אין דברים כאילו!
הכל מתחלק, אתה יודע ולא יודע מה אתה עושה, חצי פנים משתתקות, זרמים בכל הגוף, תנועות מוזרות עם הידיים..
פשוט וואו!
למי עוד יצא לנסות ?
אין דברים כאילו!
הכל מתחלק, אתה יודע ולא יודע מה אתה עושה, חצי פנים משתתקות, זרמים בכל הגוף, תנועות מוזרות עם הידיים..
פשוט וואו!
למי עוד יצא לנסות ?
|
|
חחחח לא דופק את השכל?
כנראה היה לך כיף כי זה רק X10 תעשה משהו יותר רציני תתחיל להתפזר ונראה מה יקרה לך X50 או משהו אתה לא תדע איפה אתה נמצא בכלל ומה קורה לך חח ואם תעשה את זה יותר מדי אתה תפגע שכלית אבל זה טוב לנסות אני שמח שיצאת מבסוט אתה אחד הבודדים ששמעתי חחח
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 13-01-2013 בשעה 20:24.
חחחח יש לי חבר שניסה סלוויה והוא ראה את עצמו פעמיים
יעני כמו במראה רק בלי מראה
קרה לך??
מי שלא עשה סלוויה לא ידע על מה אני מדבר!
ישלי סרטונים באייפון של חברים שעשו ואת פשוט עושים פיפי במכנסיים..
בסרטון הראשון הבחור אומר שזה לא עשה לו כלום ופתאום הוא בהזיות או מסתכל לצדדים, חושב שאני יכול לפרק את המצלמה באייפון, לא יכול לדבר...
בסרטון השני הבחור השתתק והתחיל לעשות תנועות מוזרות עם הידיים
בסרטון השלישי הבחור חשב שזה גראס ופתאום קיבל כאפה חחח הוא התחיל לדבר לקיר, חשב שמספיק זה קרטונים, צוחק פתאום, נופל, צועק, העיניים מתהפכות..
כל אחד מקבל את זה אחרת...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה נשמע לי אחד הדברים המצחיקיםXD
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"
ספוילר:
מאיפה קנית אחי ?
זה חוקי אז אפשר להשיג את זה בהרבה מקומות ואתרים בארץ
http://salvia-israel.netai.net/
הכי זול והכי אמין: http://www.magicmushroom.co.il/
חחח אתם לא מבינים בסלוויה אז בואו תשמעו מאחד עם נסיון
קודם כל הסלוויה בארץ על הפנים אני הזמנתי מחו"ל מחוזק פי 10 או 15 כבר לא זוכר וזה לא חרטא כמו בארץ שמחרטטים לך חוזק של סלוויה ושמוכרים לך במחיר מטורף.. קודם כל צריך לדעת איך לעשן את זה: בבאנג בלבד בלי לערבב עם טבק, אתם מפילים את הראש ומשאירים בערך 15 שניות בריאות , ומייד מפילים עוד ראש ועוד ראש ואז תקבלו תכאפה..
לעשן בסביבה רגועה ושקטה דווקא עדיף לבד ולא באיזה מקום רועש..
אפשר עם מצית טורבו זה יכול להועיל
עכשיו שלא תטעו גם הסלוויה הרגילה והלא מחוזקת מביאה אחלה של הזיות אם תדעו איך להשתמש בה, ולהשיג סלוויה איכותית ולא מה שיש בארץ
אני עישנתי עם חבר סלוויה לא מחוזקת לימדתי אותו איך לעשן שנינו קיבלנו התקף צחוק כזה שמשתלט עליך היה אחלה
זהו בעיקרון, וכל הסלוויה בארץ זה חרטא ובמחיר אסטרונומי.. חבל על הזמן
נערך לאחרונה על ידי Marlboro; 14-02-2013 בשעה 19:49.
האמת היא שמאיפה שהבאתי, מפטריית הקסם זה הישר מהולנד ככה שזה משהו אחושרמוטה
ניסיתי X5 (שהתחלתי עם זה), עישנתי קצת יותר מידי (חצי גרם במקום רבע גרם) נתן לי את הכאפה של החיים בחיים אני לא אשכח את זה
תזהרו - רק עם חברים שיכולים להשגיח ואל תקחו חזק מידי בפעם הראשונה, וגם אל תקחו הרבה מידי בפעם הראשונה כי זה יכול להפתיע לכם את הסבתא