קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צריכה עזרה..
    על ידי shiran בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 08-04-2011, 15:14
  2. חייב עזרה מחירים לכרטיס מסך
    על ידי Orhan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 21:02
  3. צריך דחוף עזרה !
    על ידי Just Black בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 09:04
  4. [עזרה] Outpost.
    על ידי Jacoby בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 18:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

עזרה| שקטטטטט

ברירת מחדל עזרה| שקטטטטט

כוס עמק נמאס לי. אני שקט מדי אני משתגע כבר אני מרגיש שאני כל כך רוצה לבלוט והכול אבל כאילו ישלי חומה מול הפנים ואני לא יכול לעבור אותה
    באמת אני הולך אפילו בפגישות במשפחה אני מרגיש שאני אוויר אומרים לי שלום ולא מתייחסים אליי כול היום לאף אחד לא אכפת ממני אני לבד כבר יותר מדי זמן
    באמת שיש לי הרבה מוטיבציה ואני יעשה הכל כדי להשתנות.... אף חבר לא באמת חבר כולם נוטשים ואיבדתי אמונה כמעט בכל מי שקרוב אליי...
    באלי ממש להתחיל הכול מהתחלה כי אני עכשיו בתחתית אין יותר נמוך מהמקום שאני עכשיו. זה או שאני נשאר פה בחוסר מעש עצלן שלא עושה כלום כל היום או שאני משתנה הכי קיצוני שיש... אני רק צריך קצת מוטיבציה ועזרה איך אני מתחיל לעשות משהו עם עצמי???? לעבוד להתאמן לעבוד על עצמי ולהיות בן אדם שאכפת לאנשים ממנו

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני שמח שפתחת אשכול לגבי זה, כי אתה מודע לבעיה שלך, וזה השלב הראשון ברשימה לאיך להשתפר ולהפוך לאדם אחר. קודם כל...צריך להבין שיש לך בעיה.
    ברגע שאתה מבין שיש לך בעיה, אתה יכול לעבור לשלב הבא, והבא ולהשתפר.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=909827 - קרא את זה.
    אתה כנראה האופציה הראשונה (כדי שתבין, תקרא קודם), ואתה רוצה להיות האופציה השלישית.
    בכדי להפוך לאופציה השלישית אתה צריך לשפר כל מילימטר וסנטימטר אצלך, גם באופי וגם ביופי.
    למה יופי? כי ברגע שתראה טוב, אתה תרגיש אוטומטית טוב יותר, לא יעזור דין ולא חשבון, גבר שנראה טוב ויודע שהוא נראה טוב (איך הוא יודע? הוא מקבל מחמאות) מן הסתם גם הבטחון העצמי שלו עולה והוא מרגיש עם עצמו הכי טוב שאפשר.

תתחיל בזה שתפסיק להתעסק בבעיה שלך, תמצא לך תחביב, ספורט כל שהוא ותתחיל להשקיע בו. (אומנות לחימה, כדורגל, כדורסל, חדר כושר..לא משנה מה, מצידי הכל ביחד)
    אם עשית על זה V כבר, אתה יכול לעבור לשלב הבא, להתחיל להבין ולקלוט בראש, שהכל נמצא אצלך. אתה יכול להחליט בעצמך אם נשבר לך הזין כבר מלהיות שקט ולהיות זה שיושב בצד...אם אתה באמת מחליט, אז אתה יכול לשנות.
    אם אתה אומר כרגע "טוב..קל לך לדבר, אתה לא היית כמוני אף פעם"
    אז אני כבר יעצור אותך ויגיד לך שאתה טועה (זה אני- http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=888885).

הכל תלוי בך, ואם אתה באמת רוצה לשנות ואתה באמת רוצה להיות אדם אחר...אתה חייב להיות מוכן לזה גם מנטלית וגם נפשית.
    תן לי את ה-אוקי שלך כדי שאני ידע מה קורה...

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני שמח שפתחת אשכול לגבי זה, כי אתה מודע לבעיה שלך, וזה השלב הראשון ברשימה לאיך להשתפר ולהפוך לאדם אחר. קודם כל...צריך להבין שיש לך בעיה.
    ברגע שאתה מבין שיש לך בעיה, אתה יכול לעבור לשלב הבא, והבא ולהשתפר.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=909827 - קרא את זה.
    אתה כנראה האופציה הראשונה (כדי שתבין, תקרא קודם), ואתה רוצה להיות האופציה השלישית.
    בכדי להפוך לאופציה השלישית אתה צריך לשפר כל מילימטר וסנטימטר אצלך, גם באופי וגם ביופי.
    למה יופי? כי ברגע שתראה טוב, אתה תרגיש אוטומטית טוב יותר, לא יעזור דין ולא חשבון, גבר שנראה טוב ויודע שהוא נראה טוב (איך הוא יודע? הוא מקבל מחמאות) מן הסתם גם הבטחון העצמי שלו עולה והוא מרגיש עם עצמו הכי טוב שאפשר.

תתחיל בזה שתפסיק להתעסק בבעיה שלך, תמצא לך תחביב, ספורט כל שהוא ותתחיל להשקיע בו. (אומנות לחימה, כדורגל, כדורסל, חדר כושר..לא משנה מה, מצידי הכל ביחד)
    אם עשית על זה V כבר, אתה יכול לעבור לשלב הבא, להתחיל להבין ולקלוט בראש, שהכל נמצא אצלך. אתה יכול להחליט בעצמך אם נשבר לך הזין כבר מלהיות שקט ולהיות זה שיושב בצד...אם אתה באמת מחליט, אז אתה יכול לשנות.
    אם אתה אומר כרגע "טוב..קל לך לדבר, אתה לא היית כמוני אף פעם"
    אז אני כבר יעצור אותך ויגיד לך שאתה טועה (זה אני- http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=888885).

הכל תלוי בך, ואם אתה באמת רוצה לשנות ואתה באמת רוצה להיות אדם אחר...אתה חייב להיות מוכן לזה גם מנטלית וגם נפשית.
    תן לי את ה-אוקי שלך כדי שאני ידע מה קורה...
    קודם כל תודה , קראתי את הנושא על החיים שלך ואני מרגיש שאני דומה לך כי אני גם רוצה הכי קרבי שיש(גיבוש צנחנים אפריל בראבק) ומתאמן חזק לפני ואני חושב גם שהצבא יעשה לי טוב כי אני יהיה הרבה עם אנשים ולא בחדר סגור כי מי שיצא לו באמת להכיר אותי הוא חבר שלי ואוהב אותי פשוט אני ביישן מדי ושקט מדי להכיר הרבה אנשים חדשים ולוקח לי זמן להפתח לאנשים שלא קרובים אליי.
    קיצר חפרתי קצת תודה אחי באמת הארת לי נקודת מחשבה שלא ראיתי
    וכן נשבר לי הזין אני פשוט רוצה להיות יותר חברותי ותלוי בעצמי אבל אנלא יודע איך אני משותק מפחד דפוק כזה של להיות מקובל זה דפוק אני יודע
    כאילו אני מפחד מלהיות המרכז שיצחקו עליי או שאני יהיה משעמם מדי

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

אתה צריך להגביר את רמת האנדורפינים . איך ? חיוך . אינטראקציה חברתית טובה (אפילו עם בן אדם אחד מספיק) . ספורט ....וסמים
    אושר יביא לך את הפתרון ,כמה זמן יקח ? עד שתגלה באמת שמה שאתה מרגיש כרגע זה בולשיט אחד גדול (מהבחינה שלהיות שקט זה לא שווה ויותר קל לדבר ועדיף) .
    תעז .

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

עד שיצאתי לרחוב וצעקתי בקול גדול.... גם אני הייתי ככה

ציטוט נכתב במקור על ידי Owl צפיה בהודעה
    אתה צריך להגביר את רמת האנדורפינים . איך ? חיוך . אינטראקציה חברתית טובה (אפילו עם בן אדם אחד מספיק) . ספורט ....וסמים
    אושר יביא לך את הפתרון ,כמה זמן יקח ? עד שתגלה באמת שמה שאתה מרגיש כרגע זה בולשיט אחד גדול (מהבחינה שלהיות שקט זה לא שווה ויותר קל לדבר ועדיף) .
    תעז .
    מה סמים מה אתה רציני?
    ישלי חבר אחד וזה לא מספיק וגם נמאס לי ממנו...
    אני לבד וזה לא בולשיט וזה גם לא הרגשה, זאת עובדה ונמאס לי ממנה

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    מה סמים מה אתה רציני?
    ישלי חבר אחד וזה לא מספיק וגם נמאס לי ממנו...
    אני לבד וזה לא בולשיט וזה גם לא הרגשה, זאת עובדה ונמאס לי ממנה
    צחקתי לגבי הסמים . למה שאני אעודד כזה דבר ? אבל זו הסיבה למה משתמשים בסמים כי הוא מעלה את הרמה של ההורמונים האלו וגורם להיי ולצלילות ,שזה אומר לעשות מה שאתה רוצה ולהיות שמח .

אבל עזוב את זה ,זה היה בצחוק . תעשה מה שעושה לך טוב ,ותעז ,תעשה דברים שמפחידים אותך ,תדבר יותר ..תביע דעה . אתה לא חייב לצפות מעצמך להיות בין הבולטים או להיות חלק מן המדברים ישר ,אתה צריך להתחיל לאט לאט לעבוד על עצמך וזה ישתנה . איך ?
    ספורט .
    צחוק .
    מחשבות חיוביות .
    הצלחה באינטראקציה בין אישית .
    כל מיני ..אתה רק צריך למצוא ולהתאמץ ,החיים שלך זקוקים לזה .

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אתה רוצה לדעת מה הסוד שלי לחיים?
    בוא, אני יגלה לך ולכל מי שקורא, חד וחלק.

אני לא נותן לאף אחד להגיד לי שאני לא טוב במה שאני עושה, אני לא נותן לאף אחד להגיד עליי דברים שיכולים לעצור אותי בהתפתחות שלי, והכי הכי חשוב...אני חיי את הרגע.
    מכיר את המשפט "תחשוב פעמיים לפני שאתה עושה משהו"? אז המשפט הזה נוגע אליי במקרים מאד מאד מאד מא דמאד ספציפים...אבל מאד ספציפים..
    כשבאלי לעשות משהו...אני עושה. באלי לנשק מישהי? אני מנשק. באלי לרקוד עם בחורה כי היא נראית זורמת? אני לא חושב.."רגע אולי היא תדחה אותי?אולי היא חושבת שאני לא רקדן טוב?" לא מעניייןןןןןן אותי!!!!!! אני עושה מה שעושה לי טוב! לא אכפת לי מהתוצאות! לא אכפת לי מה יקרה אם...לא מזיז לי! יהיה מה שהיה!
    ופאקינג יהיה טוב!

משתמש מתחיל האוואטר של matany001
    לייקים
    23
    נקודות
    50

פשוט תהיה אתה.
    האופי שלך שקט? תקבל את עצמך, אין לך מה להלחם בזה .

לאט בקצב שלך תעשה שינוי ותתחיל להיפתח. זה תהליך, לא בא בבום.

משתמש משקיע האוואטר של Sex Devil
    לייקים
    1113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מה יש לי לחפש בגן עדן עם כל הכוסיות הולכות לגהנום?

ציטוט נכתב במקור על ידי Owl צפיה בהודעה
    תעז .
    אולי תקרא את החוקים לפני שאתה מגיב ?
    חל איסור מוחלט להמליץ על סמים בפורום זה
    "מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"

ספוילר:

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Sex Devil צפיה בהודעה
    אולי תקרא את החוקים לפני שאתה מגיב ?
    חל איסור מוחלט להמליץ על סמים בפורום זה
    אל תיהיה צהוב מגעיל ומלשן, הכל תחת הומור וחוץ מזה שאני פה כדי לנהל תפורום, אתה יכול להיות רגוע.
    בשבילך, עצה ממני, אל תתנהג ככה במציאות. אנשים לא סובלים כאלה שדוחפים תאף שלהם למקומות שלא צריכים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,501 | הודעות: 8,174,088 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect