יום נפלא![]()
יום נפלא![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-11-2018 בשעה 00:11.
|
|
חלום צלול וכל מיני כאלה, אומנם קראתי על זה ואני מכיר את זה אבל זה גדול עליי..בחיים לא פגשתי בזה ובחיים לא התעמקתי בזה..
אני יודע שלא צריך רק לישון טוב כדי לגדול,יש עוד גורמים שתורמים לזה..אבל כרגע אני מדבר על שינה ולא על שומדבר אחר. אל תסטה מהנושא.
בקיצר, אדון סוניק...יש לך טריק בשבילי איך להרדם מהר יותר או לא? אל תלך איתי סחור סחור, אם אין לך תשובה, אל תענה.
יום נפלא![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-11-2018 בשעה 00:11.
אני לא מבין אותך.
שאלת שאלה נכון? קיבלת תשובה פרקטית.
אתה לא מתחבר למוזיקה מרגיעה שתגרום לך להפסיק לחשוב ולהתרכז בה ולישון בנחת?
אז תהנה עם הנדודי שינה.
אתה בא לאנשים, שואל, מקבל עצות, בסוף אומר לא מתאים לי לא מתחבר?
למה כשהרופא נותן לך תרופה X אתה אומר לו לא תן לי משהו אחר, אני רוצה משהו טבעי לא מתחבר לכימיקלים ושטויות כאלה?
אתה כמובן יכול להתעלם ממה שהרופא רשם. אבל אז תישאר עם אותה בעיה שהגעת אליו.
רוצה להתעלם, תתעלם.
אני תודה לאל ישן טוב, ברוך השם יום יום.
מצליח להירדם במהירות, מרגיש טוב כשאני מתעורר, מרגיש ערני, יש לי כח ליום שלם ובסוף היום מניח את הראש על הכרית
ונירדם כמו תינוק. שינה ערבה מתוקה ונעימה עד הבוקר שלמחרת.
מאחל גם לך.
כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "
אני לא לוקח תרופות.
התרופה האחרונה שלקחתי זה היה אנטיביוטיקה שחיובו אותי לקחת בגלל שאם לא הייתי לוקח, הדלקת הייתה יכול לפגוע לי בלב בשלב מאוחר יותר אם לא הייתי מטפל בדלקת.
חוץ מזה, אני לא נוגע בתרופות..בלי קשר, אני אדם בריא.
בקשר לעצה שנתת לי, אין לך מה להעלב מזה..אני מכיר את השיטה עם המוזיקה המרגיעה וזה לא עוזר לי. ניסיתי את זה בעבר וזה לא עזר.
אני צריך משהו אחר.
אם הראש הולך נגדך זרום איתו.
נגיד משהו שעזר לי .. תתרכז בנשימה שאתה נושם יותר ויותר לאט (אבל אל תתרכז בזה יותר מידי).
ומצד שני תדמיין את עצמך איפשהו וקיצר תדמיין את מה שאתה רוצה לחלום עליו.(כל דבר בעצם תן לראש לדבר אבל תהפוך את זה למציאותי כזה.. במקום התלבטויות או שאלות שאתה שואל את עצמך).
מתישהו ממש תתחיל לראות את זה כאילו זה מציאות והופ אתה נרדם.
חשוב מאוד אם הנשימה שלך לא מאטה אתה לא תרדם וסתם תחשוב מחשבות ככה שזה באמת חשוב.
אבל אם תתרכז רק בנשימה שלך גם לא תרדם.
כעקרון המטרה שלך שאתה הולך לישון זה להעביר את השליטה של המודע שלך על הגוף לתת מודע שלך או למשהו אחר קיצר למערכות של הגוף.
בעצם זה שאתה מפסיק לנשום בלי שאתה מתרכז בזה גורם לזה שהגוף לוקח פיקוד על הנשימה ואתה למעשה נרדם.
נערך לאחרונה על ידי kongi; 16-02-2013 בשעה 22:13.
קח אוויר וכשאתה נושם את האוויר תנפח את הבטן ואז תוציא את האוויר עד שהבטן תרד.
אחריי שלוש או ארבע פעמים,אתה תרגיש את השינוי ואתה תרגיש עד כמה אתה רגוע.
נסה את זה עכשיו.
אוקי..תודה. זה באמת מרגיע, אבל הבעיה שאני עדיין נשאר בהכרה מלאה..זה לא מרדים, זה רק מרגיע.
קראתי את תגובות, אני חושב שעליתי על מקור בעיה שלך, אולי... אתה לא במקרה מתאמן בערב אחרי שעות 6-7 בערב? אני ממליץ לא להתאמן ולעשות תרגילים כבדים בטווח של 5-6 שעות לפני שינה, אם תוכל לרשום פה באיזה שעות אתה הולך לישון, ובאיזה שעה האימון שלך בדרך כלל, באיזה שעה אתה אוכל ארוחה אחרונה שלך, זה יעזור לי להמחיש את החוויה שלך ורצף פעולות שאתה עושה כמה שעות לפני שאתה הולך לישון.
נערך לאחרונה על ידי Luckier; 22-02-2013 בשעה 17:25.
גוף, נפש ורוח - BodyMindSpirit.co.il, על תזונה נכונה, כושר גופני, ואורח חיים בריא.
אחיייי מה אתה רוצה מהבן אדם... הבנו שיש לך משהו נגד להרים משקולות ולפתח גוף, עזוב רגע את הפיתוח שזה חשוב שינה בשביל זה, הבן אדם לא נרדם הוא לא מנסה לישון יותר שעות בשביל לגדל גוף הוא פשוט מתקשה להרדם...
מזה משנה לך גם הסיבה פשוט תנסה לעזור אם אתה לא יודע אז תגיד שאתה לא יודע
יום נפלא![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-11-2018 בשעה 00:13.
סוניק, את חצי מהתגובות שלך אני לא מבין, אתה מדבר בשפה גבוה מידי (ולפעמים גם מתנשאת, אבל לא אכפת לי כבר) ואני פשוט מוצא חלק מהתגובות למשעממות אז אני מתקשה לקרוא אותם. הייתי ילד בעייתי פעם בתחום של הלימודים, עד היום זה תופס.
אני שופט את העזרה בקלות ראש בגלל שאני מצפה לתשובה פשוטה. לישון זה דבר שלמרבית האנשים בעולם הוא דבר מאד מאד פשוט.
כמו שאמרת, לעצום עיניים ולהרדם תוך כמה דקות. אז למה לי זה לא עובד ככה, זה מה שאני מנסה להבין.
ואתה במקום לתת תשובה חד משמעית אתה חותר למקומות אחרים בסוג של איטיות כזאת, סוג של סחור-סחור שמאד מעצבן אותי.
אני מצפה לתשובה, לבום. בדיוק כמו שאני אוהב לכתוב את המאמרים שלי.
יום נפלא![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-11-2018 בשעה 00:14.
אני אישית לא אוהב שמדברים איתי לא בגובה העיניים, ואני מפרש דיבור גבוה, שפה גבוה, לדיבור לא בגובה העיניים. אני מרגיש כאילו שאתה מרגיש שאתה "מעליי" ברמה או בגיל או לאדע מה...וזה מפריע לי. כמו שאני שונא שעושים לי את זה, באותה הדרך אני מתנהג עם אחרים, אתה יכול לשים לב לזה בכתיבה שלי בפורום.
אני מצטער עם פגעתי בך חברי היקר, אבל פשוט אני מאד לא מתחבר עם שפה גבוה...אולי אני באמת בן אדם אינטליגנט כמו שאתה אומר, אבל לא בקטע של הקריאה והכתיבה. אני אוהב לכתוב ואוהב לקרוא, אבל יש רק סגנון ספציפי שאני אוהב לקרוא ואוהב לכתוב בו...וזה הסלנג והדיבור ה"נגוע".