אז ככה, לאחרונה אני בדכאון אחושרמוטה בגלל הקוקבלוקים שאני מקבל שזאת פשוט תופעה לא נורמלית אצלי, זה מגיע למצב שאנלא יכול אפילו לנשק בחורה שרק הכרתי באותו ערב שלא נדבר על לזיין
אני מתחיל להרגיש בתול מת, כמו שהייתי בחטיבה, SADCUNT אחושרמוטה, גם הגמילה עושה אותי עצבני וגם החרא הזה=יש לי INCEL RAGE שמחכה לפרוץ החוצה קיצר אני הופך לSADCUNT
אני עושה לעצמי אתגר, באשכול הזה אתן דיווחי שטח מכל סופש וסופש, מה מי ומו...
מי שלא יודע, אני בן 21 שגר בארה''ב כמה חודשים, ויוצא למסיבות קולג' כל סופש עם חבר'ה זורמים וסבבה וכמה בנות (מה שכן בקטע של לעשות שטויות ולהתחיל עם בנות הם SADCUNTS והם לא יעשו את זה, אבל אני חייב אותם כי יש להם קשרים בכל מקום), יודע לרקוד טוב (יותר טוב מרוב האנשים), נראה מעל הממוצע בהרבה, יש לי שיער בנזונה, לסת, אני נראה צעיר לגילי, לא ביישן שם זין על העולם (כל הזמן אומרים לי שאני הבנאדם הכי משוגע שהם מכירים, בקטע טוב כי אני SICKKUNT כזה שעושה צחוקים) בלה בלה בלה קיצר לפי ההגיון של כולם אני אמור לזיין 6 בנות בשבוע
אז זהו שזה לא קורה
פעם האחרונה שהזרמתי מישי היה בהופעה של ויז קאליפה לפני חודש וזה היה עם איזו מישי ממעגל חברתי מסויים שגם היא תיירת ככה שזה לא נחשב
ופעם האחרונה שזיינתי היה בווגאס ב31.12 אבל זה לא חוכמה כולם מזיינים בווגאס, זה לא נחשב
חוקים
-לא לזרום עם שמנות או מכוערות לא חשוב מה, אתמול במסיבה איזו שמנה מסריחה הסתכלה עלי כל הערב ורציתי לדפוק לה קיא על הפרצוף (כן אני שטחי U MAD CUNTS?)
-לא לזרום עם סוג הבנות שאנלא נמשך אליו (ביישניות כאלה..לאדע להסביר). הסוג הזה גם ככה לא סובל אותי ככה שזה לא בשליטתי ורובן מכוערות ככה שאנלא מפסיד הרבה
-זרימה עם בנות ממעגל חברתי לא נחשב
-לזיין לפחות מישי אחת בסטנדרטים שלי (שהם לא כאלה גבוהים עכשיו, כל אחת שלא שמנה או ביישנית או איזה מחוצ'קנת עם פרצוף של סוס מקבלת אצלי עובר, הבחורה הממוצעת פה פי 6 יותר יפה מהבחורה הממוצעת בישראל ככה שאני גם ממוצעות מקבלות פה עובר)
-זרימה עם בנות שמנסים לדחוף לי לא נחשב, זה לא קורה הרבה אבל גם כשזה קורה זה פשוט לא..זה
-ווגאס זה לא נחשב, מה שנחשב זה רק המסיבות בית שאני יוצא אליהן פה ושטויות בסגנון הזה.
מה כן נחשב? לגשת לבחורות או לזרום עם בחורות שניגשות אלי, ולעשות את זה מהר לפני שנוחת עלי עוד קוקבלוק, לקדם עניינים כמה שיותר מהר לפני שסבתא שלה מקבלת התקף לב או שידיד שלה נדקר בסמטת הרואין או לפני שחברה שלה מופיעה מהאדמה וגוררת אותה על הרצפה ממני
אני רואה פה יצורים שלא מגיעים לציפורן של באצבע שלי מביאים בחורות ודי שוות לפעמים אז פאק מה הבעיה שלי? אשכרה ראיתי נכה על כיסא גלגלים עם בחורה שווה רצח כוס רבאק
יש לי עד סוף מאי להביא מישי שנראית כמו בנאדם, אם אנלא מצליח לעשות את זה אני אינסל רשמית+אוטיסט עם תסמונת אספרגר.
פה יש קטע שאם אתה לא מזיין בקולג', אתה רשמית לוזר עם L גדולה. האבא של הלוזרים. יהיה לכם קשה להבין כי אתם לא גרים פה אבל ככה זה. כל אחד מזיין בקולג', בעיקר אחד שיוצא כל סופש כמוני.
אני יוצא בסופש הקרוב, פעמיים, נתן לכם דיווח מלא מה הלך ומה לא..
עצות יתקבלו בברכה...ומה יותר כדאי? מועדונים? מסיבות קולג' בבית? ברים? שפכו

ציטוט ההודעה
)