קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-06-2013, 16:29
  2. תיראו את החתימה שלי :)
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-11-2005, 17:38
  3. מה דעתכם על החתימה שלי?
    על ידי delpiero בפורום כדורגל
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 21:12
  4. החתימה שלי לאתגר
    על ידי the_master בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 07:42
  5. החתימה שלי לאתגר...
    על ידי Trejet בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 14:05
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 49

החתימה שלי.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ברירת מחדל החתימה שלי.

אזהרה - אם הפוסט הזה העליב אותך בצורה הכי קטנה שיש, כנראה שאני מדבר אליך BRAH. מה אתה הולך לעשות בנידון, CUNT?

בכל מקרה

זה החיים שלכם ללא שיפור עצמי. ללא מטרות, ללא השקעה, face it brah

אם כל מה שאתה עושה זה לאונן על ציורים סיניים ולהשתכר כל סופש עם חבורה של 10 בנים וללכת למסיבות תוך כדי שאתה רוקד כמו ערס ממוצע ללא חוש קצב וחוזר הביתה להביא ביד. וזה במקרה הטוב....במקרה הרע, אתה תטחן את החטיפים שלך ותמשיך להשמין, פאגוט. אל תשכח לעשות לייקים בפייסבוק על פוסטים של FOREVER ALONE ב9גאג, שמנדריק.

אבל מה העיקר אתה "עצמך" ואיזה כונפה בפייסבוק אמרה לך שאתה צריך להיות עצמך כי ככה יאהבו אותך באמת!!!!!!!111
    ואח''כ הכונפה הזאת קיבלה מאיזה מפיק מסיבות מאחורה ויום למחרת הוא זרק אותה אז היא כתבה סטטוס של אהבה נכזבת ועל כמה שהבנים מניאקים

יודע מה brah? אני חושב שאתה רוצה את זה..עמוק עמוק בפנים..אבל אתה מפחד. אתה מפחד שיגידו עליך ככה וככה...אתה מפחד שיצחקו עליך..אתה מתעצל לקום מה9גאג שלך ולהפסיק לטחון צ'יטוס ולפרק 2 בקבוקי קולה ביום ולשנות תחיים העלובים שלך

או שאתה מכחיש את זה עם המשפט שהכונפה הזאת אמרה לך

או שאתה יודע שמה שאומרים לך בחיי היום יום זה נכון..אתה יודע המשפטים שאומרים לך ה"חברים" הSADCUNTS שלך..."בחיים לא יהיהה לו חברה..אתה מכוער...אתה שמן..ישך תספורת של ילד כאפות..אתה לא יודע להתלבש...אתה חנבץ.. אתה נגוע באיידס וכלבת"...אתה פשוט השלמת עם עצמך כמו שהתאוריות המפגרות שקראת בספרים של ה"שיפור עצמי" בשקל אומרות, "להשלים" עם עצמך!!

או שאתה חושב שאתה הפרס...שאתה איזה SICKKUNT כי קראת ספר של אחד ששם לק שחור בציפורניים וניגשת ל1000 בחורות בעזריאלי...אבל משום מה עדיין עונה על ההגדרות של החתימה שלי!! איזה מין פרס מקולקל אתה??

עכשיו אתה יושב פה וחושב "מיזה הטרול המפגר הזה ולמה הוא כותב את זה? למה הוא יורד עלי?? סתם דפוק אני הפרס והוא סתם פחדן" טוב אתה אולי צודק אבל מה?? אני שיניתי את עצמי כן כן מה שאתה שומע!! לי היו חיים גרועים ממה שהיו לך ואולי לכל מי שאתה מכיר ויכול להיות שאם הייתי ממשיך להיות כמוך הייתי עונה על כל ההגדרות כמעט בחתימה שלי...

אבל אני בניגוד אליך קמתי מהכיסא ושינתי תחיים שלי ועשיתי מה שבא לי ועכשיו?? אני מעליך BRAH. הייתי בדיוק כמוך אם לא יותר גרוע. מה תגיד על זה אה? אם אתה רוצה לקבל כבוד בחיים האלה, אתה חייב לשים זין, אתה חייב להשתין על כולם בקשת, אתה חייב לשנות את עצמך ולהיות הדמות שאתה רוצה ולשים זין על הסקפטיים וההייטרים, אתה חייב ללכת בעקבות החלום ההכי מפגר שלך, אתה חייב לקום ולרקוד באמצע הקניון ולחרבן על כולם BRAHHHHHHHH כי ככה אנחנו פקינג חיים זה מה שנקרא שינוי עצמי ולא זיוני שכל על תאוריות זה החייםםםם האמיתיים BRAHHHHHHH

עכשיו!! שוכב אצלי בקבוק גרייגוס סגור ורדבולים במקרר וזה מחכה לי ליציאה של מחר עם בנות ואני כנראה יהיה הבן היחיד חוץ מעוד חבר או שניים...ויש לי הרגשה שאני יכיר עוד בנות...עוד קשרים..עוד ידידות..עוד כיף...זה מה שמחכה לי BRAH... ומה מחכה לך???? עוד יום של אוננות על ציורים סיניים BRAH? U MAD CUNT?

U don't want it bad brah..
    I was a kissless virgin in middle school, got bullied even by other kissless virgins and changed myself completely and NOW partyin hard in LA...I'm ahead of these haters now. Even high school was the BEST period in my life .
    what did YOU achieve brah?!

Now, rage. GO ALL OUT BRAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

AND OF COURSE..ONCE A TROLL ALWAYS A TROLL...

Thats my life brah...

now...let's look at yours

U MAD?
    rage, my incels. RAGE.

המנהל שמוחק את זה לא מבין את מהות הנושא וכנראה לי חזק בקטע של שיפור עצמי ורוב הסיכויים הפוסט מדבר עליו

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

נו בחייאת ראבק אתה לא יכול להיות רציני?

עזוב, אין לי כבר כוח למחוק את זה.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

אחלה פוסט
    חרא של תמונות תמחק אותן
    אחלה שיר

ובסוף, כתבת "אתה תשאר לאונן בזמן שאני אזיין" , אבל לא כתבת מה אמור לעשות מי שנשאר לאונן על ציורים סיניים? איך הוא צריך להפוך למה שהוא צריך להפוך?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני הולך להתאמן בייייייייי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אזהרה - אם הפוסט הזה העליב אותך בצורה הכי קטנה שיש, כנראה שאני מדבר אליך BRAH. מה אתה הולך לעשות בנידון, CUNT?

בכל מקרה

זה החיים שלכם ללא שיפור עצמי. ללא מטרות, ללא השקעה, face it brah

אם כל מה שאתה עושה זה לאונן על ציורים סיניים ולהשתכר כל סופש עם חבורה של 10 בנים וללכת למסיבות תוך כדי שאתה רוקד כמו ערס ממוצע ללא חוש קצב וחוזר הביתה להביא ביד. וזה במקרה הטוב....במקרה הרע, אתה תטחן את החטיפים שלך ותמשיך להשמין, פאגוט. אל תשכח לעשות לייקים בפייסבוק על פוסטים של FOREVER ALONE ב9גאג, שמנדריק.

אבל מה העיקר אתה "עצמך" ואיזה כונפה בפייסבוק אמרה לך שאתה צריך להיות עצמך כי ככה יאהבו אותך באמת!!!!!!!111
    ואח''כ הכונפה הזאת קיבלה מאיזה מפיק מסיבות מאחורה ויום למחרת הוא זרק אותה אז היא כתבה סטטוס של אהבה נכזבת ועל כמה שהבנים מניאקים

יודע מה brah? אני חושב שאתה רוצה את זה..עמוק עמוק בפנים..אבל אתה מפחד. אתה מפחד שיגידו עליך ככה וככה...אתה מפחד שיצחקו עליך..אתה מתעצל לקום מה9גאג שלך ולהפסיק לטחון צ'יטוס ולפרק 2 בקבוקי קולה ביום ולשנות תחיים העלובים שלך

או שאתה מכחיש את זה עם המשפט שהכונפה הזאת אמרה לך

או שאתה יודע שמה שאומרים לך בחיי היום יום זה נכון..אתה יודע המשפטים שאומרים לך ה"חברים" הSADCUNTS שלך..."בחיים לא יהיהה לו חברה..אתה מכוער...אתה שמן..ישך תספורת של ילד כאפות..אתה לא יודע להתלבש...אתה חנבץ.. אתה נגוע באיידס וכלבת"...אתה פשוט השלמת עם עצמך כמו שהתאוריות המפגרות שקראת בספרים של ה"שיפור עצמי" בשקל אומרות, "להשלים" עם עצמך!!

או שאתה חושב שאתה הפרס...שאתה איזה SICKKUNT כי קראת ספר של אחד ששם לק שחור בציפורניים וניגשת ל1000 בחורות בעזריאלי...אבל משום מה עדיין עונה על ההגדרות של החתימה שלי!! איזה מין פרס מקולקל אתה??

עכשיו אתה יושב פה וחושב "מיזה הטרול המפגר הזה ולמה הוא כותב את זה? למה הוא יורד עלי?? סתם דפוק אני הפרס והוא סתם פחדן" טוב אתה אולי צודק אבל מה?? אני שיניתי את עצמי כן כן מה שאתה שומע!! לי היו חיים גרועים ממה שהיו לך ואולי לכל מי שאתה מכיר ויכול להיות שאם הייתי ממשיך להיות כמוך הייתי עונה על כל ההגדרות כמעט בחתימה שלי...

אבל אני בניגוד אליך קמתי מהכיסא ושינתי תחיים שלי ועשיתי מה שבא לי ועכשיו?? אני מעליך BRAH. הייתי בדיוק כמוך אם לא יותר גרוע. מה תגיד על זה אה? אם אתה רוצה לקבל כבוד בחיים האלה, אתה חייב לשים זין, אתה חייב להשתין על כולם בקשת, אתה חייב לשנות את עצמך ולהיות הדמות שאתה רוצה ולשים זין על הסקפטיים וההייטרים, אתה חייב ללכת בעקבות החלום ההכי מפגר שלך, אתה חייב לקום ולרקוד באמצע הקניון ולחרבן על כולם BRAHHHHHHHH כי ככה אנחנו פקינג חיים זה מה שנקרא שינוי עצמי ולא זיוני שכל על תאוריות זה החייםםםם האמיתיים BRAHHHHHHH

עכשיו!! שוכב אצלי בקבוק גרייגוס סגור ורדבולים במקרר וזה מחכה לי ליציאה של מחר עם בנות ואני כנראה יהיה הבן היחיד חוץ מעוד חבר או שניים...ויש לי הרגשה שאני יכיר עוד בנות...עוד קשרים..עוד ידידות..עוד כיף...זה מה שמחכה לי BRAH... ומה מחכה לך???? עוד יום של אוננות על ציורים סיניים BRAH? U MAD CUNT?

U don't want it bad brah..
    I was a kissless virgin in middle school, got bullied even by other kissless virgins and changed myself completely and NOW partyin hard in LA...I'm ahead of these haters now. Even high school was the BEST period in my life .
    what did YOU achieve brah?!

Now, rage. GO ALL OUT BRAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

AND OF COURSE..ONCE A TROLL ALWAYS A TROLL...

Thats my life brah...

now...let's look at yours

U MAD?
    rage, my incels. RAGE.

המנהל שמוחק את זה לא מבין את מהות הנושא וכנראה לי חזק בקטע של שיפור עצמי ורוב הסיכויים הפוסט מדבר עליו

אממ.. אוקיי.. ומי זה ה"חבר או שניים" שיהיו איתך? חברים לחיים שאיתך לאורך שנים ויעזרו לך בעת צרה ותזכור כשתהיה מבוגר שהם היו החברים הכי טובים שלך או סתם חברי פח שאתה רק יוצא איתם ואחרי שתחזור לארץ שבגדת בה וברחת מהצבא הם ישכחו ממך?

מה קשר הוא בגד בארץ מה אתה גנוב תגיד לי? זה שהוא החליט לעבור לארה"ב זה לא קשור לבגידה גם אני ועוד הרבה אחרים לא רואים את עצמנו בארץ הזאת לנצח, זה שנולדת בארץ לא אומר שהתחנת איתה, ומילא אם הייתה סיבה באמת טובה להישאר פה (חוץ מחברים ומשפחה), ותאמין לי שמי שחבר שלו באמת על הזין שלו אם הוא עשה צבא ועל הזין שלו הכל, חברים אמיתיים לא שופטים אותך בשום עת, זה משהו שלמדתי ורק במצבים הקשים שלך אתה יודע להגיד מי החברים האמיתיים שלך ואת מי לא וככה אתה יודע להעריך אותם יותר (את האמיתיים).

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

החבר היחיד שיעזור לך בעת צרה זה כסף. רק ילדים עוד לא הבינו את זה.

חרטא ברטא, אמנם אני מודה שאני מעריך מאוד את מי שרואה שבמקרה נגיד אין לי המון כסף אז הוא משלים או שם עליי אבל תכלס גם אני כזה... כסף זה דבר מאוד חשוב בחיים אבל זה לא תחליף לחברים, אם אתה רוצה להגיד לי שאתה מוכן למכור את החברים שלך תמורת כסף אז אתה לא בנאדם... סורי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    מה קשר הוא בגד בארץ מה אתה גנוב תגיד לי? זה שהוא החליט לעבור לארה"ב זה לא קשור לבגידה גם אני ועוד הרבה אחרים לא רואים את עצמנו בארץ הזאת לנצח, זה שנולדת בארץ לא אומר שהתחנת איתה, ומילא אם הייתה סיבה באמת טובה להישאר פה (חוץ מחברים ומשפחה), ותאמין לי שמי שחבר שלו באמת על הזין שלו אם הוא עשה צבא ועל הזין שלו הכל, חברים אמיתיים לא שופטים אותך בשום עת, זה משהו שלמדתי ורק במצבים הקשים שלך אתה יודע להגיד מי החברים האמיתיים שלך ואת מי לא וככה אתה יודע להעריך אותם יותר (את האמיתיים).
    לא הבנת תהודעה.. התכוונתי שהחברים שלו בקנדה ישכחו ממנו כשהוא יחזור לארץ

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי PickUpGoro צפיה בהודעה
    אממ.. אוקיי.. ומי זה ה"חבר או שניים" שיהיו איתך? חברים לחיים שאיתך לאורך שנים ויעזרו לך בעת צרה ותזכור כשתהיה מבוגר שהם היו החברים הכי טובים שלך או סתם חברי פח שאתה רק יוצא איתם ואחרי שתחזור לארץ שבגדת בה וברחת מהצבא הם ישכחו ממך?
    רואים שאתה ילד קטן אחי, אתה מאלה שכל היום מזיינים תשכל שהמדינה חרא ודוסים לא עושים צבא והמיסים גבוהים, ואז כשבן אדם לוקח החלטה לעזוב תארץ אז אתה אומר שהוא בוגד במדינה? וחוץ מזה אני מתכנן כנראה להתגייס לקרבי ולמרות זאת אני אומר לך בצורה אובייקטיבית אם אתה מתבזבז בצבא אז וואלה אחי מה יש לך לעשות שם? אני מעדיף משתמט שוואלה חושב על החיים שלו מאשר פחדן שמתגייס לג'וב בקרייה וחצי מהשירות שלו הוא מבלה באוטובוסים שבוז מת רק כי הוא לרוצה שיגידו שהוא משתמט.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ייטינגר ו HOPE מהיחידים שרשמו דברים לעניין כרגיל, השאר פשוט זיבלו בשכל. mirers gonna mire.

ישראל זה לא הארץ שלי ומעולם לא הייתה. הקשר שלי לישראל זה כמו הקשר שלכם לסודן ולצפון קוריאה. לא נולדתי בישראל, אני לא יהודי, אין לי אפילו דרכון ישראלי!!! = אנלא חייב כלום למדינה שלכם, ועל הזין שלי שלא עשיתי צבא בזמן שלא עשיתי צבא עשיתי דברים יותר חשובים כמו...להגשים תחלום שלי ולהיות איפה שאני רוצה. ולא רק זה אתם גם נשמעים צבועים, אתם מצפים שלי יהיה אכפת מישראל אבל לכם לא אכפת מסודן ומאתיופיה ומצפון קוריאה. הצביעות שלכם חוגגת. לכו תשרתו בצבא של צפון קוריאה או בצבא של אוגנדה מה אתם עושים פה? יאללה קומו מהתחת שלכם!!! צבא!!!!!!!!!!!
    U MAD?

אנלא אחזור לישראל ואם אני אהיה איפשהו שהוא לא ארה''ב זה בתאילנד/קנדה/רוסיה/אוקראינה/שוויצריה/גרמניה/הולנד. בגדול, כל מקום שהוא לא ישראל מתקבל בעיניי, כולל אוגנדה שם לפחות אין טילים מעופפים ליד הבית שלך. U MAD CUNTS?

יש לי חברים אמיתיים בישראל ואני בקשר איתם והם הולכים בדרך שלי כי הם SICKKUNTS אחד אחד ולא SADCUNTS שמרגישים שהם חייבים משו לאיזה פיסת אדמה. אחרי שהם שמעו על החיים שלי פה כל החששות שלהם והתבלטויות שלהם נעלמו כלא היו.

come at me haters.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 05-02-2013 בשעה 21:39.

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

ייטינגר ו HOPE מהיחידים שרשמו דברים לעניין כרגיל, השאר פשוט זיבלו בשכל. mirers gonna mire.

ישראל זה לא הארץ שלי ומעולם לא הייתה. הקשר שלי לישראל זה כמו הקשר שלכם לסודן ולצפון קוריאה. לא נולדתי בישראל, אני לא יהודי, אין לי אפילו דרכון ישראלי!!! = אנלא חייב כלום למדינה שלכם, ועל הזין שלי שלא עשיתי צבא בזמן שלא עשיתי צבא עשיתי דברים יותר חשובים כמו...להגשים תחלום שלי ולהיות איפה שאני רוצה. ולא רק זה אתם גם נשמעים צבועים, אתם מצפים שלי יהיה אכפת מישראל אבל לכם לא אכפת מסודן ומאתיופיה ומצפון קוריאה. הצביעות שלכם חוגגת. לכו תשרתו בצבא של צפון קוריאה או בצבא של אוגנדה מה אתם עושים פה? יאללה קומו מהתחת שלכם!!! צבא!!!!!!!!!!!
    U MAD?

אנלא אחזור לישראל ואם אני אהיה איפשהו שהוא לא ארה''ב זה בתאילנד/קנדה/רוסיה/אוקראינה/שוויצריה/גרמניה/הולנד. בגדול, כל מקום שהוא לא ישראל מתקבל בעיניי, כולל אוגנדה שם לפחות אין טילים מעופפים ליד הבית שלך. U MAD CUNTS?

יש לי חברים אמיתיים בישראל ואני בקשר איתם והם הולכים בדרך שלי כי הם SICKKUNTS אחד אחד ולא SADCUNTS שמרגישים שהם חייבים משו לאיזה פיסת אדמה. אחרי שהם שמעו על החיים שלי פה כל החששות שלהם והתבלטויות שלהם נעלמו כלא היו.

come at me haters.
    מה שכן אחי אתה חייב להפסיק לשלב עברית ואנגלית אתה נשמע כמו ליהיא גרינר.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

מיזה

משתמש מתחיל
    לייקים
    19
    נקודות
    0

מיזה
    הזונה החופרת הזאת שנדחפת לכל מקום שיש בו מצלמה פליטת ריאליטי מזדיינת
    תרשום בגוגל

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    אחלה פוסט
    חרא של תמונות תמחק אותן
    אחלה שיר

ובסוף, כתבת "אתה תשאר לאונן בזמן שאני אזיין" , אבל לא כתבת מה אמור לעשות מי שנשאר לאונן על ציורים סיניים? איך הוא צריך להפוך למה שהוא צריך להפוך?
    לרוב הוא יודע טוב מאוד מה צריך לעשות, יש פה מספיק מדריכים על זה גם

המטרה שלי שהוא יתעצבן מהפוסט הזה ויקום מהכיסא ויפסיק לאונן על ציורים סיניים...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect