נכתב במקור על ידי
sasisasi
איזה אבקת ניפוח בדיוק? זאת אבקת חלבון שמבודדת מחלב ומחלבון שנקרא whey protein, אין דבר כזה אבקה מנפחת.. זה תלוי בכמה אתה אוכל, אם תאכל הרבה חלבון לא משנה איזה אתה תתנפח.
ומה הקשר קראטין, זה לא קשור לאבקת חלבון חחחחחח זה תוסף שאם אתה רוצה לגדול עוד אתה לוקח אותו וזה לא קשור לסטרואידים ( לא אסטרואידים אומרים סטרואידים) סטרואידים זה סם מרץ של סוסים..חחח בעיקר בודיבילדרים לוקחים סטרואידים.
וכן זה יקר, בישראל 2 קילו אבקה עושה 400-500 שקל, בעיקר תלוי איזה חברה, אני יודע שדיימטייז עולה 350 שקל ל2 קילו, אני משתמש בiso sensetion 93 וזאת אחת האבקות הכי יקרות.. לא חסר לי כסף וזה די שווה את זה, זה 31 גרם חלבון במנה, עם מלא חומצות אמינו מתאימות שעוזרות במהירות של בניית השריר אחרי האימון ( זה הכי חשוב כמעט ).. הקיצר לא כזה קריטי איזה אבקה אתה לוקח אבל יש הבדל בין isolate ורגיל, isolate יותר יקר אבל אתה מקבל חלבון whey מבודד 100% וזה בלי שומן ובלי פחמימות כמעט - 1 גר פחמימה.
לגבי המתכון הביתי, לא הייתי מכניס את זה לפה שלי בחיים בגלל שזה לא בריא, חלב זה מוצר שרע מאוד להגזים בצריכה שלו יש בו אנזימים ולקטוז וזה לא טוב לגוף כל כך, בכמויות קטנות זה בסדר, אבל לאכול יותר מ200 גרם מוצר חלב ביום זה רע וזה פוגע במערכת החיסונית.. אני אומר מניסיון, לפני חצי שנה הייתי אוכל מלא מוצרי חלב בוקר ערב ובשייק, אחרי חודש פיתחתי ברונכיט מטורפת של חודש וחצי של שיעולים וצינון - אני אף פעם לא הייתי מצונן לפני זה ואף לא לא היתה לי ברונכיט, ושימו לב זה אחד מהתסמינים של מוצרי החלב - אלרגיות וברונכיטיס.. אני ממליץ להתרחק מחלב וכשמתרגלים זה הרבה יותר טוב בלי חח.