קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לא יודע מה לעשות .. !!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-12-2005, 23:36
  2. לא יודע מה לעשות
    על ידי ~psysex~ בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-12-2005, 14:29
  3. אני פשוט לא יודע מה לעשות!
    על ידי Shaked בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 23:43
  4. יש לי נשירה של שערות בזין לא יודע מה לעשות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 22:00
  5. לא יודע מה לעשות בקשר ל quake 4
    על ידי Offer בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 02:55
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 27

פגוע מדי. לא יודע מה לעשות.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל פגוע מדי. לא יודע מה לעשות.

בהתחלה
    היא שלחה הודעה בצ'אט של הפייסבוק. לא הכרנו בכלל. התחלנו לדבר כל הזמן. היא תמיד הייתה זו שיזמה. תמיד התחילה שיחה. ראו שיש לה עניין בי. לא בהכרח עניין של זוגיות, אבל ראו שיש לה עניין בי. אחרי שדיברנו גילינו שאנחנו מאותה עיר. לאחר מכן גילינו שאנחנו גם גרים ממש 5 דקות הליכה אחד מהשנייה. היא החליטה שהיא רוצה לפגוש אותי. נפגשנו. באותו הזמן ידעתי קצת פיקאפ, אבל ממש קצת. לא רציתי ללמוד אף פעם, אבל כן הייתי צופה תקופה מוקדמת יותר בסרטונים של דון ז'ואן, אבל לא באמת לקחתי את הקווים המנחים לתשומת ליבי. לא באמת התעניינתי בהתנשאות פיקאפ.

היא חיבקה אותי הרבה. היא הייתה עם 2 חברות שלה ואני עם חבר אחד. כולם הלכו, אני ליוויתי אותה הביתה. היא חיבקה אותי חיבוק ארוך ואמרה "אתה יודע? ממש כיף לי לחבק אותך". עניתי שגם אני. היא אמרה "אז מתי רואים אותך שוב? לא רוצה רק בפייסבוק". אני אמרתי מתי שתרצי.

אחרי ההתחלה
    נדלג על כל הסיפור של הנשיקה והכל, למרות שזה היה די רומנטי וצרוב לי במוח. גם את זה היא יזמה. היא כלכך רצתה אותי. כל הזמן. בקיצור, נהיינו זוג. זה היה ממש מושלם. היינו הרבה ביחד. בשלב מאוד מאוד מוקדם (אפילו מדי) היא אמרה לי שהיא אוהבת אותי. עכשיו גם אני וגם אתם יודעים שזה היה סתם...גם אז ידעתי שזו לא אהבה וסתם איזה צורך ילדותי שקורה לכל הילדות המתבגרות. עניתי לה שגם אני אוהב אותה. סתם כי לא נעים.

החלה התפתחות
    היינו ממש המון ביחד. נפגשנו לעתים ממש קרובות. משהו כמו יומיים כן, יום לא, יומיים כן, יומיים לא...
    באיזשהו מקום, אחרי שעברנו הרבה, הרגשתי המון אהבה אליה, התקרבות אליה, קרבה אליה, קשר חזק אליה או איך שלא תקראו לזה...הבעיה היא שפשוט לא ידעתי אם להגדיר את זה "התאהבות". אני חושב שאף אחד לא באמת יודע להגדיר את זה. אבל מאוד מאוד נקשרתי אליה. והייתי רגיל לזה שאנחנו כל יום מדברים ומקווים להיפגש. שאנחנו כל יום אומרים משפטי קוצי מוצי אחד לשני, אומרים שמתגעגעים. התרגלתי לזה שהיא תמיד הייתה מתקשרת אליי ואומרת לי "XXX תרד". באמת שאהבתי בה הכל. הרגשתי כאילו היא הבחורה שאני הכי נמשך אליה מכל הבחורות. הרגשתי שהיא באמת מעוניין בי, וגם באמת אוהבת את התכונות שלי ואת מי שאני.

ההוא
    מההתחלה ידעתי שיש לה אקס מפורסם שכזה שהיה איתו וואחד סיפור. מסתבר ש-4 חודשים לפני שהכרתי אותה, היא הייתה במערכת יחסים עם בחור אחר. הקשר שלהם היה כמעט 4 חודשים. התחלתי להגיד לה כל הזמן שאני מקנא. וכל מיני עקיצות מרגיזות של "טוב סליחה שאני לא XXX(השם של האקס שלה)". היא כל הזמן אמרה לי "אני בחרתי בך. רק אתה בראש שלי. האקס שלי הוא סיפור ישן, זה היה ונגמר. עכשיו אני רוצה רק אותך. כן בחרתי בך מבין כולם ואתה באמת מושלם בשבילי". היא באמת אמרה את כל הדברים האלה. היה יום אחד שאני התנהגתי קצת בבאסה בגלל משהו...ולא הייתי הכי שמח. ואז היא התחילה לבכות וירדו לה דמעות והיא אמרה "דיי, אתה לא מבין כמה אני אוהבת אותך, באמת". הרגשתי מדהים, חיבקתי אותה כלכך חזק ואמרתי לה שגם אני. אני הרגשתי כלכך כלכך קרוב...התרגלתי לתשומת הלב הזאת ממנה. היא כל הזמן אמרה לי שאני הרבה יותר טוב ממנו. כל הזמן. כשהיינו חודש ביחד, לכבוד זה נסענו ליום כיף כזה בלונה פארק, ובאופק ראו את הבית של האקס שלה, וגם את פארק הירקון שם היא הייתה מסתובבת איתו. התחלתי להגיד לה כמה אני מקנא, והיא תמיד תמיד הרגיעה אותי ואמרה לי שמספיק לחשוב על זה! שרק אני מושלם בשבילה! שהיא שכחה ממנו! היא גם אמרה עליו, שהוא נהיה ערס כזה, מגעיל. היא אמרה שהוא לא אותו אחד שהיא אהבה. אני אמרתי לה "את תפסיקי לאהוב אותי?" היא אמרה "אם אתה לא תשתנה ותהפוך להיות ערס מגעיל, אני לא אפסיק". אני עניתי "אני אף פעם לא אשתנה, אני תמיד אשאר אותו אחד שאת אוהבת".

הציפיות שהיו לי
    כל הזמן הייתי אומר לה "אנחנו נתחתן נכון?" "אנחנו מאוהבים נכון?" "נכון אנחנו נהיה ביחד לנצח?"
    היא ענתה על הכל כן. עכשיו.....אני יודע שהיא לא באמת התכוונה שנהיה בטוח לנצח ונתחתן, אבל זו הייתה סתם בדיקה מה מצב העניינים. היא תמיד ענתה בהתלהבות "כן!!!!" ובחיוך עם רגש בעיניים....חשבתי שיש בנינו משהו מיוחד. חשבתי שאנחנו מאוד קרובים אחד אל השנייה. תמיד גם אמרתי לה "מתישהו את תזרקי אותי" והיא אמרה "אין לי סיבה לזרוק אותך. מתי תבין שאני אוהבת אותך?! למה אתה לא יכול לעכל את זה כבר?!"

הפרידה
    אחרי חודש וחצי (כן, קצר, אבל עברנו הרבה לטעמי). אני שולח לה בפייסבוק בצחוק לגמרי "את בכלל לא מתייחסת אליי!". והיא ענתה "אין לי זמן היום אפילו לנשום. ניפגש מחר ונדבר". נבהלתי. מה זה נדבר?! שאלתי אם יש משהו מיוחד לדבר עליו. היא כתבה "לא יודעת, פשוט נדבר". משם החלה שיחה ארוכה בצ'אט שבה היא אומרת שהיא לא יודעת מה היא מרגישה...שהיא לא רוצה להיפרד אבל אולי רק הפסקה של שבוע...בקיצור, זה התגלגל, ניסינו הפסקה של שבוע, אבל שברתי את זה, התחלתי לדבר איתה.
    לא הצלחתי לעכל את מה שהיא אומרת...היא אומרת שהיא הפסיקה לאהוב אותי. שהיא לא יודעת למה אבל היא כבר לא מרגישה כמו בהתחלה שהיא אהבה אותי. היא גם אמרה "אם זה ירד כלכך מהר אולי זו לא הייתה אהבה...". היא אמרה גם "לא טוב לי". למרות שבכל יציאה שלנו היא תמיד אמרה כמה שטוב לה. ותמיד אמרתי לה "תודה שאת איתי". והיא ענתה "לא, תודה שאתה איתי!". תמיד היא אמרה שאני מושלם. ושטוב לה. ועכשיו היא אומרת שהיא לא מרגישה שהיא אוהבת ושאולי זו לא הייתה אהבה ואולי היא רק סתם הרגישה מאוהבת ?? אני אמרתי לה תקשיבי. בואי נתחיל מההתחלה. כמו שהיה מההתחלה. אמרתי לה שאני חושב שאמרנו את המילים האלה מהר מדי ויותר מדי פעמים, וזה הרס. אמרתי לה בואי נגיד דברים כאלה רק כשבאמת מרגישים. אמרתי לה תני לי עוד צ'אנס אחד...אני אראה לך שלא תצטערי. היא אמרה תן לי עד מחר לחשוב על זה. התשובה הייתה שלילית. שאלתי אותה אם זה מישהו אחר, והיא אמרה "לא, זה לא מישהו אחר. אני פשוט רוצה להיות לבד. לא הולכת להיות לי מערכת יחסים עכשיו. אולי גם אני לא רוצה מערכת יחסים רצינית עכשיו?".

היא אמרה משפטים כמו "נראה לי שזה כבר אבוד..." או "למה לנסות אם ממילא עוד חודש זה יהיה כואב יותר...אני פשוט יודעת שאנחנו בכל מקרה ניפרד עוד מעט". איך היא אומרת כאלה דברים אחרי הדברים ההפוכים לגמרי שהיא אמרה מלפני זה???

ואחרי כמה ימים...אולי שלושה...דיברנו שוב. היא אומרת שהיא אולי חוזרת לאקס שלה. זה שהיא אמרה שהוא סיפור ישן. זה שקינאתי בו. זה שהסתכלתי על התמונות שלה איתו וקנאתי כלכך. לאחר מכן אחד ידיד שלה שדיברתי איתו בדיוק התחיל איתי שיחה. כתבתי לו שהיא רוצה לחזור אליו. והוא אמר לי "הם כבר חזרו"...

עכשיו
    כבר כמה שבועות שאני והיא לא דיברנו. ראיתי סטטוס שלה שהיא מתייגת את האקס. שהם יצאו ביחד. אני לא יכול לסבול את ההרגשה של הפספוס. ההרגשה הזאת שאתה לא מבין בכלל למה כל זה קרה. כל מה שיש לה להגיד בנושא זה שהיא מצטערת. אני לא מבין, לא מבין. אני פגוע, כלכך. זה אוכל אותי מבפנים לדעת שהם ככה כל יום נפגשים, ושהיא בטח אומרת לו עליי מה שהיא אמרה לי עליו...היא בטח אומרת לו עליי שאני הייתי סתם מישהו. היא אומרת לו עליי שהייתי סתם בחירה שנייה. אני אמרתי לה בקשר "אם אני בחירה שנייה תודיעי לי עכשיו. כי אם כן, אני לא רוצה להיות חלק מזה". היא אמרה לי אין לך מה לדאוג, אתה לא בחירה שנייה.

קשה לי עם זה שהיא בטח אומרת לו "אני אוהבת רק אותך". יודעים מה היא עוד אמרה לי? היא אמרה ככה: "טוב רוצה לדעת את האמת? כן אני אוהבת את XXX(האקס) מאוד, אפילו יותר מאת עצמי". איך היא יכולה להגיד דברים כאלה שממש לפני כמה ימים היא אמרה דברים אחרים לגמרי??
    היא בטח אומרת לו "אני תמיד אהבתי רק אותך. גם כשהייתי איתו".

ואתם יודעים מה הכי הורג אותי?
    שאני לא יודע מה לעשות כדי להיות הוא. הזה שמקבל את המקסימום תשומת לב שלה. הזה שעכשיו במקום הראשון אצלה. הזה שהיא מתקשרת אליו, מחבקת אותו, מתנשקת איתו. אתם פיקאפרים. תגידו לי, איך להיות הוא? זה שהיא חזרה אליו? אני צמא ליחס ממנה. מאז שנפרדנו, ומאז שהיא ביקשה הפסקה, אני באמת מרגיש שאני מאוהב בה קשות. אני באמת מרגיש קשור אליה. ואני מאוד מאוד מאוד מתגעגע אליה...תלמדו אותי איך להיות הוא.

יש מקל קסמים כלשהו שיגרום לה לרצות אותי שוב????
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 05-02-2013 בשעה 18:38.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

מקל הקסמים היחיד זה זה שבין הרגליים שלך חחח סתם אחי.

שמע, אל תיקח את זה קשה GIRLS ARE HOES וכולם יודעים את זה, גם הן יודעות, את האכזבה שלך תהפוך לכעס לך לא יודע מה תעשה לך תתאמן לך תלמד לרקוד לך תעשה משהו שבסוף התהליך אותה בחורה לא תזהה אותך בכלל והיא תבוא אלייך על 4 ותגיד לה "ביי מותק יש לי דברים אחרים על הראש" לי בחיים לא קרה מקרה כמו שלך אבל אם זה היה קורה לי הייתי אולי כועס ומאוכזב בהתחלה אבל אחרי זה הייתי אומר תודה על כל המוטיבציה שזה היה נותן לי!

הנה יש לי חבר טוב שהוא היה חנון בחטיבה שמן עם תספורת פטריה כל הבנות הציקו לו וצחקו עליו... הבנאדם לקח את זה למקום של כעס הלך להתאמן הלך ללמוד ברייקדאנס... אחרי שנתיים 3 בנות לא זיהו אותו ואותן בנות שירדו עליו היו מתות להיות בסביבה שלו... נקודה והוא הפך מחנון לסוג של אליל... תאמין לי אחי כשאתה שווה (מכל הבחינות) בחורות יהרגו אחת את השניה בשבילך ואף אחת בחיים לא תעשה לך קטע מסריח כזה, ואני אומר לך אם תעשה מה שרשמתי פה אתה תגרום לה לבוא על 4 ולא רק לה אלא גם לכל החברות שלה.

בהצלחה אחי
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 05-02-2013 בשעה 19:43.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

היית אפס. אתה פאקינג סיפרת לה שאתה מקנא באקס שלה. אתה יכול להיות בטוח שברגע שהיא עיכלה את המשפט הזה אתה הפכת לסמרטוט רצפה מבחינתה.

תשתנה, תגרום לה לקנא בך, בחיים שלך ובבנות שאתה יוצא איתן. תעלה תמונות לפייס עם כוסיות ותגרום לה לרצות אותך בכל מחיר.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=907988

Be this guy.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

דבר ראשון, שאלה מנחה - בן כמה אתה, גבר?

עכשיו, בקשר לאשכול עצמו:
    אני רוצה להגיד לך שזה באמת נשמע כמו סיפור אהבה אמיתי..כל הכבוד, הלוואי והיה לי את זה איי פעם בחיים, אבל...כמו לכל גבר בתחילת דרכו בחיים, אתה צריך ללמוד איך להתנהג כמו גבר ולא כמו ילד. בנות\בחורות\נשים נמשכות לגברים, לא לילדים חמודים. זאת גם הסיבה המאד מאד הגיונית שהיא בסוף חזרה לאקס שלה.
    עצם זה שהיא אמרה "אני בחיים לא יחזור אליו, הוא נעשה ערס" כבר הדליק אצלי נורה אדומה בראש. כמה שנשים "שונאות" ערסים, הן משוגעות על ערסים, למה? כי ערסים שמים זין על הכל, לא איכפת להם משומדבר וזה מה שנשים אוהבות ונמשכות אליו. אני ירחיב על זה בהמשך.

2 - קשר שאורך חודש וחצי, הוא לא קשר. תוציא מהראש שלך את העניין של "עברנו כל כך הרבה אפילו שזה רק היה חודש..." לא עברתם כלום. חודש וחצי זה שומדבר. היה לך כיף ומדהים איתה בגלל זה, זה הרגיש שהיה הרבה דברים בניכם, בתכלס, לא היה כלום. אפילו לא שכבתם..על מה אתה מדבר?

3- זכור כלל לחיים, אין בן אדם שאוהב קנאים. תתחיל להטמיע בעצמך את הדבר הזה. אומנם בקשר רציני, כשיש לך חברה, ואתה רואה גבר אחר במועדון בא ומנסה להתחיל איתה, אחת המחוייביות שלך זה ללכת ולהכנס לו באמ-אמא, ואת זה הבחורה שלך מאד תעריך ומאד תשמח. אתה הגבר שלה, תעמוד על שלה. אבל אסור לך לפחד שמישהו אחר טוב יותר ממך יקח אותה ממך. אתה הגבר של הבחורה, לא אף אחד אחר. אפילו אם אתה מקנא, תשאיר את זה לעצמך...למה? כי אתה נשמע מאד קטן וסמרטוטי...זה פשוט מגעיל. אתה נשמע כמו שטיח שאפשר לדרוך עלייך.

4-
    כל הזמן הייתי אומר לה "אנחנו נתחתן נכון?" "אנחנו מאוהבים נכון?" "נכון אנחנו נהיה ביחד לנצח?"
    היא ענתה על הכל כן. עכשיו.....אני יודע שהיא לא באמת התכוונה שנהיה בטוח לנצח ונתחתן, אבל זו הייתה סתם בדיקה מה מצב העניינים. היא תמיד ענתה בהתלהבות "כן!!!!" ובחיוך עם רגש בעיניים....חשבתי שיש בנינו משהו מיוחד. חשבתי שאנחנו מאוד קרובים אחד אל השנייה. תמיד גם אמרתי לה "מתישהו את תזרקי אותי" והיא אמרה "אין לי סיבה לזרוק אותך. מתי תבין שאני אוהבת אותך?! למה אתה לא יכול לעכל את זה כבר?!"
    תפסיק להתחנן לבחורה.
    זה מגעיל! אתה נשמע כמו בחורה! מה זה??!
    אתה לא אמור לשאול אותה שאלות כמו "אנחנו מאוהבים?" "נכון נהיה ביחד לנצח?" מה אתה קוקסינל?? מה נסגר איתך? תיהיה גבר. תתנהג בצורה כזאת שאתה מרגיש בטוח בזה שהיא שלך ותראה לה שאתה מתכוון להשאיר אותה אצלך לעוד הרבה זמן..אתה לא אומר להתחנן ולבקש שהיא תגיד לך את הדברים האלה..זה פשוט מגעיל ודביק ובכייני..לא מבין איך היא בכלל החזיקה אותך איתה חודש וחצי, ממזמן הייתי מעיף אותך קיבינמט. אתה צריך להתנהג כמו גבר. היא זאת שצריכה לפחד לאבד אותך (אם כבר, אף אחד לא באמת צריך לפחד לאבד את הבן זוג השני, צריך לסמוך אחד על השני) לא אתה.

אחרי חודש וחצי (כן, קצר, אבל עברנו הרבה לטעמי). אני שולח לה בפייסבוק בצחוק לגמרי "את בכלל לא מתייחסת אליי!". והיא ענתה "אין לי זמן היום אפילו לנשום. ניפגש מחר ונדבר". נבהלתי. מה זה נדבר?! שאלתי אם יש משהו מיוחד לדבר עליו. היא כתבה "לא יודעת, פשוט נדבר". משם החלה שיחה ארוכה בצ'אט שבה היא אומרת שהיא לא יודעת מה היא מרגישה...שהיא לא רוצה להיפרד אבל אולי רק הפסקה של שבוע...בקיצור, זה התגלגל, ניסינו הפסקה של שבוע, אבל שברתי את זה, התחלתי לדבר איתה.
    גם פה יצאת פשוט סמרטוט של הבחורה.
    "את בכלל לא מתייחסת אלי!" - אתה לא מבין שאלה משפטים שחברה שלך אמורה לשלוח לך, ולא אתה?
    אתה צריך להתנהג כמו גבר, לעמוד על שלך ולהראות לה שאתה אוהב, לא להגיד את זה 300 פעם בשנייה..זה פשוט נמאס ומגעיל.
    "ניסינו הפסקה של שבוע אבל שברתי את זה" - זה פשוט אומר עליך שאתה חסר עמוד שידרה ואתה חלש אופי.

היא אמרה משפטים כמו "נראה לי שזה כבר אבוד..." או "למה לנסות אם ממילא עוד חודש זה יהיה כואב יותר...אני פשוט יודעת שאנחנו בכל מקרה ניפרד עוד מעט". איך היא אומרת כאלה דברים אחרי הדברים ההפוכים לגמרי שהיא אמרה מלפני זה???
    איך? כי לפני זה הכל היה לה ורוד. ואז היא הבינה שיש לה בידיים ילדון שמפחד לאבד אותה ועוד רגע מלקק לה את הנעליים מרוב שהוא הסמרטוט שלה אז נמאס לה. זה לא באמת היה אהבה, זה היה סתם הדלקות וכיף רגעי. אז מה אם היא אמרה? בנות אומרות מלא שטויות, תתחיל להבין איפה אתה נמצא.

חזרה לאקס שלה? מגיע לך. תאכל תלב. אולי ככה תבין מה עשית לא נכון.

עכשיו תלמד להבא:
    אם אתה רוצה שאישה תתאהב בך, אתה צריך להיות גבר, לא סמרטוט שלה ולתת לה לחשוב בשבילך. אתה צריך להיות הגבר שמושך בחוטים ומכוון אותה.
    אתה רוצה את הדוגמא הכי פשוטה שיש?
    כשאני יושב עם בחורה בפעם הראשונה על ספה בחדר, בחורה שהכרתי במועדון ורוב הסיכויים שהערב יזרום לסטוץ, אני לא מחכה שהיא תעשה את הצעדים (אלה אם כן היא נימפומנית ומתחילת הערב היא שולחת ידיים), אני בעצמי עושה הכל ומוביל אותה. מה זה הכל? קורה לי המון מקרים שאני מתמזמז עם בחורה, היא מלטפת לי את החזה אבל מפחדת להמשיך הלאה..אז מה אני עושה? בזמן הנשיקה, לוקח לה את היד ומניח את היד שלה על הזין שלי על המכנס. נראה לך שהיא נרתעת? ממש לא. בדרך כלל הבנות אפילו זורמות יותר ופותחת את החגורה, ריצ' רץ' והולכות על כל הקופה..ככה זה עובד. אתה צריך להוביל ולא לפחד לעשות טעיויות. ברגע שיהיה לך אפילו צל של ספק, הכי קטן..אכלת אותה. תיהיה בטוח במי שאתה ומה שאתה.

עוד דבר.
    שכח ממנה.
    "מההה??? איך אתה יכול להגיד לי את זה? היא האישה של חיי! אני מאוהב בה!" - נכון שזה מה שאתה אומר כרגע? נכון? יפה, אז שתוק!
    תניח לבחורה הזאת. תלמד איך מתנהגים עם בחורה בצורה נכונה ולא כמו סמרטוט שלה. תפסיק להתחנן ולהתחנף לבחורות ותדע שהיא האישה, היא צריכה לשאול את השאלות שאתה שואל ולא אתה. אתה זה שצריך לעמוד על שלו.

תעזוב אותה עכשיו לגמרי, אל תשלח יותר סמסים, אל תתקשר ותפסיק להסתכל על תמונות שלה בפייסבוק, זה רק יפגע בך. תפסיק. תתנהג כמו גבר.
    רק ברגע שתפסיק להתנהג כמו הכלב שלה וכמו הפאפי שלה, ותתרחק ממנה..היא תבין שהיא פספסה אותך והיא תחזור אלייך.

"ומה אם היא לא תחזור אליי?" - אז הרווחת. הבחורה זולה שחוזרת לאקס הערס שלה, אתה תמשיך ותמצא בחורה יותר אכותית ממנה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

וואיי ממש באסה אחי...אני מבין אותך, זה באמת כואב.
    אני חושב שכבר הסבירו לך דיי יפה את המצב פה.
    אני רק אתן לך טיפים פרקטיים מה לעשות עכשיו.
    ספורט, כשעושים ספורט זה משחרר חומר במוח (אין לי מושג מה ואיזה חחח), אבל חומר שעוזר להשכיח ולהלחיש אתה מה שגורם להרגשות האלה של הכאב מפרידה וכאלה דברים.
    והטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך בשביל שלא תתקע עכשיו ותחשוב עליה בלי הפסקה בחודשים הקרובים,
    תמצא בחורות חדשות, תצא עם חברים הרבה, תכיר הרבה בחורות חדשות, ותתחיל עם בחורות שאתה מאוד נמשך אליהן, ככה שאתה תרצה אותן ותחשוב עליהן במקום להיות תקוע בה,
    מבטיח לך שאם עכשיו תכיר 10 בחורות חדשות שאתה נמשך אליהן ומעניינות אותך, ואולי תתקדם גם הלאה עם חלק מהן, אז כשיזכירו לך את הבחורה הזאתי, זה כבר לא יכאב ולא ממש יזיז לך.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

קודם כל כנס לאשכול שייטינגר נתן פה.
    תקרא תחתימה שלי, תקרא אותו.

תסתכל על עצמך. אתה הNICE GUY-SADCUNT הטיפוסי.

תסתכל על כמה שאתה SADCUNT אתה נתת לבחורה לשנות תחיים שלך.

מקל הקסמים היחידי שאני יכול לתת לך זה הLMS...תשפר תמראה החיצוני שלך בצורה הכי מוגזמת ומטורפת שאתה יכול (שיזוף, פיתוח גוף, תספורת בתזונה). תעבוד תשיג כסף...תתחיל להכיר עוד אנשים ובנות, תתחיל לצאת ולהפסיק להיות SAD CUNT.
    תתחיל לרקוד להתלבש בSWAG וכו'...תצא למסיבות תרקוד, תביא בנות כי זה מה שאתה אמור לעשות אם היית SICKKUNT כמו האקס שלה.

אתה יודע למה היא חזרה אליו? כי הוא לא כמוך, הוא SICKKUNT. הוא חי תחיים שלו כמו שבא לו ושם זין על הכל, הוא יכול לבוא באמצע החיים, לשים מוזיקה רועשת ולדפוק ריקוד מטורף, אתה לא. אתה דכאוני, שקט, ביישן, אכפת לך מאחרים. בשביל לקבל כבוד בחיים האלה אתה חייב לשים זין על הכל ולהשתין על כולם בקשת. בשביל שישימו לב אליך אתה חייב לגרום לאחרים לשים לב אליך. רק ככה תקבל כבוד מבנות, אתה חייב לשים זין או לפחות להתייחס אליהן ניטרלי יעני לא להתחיל לדבר על אהבה וחרא רומנטי אחר, הן שונאות את זה.

אני יגיד לכם משו, פעם יצא לי לראות שיחה 2 בנות עלי כי אחת מהן שכחה להתנתק מהפייס שלה והן דיברו עלי. אחת מהן הייתה אקסית שלי. החברה שלה שאלה אותה - למה את עדיין אוהבת אותו? אחד מהדברים הבולטים שהיא אמרה בהקשר החיובי הוא "הוא לא רומנטי".
    תפסיק להיות רומנטי, פאגוט.

מזה "אנחנו נתחתן?" מזה "את לא אוהבת אותי"? מזה "סליחה שאני לא X"? תפסיק להיות סמרטוט וSADCUNT שהופך איזה בחורה למרכז חייו.

אם נפגעת מההודעה הזאת כנראה שאתה צריך להשתנות...מה אתה הולך לעשות בנידון? להמשיך להיות SADCUNT ולשלוח מכתבי אהבה למישי שגם ככה אף פעם לא אהבה אותך והיית אופציה ב' בשבילה, או להשתנות ולהפוך לSICKKUNT שעושה מה שבא לו ולא שם על אף אחד ויכול בערב אחד להביא 5 בנות כמו ה"אהבה" הזאת שלך?

NOW, RAGE MY INCEL
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 05-02-2013 בשעה 23:26.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    מקל הקסמים היחיד זה זה שבין הרגליים שלך חחח סתם אחי.

שמע, אל תיקח את זה קשה GIRLS ARE HOES וכולם יודעים את זה, גם הן יודעות, את האכזבה שלך תהפוך לכעס לך לא יודע מה תעשה לך תתאמן לך תלמד לרקוד לך תעשה משהו שבסוף התהליך אותה בחורה לא תזהה אותך בכלל והיא תבוא אלייך על 4 ותגיד לה "ביי מותק יש לי דברים אחרים על הראש" לי בחיים לא קרה מקרה כמו שלך אבל אם זה היה קורה לי הייתי אולי כועס ומאוכזב בהתחלה אבל אחרי זה הייתי אומר תודה על כל המוטיבציה שזה היה נותן לי!

הנה יש לי חבר טוב שהוא היה חנון בחטיבה שמן עם תספורת פטריה כל הבנות הציקו לו וצחקו עליו... הבנאדם לקח את זה למקום של כעס הלך להתאמן הלך ללמוד ברייקדאנס... אחרי שנתיים 3 בנות לא זיהו אותו ואותן בנות שירדו עליו היו מתות להיות בסביבה שלו... נקודה והוא הפך מחנון לסוג של אליל... תאמין לי אחי כשאתה שווה (מכל הבחינות) בחורות יהרגו אחת את השניה בשבילך ואף אחת בחיים לא תעשה לך קטע מסריח כזה, ואני אומר לך אם תעשה מה שרשמתי פה אתה תגרום לה לבוא על 4 ולא רק לה אלא גם לכל החברות שלה.

בהצלחה אחי
    סיכם את כל ההודעה שלי בקצרה. יאללה פותח האשכול תתחיל להשתנות.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

כתבתם הרבה. עכשיו אני אתחיל לקרוא ולהתייחס.
    ד"א - ראיתי שדיברתם על יחסי מין. אז חשוב להבהיר שאנחנו בני 15-16...בתולים.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    כתבתם הרבה. עכשיו אני אתחיל לקרוא ולהתייחס.
    ד"א - ראיתי שדיברתם על יחסי מין. אז חשוב להבהיר שאנחנו בני 15-16...בתולים.
    אתה מתכוון להגיב לכל תגובה? או שמה שכתבת פה זה היחס?
    כי אם כן, אז אני מצטער..ציפיתי לתגובה יותר רצינית.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אתה מתכוון להגיב לכל תגובה? או שמה שכתבת פה זה היחס?
    כי אם כן, אז אני מצטער..ציפיתי לתגובה יותר רצינית.
    זה לא היחס, כתבתי את התגובה הזאת כשקראתי מקסימום 4 שורות והייתי חייב להתייחס.
    תראו, מאז שנפרדנו התחלתי לצפות בסרטוני פיקאפ ולקרוא מאמרי פיקאפ.
    את הדברים שאמרתם אני באמת הפנמתי והכל, וגם אחד החברים שלי שהוא פיקאפר די מוצלח (קצת חובבן, אבל מצליח הרבה),
    הוא גם אמר לי את הדברים האלה.

אבל אני פשוט מרגיש שמה שהולך להיות בינה לבינו זה קוצי מוצי בדיוק כמו שהיה איתי.
    שהיא הולכת להגיד שהיא לא רוצה אותי יותר כמו שהיא אמרה עליו כל הקשר הזה.
    תחשוב על זה שכל יום כמעט נפגשנו אני והיא, ואז פתאום, בבום, אין יותר!

אני יודע שהדבר הנכון לעשות כרגע זה לטפח את עצמי, להראות שהתגברתי,
    לפתח עמוד שדרה שלא היה לי מלפני זה והכל...
    אבל זה מרגיש כאילו אם אני לא אתן לה יחס, לא אשלח הודעות ולא אתקשר, היא לא תעשה את זה בעצמה...

אגב מאז הפרידה דיברנו כמה פעמים בהודעות ובטלפון, אבל כבר כמה שבועות אנחנו לא מדברים בכלל.

אני צריך מישהו שידריך אותי לאורך כל הדרך, יראה כל הזמן מה מצבה וידריך אותי איך להחזיר אותה.
    אני מרגיש שאני ממש רוצה להיות קרוב אליה כמו שהייתי, ועכשיו אני מרגיש שהיא כלכך רחוקה למרות שאני מאוד מתגעגע.
    אני מתגעגע להכל, אפילו לדברים הקטנים. להבעות פנים שלה, לחיוך שלה, לדיבור שלה, לחיבוק שלה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני מבין שאתה מתגעגע אלייה, ואני מבין שהיא חסרה לך ואני מבין שאתה מרגיש שזה כאילו שהוציאו מתוכך חלק גדול מהגוף..מבין הכל, באמת.
    אבל אתה גם צריך להבין משהו..

היא יצאה לך מהחיים והחליטה שאתה לא טוב בשבילה, אז למה אתה באופן כזה אובססיבי רוצה להחזיר מישהי אליך שהיא לא רוצה לחזור אלייך? תבין, היא לא רוצה אותך. היא רוצה אותו. אני יודע שזה כואב לשמוע את זה, אבל אתה פאקינג גבר. Grow a pair ותתחיל להתנהג כמו גבר.

מה אכפת לך מה היא תגיד לו? מה אכפת לך שיהיה בינה לבינו פוצי מוצי? אולי גם יהיה סקס? מה אכפת לך? תוציא אותה מהפאקינג ראש שלך ותעבור הלאה, חלאס תעשה פוס בראש ותמצא בחורה אחרת, רק ככה היא תבין שהיא פספסה אותך.
    אם תשאר במקום שלך ותמשיך לחפש אותה באובססיביות היא תמשיך לא להמשך אלייך.

אבל זה מרגיש כאילו אם אני לא אתן לה יחס, לא אשלח הודעות ולא אתקשר, היא לא תעשה את זה בעצמה...
    זה כל העניין חחחח
    שהיא תעזוב אותך ואתה תעזוב אותה.
    אני יודע שאתה לא רוצה שהיא תעזוב אותך, אבל אתה חייב שזה יקרה ככה. חייב.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני מבין שאתה מתגעגע אלייה, ואני מבין שהיא חסרה לך ואני מבין שאתה מרגיש שזה כאילו שהוציאו מתוכך חלק גדול מהגוף..מבין הכל, באמת.
    אבל אתה גם צריך להבין משהו..

היא יצאה לך מהחיים והחליטה שאתה לא טוב בשבילה, אז למה אתה באופן כזה אובססיבי רוצה להחזיר מישהי אליך שהיא לא רוצה לחזור אלייך? תבין, היא לא רוצה אותך. היא רוצה אותו. אני יודע שזה כואב לשמוע את זה, אבל אתה פאקינג גבר. Grow a pair ותתחיל להתנהג כמו גבר.

מה אכפת לך מה היא תגיד לו? מה אכפת לך שיהיה בינה לבינו פוצי מוצי? אולי גם יהיה סקס? מה אכפת לך? תוציא אותה מהפאקינג ראש שלך ותעבור הלאה, חלאס תעשה פוס בראש ותמצא בחורה אחרת, רק ככה היא תבין שהיא פספסה אותך.
    אם תשאר במקום שלך ותמשיך לחפש אותה באובססיביות היא תמשיך לא להמשך אלייך.

זה כל העניין חחחח
    שהיא תעזוב אותך ואתה תעזוב אותה.
    אני יודע שאתה לא רוצה שהיא תעזוב אותך, אבל אתה חייב שזה יקרה ככה. חייב.
    מה גרם לה להגיד שהיא מאוהבת בי כלכך? מה גרם לה לעצור אותי באמצע הרחוב, להזיל דמעה, ולהגיד בקול חמוד "XX, אני באמת אוהבת אותך. אתה לא מבין כמה. אני בחיים לא אעזוב אותך"

זה משהו שעשיתי? איך אני יכול ליצור את הלהט הזה שוב? אולי פשוט נמרחנו יותר מדי אחד על השני ואז היא התחילה לראות אותי כמישהו חופר?

כי תשמעו. הרבה לפניה הכרתי בחורה אחת שלא הייתי מעוניין בה בקטע רגשי או רציני. סיכמנו שזה יהיה סתם סטוץ.
    בהתחלה הסתכלתי עלייה כמשהו גדול, אמרתי וואו הנה היא. ועכשיו? אין לי כוח לענות לה. כי היא חופרת, היא רוצה אותי כלכך. וזה לא העניין רק שהיא רוצה אותי, היא פשוט משדרת לי כל הזמן שהיא רוצה יחס ממני שזה כבר נהיה לא כיף לתת לה...לא מאתגר.

אגב - יכול להיות שזה קשור למשיכה מינית? אולי המשיכה המינית ירדה?
    אף על פי שהיא אמרה שבענייה אני הכי יפה ומושלם בעולם..אבל היא אמרה עוד הרבה דברים, אין מה לקחת את המילה שלה כמילת ברזל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

זה לא היחס, כתבתי את התגובה הזאת כשקראתי מקסימום 4 שורות והייתי חייב להתייחס.
    תראו, מאז שנפרדנו התחלתי לצפות בסרטוני פיקאפ ולקרוא מאמרי פיקאפ.
    את הדברים שאמרתם אני באמת הפנמתי והכל, וגם אחד החברים שלי שהוא פיקאפר די מוצלח (קצת חובבן, אבל מצליח הרבה),
    הוא גם אמר לי את הדברים האלה.

אבל אני פשוט מרגיש שמה שהולך להיות בינה לבינו זה קוצי מוצי בדיוק כמו שהיה איתי.
    תחשוב על זה שכל יום כמעט נפגשנו אני והיא, ואז פתאום, בבום, אין יותר!

אני יודע שהדבר הנכון לעשות כרגע זה לטפח את עצמי, להראות שהתגברתי,
    לפתח עמוד שדרה שלא היה לי מלפני זה והכל...

אגב מאז הפרידה דיברנו כמה פעמים בהודעות ובטלפון, אבל כבר כמה שבועות אנחנו לא מדברים בכלל.

אני צריך מישהו שידריך אותי לאורך כל הדרך, יראה כל הזמן מה מצבה וידריך אותי איך להחזיר אותה.
    אני מרגיש שאני ממש רוצה להיות קרוב אליה כמו שהייתי, ועכשיו אני מרגיש שהיא כלכך רחוקה למרות שאני מאוד מתגעגע.
    אני מתגעגע להכל, אפילו לדברים הקטנים. להבעות פנים שלה, לחיוך שלה, לדיבור שלה, לחיבוק שלה.
    מישהו שידריך אותך לאורך כל הדרך? אוי אלוהים מצבך קשה. קודם כל תן לעמך שתי כאפות. תתעורר! יום יבוא ואתה תראה שהפרידה עם הבחורה הזו רק עשה לך טוב. גבר... דבר ראשון - שכח מלהחזיר אותה. שכח ממנה.

תתגבר על היצר הטיפשי הזה - היא כבר לא ברת השגה. אני יודע מה אתה מרגיש. אלוהים יודע כמה גברים כבר נפלו בחרא כזה.

מה שאתה צריך להרגיש כרגע זה כעס. כעס עליה וכעס עליך. וכן, מצטער על שאני נוגח בך ככה אבל זה מגיע לך. כמו שאמרו לפני - אתה צריך להיות גבר.
    ואתה תלמד זאת בדרך הקשה.

קח את הכעס הזה ותהפוך אותו למוטיבציה. תשקיע בעצמך. אתה הולך להשיג בנות פי מאה יותר שוות ויותר טובות מהבחורה הזו.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

גם ככה אתה הבאת פה חתיכת חפירה, אז סלחו לי אני לא קורא את התגובות שלהם.
    הוא הבחור שהיא רוצה.
    רד ממנה.
    ואני אגיד לך עוד משהו... סביר להניח שהיא תמיד רצתה אותו. שהיא לא באמת אהבה אותך.... יותר בכיוון של רצתה אותך כדי להתגבר עליו. שקרה לעצמה שהיא אוהבת אותך למרות שהיא אוהבת אותו. בגלל זה רד ממנה חזק. לך למישהי אחרת, שכח ממנה.
    לך תדע, אולי היא עוד תחזור.
    בינתיים תשפר את עצמך. תתנפח, תסתפר, תתיידד עם מלא אנשים, תשתזף, תתלבש יפה, תריח טוב, תפתח ביטחון עצמי. היא תקלוט מה היא הפסידה.
    ותוך כדי תפסיק להיות סמרטוט- כי אתה פשוט כלבלב שלה ברמה שקצת כאבה לי.
    מה זה הקנאה הזו? מה זה ה"נהיה ביחד לנצח הזה?" מה זה התלות הבלתי נשלטת הזו? תהיה גבר. אל תהיה אפס. אני בטוח שחבר שלה עכשיו (אותו אקס) הוא לא סמרטוט.

אגב, יש שיטה לגרום לבחורה לקנא אש... אתה צריך להביא את חברות שלה. אחת אחרי השניה תביא אותן.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

כי תשמעו. הרבה לפניה הכרתי בחורה אחת שלא הייתי מעוניין בה בקטע רגשי או רציני. סיכמנו שזה יהיה סתם סטוץ.
    בהתחלה הסתכלתי עלייה כמשהו גדול, אמרתי וואו הנה היא. ועכשיו? אין לי כוח לענות לה. כי היא חופרת, היא רוצה אותי כלכך. וזה לא העניין רק שהיא רוצה אותי, היא פשוט משדרת לי כל הזמן שהיא רוצה יחס ממני שזה כבר נהיה לא כיף לתת לה...לא מאתגר.
    א - תפסיק להשתמש במילה סטוץ סתם ככה. סטוץ = זיון חד פעמי. אתה בתול, אז סטוץ זה לא היה. אולי סתם התמזמזתם אבל זה לא סטוץ.

ב - כמו שאתה מתאר את הבחורה הזאת, אותו הדבר קורה לך עכשיו. בגלל שהיא רוצה אותך כל כך והיא כל כך רוצה ממך יחס וזה כבר נהיה לא כיף וזה לא מאתגר...אז אותו הדבר בקשר לאקסית שלך. בגלל שאתה כל כך חופר לה ואתה כל כך רוצה אותה ואתה רוצה ממנה יחס בכזאת צורה...אז כבר ירד לה ממך! אתה כבר לא מאתגר אותה! זה בדיוק העניין.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect