אתמול היינו כל החבר'ה בדאנס בר מוכר בצפון, היה לא רע בכלל והייתה אחלה של אווירה..קיצר לא מעניין חחח
עמדנו כולם באמצע הרחבה, כאילו מחכים שמשהו יקרה, דבר שלא קרה.
כל כמה שניות אני קולט שתי בנות מסתכלות עליי איזה 5-10 מטר ממני, בדקתי כמה פעמים שהן באמת מסתכלות עליי, חייכתי, הן חייכו קצת ואז שוב..
קיצר, אמרתי לחברים שלי "שנייה אני חוזר" והלכתי על הבנות.
"היי" עם שלום כזה עם היד
"היי..." אחת חייכה והשנייה עם פנים של מונה ליזה - לא מחייכת ולא מבואסת חח
"אתן נראות טוב...ולא ממש הצלחתי להחליט את מי אני רוצה יותר..אז...תעזרו לי בזה?"
ההיא שלא חייכה ענתה "איך אתה רוצה שנעזור לך?"
"אמממ..חשבתי להתנשק עם שניכן ואז מי שתיהיה טובה יותר...אבל...לא יודע ממש אם באלי" הוצאתי לשון חצופה כזה
ההיא שחייכה בהתחלה צחקה בקול ועשתה "חחחחחח חיייייי בסרטטטט!!!" עם חיוך של מליון דולר.
אוטומטית המבט שלי ירד לה לשפתיים, התקרבתי אליה שמאלה עם הצד של הגוף, שלחתי את יד שמאל למותניים שלה
ועשיתי לה "וואלהההה??? רוצה לראות שזה יקרה??" חיוך חצי תוקפני חצי צוחק
היא שמה את היד שלה על החזה שלי כאילו לעצור אותי פיזית "לא לא ימשוגע אחדדד!!"
ואז השנייה עשתה לי סימן עם היד עם הכוס וודקה שלה כאילו לתפוס את תשומת הלב שלי
"תגיד, לא לימדו קצת על נימוסים?", עזבתי את הבחורה השניה (כאילו עם היד)
"מזתומרת?"
"אתה לא יודע שצריך להכיר את הבחורה לפני שמנשקים אותה?" היה לה את הפרצוף הכי מורתי שיש בעולם חחח
"תגידי..." אשכרה בלמתי בכוח את המילים שלי, הורדתי מבט איטי על השימלה שלה, חזרתי למעלה
"את יודעת מזה...משיכה?" והסתכלתי לה על השפתיים, אבל לא מבט משולש, אלה פשוט נעצתי מבט שם.
"ברור...מה..הנקודה שלך?" ושמתי לב שהיא קצת התבלבלה חחחח
ואז החברה שלה לקחה לה את הכוס וודקה באמצע כדי לשתות, מבחינתי זה היה צעד של "הלווו, תזכר שגם אני פה!!"
סובבתי מבט שמאלה אלייה, מבט מופתע אבל מבסוט (אני חולה על משוגעות) "את לא יודעת שצריך לבקש קודם?!!
"
"חחח מה לבקש?! אני קניתי לה את הכוס!!"
"אז תקני גם לי!" והתקדמתי אלייה עם כל הגוף והצבעתי עם שתי הידיים עליי
"אבל אתה לא חברה שלי! חחחח" ואז עשיתי עוד צעד קטן לכיוון הפנים שלה
"רוצה לראות איך אני משנה את זה?" עם מבט לשפתיים
ואז היא שמה יד על החזה שלי שוב אבל הפעם לא דחפה אותי אחורה "חלאססס ימשוגע!"
היא סובבה תמבט שלה לחברה שלה ועשתה לה "הוא לא מרפה!!!" עם חיוך של מליון דולר
לקחתי לה את הכוס מהיד בלי להוציא מילה, ופשוט הלכתי על זה...
כמובן שהיא זרמה בטירוף על הנשיקה ושמעתי מהצד את חברה שלה צוחקת במבוכה, עצרתי את הנשיקה דיי זריז
ואז חברה שלה עשתה לי "נו, מבסוט עכשיו?"
"תשאלי את חברה שלך..." וההיא עדיין הייתה מחובקת איתי עושה לי בקול "ואוו אתה מנשק ממש טוב..."
אז עשיתי לה "כן, אבל מספיק לא?" הורדתי לה את הידיים לאט...לקחתי מספר וסלמאת.
נראה, אולי אני יזרום על דייט במשך השבוע אם יהיה לי כוח...תכלס לא יודע אם יש לי מספיק כוח לזיין לה תמוח על כל הקטע של היזיזה וזה שאני כרגע במערכת יחסים פתוחה ושיש כרגע בחורה שאני כאילו איתה...קיצר, זה זיון שכל אחד גדול ואני לא בטוח שיש לי מספיק סבלנות לזה...אבל מי יודע..אולי היא סתם עוד איזה אחת שרוצה One night stand...נראה כבר
קיצר, שבוע טוב לכולם![]()

" עם שלום כזה עם היד
" הוצאתי לשון חצופה כזה
"
ציטוט ההודעה