קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-06-2013, 16:29
  2. תיראו את החתימה שלי :)
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-11-2005, 17:38
  3. מה דעתכם על החתימה שלי?
    על ידי delpiero בפורום כדורגל
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 21:12
  4. החתימה שלי לאתגר
    על ידי the_master בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 07:42
  5. החתימה שלי לאתגר...
    על ידי Trejet בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 14:05
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 49

החתימה שלי. - עמוד 2

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:39.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    היחדים שמבינים את זה, זה אנשים שחושבים שהם אלה שרואים את העולם איך שהוא, "והעולם הוא מקום קשה ואכזר וחייב כסף ואין מה לעשות".
    אנשים עלובים אחד אחד.
    אתה חייב אהבה, אתה חייב חברים שיאהבו אותך, אתה חייב בריאות, אתה חייב להרגיש שמח, אתה חייב לחוות דברים מדהימים, אתה חייב לעשות את מה שגורם לך ריגוש, אתה חייב להשקיע בבחורה היפה הזאת שעושה לך פרפרים בבטן. וכן גם חייב כסף בעולם שאנחנו חיים בו.
    אם אני אביא לך עכשיו מיליארד שקל, אז כשההורים שלך חס וחלילה ימותו, איך הכסף יהיה החבר הכי טוב שלך ? לא היית רוצה באותו רגע חבר טוב וחברה שתחבק אותך :?? אז אני אענה בשבילך, באותו רגע זה מה שהיית צריך.
    וגם ביומיום אין לך מה לעשות עם מילאארד שקל שיעשה אותך שמח,
    אני אישית לדעתי לפחות בימים אלה, עושה דברים שממש משמחים אותי, ומשקיע בעצמי ולא מאמין שאם היה לך מיליארד שקל היית מרגיש יותר טוב ממני.
    ואל תגיד לי שכסף יקנה לך חברים, כי זה לא מה שאמרת. וגם אם הוא יקנה לך חברים, זה לא יהיו חברים אמיתיים, והביטחון וההרגשה והשמחה שלך לא יהיו כנים.
    מה לא הבנת ב"בעת צרה"?
    לכל אחד יש אנשים שינחמו אותו, כסף לא בא על חשבון זה. get fucking real

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    היחדים שמבינים את זה, זה אנשים שחושבים שהם אלה שרואים את העולם איך שהוא, "והעולם הוא מקום קשה ואכזר וחייב כסף ואין מה לעשות".
    אנשים עלובים אחד אחד.
    אתה חייב אהבה, אתה חייב חברים שיאהבו אותך, אתה חייב בריאות, אתה חייב להרגיש שמח, אתה חייב לחוות דברים מדהימים, אתה חייב לעשות את מה שגורם לך ריגוש, אתה חייב להשקיע בבחורה היפה הזאת שעושה לך פרפרים בבטן. וכן גם חייב כסף בעולם שאנחנו חיים בו.
    אם אני אביא לך עכשיו מיליארד שקל, אז כשההורים שלך חס וחלילה ימותו, איך הכסף יהיה החבר הכי טוב שלך ? לא היית רוצה באותו רגע חבר טוב וחברה שתחבק אותך :?? אז אני אענה בשבילך, באותו רגע זה מה שהיית צריך.
    וגם ביומיום אין לך מה לעשות עם מילאארד שקל שיעשה אותך שמח,
    אני אישית לדעתי לפחות בימים אלה, עושה דברים שממש משמחים אותי, ומשקיע בעצמי ולא מאמין שאם היה לך מיליארד שקל היית מרגיש יותר טוב ממני.
    ואל תגיד לי שכסף יקנה לך חברים, כי זה לא מה שאמרת. וגם אם הוא יקנה לך חברים, זה לא יהיו חברים אמיתיים, והביטחון וההרגשה והשמחה שלך לא יהיו כנים.
    מה אתה מזיין תמוח? מה? "אני אביא לך עכשיו מיליארד שקל!! ההורים שלך ימותו איך תרגיש?"..מזה הזיון מוח הזה?

בנאדם עם מיליארד שקל שההורים שלו ימותו ירגיש הרבה יותר טוב מבנאדם שאין לו שקל וההורים שלו ימותו..תאמין לי שמיליארד שקל יקנו לך חבר שיגידו לך "אני משתתף בצערך אחי"..וחברים תמיד יהיו לכל אחד..ואתה אפילו תוכל לקרוא לו חבר אמיתי.

כסף = ביטחון.

קח תקציר למה שיכול לקרות לבנאדם בלי כסף:

בוא קח דוגמא..בנאדם מאוהב, בריא, שמח, חווה דברים מדהימים, יש לו בחורה שהוא משקיע בה זאת שעושה לו פרפרים בבטן..התחתנו, מאוהבים מתמיד..התחילו להכנס לחובות גדולים, מרמור כבד נפל עליהם, התגרשו, הפך לבנאדם ממורמר שהתגרש מאישתו אהובתו, תקוע בלי שקל על התחת בחובות לכל העולם, כל הדברים שהוא חווה שווים לזין, מצבו הבריאותי התחיל להדרדר, גרושתו הכוסית שהוא אוהב התחתנה עם מיליארדר..בגיל 41 הוא מוצא את עצמו בדירת חדר אחרי שהוא עבד כל החיים לכסות תחובות וקנה לעצמו איזה דירת חדר..יושב כל יום משחק פוקר מפסיד את המשכורת ושותה ערק איילים.

מיליארדר..חיים תחיים נהדר..ברור שחווה דברים מדהימים..פתאום נהיה לו חשק להתחתן מתחיל לצאת למועדונים בשביל הסבבה עושה מסיבות בריכה באחוזה הענקית שלו..כל יום מסיבות וילה, מסיבות בריכה..מסיבות חוף, מזיין מזיין מזיין מזיין בלי סוף, באחת מהמסיבות מכיר את הגרושה מלמעלה חושב שהיא אחת להתחתן איתה כי היא יכולה להיות אמא נהדרת..הממורמר מלמעלה ממשיך להפסיד כסף, והמיליארדר מזיין את אישתו האהובה מהעבר (ולא, הוא לא שותה ערק איילים..אני מניח שאיזה וויסקי בציר 71 שעולה חצי מהדירת חדר של הממורמר..וזה במיטת שיזוף מול הבריכה האולימפית שיש לו באחוזה ומסביב 75 עצי דקל באחוזה של 20 דונם..והעצים זה בשביל הצל לסבבה)
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 05-02-2013 בשעה 22:59.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

איזה סיפור מצוץ מהאצבע הבאת...בנאדם על DMT נשמע יותר מחובר למציאות מאשר הסיפור הזה שכתבת.
    זה בעיה שלו שהוא התחתן, הוא חמור.

אנלא אתחתן גם אם אהיה עני מרוד עם מינוס של 1,000,000,000,000 יורו בבנק וחובות לשוק האפור ואגור ברחוב... והוא מתחתן בתור מיליארדר ועוד לאיזה כונפה שהוא הכיר בפאב?
    טוב שלא כתבת פה שסנטה קלאוס בא אליו לביקור והם עשו אורגיה על סינדרלה עם שבעת הגמדים בבריכה...בחיית רבאק איזה שטות הפלצת פה

סיפור מעפן של עניים אחי...מי שכתב אותו בחיים לא ראה עושר אז הוא SADCUNT שממציא סיפורי פוגי

אני בתור אחד שלעומתכם באמת גר בשכונה של עשירים בLA ורואה איך הם חיים כל יום אומר לכם חד וחלק כל החרטות שרצות באינטרנט זה חרטא...אם אתה באמת חושב שכסף לא קונה עושר אתה לא הכרת עשירים במציאות וכל הסיפורים האלה ששמעת באים מעניים משכונת התקווה שהדבר היחידי שהם ראו שהוא קרוב ל"עושר" הוא המסיבת בר מצווה שלהם שגם בשבילה ההורים שלהם לקחו הלוואה ל50 שנה שהנינים שלהם יצטרכו להחזיר אותה.

באמת שאנלא אחד שיוצא על אנשים אבל לפני שאתם כותבים משו תחוו את זה בחיים האמיתיים ולא במחשב ולא מסיפורי פוגי של שכונות עוני של ערסים וסטטוסים של כונפות בפייסבוק.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 06-02-2013 בשעה 00:39.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

פולו, אתה טועה ובגדול..תתחיל להודות קצת בטעויות שלך אין מה לעשות לא תמיד תהיה צודק כאן אתה טועה..רואים גם לפי הסיפור הסתום שכתבת שם.

מארק צוקרברג התחיל כילד דחוי ועלוב..שנדחה על ידי כל הבצפר קיבל מכות והיה חנון מעבדות..פתח את הפייסבוק נהיה מיליארדר..נחש מה? היום כל כתבה שמשקיפה על החיים שלו נכון לעכשיו הוא מופיע באיזה בריכה עם שמפניה של 2000 דולר דלוק מMD ושחקניות פורנו מסביב..

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה
    פולו, אתה טועה ובגדול..תתחיל להודות קצת בטעויות שלך אין מה לעשות לא תמיד תהיה צודק כאן אתה טועה..רואים גם לפי הסיפור הסתום שכתבת שם.

מארק צוקרברג התחיל כילד דחוי ועלוב..שנדחה על ידי כל הבצפר קיבל מכות והיה חנון מעבדות..פתח את הפייסבוק נהיה מיליארדר..נחש מה? היום כל כתבה שמשקיפה על החיים שלו נכון לעכשיו הוא מופיע באיזה בריכה עם שמפניה של 2000 דולר דלוק מMD ושחקניות פורנו מסביב..
    הוא עם אותו בחורה כבר יותר מ10 שנים והוא נשוי עכשיו,

שווה לא ?

ולא אמרתי שאין טוב ...אמרתי שלא כל אחד שהוא עשיר גם טוב לו...זאת עובדה ואתה יכול להתווכח עד מחר.
    אין לי להודות שאני טועה כי אני אומר רק עובדות...אך ורק עובדות....אני אף פעם לא אומר דברים (לפחות בפורום) שהם מלנסות לנצח ויכוח או בשביל להתלהב.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

תבין משהו מאוד פשוט.

לי. וגם לdash אני מניח. כסף יעשה רק טוב.

אתה יכול להמציא עוד 300 סיפורים על בחור שקיבל מיליארד שקל ואז פגש זקנה שהתפצלה לשתיים ומתוכה יצא אור חזק של עבמ"ים ושאבה את האושר שלו. המציאות היא לא כזו.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

היית אמור להבין שלאנשים שמשתתפים בדיון הזה אין את הבעיה הזאת (אני מקווה).

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

בדיוק.

אם ו... אם אתה... מה אם....מה יקרה כש...

אבל אנחנו לא חנונים בתולים שמתביישים לבקש מסטיקים מהמוכר וההורים שלנו לא הולכים למות ואנחנו לא חסרי חברים. אני אהיה פתוח איתך ואגיד שהבעיה היחידה שיש לי כרגע בחיים שהיא אשכרה מציקה לי במובן כזה או אחר היא כסף - וגם זה יחסי..אנלא איזה עני מרוד אבל אני גם לא מולטי מיליארדר. ואני יודע שאם הייתי מולטי מיליארדר הייתי נהנה מהחיים כמו שאף אחד לא היה נהנה מהסיבה הפשוטה שאני יודע מה לעשות עם הכסף הזה, רוב האכלוסיה לא. הם יחפשו חתונה ומשפחה ובית גדול ולא את הדברים הבאמת טובים שאתה יכול לקבל. הם אפילו לא יחשבו על לחוות אותם כי הם צרי אופקים ומושפעים מהמערכת.

הייתי קונה לי איזה בית ליד הים בתאילנד וחי כמו קינג ללא דאגות ובקיץ טס להתפרק באיביזה עם ארמין טיאסטו ושאר החברים ומסניף קוק טהור על תחת של איזו חשפנית...אתה רוצה להגיד לי שאלה לא חיים טובים? ואפילו לא צריך להיות מיליארדר בשביל זה...אני מוכן להחליף את כל שארית החיים שלי ולחיות שנה-שנתיים ככה ואז למות עם חיוך על הפנים. אני אומר לך את זה בלב שלם נשמה כי ראיתי אנשים שחיים ככה באמת ואני יגיד לך משו IM MIRIN HARD. מי שלא מכיר או הכיר עשירים לא יבין על מה אני מדבר.

ואל תזיין בשכל שאתה חיית ככה כי אתה לא...ללכת לצ'ין צ'ין ולהשתכר בחבורה של 10 בנים זה לא נקרא לחיות ככה...
    מי שיודע להנות מהחיים יהנה מהם וברגע שיהיה לו מספיק כסף לחלומות הכי פרועים שלו, הוא יהפוך לאלוהים. במקרה שלי ושל ייטינגר לפחות.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 06-02-2013 בשעה 01:44.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

חחחח אני ממש לא הייתי מבסס את החיים שלי על מסיבות ונמנע מלהתחתן... אבל כל אחד ומה שעושה לו טוב brah.
    self ownership

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה

מארק צוקרברג זה אולי הבנאדם האחרון שאני שואף להיות כמוהו.

זאת ההוכחה שמה שפולו אמר הוא נכון לגבי אנשים מסויימים - פעם SADCUNT תמיד SADCUNT. עם כל הכסף שלו הוא עדיין נשאר אינסל עם לסת רפויה שנשוי לאיזה אסייתית ועוד בארה''ב..כל אחד יכול לזיין פה כאלה אפילו הילדי כאפות של הילדי כאפות...

מכל האנשים העשירים נתת תדוגמא הכי גרועה

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect