשמח. תוכל לספר לי אחר כך כמה אתה מרוויח ואיך אתה לא תקוע במקום בניגוד לכל זייני השכל "במדינה שלנו".

זה מה שאני אוהב בך

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

Senia hair, ur doin it wrong!

השיער שלך צומח יותר מדיי במקומות הכי לא נכונים, ונושר כמו סתיו מהמקומות הנכונים.

בדרך כלל זה תופעת לוואי של סטרואידים, אבל אתה יותר שחיף מהשמנשחיף הממוצע בארצנו ככה שזה מביא אותי להנחה שזה פשוט באשמת גנים פגומים.

נראה לי שאפילו השערות שלך הן sadcunts שצומחות במקומות מעצבנים בכוונה רק כדי לעצבן אותך.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

נכנסתי, ראיתי רק כונפות, יצאתי. בעיקר האקסיות האלה שלך
    והנה שוב..מילים. ללא מעשה אחד.

אם באמת היית מי שאתה טוען שאתה לא היה קשה לראות את זה. כל בנאדם שמתפרסם כמוך והוא באמת חי תחיים שאתה מנסה למכור לנו, ישר רואים את זה עליו.
    הבעיה היא, שרואים ההפך אצלך.

זה היה החלום שלך מגיל 19 עד לפני כשנתיים...מה קרה, לא הלך לך אז וויתרת? בקטנה לא כל אחד כמוני BRAH

אה ואני הבנאדם האחרון שיהיה SADCUNT עלק עצבני..קראת ספר אז אתה חושב שאתה פסיכולוג? גם בזה אתה גרוע...כשאלוהים חילק כשרונות כנראה הבאת ביד או אנאערף
    ולי בניגוד אליך לפחות השיער צומח במקומות הנכונים ואני אסתטי, אתה מגעיל וחסר אסתטיקה. וקירח. רק בגלל המראה שלך אפשר להבין שאתה מעפן.
    U MIRIN?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

הדבר היחיד שאני אגיב עליו כרגע לשניכם, כי אני תמיד אספיק לרדת על האינטלגנציה שלכם אחר כך, זה על מה שמצאתם במשותף (מלבד ההכחשה לכוסיות שראיתם בפרופיל, אבל נעזוב את זה כי אין לי אינטרס שתודו בזה כי אז יהיו לי פחות כלים לרדת עליכם), זה נושא השיער:

לא נראה לכם שזה קצת מצחיק שאתם מתעסקים בזה בזמן שאתם טוענים שאתם בעד שיפור עצמי?
    אם הייתם מתעדכנים קצת במידע עליי, הייתם מזמן מבינים שכשמישהו קורא לי מכוער, זאת מחמאה. כי אני עדיין לוקח אתכם בהליכה בתחום, ואתם נראים טוב יותר ממני. אז... כן. בערך מגיל 18 אני מקריח והראש שלי נראה כמו כדורסל, מהלא איכותיים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    לא נראה לכם שזה קצת מצחיק שאתם מתעסקים בזה בזמן שאתם טוענים שאתם בעד שיפור עצמי?
    אם הייתם מתעדכנים קצת במידע עליי, הייתם מזמן מבינים שכשמישהו קורא לי מכוער, זאת מחמאה. כי אני עדיין לוקח אתכם בהליכה בתחום, ואתם נראים טוב יותר ממני. אז... כן. בערך מגיל 18 אני מקריח והראש שלי נראה כמו כדורסל, מהלא איכותיים
    נו? מה אתה מנסה להגיד פה? שאנחנו צודקים ואנחנו נראים טוב יותר ממך? אוקי, סבבה. תודה

אגב, עוד לא הבנת שאני לא רוצה להיות אומן פיתוי? אני לא רוצה להיות "מצליח" כמוך בתחום, זה לא השאיפה שלי. אני לא מחפש לעשות כסף מנשים.
    אצלי התחום הזה מקבל מקום מאד קטן אצלי במחשבות בקטע האישי. רק ברגע שאני מחליט שאני רוצה להשיג בחורה (אם זה במועדון או בין החברים או סתם בחורה שאני פוגש) אז אני משתמש ב...איך אני יקרא לזה..."יכולות הפיקאפ" שלי כדי להשיג את הבחורה. למה? כי רק ככה בחורות עם אף למעלה כמו בארץ אפשר להשיג.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    נו? מה אתה מנסה להגיד פה? שאנחנו צודקים ואנחנו נראים טוב יותר ממך? אוקי, סבבה. תודה

אגב, עוד לא הבנת שאני לא רוצה להיות אומן פיתוי? אני לא רוצה להיות "מצליח" כמוך בתחום, זה לא השאיפה שלי. אני לא מחפש לעשות כסף מנשים.
    אצלי התחום הזה מקבל מקום מאד קטן אצלי במחשבות בקטע האישי. רק ברגע שאני מחליט שאני רוצה להשיג בחורה (אם זה במועדון או בין החברים או סתם בחורה שאני פוגש) אז אני משתמש ב...איך אני יקרא לזה..."יכולות הפיקאפ" שלי כדי להשיג את הבחורה. למה? כי רק ככה בחורות עם אף למעלה כמו בארץ אפשר להשיג.
    רודני אחי, לא דיברתי אליך בהודעה ההיא. אתה חייב להתחיל לקרוא קצת יותר טוב את האנשים שאתה עונה להם. קודם חשבת שאיימתי עליך, עכשיו לא הבנת אל מי דיברתי.

יש לי שאלה:
    למה אתה בכלל רוצה להשיג בחורות עם אף למעלה?
    קודם כל זה בכלל לא נכון שרק ככה אפשר להשיג אותן. אבל בכלל לא נכון. זאת אולי הדרך ליצור איתן שיחה ראשונית, וגם כאן אפשר לגשת ישיר אם אתה ניגש באמת בביטחון. יש לי על זה מאמר איפשהו. אם אתה עובר את השניה הראשונה שהיא בוחנת אותך ואין עליך סימנים של חוסר ביטחון, אז אין סיבה שתצטרך טריקים.
    אבל אני בחיים לא אהיה חבר של מישהי עם אף למעלה. אם אתה רוצה רק לזיין אותה זה סיפור אחר, אבל גם כאן אני מעדיף טקטיקה אחרת כי אני מעדיף להפוך אותה לזיון קבוע ולא חד פעמי.
    בכל מקרה, התירוץ להשתמש בזה כי הבחורות עם האף למעלה, הוא לא מוצדק. אם אתה יודע עמוק בפנים שאתה תותח, אתה תשדר את זה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני לא רוצה להשיג בחורה עם עף למעלה.
    זה בדיוק הסיבה גם שאני לא רוצה שבחורה תבחן אותי עם כל "השיט טסט" והשטויות שכל אומני הפיתוי מכרו.
    אני לא מאמין בדברים האלה.
    אם בחורה אומרת לי "יש לי חבר" זה לא מעניין אותי אם היא משקרת או לא, וזה לא מעניין אותי אם זה מבחן או שיט טסט או אנא אערף, לא אכפת לי. כל עוד הבחורה לא רוצה שאני ישיג אותה, אז אני לא יעשה שום מאמץ נוסף כדי להשיג אותה. היא אומרת שיש לה חבר? Enough for me, אני לא נוגע בה. גם אם זה נכון וגם אם זה לא נכון.

אם אני רוצה לזיין איזה כוסית שאני רואה במועדון, רוב הסיכויים שהיא תבין את זה לפי מה שאני ישדר לה כשאני יתחיל איתה.
    יש כוסיות שאוהבות את המראה שלי ואת ההתנהגות שלי אז הן זורמות איתי ועם מה שאני משדר, ויש כאלה שנרתעות מזה ודופקות לי ברקס, מכאן או לכאן..זה לא משנה לי. אם היא לא רוצה..לא צריך! למה שאני יזיע בשביל להשיג אותה? זה בעיה שלה שהיא לא רוצה. אני עושה את הצעד הראשוני בזה שאני מתחיל איתה ופותח שיחה...כל השאר תלוי בה, והיא יודעת את זה.

בכל מקרה, התירוץ להשתמש בזה כי הבחורות עם האף למעלה, הוא לא מוצדק. אם אתה יודע עמוק בפנים שאתה תותח, אתה תשדר את זה.
    אני יודע את זה, אני לא צריך שאף אחד יגיד לי גבר

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

סניה ישלי כפיל בשבילך להיום!!!

בבקשה שים אותו בפייס!!! פליזושששששששששששששששששש

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    מלבד ההכחשה לכוסיות שראיתם בפרופיל
    אי אפשר להכחיש משהו שלא קיים. לעומת זאת אפשר לומר שמה שלא קיים כן קיים.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אמרתי שאני לא מזיין ממוצעות כשזורם?

I don't date average girls, I fuck and dump them afterwards so they won't see me in public with inferior genetics sluts lol

מי שחש "גורו" בגלל שהוא מזיין בנות שמתחילות איתי לבד אז הוא ליצן מארץ הליצנים וצריך להתעורר מהר למציאות ולהבין שה"HB9" שלו היא 7 גג של בנאדם שראה איכות.

מה שכן במכוערות ושמנות אני לא נוגע, פעם אחת זרמתי עם מכוערת (לא שמנה) כי פירקתי בקבוק פרפקט ועד הטיסה שלי זאת הייתה הדחקה הקבועה עלי למרות שאני חייב להודות שזה היה משעשע במובן מסויים >:
    עד עכשיו אני זוכר איך ברחתי ממנה ב5 בבוקר לאוטובוס הראשון feelsbadman

מסקנה - אל תשתו!

המשפט שכתבת באנגלית פשוט זעזע אותי, אתה באמת רואה בנות בתור גושי בשר מהלכים, הא?

ולכל השאר- ברגע שתפסיקו לראות בנשים מין יצורים שמימיים, או להפך, גושי בשר שנוצרו כדי לספק את היצרים שלכם, תאמינו לי.. ילך לכם הרבה יותר טוב איתן! (למרות שאני לא בטוחה עד כמה הייתי רוצה שילך טוב לחלק מכם...)
    אתם מבינים שנשים הן בני אדם בסה"כ? זה אפשרי לצאת איתן לבלות, לדבר איתן בטלפון, לצחוק, להעביר חוויות, לשתף אותן במה שקורה לכם בחיים, ואפילו לבקש עצות. באמת, מניסיון.
    חלקכם מגעילים אותי.. באמת. מקווה שתתבגרו ותבינו שבני אדם לא מתחלקים ל"אלה שיש להם איברי רבייה זכריים" ו"אלה שלא".

אגב, רודני.. אחלה כתבה. מסכימה איתך.
    אתה גם נשמע אחלה בן אדם מהתגובות שקראתי עד עכשיו.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Ariannan צפיה בהודעה
    המשפט שכתבת באנגלית פשוט זעזע אותי, אתה באמת רואה בנות בתור גושי בשר מהלכים, הא?

ולכל השאר- ברגע שתפסיקו לראות בנשים מין יצורים שמימיים, או להפך, גושי בשר שנוצרו כדי לספק את היצרים שלכם, תאמינו לי.. ילך לכם הרבה יותר טוב איתן! (למרות שאני לא בטוחה עד כמה הייתי רוצה שילך טוב לחלק מכם...)
    אתם מבינים שנשים הן בני אדם בסה"כ? זה אפשרי לצאת איתן לבלות, לדבר איתן בטלפון, לצחוק, להעביר חוויות, לשתף אותן במה שקורה לכם בחיים, ואפילו לבקש עצות. באמת, מניסיון.
    חלקכם מגעילים אותי.. באמת. מקווה שתתבגרו ותבינו שבני אדם לא מתחלקים ל"אלה שיש להם איברי רבייה זכריים" ו"אלה שלא".

כאילו שתגובות סטראוטיפיות יותר טובות.

ואם זה היה אותו דיון על רק הפוך 100% הבנות היו יוצאות על הגבר שהוא "עושה משהו לא טוב" או משהו בסגנון. ומשמה כבר אפשר להתחיל את הניצול.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Ariannan צפיה בהודעה

ברגע שתפסיקו לראות בגברים מין סמרטוטים שאם אתם תגעו להם ביד בקטנה, תשחקו עם השיער, תדפקו איזה חיוך ויענו תסדרו את החזיה בדיוק כשהוא מסתכל אז הם יעשו הכל בשבילכם, אז תוכלי לדבר עלינו
    חלאס לצביעות, יש מספיק גברים פראיירים שאני רואה איך בנות פשוט מתעללות בהם וזה כואב... כואב..... ואז נהיה מצחיק

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אתה יודע מה הקטע המציק?
    נשים מחפשות גבר "איכותי"
    הבעיה שהגבר האיכותי שהיא בדרך כלל מוצאת זה איזה בנזונה שרוצה רק להכנס לה לתחתונים, ואז היא נעלבת, בוכה, ואז היא אומרת "מהיום אני לא יוצאת יותר עם מפגרים שרק רוצים לזיין" ואז היא מחפשת מישהו שינחם אותה..ונחש מיזה? עוד גבר שרוצה רק לזיין אותה.

ועוד אומרים שאנחנו עם מפגר..

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    ברגע שתפסיקו לראות בגברים מין סמרטוטים שאם אתם תגעו להם ביד בקטנה, תשחקו עם השיער, תדפקו איזה חיוך ויענו תסדרו את החזיה בדיוק כשהוא מסתכל אז הם יעשו הכל בשבילכם, אז תוכלי לדבר עלינו
    חלאס לצביעות, יש מספיק גברים פראיירים שאני רואה איך בנות פשוט מתעללות בהם וזה כואב... כואב..... ואז נהיה מצחיק
    כתבתי איפושהו שאני מסכימה עם ההתנהגות הזאת? אני ממש לא חושבת שבחורות צריכות לנצל גברים עם המראה שלהן או כל דבר כזה או אחר..
    אז כן, הבאת לי מצד שני גם בחורות שמתנהגות בצורה מגעילה, נו ו? זה לא שכולן ככה אתה יודע.

ואני לא עושה את זה, אז הנה.. יש לי זכות לדבר עליכם

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    0

אגב רודני.. לא הייתי קוראת לבנות האלה "מפגרות" אלא פשוט- תמימות שלא יודעות לשפוט אופי..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,425 | הודעות: 8,203,018 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect