יש לי צו ראשון עוד שבוע וחצי ואני ממש בלחץ
מצד אחד יש לי פרופיל 97 [לפחות זה מה שאני חושב שיקבעו לי]
ואני כן הייתי בגדנ"ע וב"אחרי" ואני בחור שנראה טוב, גדול, די חזק.
לא פוחד להחזיק נשק. ראיה טובה.
וכן, אני רוצה להיות לוחם ולא להעביר 3 שנים כמו אפס ג'ובניק שלא עושה כלום [מתנצל אם יש פה ג'ובניקים זה לא אישי].
מצד שני
בגלל כל הסיבות האלה, שיש לי משפחה טובה, יש לי חברה, יש לי חיים טובים בסך הכל, אני לא רוצה את הסיכון לאבד את החיים ברגע בשביל נר קטן ביום הזיכרון, תמונה בחדשות לחצי דקה ואז מי יזכור אותי? חוץ מהמשפחה שלי שיתאבלו כל יום מחדש והחברים שיסבלו מזה בהתחלה..
למה לי להסתער על איזה ערבוש קטן בסיכון שחבר שלו מחכה בשיח שלידו וייצא בהפתעה ויתקע בי כדור בראש? או בטעות בצלעות ואז יהיה איזה סיבוך ואנ יאמות?
למה שיהיה הסיכון שייפול רימון עם רסיסים וישחיט לי את הפנים? למה הסיכון שאני אפול מאיפשהו ואשאר נכה לכל החיים?
בשביל מה? בשביל לשחק קצת עם נשק?
למה לי לבזבז 3 שנים בזמן שאני יכול להיות ג'בוניק לחזור כל ערב מחדש, ללמוד לתואר/לעבוד קצת להרוויח כסף מהצד ועל הדרך להתאמן [מכון כושר] ?
למה להיות קרבי לחזור הביתה פעם בשבועיים, לאכול אוכל חרא, לרדת המון במשקל ובשרירים, ובסוף חודש לפני השחרור לחטוף כדור בראש?
בקיצור כמו שאתם רואים אני בבעיה.
לא יודע במה לבחור.
לא יודע מה להגיד בצו הראשון .
להיות בגישה של "וואלה אני גבר רצח אני עם מוטיבציה מטורפת בשבילכם בשביל כל יחידה שתשימו אותי אני הולך לקרבי"
או לשחק אותה אדיש כדי שישמו אותי ג'ובניק בכוונה? או לכתוב דברים רפואים בכוונה שהפרופיל יירד?
מבקש עזרה מאנשים עם נסיון בלבד, זה מאוד אבל מאוד חשוב לי זה ישפיע לי על העתיד של החיים אני באמת בבלאגן בראש עכשיו ואני רוצה לסדר אותו עד לשבוע הבאה.
להיות סגור מה אני רוצה להיות.
בשורה התחתונה - אני כן רוצה להיות קרבי, אבל בלי הסיכון. כמובן שזה לא יכול להיות, ולכן אני מתלבט אולי להיות ג'ובניק.
לא רוצה לעלות על מטען ציר של איזה מחבל משועמם שונא ישראל ולאבד רגל או יד, רוצה להעביר 3 שנים בהגנה על המדינה איפשהו בעזה או לבנון, בלי הסיכון של לחטוף כדור או להיות נכה.
אם הסיכון הזה כל כך גבוה, ורוב הסיכויים שזה כן יקרה, אני מעדיף להיות ג'ובניק.
השאלה מה זה משפיע בעתיד?
חיפוש עבודה? זה באמת משפיע איזה יוצא יחידה אני? יוצאי יחידות קרביות מובחרות נהנים יותר מפרנסה?
זה איכשהו משפיע?
לימודי תואר? לימודי אוניברטיסה? כאן גם התלבטות כי אני יכול להיות ג'ובניק לחזור כל ערב וללמוד, ולעומת זאת להיות קרבי לחזור פעם בשבועיים ולוותר על לימודים גבוהים.
בבקשה תעזרו לי.
אין לי מושג מה לעשות.
תודה.

ציטוט ההודעה