וואו אתה ממש מגזים וזה לא בקטע כזה ! זה בקטע של להכיר לבינתיים כי באמת שכבר אני חנוק עם חברה ואני אוהב אותה והכול אבל באלי להכיר וזה לא אומר שאני אוהב מישי אחרת כי אם זה היה ככה לא הייתי עם חברה שלי ואני שונא שסתם שופטים !
וואו אתה ממש מגזים וזה לא בקטע כזה ! זה בקטע של להכיר לבינתיים כי באמת שכבר אני חנוק עם חברה ואני אוהב אותה והכול אבל באלי להכיר וזה לא אומר שאני אוהב מישי אחרת כי אם זה היה ככה לא הייתי עם חברה שלי ואני שונא שסתם שופטים !
|
|
אני בטוח שגם אתה הייתי מכיר בנות זה לא בקטע של ללכת וליבגוד !
מה זה להכיר לבינתיים? מה זה חנוק עם חברה? מה באלי להכיר??? תגיד לי איפה אתה חיי? מה אתה ערבי עם 8 נשים? מה נסגר איתך??
חברה שלך חונקת אותך? תפרד ממנה!
לא יודע איך הגעת לחשיבה הזאת..אבל זה שגוי! זה לא נכון! זה לא מוסרי!
איך אתה תרגיש אם חבר שלך יספר לך שהוא ראה את חברה שלך מתחילה עם מישהו אחר..סתם כדי "להכיר" או "סתם כדי להכיר לבינתיים" או בגלל שהיא מרגישה "חנוקה" ממך? איך תרגיש?!
עריכה:
לי יש יזיזה, לא חברה.אני בטוח שגם אתה הייתי מכיר בנות זה לא בקטע של ללכת וליבגוד !
היא מתחילה עם גברים אחרים בדיוק כמוני וזה לא מפריע לי..העיקר שבסופו של לילה שנינו מגיעים לאותה המיטה.
אל תשווה.
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 04-02-2013 בשעה 16:38.
כבר הרגשתי הרבה פעמיים ! (וזה ממש לא מזה שאני מחזיר לה כי היא אפילו לא רואה אותי ) ואותה אני ראיתי בלי שהיא שמה לב ואני סומך עליה.. מבין תקטע זה לא ככה כמו שניראה לך ובקטע של חנוק זה נשמע כאילו אני לא יכול כלום וזה מה שאני מיתכווין
תאמת זה אולי התנהגות מגעילה אבל ממש לא תמיד הבנאדם נשאר עם הזין ביד חח יש לי חבר שהיה חוגג על 4 חתונות היום הוא צמצם ל2 חחח
אתה לא אמור להרגיש את זה! מה אתה דפוק? אני לא מבין אותך. "היא אפילו לא רואה אותי" זה בגידה יא גנוב!
"אני לא יכול כלום" - ככה אתה אמור להיות! זה מה שזה אומר חברה! שיש לך בחורה אחת וזהו! אתה לא אמור להתחיל עם אחרות ואתה לא אמור לפלרטט עם אחרות, זה מגעיל ולא עושים את זה! אפילו לא להכיר סתם, זה גועל נפש וזה פוגע!
שאמרתי שהיא אפילו לא רואה אותי זה כאילו שאני מכיר סתם בשביל להעביר את הזמן ולא בשביל להחזיר לה כי אם זה היה בשביל זה אז הייתי עושה את זה מול העיניים שלה מביןן ?..אני לא מתחיל עם בחורות הילדה הזאת שפירסמתי לומדת איתי ...חברה שלי מרגישה הכי מיוחדת והכי סומכת עליי אחי תפתח תראש תפסיק להיות מקובע
אותי אתה לא מעליב מה אכפת לי חחח אני תכלס לא הייתי עושה דבר כזה גם אם אני עם מישהי אז אני איתה עד הסוף זאת גם הסיבה שלא הייתה לי חברה רצינית אף פעם (מעבר לזה שהרבה שנים הייתי כישלון), פשוט מאוד כי אין אחת שבאמת אני מוכן להשקיע בה כחברה למרות שיכלתי באמת "לשחק" אותה חבר של לפחות איזה 10 בנות אבל אני בטוח שאם הייתי חבר שלהן (בכאילו) אז מן הסתם הייתי מחפש אלטרנטיבות אחרות, וזאת הסיבה שכמו שרשמתי אם אני חבר של מישהי אז היא צריכה להיות איכותית אם לא אז עדיף בלי... אם כבר אז כבר.
מה זה משנה מאיזה סיבה אתה מכיר בחורות אחרות?? אם זה כדי שהיא תקנא או "סתם כדי להחזיר לה" זה לא משנה, זה פסול וזה לא נכון.
חברה שלך סומכת עליך? מסכנה, היא יוצאת עם שקרן.
"תפתח תראש תפסיק להיות מקובע" - חחחח...ביום שתראה את חברה שלך על הברכיים ומישהו אחר טוחן אותה, אל תבוא לפורום אטרף כדי לבכות שהיא בגדה בך, סבבה?
תגיד אתה עקום או מה תיקרא שוב מה רשמתי ..שאני מכיר סתם בשביל להעביר את הזמן ולא בשביל להחזיר לה ..וואי תפסיק לזיין תשכל אז אם יש לי חברה אסור לי לדבר עם בנות ? ..ואם היא תיבגוד בי ותיהיה מאושרת אני יהיה שמח בשבילה ובשבילי !
מה זה קשור אם זה להחזיר לה או לא?!
מותר לך לדבר עם בחורות אחרות אבל לא על מנת להתחיל איתן או להכיר בחורות חדשות בכדי שאם תפרד מהחברה שלך כרגע אז יהיה לך ריבאונד, זה פסול! וזה מה שאתה עושה עכשיו! אל תזיין לי תשכל.
חחח עלק אם היא תבגוד בך אתה תיהיה שמח בשבילה..על מי אתה עובד?
זה לא המטרה שלי ! אני נהנה בלדבר וויש בזה משו לא אמרתי שזה טוב ...ועוד משו אני יהיה הבנאדם הכי מבואס בעולם אבל אני בטוח איפו שהוא הייתי מבין שככה יותר טוב לה ואם אני באמת אוהב אותה אז אני יהיה שמח בשבילה למרות שיהיה באלי למות מביין .?
תודה גבר ובן כמה אתה ?