אזהרה - אם הפוסט הזה העליב אותך בצורה הכי קטנה שיש, כנראה שאני מדבר אליך BRAH. מה אתה הולך לעשות בנידון, CUNT?
בכל מקרה
זה החיים שלכם ללא שיפור עצמי. ללא מטרות, ללא השקעה, face it brah
אם כל מה שאתה עושה זה לאונן על ציורים סיניים ולהשתכר כל סופש עם חבורה של 10 בנים וללכת למסיבות תוך כדי שאתה רוקד כמו ערס ממוצע ללא חוש קצב וחוזר הביתה להביא ביד. וזה במקרה הטוב....במקרה הרע, אתה תטחן את החטיפים שלך ותמשיך להשמין, פאגוט. אל תשכח לעשות לייקים בפייסבוק על פוסטים של FOREVER ALONE ב9גאג, שמנדריק.
אבל מה העיקר אתה "עצמך" ואיזה כונפה בפייסבוק אמרה לך שאתה צריך להיות עצמך כי ככה יאהבו אותך באמת!!!!!!!111
ואח''כ הכונפה הזאת קיבלה מאיזה מפיק מסיבות מאחורה ויום למחרת הוא זרק אותה אז היא כתבה סטטוס של אהבה נכזבת ועל כמה שהבנים מניאקים
יודע מה brah? אני חושב שאתה רוצה את זה..עמוק עמוק בפנים..אבל אתה מפחד. אתה מפחד שיגידו עליך ככה וככה...אתה מפחד שיצחקו עליך..אתה מתעצל לקום מה9גאג שלך ולהפסיק לטחון צ'יטוס ולפרק 2 בקבוקי קולה ביום ולשנות תחיים העלובים שלך
או שאתה מכחיש את זה עם המשפט שהכונפה הזאת אמרה לך
או שאתה יודע שמה שאומרים לך בחיי היום יום זה נכון..אתה יודע המשפטים שאומרים לך ה"חברים" הSADCUNTS שלך..."בחיים לא יהיהה לו חברה..אתה מכוער...אתה שמן..ישך תספורת של ילד כאפות..אתה לא יודע להתלבש...אתה חנבץ.. אתה נגוע באיידס וכלבת"...אתה פשוט השלמת עם עצמך כמו שהתאוריות המפגרות שקראת בספרים של ה"שיפור עצמי" בשקל אומרות, "להשלים" עם עצמך!!
או שאתה חושב שאתה הפרס...שאתה איזה SICKKUNT כי קראת ספר של אחד ששם לק שחור בציפורניים וניגשת ל1000 בחורות בעזריאלי...אבל משום מה עדיין עונה על ההגדרות של החתימה שלי!! איזה מין פרס מקולקל אתה??
עכשיו אתה יושב פה וחושב "מיזה הטרול המפגר הזה ולמה הוא כותב את זה? למה הוא יורד עלי?? סתם דפוק אני הפרס והוא סתם פחדן" טוב אתה אולי צודק אבל מה?? אני שיניתי את עצמי כן כן מה שאתה שומע!! לי היו חיים גרועים ממה שהיו לך ואולי לכל מי שאתה מכיר ויכול להיות שאם הייתי ממשיך להיות כמוך הייתי עונה על כל ההגדרות כמעט בחתימה שלי...
אבל אני בניגוד אליך קמתי מהכיסא ושינתי תחיים שלי ועשיתי מה שבא לי ועכשיו?? אני מעליך BRAH. הייתי בדיוק כמוך אם לא יותר גרוע. מה תגיד על זה אה? אם אתה רוצה לקבל כבוד בחיים האלה, אתה חייב לשים זין, אתה חייב להשתין על כולם בקשת, אתה חייב לשנות את עצמך ולהיות הדמות שאתה רוצה ולשים זין על הסקפטיים וההייטרים, אתה חייב ללכת בעקבות החלום ההכי מפגר שלך, אתה חייב לקום ולרקוד באמצע הקניון ולחרבן על כולם BRAHHHHHHHH כי ככה אנחנו פקינג חיים זה מה שנקרא שינוי עצמי ולא זיוני שכל על תאוריות זה החייםםםם האמיתיים BRAHHHHHHH
עכשיו!! שוכב אצלי בקבוק גרייגוס סגור ורדבולים במקרר וזה מחכה לי ליציאה של מחר עם בנות ואני כנראה יהיה הבן היחיד חוץ מעוד חבר או שניים...ויש לי הרגשה שאני יכיר עוד בנות...עוד קשרים..עוד ידידות..עוד כיף...זה מה שמחכה לי BRAH... ומה מחכה לך???? עוד יום של אוננות על ציורים סיניים BRAH? U MAD CUNT?
U don't want it bad brah..
I was a kissless virgin in middle school, got bullied even by other kissless virgins and changed myself completely and NOW partyin hard in LA...I'm ahead of these haters now. Even high school was the BEST period in my life .
what did YOU achieve brah?!
Now, rage. GO ALL OUT BRAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
AND OF COURSE..ONCE A TROLL ALWAYS A TROLL...
Thats my life brah...
now...let's look at yours
U MAD?
rage, my incels. RAGE.
המנהל שמוחק את זה לא מבין את מהות הנושא וכנראה לי חזק בקטע של שיפור עצמי ורוב הסיכויים הפוסט מדבר עליו![]()











ציטוט ההודעה




