קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] בבקשה אני מתחנן תמצאו לי את הטראק (זיהוי)
    על ידי שגיב יחזקאל בפורום דאבסטפ/אלקטרו האוס
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-12-2008, 00:23
  2. עזרה| בבקשה אני מתחנן כנסוו
    על ידי avivakingg בפורום Maple Story
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-07-2007, 01:40
  3. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 29-05-2006, 16:25
  4. מחפש שמות של שירים שחורים כנסו לפרטים בבקשה אני מתחנן!
    על ידי Anad בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-12-2005, 00:04
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

יחידה קרבית או לא? בבקשה אני מתחנן שתעזרו לי

Exclamation יחידה קרבית או לא? בבקשה אני מתחנן שתעזרו לי

יש לי צו ראשון עוד שבוע וחצי ואני ממש בלחץ
    מצד אחד יש לי פרופיל 97 [לפחות זה מה שאני חושב שיקבעו לי]
    ואני כן הייתי בגדנ"ע וב"אחרי" ואני בחור שנראה טוב, גדול, די חזק.
    לא פוחד להחזיק נשק. ראיה טובה.
    וכן, אני רוצה להיות לוחם ולא להעביר 3 שנים כמו אפס ג'ובניק שלא עושה כלום [מתנצל אם יש פה ג'ובניקים זה לא אישי].

מצד שני
    בגלל כל הסיבות האלה, שיש לי משפחה טובה, יש לי חברה, יש לי חיים טובים בסך הכל, אני לא רוצה את הסיכון לאבד את החיים ברגע בשביל נר קטן ביום הזיכרון, תמונה בחדשות לחצי דקה ואז מי יזכור אותי? חוץ מהמשפחה שלי שיתאבלו כל יום מחדש והחברים שיסבלו מזה בהתחלה..

למה לי להסתער על איזה ערבוש קטן בסיכון שחבר שלו מחכה בשיח שלידו וייצא בהפתעה ויתקע בי כדור בראש? או בטעות בצלעות ואז יהיה איזה סיבוך ואנ יאמות?
    למה שיהיה הסיכון שייפול רימון עם רסיסים וישחיט לי את הפנים? למה הסיכון שאני אפול מאיפשהו ואשאר נכה לכל החיים?
    בשביל מה? בשביל לשחק קצת עם נשק?

למה לי לבזבז 3 שנים בזמן שאני יכול להיות ג'בוניק לחזור כל ערב מחדש, ללמוד לתואר/לעבוד קצת להרוויח כסף מהצד ועל הדרך להתאמן [מכון כושר] ?
    למה להיות קרבי לחזור הביתה פעם בשבועיים, לאכול אוכל חרא, לרדת המון במשקל ובשרירים, ובסוף חודש לפני השחרור לחטוף כדור בראש?

בקיצור כמו שאתם רואים אני בבעיה.
    לא יודע במה לבחור.
    לא יודע מה להגיד בצו הראשון .
    להיות בגישה של "וואלה אני גבר רצח אני עם מוטיבציה מטורפת בשבילכם בשביל כל יחידה שתשימו אותי אני הולך לקרבי"
    או לשחק אותה אדיש כדי שישמו אותי ג'ובניק בכוונה? או לכתוב דברים רפואים בכוונה שהפרופיל יירד?

מבקש עזרה מאנשים עם נסיון בלבד, זה מאוד אבל מאוד חשוב לי זה ישפיע לי על העתיד של החיים אני באמת בבלאגן בראש עכשיו ואני רוצה לסדר אותו עד לשבוע הבאה.

להיות סגור מה אני רוצה להיות.

בשורה התחתונה - אני כן רוצה להיות קרבי, אבל בלי הסיכון. כמובן שזה לא יכול להיות, ולכן אני מתלבט אולי להיות ג'ובניק.
    לא רוצה לעלות על מטען ציר של איזה מחבל משועמם שונא ישראל ולאבד רגל או יד, רוצה להעביר 3 שנים בהגנה על המדינה איפשהו בעזה או לבנון, בלי הסיכון של לחטוף כדור או להיות נכה.

אם הסיכון הזה כל כך גבוה, ורוב הסיכויים שזה כן יקרה, אני מעדיף להיות ג'ובניק.

השאלה מה זה משפיע בעתיד?
    חיפוש עבודה? זה באמת משפיע איזה יוצא יחידה אני? יוצאי יחידות קרביות מובחרות נהנים יותר מפרנסה?
    זה איכשהו משפיע?

לימודי תואר? לימודי אוניברטיסה? כאן גם התלבטות כי אני יכול להיות ג'ובניק לחזור כל ערב וללמוד, ולעומת זאת להיות קרבי לחזור פעם בשבועיים ולוותר על לימודים גבוהים.

בבקשה תעזרו לי.
    אין לי מושג מה לעשות.

תודה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של matany001
    לייקים
    23
    נקודות
    50

אחיי אתה חי בסרט של ג'יימס בונד.. גם אם תהיה הכי קרבי בעולם הסיכוי שתעלה על מטען הוא שואף לאפס. הצבא זה לא סרט פעולה אחי, יש לנו צבא מאוד מאורגן ומאוד קפדני, והכל מתנהל לפי מודיעין אמין, ובדרך כלל בחיים אין הפתעות .

אם תקשיב לי תרוויח, כי גם אני הולך עוד 22 יום ליחידה קרבית.
    לך לקרבי אל תהיה ג'וב מסריח שלא עושה כלום.. עזוב עכשיו מדינה לשרת וזה. אתה תוציא מעצמך את המקסימום! ובקרבי אתה תרגיש סיפוק הרבה יותר, ותתבגר שם המון.. תהפוך מילד לגבר.

כל זה רק יתרום לך באופן אישי.. אין לך מה לפחד מתרחישים שיכולים לקרות, כי הם לא יקרו תסמוך עלי. תעשה תמקסימום בצבא ואל תקח שיליטה מה יהיה אם..

וגם בצו ראשון זה ממש ממש קריטי, אם תגיד שאתה רוצה ג'ובניק לא תוכל אחרי זה להתחרט ולעבור לקרבי!! ותאמין לי שדברים משתנים בשנתיים מבטיח לך.
    אם תגיד שאתה רוצה קרבי תוכל בסוף להתחרט וללכת לג'וב אם תראה שזה לא מתאים לך.

בהצלחה.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

גבר אתה חי בסרט.
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

איפהשהו שמעתי את זה שהסיכוי שתהרג באיזה פעילות מבצעית בצבא שווה או נחות יותר מאשר הסיכוי שתהרג באיזה תאונת דרכים בכביש...
    אם אתה הולך לקרבי אתה צריך להבין שאתה במובן מסויים נותן את החיים שלך לצבא לפחות לשלוש שנים(אלא אם כן הם ייגמרו לך שם שזה סיכוי קטן)

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

יש משפט מאד מוכר בכל יחידה קרבית -
    "בטירונות הופכים אותך מערס לחייל, באימון מתקדם הופכים אותך מחייל ללוחם".
    הכוונה שלי היא כזאת- רק אם תגיע ליחידות מובחרות בצה"ל (סיירות, שייטת, מטכ"ל) הסיכויים שלך לסיים את החיים כמו שחשבת הם בערך 40%.
    כל המקרים שאתה שומע בחדשות, מדובר במקרים של אחד ל- ששומעים על חייל שנפצע מירי מחבלים על גבול מצרים..זה אחד ל-

כל המקרים האחרים שאתה לא שומע עליהם בחדשות, הם מקרים שקורים ביחידות מובחרות וגם שם הסיכוי להיפצע או חס וחלילה למות..הוא אומנם לא הכי נמוך, אבל גם לא שואף לסיכוי "בינוני", יש סיכוי, אבל לא ברמה כזאת שכדאי לחשוש.

אגב, אני מדבר בתור יוצא יחידה קרבית (לא רוצה לפרסם את שמה פה).
    ואם יש דבר טוב בצה"ל- זה הכשרון שלהם לבגר אותך ולחנך אותך הכי טוב.
    אם חשבת שלמדת משהו בבצפר...צה"ל צוחק לך בפנים

ציטוט נכתב במקור על ידי matany001 צפיה בהודעה
    אחיי אתה חי בסרט של ג'יימס בונד.. גם אם תהיה הכי קרבי בעולם הסיכוי שתעלה על מטען הוא שואף לאפס. הצבא זה לא סרט פעולה אחי, יש לנו צבא מאוד מאורגן ומאוד קפדני, והכל מתנהל לפי מודיעין אמין, ובדרך כלל בחיים אין הפתעות .

לך לקרבי אל תהיה ג'וב מסריח שלא עושה כלום.. עזוב עכשיו מדינה לשרת וזה. אתה תוציא מעצמך את המקסימום! ובקרבי אתה תרגיש סיפוק הרבה יותר, ותתבגר שם המון.. תהפוך מילד לגבר.

כל זה רק יתרום לך באופן אישי.. אין לך מה לפחד מתרחישים שיכולים לקרות, כי הם לא יקרו תסמוך עלי. תעשה תמקסימום בצבא ואל תקח שיליטה מה יהיה אם..

וגם בצו ראשון זה ממש ממש קריטי, אם תגיד שאתה רוצה ג'ובניק לא תוכל אחרי זה להתחרט ולעבור לקרבי!! ותאמין לי שדברים משתנים בשנתיים מבטיח לך.

בהצלחה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    גבר אתה חי בסרט.
    ציטוט נכתב במקור על ידי tomer095 צפיה בהודעה
    איפהשהו שמעתי את זה שהסיכוי שתהרג באיזה פעילות מבצעית בצבא שווה או נחות יותר מאשר הסיכוי שתהרג באיזה תאונת דרכים בכביש...
    אם אתה הולך לקרבי אתה צריך להבין שאתה במובן מסויים נותן את החיים שלך לצבא לפחות לשלוש שנים(אלא אם כן הם ייגמרו לך שם שזה סיכוי קטן)
    ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    הכוונה שלי היא כזאת- רק אם תגיע ליחידות מובחרות בצה"ל (סיירות, שייטת, מטכ"ל) הסיכויים שלך לסיים את החיים כמו שחשבת הם בערך 40%.
    כל המקרים שאתה שומע בחדשות, מדובר במקרים של אחד ל- ששומעים על חייל שנפצע מירי מחבלים על גבול מצרים..זה אחד ל-

כל המקרים האחרים שאתה לא שומע עליהם בחדשות, הם מקרים שקורים ביחידות מובחרות וגם שם הסיכוי להיפצע או חס וחלילה למות..הוא אומנם לא הכי נמוך, אבל גם לא שואף לסיכוי "בינוני", יש סיכוי, אבל לא ברמה כזאת שכדאי לחשוש.

קצת הרגעתם אותי. באמת שכן.
    אם אני אלך לקרבי, שעכשיו זה באמת הכיוון ובאמת בזכותכם, אני אקדיש את 100% מהחיים לצבא? בלי חברים? בלי יציאות? בלי אימונים?
    והאמת שזה פרט שולי, כי אם תגידו כן אני עדיין אתגייס לקרבי.

והנה, תודה לכם חבר'ה שהרגעתם אותי עכשיו אני די בטוח שאני מכוון לקרבי ואני אגיד את זה שם בזימון.

כי מה שהפחיד אותי, ועדיין די הפחיד, ש3 שנים זה זמן לא קצר. זה זמן מאוד ארוך. וב3 שנים האלה יכולות להיות מלחמות, תקריות, הפתעות.
    מה הסיכוי שאם אני אהיה בשטח עוין במשך פאקינג 3 שנים אני לא אחטוף שם כדור או אהפוך לנכה? סיכוי מאוד נמוך, רוב הסיכויים שזה כן יקרה.
    וזה מה שמפחיד אותי.

אני לא מבין למה אתם אומרים שאני חי בסרט? הרי מה זה קרבי ? אתה נלחם. נלחם על החיים.
    לך תדע מתי כדור טועה של ערבוש קטן יעוף אליך וייכנס לך לחזה, אתה לא תדע.

אבל תודה בכל זאת, הרגעתם אותי ואני כן הולך לקרבי.

אם למישהו יש עצות, דעות, אני אשמח מאוד לשמוע כדי להרגע עוד קצת ולהיות בטוח ב100% שזה מה שאני רוצה.
    למישהו יש נסיון שהוא מוכן לחלוק מהיחידות הקרביות? מה עושים שם? איך שומרים על החיים?
    תודה.

בהצלחה.
    גבר אתה חי בסרט.
    ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

קצת הרגעתם אותי. באמת שכן.
    אם אני אלך לקרבי, שעכשיו זה באמת הכיוון ובאמת בזכותכם, אני אקדיש את 100% מהחיים לצבא? בלי חברים? בלי יציאות? בלי אימונים?
    והאמת שזה פרט שולי, כי אם תגידו כן אני עדיין אתגייס לקרבי.

והנה, תודה לכם חבר'ה שהרגעתם אותי עכשיו אני די בטוח שאני מכוון לקרבי ואני אגיד את זה שם בזימון.

כי מה שהפחיד אותי, ועדיין די הפחיד, ש3 שנים זה זמן לא קצר. זה זמן מאוד ארוך. וב3 שנים האלה יכולות להיות מלחמות, תקריות, הפתעות.
    מה הסיכוי שאם אני אהיה בשטח עוין במשך פאקינג 3 שנים אני לא אחטוף שם כדור או אהפוך לנכה? סיכוי מאוד נמוך, רוב הסיכויים שזה כן יקרה.
    וזה מה שמפחיד אותי.

אני לא מבין למה אתם אומרים שאני חי בסרט? הרי מה זה קרבי ? אתה נלחם. נלחם על החיים.

אבל תודה בכל זאת, הרגעתם אותי ואני כן הולך לקרבי.

אם למישהו יש עצות, דעות, אני אשמח מאוד לשמוע כדי להרגע עוד קצת ולהיות בטוח ב100% שזה מה שאני רוצה.
    למישהו יש נסיון שהוא מוכן לחלוק מהיחידות הקרביות? מה עושים שם? איך שומרים על החיים?
    תודה.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

לפי דעתי אם יש לך אפשרות לתרום גם ביחידות של מודיעין או מחשבים זה גם תרומה טובה.

מה שיפה בצה"ל זה שהוא מערכת שבנויה על הכלל ,כול אחד בצה"ל יש לו תפקיד חשוב שביחד כולם מרכיבים צבא.
    החייל הקרבי לא יכול להילחם ללא מודיעין ומודיעים לא יכול להתקיים ללא חייל אלקטרוניקה וכו....
    יכול להיות שמידע מודיעיני אחד שחייל מביא יכול להציל עשרות יהודים.

ככה שהאלטרואיזם הזה שלהיות רק קרבי ,אני לא מסכים אייתו.
    הצבא הוא מכלול שלם וגם החייל הכי קרבי בעולם צריך את הטבח הגובניק שיבשל לו אוכל אחרי שבוע מלחמה.

אל תבינו לא נכון הייתי קרבי ועדין אני אומר תהיה איפה שאתה חושב שתוכל לתרום הכי הרבה ותהיה מסופק.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

אתה רוצה את האמת? אתה פחדן.
    ואללה זאת מילה כבדה אבל תראה את זה מהצד, יש פה אנשים שמסכנים את החיים שלהם בשבילך כל יום בתפקידים הכי מסוכנים בצבא ויש מצב שיש להם חיים לא פחות טובים משלך.
    אתה מפחד ללכת לקרבי אל תלך אבל תחשוב שבמקומך מישהו אחר ימלא את התפקיד ואתה השתפנת ולא רצית להגן על המדינה שלך.
    אתה רוצה להתקע בקריה שלוש שנים בג'וב מעפן, שגרה מסריחה, כל החברים שלך בקושי יוצאים ורק אתה עושה עבודות משרדיות?
    את מפחד על החיים שלך? לך לתותחנים, לך ל669, אני יודע מה טייס תובלה, טנקים זה לא כזה נורא וזה נחשב קרבי.
    לגבי זה שאתה לא רוצה לבזבז 3 שנים מהחיים שלך.. אתה חושב שאני הייתי רוצה לשרת בצבא מבחירה? לבזבז 3 שנים? אין מה לעשות כי פה זה לא העניין, את לא יכול לראות את זה מנקודת מבט אגואיסטית אחרת המדינה הזאת לא הייתה קמה, העניין זה אם אתה רוצה להגן על המדינה שלך כי כמוך אין הרבה פה זאת מדינה קטנה מול מלא ערבים שהיו שמחים להוריד אותך ומה אתה מוכן לעשות.

אתה רוצה צאת ואני רוצה פרארי בחנייה ומייגן פוקס על המיטה שלי בבית בברלי הילס עם מטוס פרטי ומפתח לאחוזת פלייבוי, תבין משהו לרצות זה דבר יפה כל עוד אתה עושה משהו בשבילו, אתה רוצה להגן על המדינה אבל אתה מפחד על החיים שלך, זה כמו להגיד אני רוצה להיות שרירי כמו דוגמן תחתונים אבל אתה לא מוכן להתאמץ כדי להראות ככה.
    תאכלס אתה ילד, אתה לא יודע מה אתה רוצה, אתה גם חצי צבוע, אתה בתוכך לא רוצה ללכת לקרבי אבל מתוך לחץ חברתי ומה יגידו עליך אתה כן רוצה, וגם בשביל להגן על המדינה אבל לא יותר מידי.

את האמת, תעשה מה שבזין שלך, לך לג'וב, לך לשייטת לך למודיעין, אני אומר לך דוגרי תלך לאיפה שאתה חושב שאתה מתאים.
    אם אתה חושב שצנחנים זה המקום בשבילך אז תלך, אם אתה חושב שקורס טיס אז לך, אם אתה חושב שחימוש זה בשבילך אז בהצלחה עם זה ( אני הייתי מעדיף לגור בעזה מאשר להיות בחימוש אבל זה רק אני.. חח )
    יש במודיעין אחלה תפקידים אבל זה יתאים לך רק אם אתה יכול לשבת מול מחשב שעות

בהצלחה.
    גבר אתה חי בסרט.
    ציטוט נכתב במקור על ידי sasisasi צפיה בהודעה
    אתה רוצה את האמת? אתה פחדן.
    ואללה זאת מילה כבדה אבל תראה את זה מהצד, יש פה אנשים שמסכנים את החיים שלהם בשבילך כל יום בתפקידים הכי מסוכנים בצבא ויש מצב שיש להם חיים לא פחות טובים משלך.
    אתה מפחד ללכת לקרבי אל תלך אבל תחשוב שבמקומך מישהו אחר ימלא את התפקיד ואתה השתפנת ולא רצית להגן על המדינה שלך.
    אתה רוצה להתקע בקריה שלוש שנים בג'וב מעפן, שגרה מסריחה, כל החברים שלך בקושי יוצאים ורק אתה עושה עבודות משרדיות?
    את מפחד על החיים שלך? לך לתותחנים, לך ל669, אני יודע מה טייס תובלה, טנקים זה לא כזה נורא וזה נחשב קרבי.
    לגבי זה שאתה לא רוצה לבזבז 3 שנים מהחיים שלך.. אתה חושב שאני הייתי רוצה לשרת בצבא מבחירה? לבזבז 3 שנים? אין מה לעשות כי פה זה לא העניין, את לא יכול לראות את זה מנקודת מבט אגואיסטית אחרת המדינה הזאת לא הייתה קמה, העניין זה אם אתה רוצה להגן על המדינה שלך כי כמוך אין הרבה פה זאת מדינה קטנה מול מלא ערבים שהיו שמחים להוריד אותך ומה אתה מוכן לעשות.

אתה רוצה צאת ואני רוצה פרארי בחנייה ומייגן פוקס על המיטה שלי בבית בברלי הילס עם מטוס פרטי ומפתח לאחוזת פלייבוי, תבין משהו לרצות זה דבר יפה כל עוד אתה עושה משהו בשבילו, אתה רוצה להגן על המדינה אבל אתה מפחד על החיים שלך, זה כמו להגיד אני רוצה להיות שרירי כמו דוגמן תחתונים אבל אתה לא מוכן להתאמץ כדי להראות ככה.
    תאכלס אתה ילד, אתה לא יודע מה אתה רוצה, אתה גם חצי צבוע, אתה בתוכך לא רוצה ללכת לקרבי אבל מתוך לחץ חברתי ומה יגידו עליך אתה כן רוצה, וגם בשביל להגן על המדינה אבל לא יותר מידי.

את האמת, תעשה מה שבזין שלך, לך לג'וב, לך לשייטת לך למודיעין, אני אומר לך דוגרי תלך לאיפה שאתה חושב שאתה מתאים.
    אם אתה חושב שצנחנים זה המקום בשבילך אז תלך, אם אתה חושב שקורס טיס אז לך, אם אתה חושב שחימוש זה בשבילך אז בהצלחה עם זה ( אני הייתי מעדיף לגור בעזה מאשר להיות בחימוש אבל זה רק אני.. חח )
    יש במודיעין אחלה תפקידים אבל זה יתאים לך רק אם אתה יכול לשבת מול מחשב שעות
    מה שמפחיד אותי במודיעין שאין בזה שום ריגוש, הרי הצבא הוא חוויה בסהכ והרי נשק וירי הוא אחד מהם. ממש התלהבתי במטווח בגדנע, אהבתי את השליטה בנשק ואת היכולת שיש לך איתו.
    אבל אתה צודק, אני ילד. אני רואה פה את כל הדברים שאני כותב שאני רוצה מודיעין אבל רוצה לירות, רוצה קרבי אבל לא רוצה למות.
    אלה דברים של ילד קטן ואתה צודק אולי אני באמת לא מבין עדיין את המשמעות של הצבא.
    בכל מקרה בצו הראשון אני אגיד שאני שואף לקרבי ואעשה הכל למען זה, ונראה משם לאן אני אלך. הרי יש לי עוד שנה וחצי אולי עד אז אני אתבגר או אלמד עוד על הצבא ועל היחידות ואמצא מה שמתאים לי.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

שמע אני לא עשיתי צבא ובמקום זה עשיתי כסף יצאתי וכו' ועברתי לארה''ב בדיוק מתי שהתחילו להפציץ את ת''א

ואני אומר לך את זה בתור מישו כזה שנחשב אחד שאלה שהתגייסו לא סובלים (או לפחות האטומים שבהם)

אם אתה כבר מחוייב להתגייס ווואלה אין מה לעשות פרופיל 21 לא תקבל...תעשה משו מועיל בצבא. מבחינתי צבא זה או לעשות משו טוב או לא לעשות בכלל

מזה משו מועיל? תלמד מקצוע כלשהו בצבא (לא חסר שם), תהיה טייס, תנסה להתקבל ליחידה מובחרת (ולא, גולני וכל זה זה לא יחידות מובחרות), אתה יודע מקומות שאשכרה יעזרו לך בחיים

במקום להיות איזה מנקה אסלות וילד כאפות של הרס''ר ל300 שקל לחודש...כבר עדיף להשתמט מאשר להיות מנקה אסלות

יש לי חברים בישראל שעשו משו עם הצבא ויש לי כאלה שסתם הלכו והיו בתפקיד מעפן..נחש מי שבוז יותר?
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 22-02-2013 בשעה 02:32.

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

זה רק צו ראשון ,תגיע לגיל 18 ומעלה ותקבל מנילה ותבחר קרבי ,איזה מקום ? הצבא יחליט .
    וראיתי כאן שמלכלכים על חילות -אני מקווה שאתה לא מזלזל ותזלזל באף אחד ,גם לא בג'ובניק ולא בתומך לחימה כי בלעדיהם אין צבא .
    נערך לאחרונה על ידי Owl; 22-02-2013 בשעה 07:02.

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

תשמע אחי הדעה שלך תשתנה וכמו שאמרו מעליי תחפש משהו מועיל, משהו שיוצא לך ממנו משהו וגם שירות טוב.
    לדעתי התפקיד המושלם זה קורס טיס, אתה יוצא עם תואר ועבודה שמקבלים הרבה כסף בקצת זמן.
    669 זה גם כן תפקיד מעולה, אתה מקבל כל כך הרבה ונדיר שאתה יוצא לפעילויות.
    תגיד שאתה רוצה קרבי, תהיה בראיון נחוש ואל תראה חוסר אופי ופחד כי זה הם לא אוהבים, תגיד אני רוצה להגן ולתרום את החלק שלי ובגלל זה אני מתגייס ואם זה לקרבי אז לקרבי ואם זה לג'וב כמו מודיעין גם טוב, תאכלס גם אם אתה לא מאמין בזה חחח זה יפתח לך דלתות סמוך עליי

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    כי זה לא קורה ככה.
    צה"ל זה לא קאונטר סטרייק או BattleField 3 שאתה רץ בין בתים, כולם צועקים ואתה מקווה שאין סנייפר שיושב על הגגות. זה לא ככה. צא מזה.
    מה שקורה באמת, ברוב היחידות הקרביות הרגילות (חטיבות- גולני, נחל, גבעתי...) אתה פשוט תופס קו, שזה איפה שהוא בארץ, על הגבול של המדינה, ושומר שאף אחד שלא צריך לעבור, יעבור. זהו.
    לא קורה כלום במשך כמה שנים..למה שיקרה עכשיו? מידי פעם יש איזה מחבל מפגר שמנסה להסתנן או שמנסה לחדור..ואז מקפיצים את כל המוצב של הגבול ויש קצת "אקשן" בפועל...אין כלום.

איפה שכן קורה דברים...זה ביחידות מובחרות. על זה אני לא מתכוון לפרט.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,451 | הודעות: 8,174,038 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect