שמתי לך כאן כמה תמונות מהפייסבוק שלי של ה"תימניות", אבל בגלל שאיאטראף הוא זונה בת זונה, תחפש אותן לבד. לך לתמונות ותעשה חיפוש כמו שיטינגר עשה. אם תמצא את ההכי הכי מכוערות זה יהיה נהדר. ככה אני אדע שראית גם את כל השאר ואתה בהכחשה
עכשיו, בוא נראה מה עוד היה לנו פה... אה, כלום. רק הוצאת עצבים של אדם שהוא אולי במילימטר יותר חכם מיטינגר.
מלבד זה שכתבתי לכולם שבאנרס ברוקר זה פירמידה וגם אמרתי את זה בלפחות 4 סרטונים שצילמתי. רק שאמרתי שזה לא משנה כי עדיין עושים בזה כסף אז למי איכפת?
אגב, רצוי שתברר עליי קצת יותר פרטים לפני שאתה יורד עליי. יו נואו, אם אתה באמת רוצה להעליב אותי... לפחות אל תגיד את ההיפך ותגרום לי לעבור הלאה או לגחך במקרה הטוב.
אני מודה, קיוויתי להיכנס בך על התגובה הזאת אבל לא מצאתי את כמות הטמטום וההכחשה שיש אצל יטינגר. רק עצבים. זה אמנם מצחיק אבל זה בדיחה ישנה.
או שאולי ערכת את ההודעה ולכן חלק גדול מהטמטום המאסיבי נמחק.
הדבר היחיד שבאופן תמוה הצחיק אותי יותר מהכל היה המשפט - "זייני השכל בארץ שלכם".
אתה עד כדי כך שונא את ישראל שאתה נכנס לפורום פיקאפ ישראלי? מעניין אותי, איך זה?
לגבי הוליווד, אז החלום שלי דיי התחלף. אני מבטיח לך שבחודשים הקרובים אני אעדכן כאן בפורום ואולי אף אשלח לך לינק אישי. כלומר, אני עדיין אעשה מתישהו סרטים אבל זה בעדיפות שניה עכשיו.
למרות זאת... להבא, כדי שתישאר מעודכן בכל זאת והירידות שלך עליי לפחות יוכלו להתקרב קצת למציאות ולהכחשה שתהיה מצחיקה יותר כי היא תהיה קרובה יותר לעולם שלי:
www.smovie.co.il - זה חברת ההפקות שלי. הספיק לי כדי לממן אותי, את השותף שלי והוצאות של עשרות אלפי שקלים בחודש על סטרטאפ שאנחנו בונים (וזה לפני הכסף מהפירמידה שמוסיפים עוד 2,600 דולר בחודש - ועולה).
אוטו יש לי כבר מזמן. אפילו יטינגר שם לזה לב. אגב, זה סוזוקי ליאנה ולא ספלאש. חשבתי לקנות אלטו חדשה אבל זה קופסת קרטון. בעוד כמה חודשים כבר נחליט איזה אוטו לקנות. אני אתייעץ אתכם, כדי לדעת איזה אוטו יהיה הכי מגניב לטעמכם. חשבתי על MG, אותה במחיר של 130,000 עכשיו עם 7 שנים אחריות
ואם תיכנס לפרופיל שלי ביוטיוב, תוכל לחקור ולראות שם סרטים אשר מיועדים לסטרטאפים. אחד האחרונים, הוא שלי. כלומר כ-100,000 ש"ח שלי הושקעו בו ואני אחד מהבעלים. למען האמת יש לי 20%. אבל עדיין, זה יפה.
אם תרצה עוד מידע רלוונטי שתוכל להשתמש בו נגדי, אני אשמח. תוכל לספר לי אחר כך כמה אתה מרוויח ואיך אתה לא תקוע במקום בניגוד לכל זייני השכל "במדינה שלנו".
זה מה שאני אוהב בך![]()

ציטוט ההודעה