|
|
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:31.
פולו תגיד מה שתגיד אבל בתיכון ידידה הכי טובה שלי פעם דחפה איזה גיי ליציאה כמובן שחטפתי בהתחלה AA כמוכם
פתאום אני קולט אותו בא עם 2 בחורות שוות שעם אחת מהן בסוף נכנסתי לקשר ודרכה הכרתי עוד בנות וזה לא נגמר החרא הזה והכל בגלל הגיי הזה!!!
אני אגיד שוב...זרום גם עם גייז.
חחח קיבלת תמונה לא נכונה... אני חבר של אותם ילדים עוד לפני שידעתי מה זה גיי בכלל! ואז הם יצאו מולי מהארון, אני ממש לא זנב שלהם, הם סתם מכירים כוסיות ומביאים אותן למסיבות ואז אני מתחיל איתן.. אני אפילו לא רואה מה הבעיה פה, זה שהם גייז לא אומר שאני צריך להפסיק להיות חבר שלהם!
בול הקטע שלי
רק מה זה לעזאזל AA?
....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:29.
כוסאומו לא כל גיי הוא מקפץ וורדרד...
יש הרבה הומואים שיש להם מלא ידידות כמו שיש מלא סטרייטים עם מלא ידידות שאת בכלל לא יכול לדעת מי מהם גיי ומי לא.
אם סבבה חלך עם הבחור מעולה! אם לא, לא נורא, יש מלא גברים שאיכירו לך בנות...
OP חוץ מלהראות פה תמונות של דוגמנים ג'ינג'ים תמונות GIF של אנשים עם גוף יפה ודוגמני הלבשה תחתונה של אברקרומבי אתה עושה עוד משו? אה כן אתה גם מזיין תשכל בדברים שאף פעם לא עשית וגם לא תעשה
כמו 99% מהפורום הזה עדיין יש תקווה כל עוד יש פה את פולו ורודני שעושים באמת משו
אה וגם טיילר עושה..כשהוא לא מזיין תשכל על התיכון
נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 26-02-2013 בשעה 17:01.
איך התגובה שך קשורה לאשכול? מה הקשר אלי? לרודני? לטיילר? אם אין לך משהו חכם לענות [ואין לך.. כמו תמיד] אז סתום תפה..
אתה מזכיר אותי בכל תגובה גם כשאני לא מדבר אליך או עליך ואין לי קשר אליך ואני גם לא רוצה ואתה מחפש תצומי שלי בכח, ממורמר 4 אבר..................................................
לא אוהב לדבר בקלישאות, שמעת תמשפט שטיילר חופר עליו? HATERS GONNA HATE? בדיוק עליך י'בודד..
הצלחת להרוויח ממני תגובה יגברררר אני בכח מנסה לתת לך להתפרק עם התגובות שלך עלי לא יודע מה נדבקת לך תדע אולי אתה עדיין בתול בן 20 אולי היית ילד כאפות בתיכון אולי מתבודד חברתית לא יודע מה הבעיה שלך, אבל הגענו למה שרצית הגבתי לך על תגובה ממורמרת שלך ועכשיו תפתח את זה לדיון עד כמה אתה גבר וזיין לעומתי ולעומת 99% מהפורום שרק מזיינים תשכל. וואלה לא פלא שאתה ממורמר אם אתה מתנהג ככה בחיים שלך לא יפתיע אותי שאף אחד לא מתקרב אליך יותר מידי.
חחח אנשים יותר מדי נותנים משמעות למי יושב מאחורי השמות בפורום.
על הזיין שלי מה אתם משיגים, תרכזו בעצמכם ובשיפור שלכם.
מבחניתי שכולם פה שקרנים בתולי כיפים... WHO THE FUCK CARES? אני קורא מה כתוב, חושב אם מתאים לי או לא, ומאמץ חלק מהדברים.
לאפחד אני לא מאמין פה ב100%.... אני מאמץ את הדברים החכמים שאומרים פה.
גם לפי מה שאנשים כותבים פה רובכם הרבה יותר טובים עם בנות ממני... תכלס אני מנהל פה מבחינתי רק כדי לעשות סדר ולתת דעה.
תתחילו להתעסק בתחת שלכם, זה תסמין של SADCUNTS רציניים.
מה אתה גם מושפע מהתיכון הזה? מה יש לכם מהתיכון והחטיבה שבכל תגובה שלכם זה מוזכר? חחח שמע אחי אני רוצה שידעו פה מי בלוף ומי לא
וכל ה101 קללות האלה שכתבת עליי עכשיו זה רק מראה את המרמור שיוצא ממך לא ממני..ילד כאפות, בודד, ממורמר, חסר השכלה, אפס, אתה לא מזיין, אני זיין, אני אוברפאור, אני מלך, אני יוצא למסיבות, אני איש מועדונים דגול, אני מפיק, יש לי קשרים!, אני מיליארדר, אני חבר של יו הפנר
אחי אתה בלוף וכולם צריכים לדעת פה בפורום כי יש פה ילדים מסכנים שמושפעים מהתגובות שלך
כל המושגים האלה באנגלית מאוד גרועה וכל התמונות GIF העלובות האלה של דוגמנים וגייז..תפרשו אחשלי תפרשו
אתה לא יותר מאפס שחושב שהוא קינג
יש פה הרבה בלופים ויש פה הרבה ילדים שהולכים אחריהם..אנשים פה צריכים לדעת מי בלוף ומי לא שידעו למי להקשיב באמת למי שעושה באמת ומי שרוצה לעזור באמת טיילר מאחורי כל המסכות המסכנות האלה שלו הוא בנאדם שבאמת עוזר..רודני עוזר, פולו עוזר..כל אלה אנשים אמיתיים שעוזרים
אבל אתה? חוץ מלתת תגובה צינית לכל ילד מסכן שצריך עזרה ופותח פה אשכול בפורום ולרדת עליו..אתה לא עושה כלום ואתה גם תשלם על זה ביוקר ידידי
נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 26-02-2013 בשעה 18:47.