קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-06-2013, 16:29
  2. תיראו את החתימה שלי :)
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-11-2005, 17:38
  3. מה דעתכם על החתימה שלי?
    על ידי delpiero בפורום כדורגל
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 21:12
  4. החתימה שלי לאתגר
    על ידי the_master בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 07:42
  5. החתימה שלי לאתגר...
    על ידי Trejet בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 14:05
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 49

החתימה שלי. - עמוד 3

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חח שומדבר לא יורד. אם כבר עולה.
    אתה רציני משווה את הסילבר לאיביזה לווגאס ולחיים של אנשים עשירים שמגיעים בבנטלי שלהם עם שקית קוק בשווי השכר דירה שלך ונכנסים למסיבה בVIP עם 5 חשפניות ומסניפים להן שורות על התחת בשירותים? אין לך מושג אפילו איך אדם כזה מרגיש (גם לי אין אבל יצא לי לראות כאלה) ואני אומר לך שזה ממש לא כמו מה שמספרים לך בסיפורי פוגי שלך...אם זה מה שנקרא להיות "דכאוני ולא מאושר" בשפה של העניים אז אני מוכן בשביל חיים כאלה להיות הכי דכאוני שיש...כשאתה רואה את זה בלייב מול הפרצוף שלך אתה מבין מזה הדבר האמיתי לעומת משחקים של קקה. FOREVER MIRIN.

אני אומר את זה בתור אחד שבוכה בלילות על התקופה של המולטיליין והTLV וכל הליינים שקמו ב2008-2009 וזאת הייתה התקופה הכי טובה בחיים שלי אבל וואלה אי אפשר להשוות בין השנים...אני אומר לך אני רואה אנשים כאלה באמת ואי אפשר להגיד את זה אפילו באותו משפט כי זה עולם אחר פשוט...

קודם תשרוד עד גיל 30 ואז דבר...יש איזה חוק שבגיל 30 אתה הופך לאיזה SADCUNT?

והחבר שלך מהמולטיליין הוא אחד שבמקרה עושה עכשיו הפקות מעפנות ומסיבולבולים לקטינים? איך נפלו הגיבורים...פעם הסתכלתי עליו בהערצה, היום אני מסתכל עליו בזילזול. בהנחה שאנחנו מדברים על אותו אחד....
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 06-02-2013 בשעה 02:02.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:39.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    חח שומדבר לא יורד. אם כבר עולה.
    אתה רציני משווה את הסילבר לאיביזה לווגאס ולחיים של אנשים עשירים שמגיעים בבנטלי שלהם עם שקית קוק בשווי השכר דירה שלך ונכנסים למסיבה בVIP עם 5 חשפניות ומסניפים להן שורות על התחת בשירותים? אין לך מושג אפילו איך אדם כזה מרגיש (גם לי אין אבל יצא לי לראות כאלה) ואני אומר לך שזה ממש לא כמו מה שמספרים לך בסיפורי פוגי שלך...אם זה מה שנקרא להיות "דכאוני ולא מאושר" בשפה של העניים אז אני מוכן בשביל חיים כאלה להיות הכי דכאוני שיש...כשאתה רואה את זה בלייב מול הפרצוף שלך אתה מבין מזה הדבר האמיתי לעומת משחקים של קקה. FOREVER MIRIN.

אני אומר את זה בתור אחד שבוכה בלילות על התקופה של המולטיליין והTLV וכל הליינים שקמו ב2008-2009 וזאת הייתה התקופה הכי טובה בחיים שלי אבל וואלה אי אפשר להשוות בין השנים...אני אומר לך אני רואה אנשים כאלה באמת ואי אפשר להגיד את זה אפילו באותו משפט כי זה עולם אחר פשוט...

קודם תשרוד עד גיל 30 ואז דבר...יש איזה חוק שבגיל 30 אתה הופך לאיזה SADCUNT?

והחבר שלך מהמולטיליין הוא אחד שבמקרה עושה עכשיו הפקות מעפנות ומסיבולבולים לקטינים? איך נפלו הגיבורים...פעם הסתכלתי עליו בהערצה, היום אני מסתכל עליו בזילזול. בהנחה שאנחנו מדברים על אותו אחד....
    מארק צוקרברג הוא רק דוגמא לחנון עלוב שכן לא יכל לבקש מסטיק מבחורה והיום חצי מהעולם בידיים שלו, הוא בוחר לעשות עם זה משו..אני רק מראה לו עובדה שמיליארדר הוא פשוט מה שהוא וזה מה שיש..

לגבי החיים בארץ - אין אפשרות להשוות את המסיבות פה לאיביזה..איביזה זה המקום הכי מטורף שיש בעולם, 24 שעות מסביב לשעון מסיבה אחת גדולה..אם זה מסיבות חוף (מהחופים היפים בעולם), מסיבות בריכה, מסיבות וילה מטורפות..דברים שמי שלא חווה אותם לא יכול להבין (ולא חוויתי) ראיתי סרטונים ושמעתי מאנשים שהיו שם..שאתה פשוט 24 שעות ביממה נמצא בחברה של הנשים הכי כוסיות בעולם..וכן וכן מסניף קוק טהור מהתחת הכי יפה בעולם במשך כל היום..בריכות, מסיבות קצף..אלכוהול..סמים הכי איכותיים שיש..שמש..כנ"ל לוגאס סטייל אחר רק אותו עקרון..

מי שחי את החיים האלה שנתיים + הוא הבנאדם הכי מסופק מהתחת.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה
    מארק צוקרברג הוא רק דוגמא לחנון עלוב שכן לא יכל לבקש מסטיק מבחורה והיום חצי מהעולם בידיים שלו
    ו...?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

הייתי בווגאס וזה מטורף. אין לי מילים לתאר את מה שהולך שם, זה היה יקר כי זה היה השנה החדשה והכל...אבל.. אני בהחלט מתכוון לעשות קאמבק בקיץ. זה גם יהיה יותר זול.

אבל על הזין שלי, אנשים בישראל משלמים 5000 שקל בשביל שבוע בבוגרס, בכסף הזה אני יכול לחיות חודש+- בווגאס.

ואני לא איזה עשיר שחי תחיים שאני רוצה ונהנתי אחושרמוטה והייתי רק בהופעה של אביצ'י. מה שכן ראיתי אנשים כמו שאני מדבר עליהם וכשאתה רואה אותם בלייב אתה מבין את משמעות המשפט FOREVER MIRIN.

מה לעשות בחורף יש אווירה של SADCUNTS...קיץ זה קיץ.

מי שמשווה את ווגאס לישראל לא היה בווגאס.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 06-02-2013 בשעה 02:19.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    ו...?
    זה מה שכסף עושה חביבי..זה מה שכסף עושה נותן לך אפשרות להגשים כל חלום פרוע שיהיה לך..אלא אם כן החלום שלך זה להתאהב ולגור בבקתה באמצע איי קוק..(את הבקתה זה יגשים את האהבה לא)

אבל אני לא מחפש להתאהב..ככה שזה לא משנה, ברגע שסכום כסף מסויים יגיע לידיים שלי אני יוכל להגשים את כל מה שאני רוצה, ומה שאני רוצה כתוב למעלה ובשביל להיות מסופק מיזה אתה צריך לעשות את זה במשך תקופה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

זה מה שכסף עושה חביבי..זה מה שכסף עושה נותן לך אפשרות להגשים כל חלום פרוע שיהיה לך..אלא אם כן החלום שלך זה להתאהב ולגור בבקתה באמצע איי קוק..(את הבקתה זה יגשים את האהבה לא)

אבל אני לא מחפש להתאהב..ככה שזה לא משנה, ברגע שסכום כסף מסויים יגיע לידיים שלי אני יוכל להגשים את כל מה שאני רוצה, ומה שאני רוצה כתוב למעלה ובשביל להיות מסופק מיזה אתה צריך לעשות את זה במשך תקופה.
    אה וואללה חביבי ? אוקיי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

הייתי בווגאס וזה מטורף. אין לי מילים לתאר את מה שהולך שם, זה היה יקר כי זה היה השנה החדשה והכל...אבל.. אני בהחלט מתכוון לעשות קאמבק בקיץ. זה גם יהיה יותר זול.

ואני לא איזה עשיר שחי תחיים שאני רוצה ונהנתי אחושרמוטה והייתי רק בהופעה של אביצ'י. מה שכן ראיתי אנשים כמו שאני מדבר עליהם וכשאתה רואה אותם בלייב אתה מבין את משמעות המשפט FOREVER MIRIN.

מה לעשות בחורף יש אווירה של SADCUNTS...קיץ זה קיץ.

מי שמשווה את ווגאס לישראל לא היה בווגאס.

להשוות את ווגאס לישראל..? זה כמו להשוות את האמבטיה שלי לים הכחלכל של תאילנד..כן בכאלה מיימדים לדעתי לפחות, עוד לא הייתי בווגאס אבל יצא לי שוב לשמוע מאנשים..ומה שהם מספרים לא נשמע פחות מחלום מתוק, כנ"ל לאיביזה.

יש מקומות שאם יש לך מספיק כסף (מה שאני מתכנן לעשות)..אתה תצא משם מסופק מהתחת. יהיה לך פשוט הכל.

הסמים הכי איכותיים, הנשים הכי כוסיות בעולם, כל או סיפוק שתרצה 24/7.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:39.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

חשבתי שאתה בגמילה לא ?
    עזוב תאילנד, הכי מגניב זה לעשן נרגילה בשכונה ולשמוע שירים בטלפון.
    תגובה של סחי בלטה לא יותר מיזה, לא אכפת לי איזה סם ניסית או לא ניסית אני גם לא מנסה לפתוח איתך דיון על זה..

1) אני כרגע בשלב שאני בונה את עצמי, הסמים הזבל של ישראל רק יעקבו את זה בצורה מחרידה וימנעו ממני את כל החלומות האפשריים.

2) שאני אהיה במקום שאני רוצה באמצע ההגשמת חלום..אז או או כמה "הגמילה" הזאת תכנס לארכיון..והסמים שיש שם זה לא הסמים שיש פה..אם היית מבין בסוגים של סמים גם הייתי פותח איתך דיון על מה אני יעשה באיביזה ועל מה אני יעשה בתאילנד ועל מה אני יעשה בוגאס, בכיף.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

תגובה של סחי בלטה לא יותר מיזה, לא אכפת לי איזה סם ניסית או לא ניסית אני גם לא מנסה לפתוח איתך דיון על זה..

1) אני כרגע בשלב שאני בונה את עצמי, הסמים הזבל של ישראל רק יעקבו את זה בצורה מחרידה וימנעו ממני את כל החלומות האפשריים.

2) שאני אהיה במקום שאני רוצה באמצע ההגשמת חלום..אז או או כמה "הגמילה" הזאת תכנס לארכיון..והסמים שיש שם זה לא הסמים שיש פה..אם היית מבין בסוגים של סמים גם הייתי פותח איתך דיון על מה אני יעשה באיביזה ועל מה אני יעשה בתאילנד ועל מה אני יעשה בוגאס, בכיף.
    מה??? לא הבנתי כלום...
    רק הבנתי שאני סחי בלטה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

מה??? לא הבנתי כלום...
    רק הבנתי שאני סחי בלטה.
    מספיק בשבילך לעת עתה :]

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

וסליחה אחי אני לא מבין בסוגים של סמים כל כך.
    אני אולי אנסה ללמוד על זה קצת בויקיפידיה ואחזור אלייך על מנת לשוחח.
    יש לך המלצות על איזה סמים עדיף לקרוא קודם ?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחח תצחקו תצחקו אבל אין כמו לשבת בשכונה עם האנשים הנכונים

לפחות בישראל ועוד עם המסיבות שיש לכם היום..עם יד על הלב, האופציה הכי טובה לבילוי בישראל אחרי 2010 זה אוטו עם בוקסה, וודקה רדבול וגרעינים

ככה נראו היציאות הכי טובות שלי, יש את הגרסאות היותר גדולות של לאסוף כמה קבוצות, להשכיר גנרטור, להפגיש את כולם באיזה חור ולהרים מסיבת טבע בעצמך אבל לא כל שבוע אפשר לארגן את זה...

והקטע הטוב שלא צריך להיות עשיר בשביל זה.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 06-02-2013 בשעה 02:53.

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

בדיוק.

אם ו... אם אתה... מה אם....מה יקרה כש...

אבל אנחנו לא חנונים בתולים שמתביישים לבקש מסטיקים מהמוכר וההורים שלנו לא הולכים למות ואנחנו לא חסרי חברים. אני אהיה פתוח איתך ואגיד שהבעיה היחידה שיש לי כרגע בחיים שהיא אשכרה מציקה לי במובן כזה או אחר היא כסף - וגם זה יחסי..אנלא איזה עני מרוד אבל אני גם לא מולטי מיליארדר. ואני יודע שאם הייתי מולטי מיליארדר הייתי נהנה מהחיים כמו שאף אחד לא היה נהנה מהסיבה הפשוטה שאני יודע מה לעשות עם הכסף הזה, רוב האכלוסיה לא. הם יחפשו חתונה ומשפחה ובית גדול ולא את הדברים הבאמת טובים שאתה יכול לקבל. הם אפילו לא יחשבו על לחוות אותם כי הם צרי אופקים ומושפעים מהמערכת.

הייתי קונה לי איזה בית ליד הים בתאילנד וחי כמו קינג ללא דאגות ובקיץ טס להתפרק באיביזה עם ארמין טיאסטו ושאר החברים ומסניף קוק טהור על תחת של איזו חשפנית...אתה רוצה להגיד לי שאלה לא חיים טובים? ואפילו לא צריך להיות מיליארדר בשביל זה...אני מוכן להחליף את כל שארית החיים שלי ולחיות שנה-שנתיים ככה ואז למות עם חיוך על הפנים. אני אומר לך את זה בלב שלם נשמה כי ראיתי אנשים שחיים ככה באמת ואני יגיד לך משו IM MIRIN HARD. מי שלא מכיר או הכיר עשירים לא יבין על מה אני מדבר.

ואל תזיין בשכל שאתה חיית ככה כי אתה לא...ללכת לצ'ין צ'ין ולהשתכר בחבורה של 10 בנים זה לא נקרא לחיות ככה...
    מי שיודע להנות מהחיים יהנה מהם וברגע שיהיה לו מספיק כסף לחלומות הכי פרועים שלו, הוא יהפוך לאלוהים. במקרה שלי ושל ייטינגר לפחות.
    אם זה אני לא מסכים יש אנשים שנהנים בדרכים אחרות..
    אתה יודע ללכת לדוג ללכת לטיול לעשות כל מני דברים כאלו כל אחד נהנה בדרך שלו לא היה רעש מוזיקה שתייה בשביל להנות

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect