קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] Football HD Wallpapers Get Ready for the World Cup
    על ידי -HAIM- בפורום רקעים והתאמה אישית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-01-2011, 14:01
  2. [שיר] disturbed - get down with the sickness
    על ידי -Unforgiven- בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-02-2010, 19:57
  3. Star Ocean - Till The End Of Time (PS2)
    על ידי shmuel555 בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-11-2006, 23:19
  4. Young Jeezy - Let's Get It (Skys The Limit) (FIRE!!!)
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 18:55
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 33

If I don't get laid till the summer, I'm a RE-VIRGIN AUTISTIC INCEL

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

ברירת מחדל If I don't get laid till the summer, I'm a RE-VIRGIN AUTISTIC INCEL

אז ככה, לאחרונה אני בדכאון אחושרמוטה בגלל הקוקבלוקים שאני מקבל שזאת פשוט תופעה לא נורמלית אצלי, זה מגיע למצב שאנלא יכול אפילו לנשק בחורה שרק הכרתי באותו ערב שלא נדבר על לזיין

אני מתחיל להרגיש בתול מת, כמו שהייתי בחטיבה, SADCUNT אחושרמוטה, גם הגמילה עושה אותי עצבני וגם החרא הזה=יש לי INCEL RAGE שמחכה לפרוץ החוצה קיצר אני הופך לSADCUNT

אני עושה לעצמי אתגר, באשכול הזה אתן דיווחי שטח מכל סופש וסופש, מה מי ומו...

מי שלא יודע, אני בן 21 שגר בארה''ב כמה חודשים, ויוצא למסיבות קולג' כל סופש עם חבר'ה זורמים וסבבה וכמה בנות (מה שכן בקטע של לעשות שטויות ולהתחיל עם בנות הם SADCUNTS והם לא יעשו את זה, אבל אני חייב אותם כי יש להם קשרים בכל מקום), יודע לרקוד טוב (יותר טוב מרוב האנשים), נראה מעל הממוצע בהרבה, יש לי שיער בנזונה, לסת, אני נראה צעיר לגילי, לא ביישן שם זין על העולם (כל הזמן אומרים לי שאני הבנאדם הכי משוגע שהם מכירים, בקטע טוב כי אני SICKKUNT כזה שעושה צחוקים) בלה בלה בלה קיצר לפי ההגיון של כולם אני אמור לזיין 6 בנות בשבוע

אז זהו שזה לא קורה
    פעם האחרונה שהזרמתי מישי היה בהופעה של ויז קאליפה לפני חודש וזה היה עם איזו מישי ממעגל חברתי מסויים שגם היא תיירת ככה שזה לא נחשב
    ופעם האחרונה שזיינתי היה בווגאס ב31.12 אבל זה לא חוכמה כולם מזיינים בווגאס, זה לא נחשב

חוקים

-לא לזרום עם שמנות או מכוערות לא חשוב מה, אתמול במסיבה איזו שמנה מסריחה הסתכלה עלי כל הערב ורציתי לדפוק לה קיא על הפרצוף (כן אני שטחי U MAD CUNTS?)
    -לא לזרום עם סוג הבנות שאנלא נמשך אליו (ביישניות כאלה..לאדע להסביר). הסוג הזה גם ככה לא סובל אותי ככה שזה לא בשליטתי ורובן מכוערות ככה שאנלא מפסיד הרבה
    -זרימה עם בנות ממעגל חברתי לא נחשב
    -לזיין לפחות מישי אחת בסטנדרטים שלי (שהם לא כאלה גבוהים עכשיו, כל אחת שלא שמנה או ביישנית או איזה מחוצ'קנת עם פרצוף של סוס מקבלת אצלי עובר, הבחורה הממוצעת פה פי 6 יותר יפה מהבחורה הממוצעת בישראל ככה שאני גם ממוצעות מקבלות פה עובר)
    -זרימה עם בנות שמנסים לדחוף לי לא נחשב, זה לא קורה הרבה אבל גם כשזה קורה זה פשוט לא..זה
    -ווגאס זה לא נחשב, מה שנחשב זה רק המסיבות בית שאני יוצא אליהן פה ושטויות בסגנון הזה.

מה כן נחשב? לגשת לבחורות או לזרום עם בחורות שניגשות אלי, ולעשות את זה מהר לפני שנוחת עלי עוד קוקבלוק, לקדם עניינים כמה שיותר מהר לפני שסבתא שלה מקבלת התקף לב או שידיד שלה נדקר בסמטת הרואין או לפני שחברה שלה מופיעה מהאדמה וגוררת אותה על הרצפה ממני

אני רואה פה יצורים שלא מגיעים לציפורן של באצבע שלי מביאים בחורות ודי שוות לפעמים אז פאק מה הבעיה שלי? אשכרה ראיתי נכה על כיסא גלגלים עם בחורה שווה רצח כוס רבאק

יש לי עד סוף מאי להביא מישי שנראית כמו בנאדם, אם אנלא מצליח לעשות את זה אני אינסל רשמית+אוטיסט עם תסמונת אספרגר.
    פה יש קטע שאם אתה לא מזיין בקולג', אתה רשמית לוזר עם L גדולה. האבא של הלוזרים. יהיה לכם קשה להבין כי אתם לא גרים פה אבל ככה זה. כל אחד מזיין בקולג', בעיקר אחד שיוצא כל סופש כמוני.

אני יוצא בסופש הקרוב, פעמיים, נתן לכם דיווח מלא מה הלך ומה לא..

עצות יתקבלו בברכה...ומה יותר כדאי? מועדונים? מסיבות קולג' בבית? ברים? שפכו
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 25-02-2013 בשעה 08:14.

2. קישורים ממומנים

EXPECT THE UNEXPECTED

נשים אוהבות גברים שיודעים לאלתר בכל רגע. אתה הולך להיכנס לסיטואציות שאין לך שום תוכנית מוכנה, תמיד יכול לקרות שתתבקש מהבחורה לעשות דברים שבחיים לא עשית.
    ברגע שאתה מזהה מקרה חדש, פשוט תירגע.
    אם תנסה לדבוק באיזו תוכנית, אתה הולך להיכשל בכל פעם מחדש. פשוט תהנה, שיחות ואינטראקציה שאתה יוצר עם בחורה הרבה יותר מהנות ברגע שאתה זורם ואתה לא נלחץ משם דבר שקורה בשטח, גם אם חברה שלה פתאום באה.

שיפור עצמי צריך להגיע מכמה דרכים ולא רק בשיחה עם בחורה, כלומר גם פיזית. האם ראית את הסרט "Yes Man" ? זה לא סרט משובח, אבל הרעיון בו הוא נורא נחמד. ג'ים קארי משחק בו בתור אדם שלילי ופסימי, שמחמיץ כל הזדמנות ודברים שמגיעים לו בחיים כי הוא פשוט אדם שכזה. הוא נכנס לקבוצת תמיכה שבה הם מאמצים שיטה להשתנות, ופשוט להפוך להיות הבנאדם שאומר "כן" לכל דבר.

לפעמים אתה צריך לצאת מנקודת הנוחות שהראש שלך מרגיש שנוח לו ולעשות משהו קיצוני, זה בסוף ישתלם לך. לדוגמה אתה שואל במסיבה את הבחורה "תדמייני ותגידי לי איפה היית רוצה להיות עכשיו", היא אומרת לך איזו פנטזיה מוזרת ואתה פשוט אומר לה "בואי נלך לשם עכשיו" כמובן שאתה לא לוקח אותה באמת לשם אבל הבחירה שלך היא זאת שתפתיע ותגרום לה ללכת אחריך.

יש פה גם דבר פרדוקסליי, רמז מתחת לפני השטח. ככל שאתה נראה יותר טוב ואתה משקיע בעצמך, אתה פחות רואה אותו. אם אתה אדם שמשקיע בעצמו מאוד, אתה סביר להניח אדם מושך. אנשים ירצו את תשומת הלב שלך, במקום שאתה את שלהם. בכל מקרה אתה עדיין תצטרך לעשות את הצעד הראשון, והבחורה יותר תתרגש רק מהעובדה שבאת ונגשת לדבר איתה. אתה תהיה במקום הרבה יותר טוב ודברים יעבדו לטובתך אם תפסיק להיות כל כך אכפתי שהם יעבדו לטובתך. זה באמת קצת לא הגיוני בהתחלה, וקשה להבין את זה וליישם כשאתה בשם הכל רוצה להכיר מישהי חדשה. אבל ראיתי הרבה פעמים שזה קורה באמת לגברים שהם באופן פעיל מפסיקים לחפש את המשהו שהם רצו.... ובסופו של דבר מגלים שהם מצאו מה שהם חיפשו כל הזמן הזה.

בוריס.

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני הבנאדם הכי זורם שיש, אני מהאלה שמשכנעים אנשים לבוא איתי למקומות ואני מהאלה שאם תגיד להם "אתה בא מחר לדרום אפריקה"? אני אגיד כן ואלך לארוז, זה כמה שאני זורם...רק אתמול שכנעתי ידידה לבוא למסיבה איתי והיא בכלל תכננה להשאר בבית, מה יותר אלתור מזה? שלא נדבר על זה שחזרתי בפאקינג בגאז' הביתה כי לא היה מקום באוטו.

אני גם די טיפש כזה, אני יותר עושה ופחות חושב, לא אכפת לי לצאת טמבל כי אני אחד כזה מטבעי והאמת שדי אוהבים אותי על זה חח אני שטותניק ברמות, אני יכול לבוא באמצע הקניון ולהתחיל לרקוד בלי קשר לחיים

זרימה זה לא הבעיה שלי, יש משו אחר, אני כמעט בטוח שיש לי אוטיזם או משו כזה כי אני פשוט גרוע עם בנות וגם שאיכשהו הולך לי ויש קליק והכל זורם אני מקבל קוקבלוק, תמיד

אהבתי תקטע של הפנטזיה, אנסה את זה בווריציה קצת שונה, זה גם אחלה דבר להתמודד עם קוקבלוקים שאני מקבל, ופשוט לברוח כמה שיותר רחוק מחברות שלה. למרות שעם מזל כמו שלי היא עוד תקבל טלפון מהחברות שלה שכבר נהיה אצלי בדירה והיא תגיד לי באמצע שהיא צריכה לחזור (אגב גם זה קרה רק בצורה שונה) אני רואה את זה בא...חשבתי שאם היא תהיה מספיק שיכורה אני פשוט אכבה לה איכשהו תפלאפון בלי שהיא תשים לב או שאבקש לשחק באיזה משו ואכבה אותו "בטעות" וככה החברות שלה לא יוכלו לתקשר איתה והיא תהיה שלי לכל הלילה (עד עכשיו אני מתפלל שזה יקרה)
    וזה עוד בתקווה שחברות שלה לא יבואו לפני זה ולא יקחו אותה ממני או שאני אחזיק איתה שיחה ליותר מדקה (מה שאני לא מצליח לעשות ב90% מהמקרים)

כוס רבאק אני אשכרה צריך לתכנן טכניקות של אנס סדרתי בשביל לזיין בפאקינג קולג' שבו כל אחד מזיין לאן הגעתי לאן

מה גם שאני גולש בפורומים אמריקאים ואני רואה איזה סוג אנשים לא מזיינים בקולג' ואנלא שייך לאף אחד מהם וזה הקטע הכי מבאס, מילא אם הייתי איזה ביישן שלא אוהב מסיבות או איזה מכוער או חנון חסר ידידות וחברים אבל אני ההפך מזה וזה מה שהכי מבאס, אני מלך עם חיי מין של עבד

http://www.holytaco.com/7-types-cockblockers/

COCKBLOCKERS WE CURSE U ALL

ודי נעלבתי למה אני די דומה לחבר הגיי רק עם תספורת של SICKKUNT כזה

אגב נראה לי זה עונש מאלוהים, פעם בתיכון היה לי חבר SICKKUNT כזה והיינו כמו אחים ומתישהו לשנינו היה חברה וכשבנות היו מתחילות עם אחד מאיתנו השני היה אשכרה בא ואומר שאנחנו צריכים ללכת וגורר אותו משם בכוח והבנות היו נשארות בשוק כי זאת התנהגות של בנות בד''כ אבל אני מודה שזה היה כיף לעשות פוסיבלוק

אלוהים מתנקם בי על כל החטאים שעשיתי, ועשיתי הרבה.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 25-02-2013 בשעה 10:00.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

טיילר , מצאתי את הבעיה שלך.
    זה לא שאתה לא יודע איך לדבר (אולי גם זה..אני פשוט לא יודע איך אתה מדבר )
    זה בגלל שאתה טו-מאצ' לא רוצה.
    אתה נשמע כמו ילד בן 3 שאמא שלו עומדת לידו בחנות ושואלת אותו מה הוא רוצה ואז הוא אומר "לא זה...,לא זה...,לא זה...,לא זה...,לא זה..., אמממ...אהה!! אהה לא בעצם גם לא זה..." אתה מבין?

תשאיר רק את החוק שלא ללכת על שמנות כי זה הדבר הכי קל בעולם (אם מישהי שמנה קוראת את זה, סורי, זאת האמת) וזה באמת לא נחשב.

כל שאר החוקים שלך, תעיף אותם. המטרה שלך לזרום עם כל אחת (מישי שנראית סבבה +, יעני 6 ומעלה) ואם אתה לא מסוגל לזרום עם כל אחת, אז פאקינג תשתה גלון של ייגר דבש (סתם כי זה טעים אחושרמוטה וחזק פצצות) והכל יסתדר.

אגב, הכל הולך...מועדונים ברים מסיבות קולג'...בכל מצב אפשר להשיג זיון, הכל תלוי בך.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 25-02-2013 בשעה 11:24.

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ

*לזרום עם כל אחת שאני נמשך אליה.
    למשל אנלא נמשך לעדה מסויימת של בחורות פה NO RACIST אלא אם כן הן ממש שוות מה שלא קורה בד''כ וביישניות קיצונית סתם לא סובלות אותי וחושבות שאני איזה ASSHOLE

אבל זה לא תירוץ עדיין כי אלה מיעוטים של המיעוטים, זה לא שחצי מהבנות עונות לקטגוריה הזו. אין פה הרבה שמנות (בישראל יש פי 2000). יש לי מספיק אפשרויות עם כל הסטנדטרטים שלי, בוא נגיד ש90% מהבחורות פה עונות עליהם. טוב אולי הגזתי...80%? אבל הבנת תכיוון...לא מאמין שאנלא מסוגל לזיין מישי אחת מה80% האלה בקולג' שאני יוצא כל פאקינג סופש, זה לא הגיוני.

מה גם, שאני מתחיל פה NO FAP LOG אחרי שהיום נשברתי מעצבים בגלל האינסל רייג' ובגלל שגם היום עישנתי אבל נגמר לי החומר+פתחתי תאשכול הזה=יש לי אחלה סיבה להפסיק להביא ביד ולראות אם זה באמת עובד או שזה בולשיט

בחורות ממעגלים חברתיים זה לא נחשב כי כרגע אין לי יותר מדי כאלה וגם בא לי להיות אחד שתותח בלהתחיל עם בנות, ככה אני יכול להיות לבד במדינה שאנלט מכיר בה אף אחד ולזיין הרבה, ככה אני אסע לבד למקומות כמו תאילנד ולא אזיין שם ותאמין לי אם זה יקרה לי אני יחשוב שאני בדיחה, בדיוק כמו אחד שלא מזיין בקולג' הוא צריך להתאבד. (ואני ממש לא צוחק אתם צריכים להיות פה כדי להבין). מה גם שאני מתפקס על להשיג ידידות וקשרים עכשיו בקטעים של מעגלים חברתיים.

וווגאס לא נחשב כי אם אני אהיה בווגאס זה אולי בקיץ עד אז יש לי זמן. מה גם שכולם אומרים לי שהבחורות פה מהזורמות בעולם, גם מקומיים וגם חבר'ה ממדינות אחרות, החל מגרמניה עד לעירק.

קיצר NO FAP אני מגיע
    ממשיך בגמילה+לא קונה יותר ירוק
    ממשיך להתאמן חזק ולאכול=לעלות טסטוסטרון
    ולהתחיל עם בנות בלי AA משתק

אם אני ממשיך ברוטינה הזו עד לסוף מאי ולא מזיין בחורה אחת, אני הולך סודיני.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 25-02-2013 בשעה 11:47.

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin בבאן צפיה בהודעה
    אני הבנאדם הכי זורם שיש, אני מהאלה שמשכנעים אנשים לבוא איתי למקומות ואני מהאלה שאם תגיד להם "אתה בא מחר לדרום אפריקה"? אני אגיד כן ואלך לארוז, זה כמה שאני זורם...רק אתמול שכנעתי ידידה לבוא למסיבה איתי והיא בכלל תכננה להשאר בבית, מה יותר אלתור מזה? שלא נדבר על זה שחזרתי בפאקינג בגאז' הביתה כי לא היה מקום באוטו.

אני גם די טיפש כזה, אני יותר עושה ופחות חושב, לא אכפת לי לצאת טמבל כי אני אחד כזה מטבעי והאמת שדי אוהבים אותי על זה חח אני שטותניק ברמות, אני יכול לבוא באמצע הקניון ולהתחיל לרקוד בלי קשר לחיים

זרימה זה לא הבעיה שלי, יש משו אחר, אני כמעט בטוח שיש לי אוטיזם או משו כזה כי אני פשוט גרוע עם בנות וגם שאיכשהו הולך לי ויש קליק והכל זורם אני מקבל קוקבלוק, תמיד

אהבתי תקטע של הפנטזיה, אנסה את זה בווריציה קצת שונה, זה גם אחלה דבר להתמודד עם קוקבלוקים שאני מקבל, ופשוט לברוח כמה שיותר רחוק מחברות שלה. למרות שעם מזל כמו שלי היא עוד תקבל טלפון מהחברות שלה שכבר נהיה אצלי בדירה והיא תגיד לי באמצע שהיא צריכה לחזור (אגב גם זה קרה רק בצורה שונה) אני רואה את זה בא...חשבתי שאם היא תהיה מספיק שיכורה אני פשוט אכבה לה איכשהו תפלאפון בלי שהיא תשים לב או שאבקש לשחק באיזה משו ואכבה אותו "בטעות" וככה החברות שלה לא יוכלו לתקשר איתה והיא תהיה שלי לכל הלילה (עד עכשיו אני מתפלל שזה יקרה)
    וזה עוד בתקווה שחברות שלה לא יבואו לפני זה ולא יקחו אותה ממני או שאני אחזיק איתה שיחה ליותר מדקה (מה שאני לא מצליח לעשות ב90% מהמקרים)

כוס רבאק אני אשכרה צריך לתכנן טכניקות של אנס סדרתי בשביל לזיין בפאקינג קולג' שבו כל אחד מזיין לאן הגעתי לאן

מה גם שאני גולש בפורומים אמריקאים ואני רואה איזה סוג אנשים לא מזיינים בקולג' ואנלא שייך לאף אחד מהם וזה הקטע הכי מבאס, מילא אם הייתי איזה ביישן שלא אוהב מסיבות או איזה מכוער או חנון חסר ידידות וחברים אבל אני ההפך מזה וזה מה שהכי מבאס, אני מלך עם חיי מין של עבד

COCKBLOCKERS WE CURSE U ALL

ודי נעלבתי למה אני די דומה לחבר הגיי רק עם תספורת של SICKKUNT כזה

אגב נראה לי זה עונש מאלוהים, פעם בתיכון היה לי חבר SICKKUNT כזה והיינו כמו אחים ומתישהו לשנינו היה חברה וכשבנות היו מתחילות עם אחד מאיתנו השני היה אשכרה בא ואומר שאנחנו צריכים ללכת וגורר אותו משם בכוח והבנות היו נשארות בשוק כי זאת התנהגות של בנות בד''כ אבל אני מודה שזה היה כיף לעשות פוסיבלוק

אלוהים מתנקם בי על כל החטאים שעשיתי, ועשיתי הרבה.
    קצת איבדת את הנקודה שלי, אבל אני חושב ש-rodney1 חיזק את הנקודה הזאת. אתה הולך עם חוקים 1,2,3 זה כמו רשימת קניות לסופר. אין לך מושג מה תמצא בסופר, דברים שאולי לא תמצא אבל תראה משהו שאתה כן רוצה שלא רשום ברשימת קניות, מה תעשה? למה אתה מקובע לאזור אחד? אותו אזור שאתה רגיל להיתקע ולהישאר בו. (COMFORT ZONE)
    יכול להיות שהבעיה היא בשיחה עם הבחורה, אומנם אתה זורם אבל השיחה לא הולכת כמו שצריך.
    הצגת פה באחד האשכולות את עיקר השיחה שלך עם בחורות:

היא: היי, אני ***

אתה: היי, אני ***

היא: ואוו, מה העדה שלך? אתה ספרדי?

אתה: רואים עליי, אבל אני לא.

פה אחרי זה נגמרת השיחה שלך עם הבחורה כמו שטענת, אתם נשארים ללא מילים לאחר מכן. ואני חייב לומר שהשיחה הזאת משעממת ולא זורמת לשום מקום או שאתה לא מנסה לכוון את זה לאזור שאתה רוצה.

תרשום את הסיטואציה שלך עם הבחורה ואז אני מאמין שיהיה אפשר להבין את הבעיה טוב יותר אם זה בך או במשהו אחר שאתה עושה שמרחיק אותן.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

האמת שזה ממש לא מה שקורה לי וכשזה קורה לי זה בימים שאני מעפן שלכל אחד יש תימים האלה ואתה מדבר עם בנות רק בשביל לא להרגיש מעפן

מה שקורה לי בד''כ שחברות שלה מעיפות אותה ממני באמצע ואני יכול להשבע שאם זה לא היה קורה הייתי מזיין כל שבוע 6 בנות לפחות אם הייתי מתאמץ אחושרמוטה ואם לא הייתי מתאמץ אז פעם-פעמיים בשבוע הייתי בטוח מצליח. או שקורה משו אחר בסגנון הדברים שציינתי אבל הבעיה העיקרית שלי זה זה. ואני אחד שלא מתאמץ בכלל. זה למה אני רוצה להתאמץ ולבדוק האם הבעיה היא באמת בי שפשוט לא התאמצתי מספיק בשביל זה...כי עם כל החוסר מזל והקוקבלוקים שאני מקבל, בשלב מסויים אני אמור להצליח...

איזה אחד שדיברתי איתו פה על הנושא הזה אמר לי לשחק משחק...אתה חייב לגשת ל100 בנות במסיבה או בר או אנאערף (בלי כונפות שמנות כי זה רמאות, רק כאלה שאתה נמשך אליהן)...ואתה חייב שכל ה100 ידחו אותך באותו ערב וככה אתה יעני מנצח...אתה יכול להתערב עם חבר שזה יקרה על משו למשל אם תגיד "אם אני מנשק או מזיין מישי אני קונה לך בירה ואם לא אז ההפך" ואתה תשים זין (אבל בטאקט, לא להתנהג כמו אספרגר ולהגיד "YO LETS FUCK" זה נחשב רמאות) ולא תרצה לקנות לו בירה שאתה לא תבוא בגישה נואשת...ממה שראיתי הבנאדם מנשק מישי אחרי הפעם העשירית ככה
    במקרה הרע תנשק או תזיין מישי ותקנה לחבר שלך בירה
    זה בלתי אפשרי לקבל 100 דחיות בלי הצלחה אחת ואם זה קורה אתה אוטיסט או שאתה מכוער כמו היצורים האלה ביוטיוב שאני מביא פה בפורום..ככה הוא אומר לפחות ולדעתי אני נראה יותר טוב ממנו בפנים רק הגוף שלו יותר יפה אבל גם ככה אתה עם חולצה במועדון ככה ש..

אז חשבתי לנסות את זה בסופש הבא, בעיקר אם אצא למועדון פה או איזה בר

אני חושב שזה בגלל שהתחלתי לאונן ולעשן פה המון וזה למה אני עושה תניסוי הזה, אם בסופש הזה אנלא משיג נשיקה ממישי שאנלא מכיר במידה ולא הבאתי ביד עד הסופש הזה, אני לא גבר. מישו שלא יכול לזיין בקולג' צריך להתאבד ומי שלא יכול לנשק איזו שיכורה בקולג' צריך לשפוך עליו שמן רותח, אין לאנשים כאלה זכות להתרבות

מעשן ומאונן=עצלן=פחות טסטוסטרון=פחות רצון להתחיל עם בנות=פחות מאמץ=ניגש לפחות בנות=יותר סיכויים לקוקבלוק=אין סיכוי לנשק שלא נדבר על לזיין...
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 25-02-2013 בשעה 14:00.

קודם כל אני נגד אוננות, אם כבר אתה רוצה לאונן תעשה פעם בשבוע, שבועיים או חודש זה מצוין. ברגע שאתה מאונן, אתה לא יודע כמה אנרגיה אתה מוציא מעצמך שמול בחורה יכולת להיות אדם יותר מושך וסקסי אם היה לך באמת את הרצון הזה שאתה לפני הגמירה באוננות להביא לה את הרוטב החם שלך.
    ברגע שגבר חרמן, קורה דבר מדהים מבלי שתרגיש בו המשדר לתת-מודע של הבחורה אוטומטית; הלחיים שלך יוצאות החוצה העיניים שלך נפתחות יותר אל הבחורה, אתה משדר סקס אפיל חבל על הזמן כי אתה יודע שהרבה זמן לא קיבלת. תנסה להפסיק עם ההרגלים הרעים שלך ותראה הבדל משמעותי בין הבנאדם שהיית ובין הבנאדם שאתה עכשיו.
    אחרי זה הרבה בחורים שצופים בפורנו לא מבינים למה הבחורה במיטה לא צועקת חזק כמו בסרטים שהם צופים, ויורד להם הביטחון בעצמם והם מתחילים להאשים את עצמם עד כמה הם גרועים במיטה ועד כמה קטן הזין שיש להם.

בשורה התחתונה, אם אתה מצליח לגרום למשיכה מצד הבחורה ולגרום לה להתקרב אליך ולגעת בך - שום דבר לא יעניין אותה, היא לא תשים לב במיטה איזה גודל יש לך ותחשוב שיש לך זין של סוס.

אם אתה בבר תאתגר את הבחורה לקנות לך משקה, אתגר גם בשבילך וזה מצחיק וכיף בו זמנית.

בוריס.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:31.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    התשובה הפשוטה היא,
    כששאתה הולך למסיבה פעם הבאה, פשוט תתחיל עם בנות, ועזוב עכשיו שטויות....לך בחורה יפה שאתה רואה, ותתחיל איתה (ובלי להתנהג כמו מפגר ומסטול וכו...).
    ואם לא יילך, תתחיל עם עוד אחת, ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת, יש לך אין סוף אפשרויות, תתחיל איתן.

אם להיות כנה, אתה טוען שאתה עם ביטחון עצמי אבל לא יודע לדבר עם בנות, שזה קצת סותר.
    כשיש לך ביטחון עצמי, משמע שאתה יודע שאתה מספיק, אתה לא עושה פוזות מיותרות, אתה פשוט אתה בלי להתחשבן באף אחד אחר.
    וכאתה יודע שאתה מספיק, אז איך אתה יכול לא לדעת על מה לדבר עם בנות, הרי אתה פשוט אתה, ופשוט מדבר איתן, ואתה לא מחפש נושאי שיחה כשאתה אתה (עצמך).

לדעתי אתה אולי באמת over the top ומאוד היפראקטיבי ורוקד כמו פסיכי ונראה טוב, אבל זה סתם השתוללות והתנהגות שמנסה להרשים או מנסה בכוח to not give a fuck...תנסה להיות עצמך בלי להרשים אף אחד......תנסה להתחיל עם בחורות אבל אשכרה לבוא אליהן ולהתחיל איתן, אל תרקוד לידן בצורה מוגזמת ותגיד שטויות של מסטול, תבוא אליהן בתור אתה, אולי עדיין משתולל והיפראקטיבי, אבל לא בתור איזה מסטול שמנסה בכוח לקבל את האישור של אנשים...
    לא פולו

אמרתי שאני לא ביישן יעני אנלא מהאלה שנהיים אדומים כי בחורה פנתה אליהם, אחרי הכל כל התיכון שלי ביליתי עם בחורות והתרגלתי להיות בסביבה שלהן, התרגלתי למיניות מה שכן לא התרגלתי ללהתחיל עם בנות כי לא הייתי צריך את זה אז פשוט לא הייתי עושה את זה...את לא יכול להיות טוב במשו שאין לך בו נסיון ואני לא מדבר על האספרגרים שמתחילים עם בנות 5 שנים ולא השיגו אפילו נשיקה זה פתטי והם כולם מכוערים ושמנים

בנוגע לבטחון עצמי זה לא קשה להיות בטוח בעצמך פיזית כשאתה יודע מה אתה שווה...אני יודע שאני שווה יותר מרוב האכלוסיה במקום, אבל אין לי איך לבטא את זה..תכלס איך אפשר לבטא את זה אם אין לך קצר בשר להראות לבחורה? מבחינתה אם אתה לא נראה כמו דוגמן של אברקרומבי בלי חולצה או עשיר או עם מעמד חברתי בשמיים אתה סתם עוד שמוק שמתחיל איתה..אז שמוק אחד יודע לרקוד, שמוק שני יודע לדבר, שמוק שלישי יודע לגעת, שמוק רביעי קונה לה משקה, שמוק חמישי מחמיא לה..כל אחד ומה שהוא עושה...הכל בשבילה אותו דבר כי הן לא מכירות אותך דרך מי שמכיר אותך ואין מישו שמכיר אותה שיזרוק עליך מילה טובה..

דיברתי פה עם כמה אנשים בנוגע לנושא והם אמרו לי את השיטה של ה100 בנות בערב וזה יותר ממספיק להם בשביל להביא מישי והם אף פעם לא מגיעים ל100 (בד''כ הם עוצרים על ה20 בימים הרעים שלהם כי בסוף מישי כן תזרום איתך). אני מודה שלא ניסיתי משו כזה וזאת כנראה הסיבה, ואני מבאס את עצמי עם המעט שאני ניגש אליו ומקבל קוקבלוק..

בכל מקרה קמתי היום, לא הבאתי ביד, סחי, היום הראשון הוא אחד הקשים ממה ששמעתי ככה ש..

מה גם, שלא בא לי להיות הזה שניגש לכל אחת שזזה...היה איזה אחד כזה באיזה מעגל חברתי שהייתי בו, הוא אמנם עשה את זה די גרוע אבל הקונצפט אותו קונצפט, כל האנשים במקום שנאו אותו (כולל אותי) והוא כמובן חזר הביתה להביא ביד כי הוא היה נמוך ומכוער וקירח (יאמר לזכותו שהוא לא היה שמן) והוא ניגש ליותר מ100 בנות באותו ערב...אבל הוא עשה את זה גרוע וכמו אנס ב90% מהמקרים..מיותר לציין שלא מזמינים אותו לשומקום וכולם לא סובלים אותו..ומיותר לציין שבת אחת אפילו לא זרמה איתו בדיבור, אפילו לא כונפות שמנות שגם אליהן בסוף הוא ניגש

מה שאני מנסה להגיד שעם כמה שלא אכפת לי מה חושבים עלי, לא בא לי לצאת אחד כזה. למה? המעמד שלי רק נבנה עכשיו ואם אני אצא אחד כזה לא יזמינו אותי למסיבות בית=פחות אופציות=פחות סיכויים=יותר מאמץ בשביל פחות תוצאות
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 25-02-2013 בשעה 20:41.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

תרשה לי להצטרף טיילר!!
    אני כבר תקופה שלא זיינתי על רמה הגיע הזמן לחזור לימים הטובים בלי להתפשר

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

קיצר.............................
    מי שלא מעיז לא מתיז חבר'ס!

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:29.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

שמע זה לא עניין כזה..אין פה בעיה אם מישי מסתכלת עליך ואתה עליה ואתה ניגש...
    הקטע הוא, שבשביל לזיין צריך לגשת קצת יותר מהממוצע או לשחק תמשחק הזה של ה100...לרוב עם מזל כמו שלי לגשת פעמיים או שלוש לא יספיק כי גם אם אני אצליח עם אחת מהן, אני אקבל קוקבלוק בשלב מסויים..מה שתמיד קורה

מה שכן לא בא לי להצטייר בתור SADCUNT שמתחיל עם כל מה שזז, זה מראה על נואשות...ישך יותר סיכויים לזיין מלעמוד בצד ולא לעשות כלום מאשר לעשות את זה בצורה נואשת...

או שזה סתם בראש שלי כי ראיתי כאלה שנכשלו חזק ולא הזמינו אותם יותר לשום יציאה אבל הם באמת היו גרועים, אפילו יותר ממני והעובדה שהם היו מכוערים על אמת לא הוסיפה...

קיצר חשבתי על זה לעומק והבנתי שYOLO. במקרה הרע נאבד מעגל חברתי או שניים ואהיה פורבר אלון שמביא ביד בסופשים. קשרים תמיד אפשר ליצור אם אתה SICKKUNT

#yolo # sickkunt #noAA #weed #swag #goodlookingwithassburgers

יש לי הרגשה שברגע שתחשוב שאתה הולך לגשת ל-100, אתה תנסה לדבוק במטרה יותר מידי ולא תתייחס לבחורה כמו שהיית מתייחס אם היה מדובר בלגשת לבחורה אחת או שתיים.

קח הכל באיזי, לאן אתה ממהר גיל 21? מישהו לוחץ עליך למצוא אישה לחתונה?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect