קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]איך להשיג ביטחון באמת
    על ידי keddan בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 45
    הודעה אחרונה: 03-09-2009, 18:02
  2. מישהו יכול להשיג לי את HALO 1?
    על ידי La Bamba בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 17:16
  3. נו באמת...
    על ידי -=Gilos=- בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 18:42
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

להשיג ירוק\ חום זה באמת כל כך קל כמו שזה נשמע? - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי IceAge צפיה בהודעה
    +10000000000 אם לא הבנתה עד עכשיו אז ... לך חפשש מי יתן לך מאחורה ...
    תגיד לי אתה אמיתי?
    לא יודע בן כמה אתה, אבל אתה מתנהג כמו ילד בן 12.. אתה חושב שאתה יוצא מגניב שאתה מדבר כמו טמבל?

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי mihamud צפיה בהודעה
    תגיד לי אתה אמיתי?
    לא יודע בן כמה אתה, אבל אתה מתנהג כמו ילד בן 12.. אתה חושב שאתה יוצא מגניב שאתה מדבר כמו טמבל?
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדוק שאתה צודק אבל אני חייב להגיד שצחקתי רצח מהטמטום חחחחחחחחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

לא מפרסמים דברים כאילו בפורמים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    All Ya Nigger'Z Die
    לייקים
    2
    נקודות
    0

הנקודה היא שאתה ילד כאפות מסריח שצריך לחפש בשביל להשיג קצת ירק וחום תבוא לעיר שלי אני יתן לך קצט להבין מזה ענייין ילד כאפות מסריח ולמה אני חייב לך משהו חחח מי אתה שאני יכתוב אם סימני פסוק או נקודות אתה סתם ילד כאפות מסריח .. זאת הנקודה !
    בונהה יבן שרמוטה כל תגובה שלך בפורום זה קללות ועוד הם ילדי כאפות? ימשועמם

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

כוס אמק כמה ילדי כאפות סחים יש בפורום הזה עלק תקבל דקירה עלק צריך להכיר אנשים נמאס מזייני שכל..כאילו צריך להיות מינימום אלפרון בשביל לעשן בישראל

בשביל חום רגיל לא איזה משו מטורף כמו רפואי או היידרו לא צריך שום קשרים ואף אחד לא יביא לך דקירה צאו מהסרט

אז ככה בתור אחד שמכיר את התחנה המרכזית טוב מאוד
    לך לתחנה המרכזית הישנה לאיזור של נווה שאנן הרחוב הגדול הזה איפה שהמוניות שירות (לא המוניות שירות של המרכזית החדשה יש שם ים סמויים ואתה סתם תרגיש אהבל כשאתה מסתובב שם ובוהה באנשים)...אתה תראה חבורה של כושים יושבים על ברזלים ירוקים כאלה או עומדים ליד, הם לרוב עם כובעים או רסטות לבושים בבגדים רחבים
    תעבור באיזור ושים עין לרכבים מוזרים כאלה (סמויים מסיירים המון באיזור הזה, לך בשעות הבוקר, מ9 עד 2 בצהריים זה שעות הכי טובות, בערב מתחילים סיורים כבדים במקום), הם ישרקו לך כנראה, תביא איתך 100-200 שקל (100 לחצי 200 לאצבע), תחליפו בין הכסף לחומר (רק אל תהיה מעפן תזרום שלא תפיל לו את הומר מהיד), שים תחומר בביצים ותעוף משם כל עוד נפשך בך (רק אל תרוץ כמו ילד כאפות)..קח אוטובוס אפילו

וזהו נגמר הסיפור...זה לא חומר משו אבל זה עדיף מכל החרא הכימי הזה שאפשר למות ממנו.. מחשיש אף אחד לא מת

אגב זה מאוד מוזר שאין לך חברים שמכירים מישו שיש להם כיוון, או שאתה ממש לא מודע לחברים של החברים שלך או שאתה מסתובב עם חננות אחושרמוטה
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 21-02-2013 בשעה 11:51.

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    כוס אמק כמה ילדי כאפות סחים יש בפורום הזה עלק תקבל דקירה עלק צריך להכיר אנשים נמאס מזייני שכל..כאילו צריך להיות מינימום אלפרון בשביל לעשן בישראל

בשביל חום רגיל לא איזה משו מטורף כמו רפואי או היידרו לא צריך שום קשרים ואף אחד לא יביא לך דקירה צאו מהסרט

לך לתחנה המרכזית הישנה לאיזור של נווה שאנן הרחוב הגדול הזה איפה שהמוניות שירות (לא המוניות שירות של המרכזית החדשה יש שם ים סמויים ואתה סתם תרגיש אהבל כשאתה מסתובב שם ובוהה באנשים)...אתה תראה חבורה של כושים יושבים על ברזלים ירוקים כאלה או עומדים ליד, הם לרוב עם כובעים או רסטות לבושים בבגדים רחבים
    תעבור באיזור ושים עין לרכבים מוזרים כאלה (סמויים מסיירים המון באיזור הזה, לך בשעות הבוקר, מ9 עד 2 בצהריים זה שעות הכי טובות, בערב מתחילים סיורים כבדים במקום), הם ישרקו לך כנראה, תביא איתך 100-200 שקל (100 לחצי 200 לאצבע), תחליפו בין הכסף לחומר (רק אל תהיה מעפן תזרום שלא תפיל לו את הומר מהיד), שים תחומר בביצים ותעוף משם כל עוד נפשך בך (רק אל תרוץ כמו ילד כאפות)..קח אוטובוס אפילו

וזהו נגמר הסיפור...זה לא חומר משו אבל זה עדיף מכל החרא הכימי הזה שאפשר למות ממנו.. מחשיש אף אחד לא מת

אגב זה מאוד מוזר שאין לך חברים שמכירים מישו שיש להם כיוון, או שאתה ממש לא מודע לחברים של החברים שלך או שאתה מסתובב עם חננות אחושרמוטה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    מה מצחיק?

משתמש מתחיל האוואטר של ronchi
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    19
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    משפט מחץ

מה אתה אידיוט? אתה יודע כמה ילדות קטנות עם שמלה כחולה מסתובבות פה בפורום?? תעיף את התגובות האלה כבר תחסוך במילים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    All Ya Nigger'Z Die
    לייקים
    2
    נקודות
    0

הנקודה היא שאתה ילד כאפות מסריח שצריך לחפש בשביל להשיג קצת ירק וחום תבוא לעיר שלי אני יתן לך קצט להבין מזה ענייין ילד כאפות מסריח ולמה אני חייב לך משהו חחח מי אתה שאני יכתוב אם סימני פסוק או נקודות אתה סתם ילד כאפות מסריח .. זאת הנקודה !
    מה אתה משחק אותה עבריין סתום תפה מה אתה מתלהב שאתה גר באיזה כפר שכל אחד שמה מעשן באנגים???
    ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    דרך אגב skunk זה לא כימי זה סוג של גראס אז אם יש לך איפה לקנות את זה הסתדרת : )
    אני דיי בטוח שהוא התכוון לSKUNK הכימי של אלנבי חחחחח איזה ישראלי יביא סקאנק אמיתי :))

ולנושא:ווואלה זה באמת ככה גם בתור אחד שגר בתוך תל אביב זה בעיה למצוא אנשים אומרים כאילו אפשר לקנות את זה בקיוסקים אני בינתיים מעשן נייס גאי כי זה זול/קל להשיג/ויש לי בדיקות שתן

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    All Ya Nigger'Z Die
    לייקים
    2
    נקודות
    0

100 לחצי?!?!?!?? WTF
    נערך לאחרונה על ידי iLiam; 25-02-2013 בשעה 10:24.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי ronchi צפיה בהודעה
    מה אתה אידיוט? אתה יודע כמה ילדות קטנות עם שמלה כחולה מסתובבות פה בפורום?? תעיף את התגובות האלה כבר תחסוך במילים
    על הזין שלי שיבואו לחפש אותי בLA שיהיה להם בהצלחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עם משכורת כמו שלהם הם צריכים ללכת לתחנה המרכזית בעצמם ולמכור תתחת שלהם במשך חודשיים לדוסים

COME AT ME COPS

שם פרטי
    רון
    לייקים
    19
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    משפט מחץ

על הזין שלי שיבואו לחפש אותי בLA שיהיה להם בהצלחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עם משכורת כמו שלהם הם צריכים ללכת לתחנה המרכזית בעצמם ולמכור תתחת שלהם במשך חודשיים לדוסים

COME AT ME COPS
    מלשינים כמוך תמיד ישארו יא אשכנזי מטומטם אתה צריך לאכול כמה כאפות בשביל להתעורר

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי ronchi צפיה בהודעה
    מלשינים כמוך תמיד ישארו יא אשכנזי מטומטם אתה צריך לאכול כמה כאפות בשביל להתעורר
    u mad cunt?

YA U MAD BRAH
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 25-02-2013 בשעה 12:46.

שם פרטי
    רון
    לייקים
    19
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    משפט מחץ

וואלה אחי..אתה חושב שאתה מגניב שאתה משחיל מילים באנגלית פה ושם ואומר אני עישנתי ככה אני עשיתי ככה..
    כולם פה יודעים שאנשים כמוך רק מזיינים את המוח שחכת איזה נושא פרסמת בפורום פיק אפ "נתקלתי בחבורת ערסים והם תמיד רוצים להרביץ לי מה לעשות??? אני מפחד!! "
    יאלה יא ילדה קטנה עם קוקיות אין לך עדיין 18 בכלל אז מה אתה עושה פה?
    מה שמצחיק שאתה עדיין לא קולט שכולם פה לוקחים אותך צ'יפס ולא שמים על מה שאתה אומר בכלל
    נערך לאחרונה על ידי ronchi; 25-02-2013 בשעה 12:52.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,802 | הודעות: 8,199,395 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect