קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה| לא מראה נכון מקום שנשאר..
    על ידי alex9131 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-05-2008, 14:00
  2. [משפטים]99 סיבות למה כדאי להיות אישה
    על ידי .Tal בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 20-12-2007, 18:58
  3. תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 11-05-2006, 22:44
  4. פתחתי שחקן ואני רוצה להיות קוסם אבל...
    על ידי motomix בפורום Maple Story
    תגובות: 53
    הודעה אחרונה: 28-03-2006, 20:15
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 54

מראה מראה מראה...נכון, כדאי להיות חתיך, אבל לא חייב! - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    הקטע המצחיק הוא גם שהם לא מראים איך הם מתחילים איתן מההתחלה עד הסוף, זה תמיד איכשהו מראה רק נשיקות או רושם שהם כבר "הכירו" תבחורה. בחורות לא מגיבות ככה למישו שהן לא מכירות
    אני בקושי מקבל תגובות כאלה והלסת שלי נראית כאילו אומן פיסל אותה והשיער שלי נראה כאילו יצאתי מסרט
    לא מראים לך את כל החלק של ההכרות כי זה לא מעניין וכי זה ארוך, זה יכול לקחת 10 דקות שלמות רק של הכרות עד שהוא מנשק אותה או שזה לוקח אפילו כמה שניות...הכל תלוי בו, בכל מקרה זה לא מעניין אף אחד.
    ובחורות כן מגיבות ככה לגבר שהן לא מכירות, פשוט אתה לא מכיר את זה ככה כי אתה לא מתנהג ככה.
    זה שאתה לא מכיר את זה ולא ראית את זה אף פעם בחיים שלך, לא אומר שזה לא קיים וזה מבויים, Open yo' eyes.
    אתה לא מקבל תגובות כאלה בגלל שאתה לא משדר על אותו גל כמו שהם משדרים ואתה לא מתנהג כמו שהם מתנהגים, ואין פאקקקקקקקקקקינגגגגגגגג קשרררר ללסת אינעללל רברבק עערססס חלאס עם השטויות האלה כבר!
    אתה לא מתנהג כמו שהוא מתנהג ואתה לא משדר את מה שהוא משדר בגלל זה התוצאות שלך שונות משלו, תכניס את זה לראש.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא מראים לך את כל החלק של ההכרות כי זה לא מעניין וכי זה ארוך, זה יכול לקחת 10 דקות שלמות רק של הכרות עד שהוא מנשק אותה או שזה לוקח אפילו כמה שניות...הכל תלוי בו, בכל מקרה זה לא מעניין אף אחד.
    ובחורות כן מגיבות ככה לגבר שהן לא מכירות, פשוט אתה לא מכיר את זה ככה כי אתה לא מתנהג ככה.
    זה שאתה לא מכיר את זה ולא ראית את זה אף פעם בחיים שלך, לא אומר שזה לא קיים וזה מבויים, Open yo' eyes.
    אתה לא מקבל תגובות כאלה בגלל שאתה לא משדר על אותו גל כמו שהם משדרים ואתה לא מתנהג כמו שהם מתנהגים, ואין פאקקקקקקקקקקינגגגגגגגג קשרררר ללסת אינעללל רברבק עערססס חלאס עם השטויות האלה כבר!
    אתה לא מתנהג כמו שהוא מתנהג ואתה לא משדר את מה שהוא משדר בגלל זה התוצאות שלך שונות משלו, תכניס את זה לראש.
    אותי זה דווקא מעניין...לנשק אני יודע יותר טוב מהם וכנראה גם להזרים פיזית את זה לא צריך ללמד אותי

מה שמעניין אותי זה איך הם מתחילים איתן, שלב אחרי שלב, מצידי שזה יהיה שעתיים. הבעיה שלי ושל רוב האנשים (אני מניח) זה השלב הזה, אחרי זה הכל זורם לבד..לפחות אצלי זה ככה. הם לא מלמדים שומדבר בסרטונים האלה

איך צריך להתנהג? לצעוק "גנגנם סטייל" למצלמה כמו אוטיסט? בחיית נו אני צריך קצת בשר...לא קונה את זה שהם באים ל2 בנות, מתחילים לחבק אותן בלי קשר לחיים ופתאום הן זורמות איתם, זה לא טבעי, לא מציאותי ולא ראיתי אף זיין אמיתי עושה את זה וכשראיתי אנשים שעושים דברים קרובים לזה, העיפו אותם ממסיבה ואפילו כונפות שמנות לא זרמו איתם..

טיילר מכוער.
    לא ראיתי מישו כמוהו מזיין בלי לשלם
    אקסית שלו כונפה (ומי שמביא כוסיות קבוע אין לו סיבה לצאת עם מכוערות פתאום, כל אחד שיוצא מהבית יודע את זה)

כל מה שראיתי זה ממוצעים וחסרי אסתטיקה זורמים עם בנות...נקרא לזה לא מכוערות ושמנות אבל גם לא ברמה שמראים בסרטון
    וגם זה היה משו חד פעמי ועד היום הם בטוח מודים לאלוהים על זה
    ובטח שבטח שהם לא מנשקים 10 כוסיות בכל ערב כמו טיילר הזה ויש להם את כל ה"גיים" שבעולם

למה???? למה במציאות אני לא רואה בנות מגיבות ככה למישו שהן לא מכירות? איך זה שאני בקושי מקבל תגובות כאלה ואני נראה פי 10 יותר טוב מהיצורים האלה?

לכל זה חייב להיות הסבר וההסבר שלי הוא שהם משכירים נערות ליווי.
    ידידי, לפי דעתי הבעיה היא בך. מהרגע שהתחלתי להגיב בפורום הזה שמתי לב לתגובות שלך ואלו לא תגובות של בנאדם שמפרגן הרבה. כנראה שהבעיה היא יותר עמוקה, משהו בתוך תוכך שאתה צריך לעבוד עליו.

אני יודע ש-RSD נחשבים בין המצליחים בתחום עם החומרים שלהם, למרות שאני מכיר חומרים של אנשים אחרים לא פחות מצליחים מהם אבל עם מידע שהרבה יותר מדבר אליי.

בדיוק כמוך בחורים יושבים בבית ושואלים את אותה שאלה, ובסוף מתפתים ללכת ל-Bootcamp שלהם. אתה גר גם בין הערים שהם מסיירים. לך תכיר אותם אישית, ועל הדרך תוכל לראות עד כמה הלסת שלהם גדולה.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

מראה קובע. זה כמו שאתה רואה בחורה בסגנון שלך ואתה רוצה.. ככה אותו דבר עם הבחורה.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אני מסכים איתך. SimplePickup יצאו לרחוב מחופשים, לבושים מוזר, אפילו מצוידים בטמפונים ודילדואים...ועדיין השיגו מספרי טלפון!
    אז זה שאתה שם שיושב ומרגיש רע עם עצמו, זה שאתה לא בראט פיט זה לא אומר שאתה לא יכול לבוא בשיא הביטחון ולהשיג בנות.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    ידידי, לפי דעתי הבעיה היא בך. מהרגע שהתחלתי להגיב בפורום הזה שמתי לב לתגובות שלך ואלו לא תגובות של בנאדם שמפרגן הרבה. כנראה שהבעיה היא יותר עמוקה, משהו בתוך תוכך שאתה צריך לעבוד עליו.

אני יודע ש-RSD נחשבים בין המצליחים בתחום עם החומרים שלהם, למרות שאני מכיר חומרים של אנשים אחרים לא פחות מצליחים מהם אבל עם מידע שהרבה יותר מדבר אליי.

בדיוק כמוך בחורים יושבים בבית ושואלים את אותה שאלה, ובסוף מתפתים ללכת ל-Bootcamp שלהם. אתה גר גם בין הערים שהם מסיירים. לך תכיר אותם אישית, ועל הדרך תוכל לראות עד כמה הלסת שלהם גדולה.
    אני מפרגן הרבה דווקא רק כל הסיפור הזה נראה מצוץ מהאצבע זה פשוט לא נראה טבעי זה הכל

ולא תודה אני יכול לסוע לווגאס בפחות מ200 ולזיין שם בקלות, עשיתי את זה פעם אחת אין סיבה שלא אעשה את זה שוב. בווגאס אפילו אני מצליח להביא בנות. זה כנראה בגלל שאני לא מכוער ובנות מתחילות איתי לבד בעיקר במקומות כמו ווגאס שזה יותר נפוץ. אם הייתי מכוער באמת לא הייתה לי תקווה
    7000 דולר לחלק ל200 שווה לי ליותר מ30 סופשים בווגאס שווה ליותר מ30 בחורות שאני מזיין וזה במקרה הרע

אבל וואלה אני צריך תכסף הזה למשו אחר, פה ושם לבקר בווגאס זה נחמד אבל זה לא פתרון

וכוס אמק אני מת לסופש כבר, בא לי להוכיח לכם שהכל זה בולשיט
    אני מת לגשת לאיזה 100 בנות במסיבה ושלא יצא לי כלום רק בשביל להוכיח לכם שהחרא הזה מבויים

ואם לא אז לפחות לארגן מסיבת בית באיזו דירה של סטלנים בבניין שלי ועדיין להוכיח לכם שהכל זה בולשיט
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 27-02-2013 בשעה 22:53.

אני מפרגן הרבה דווקא רק כל הסיפור הזה נראה מצוץ מהאצבע זה פשוט לא נראה טבעי זה הכל

ולא תודה אני יכול לסוע לווגאס בפחות מ200 ולזיין שם בקלות, עשיתי את זה פעם אחת אין סיבה שלא אעשה את זה שוב. בווגאס אפילו אני מצליח להביא בנות. זה כנראה בגלל שאני לא מכוער ובנות מתחילות איתי לבד בעיקר במקומות כמו ווגאס שזה יותר נפוץ. אם הייתי מכוער באמת לא הייתה לי תקווה
    7000 דולר לחלק ל200 שווה לי ליותר מ30 סופשים בווגאס שווה ליותר מ30 בחורות שאני מזיין וזה במקרה הרע

אבל וואלה אני צריך תכסף הזה למשו אחר, פה ושם לבקר בווגאס זה נחמד אבל זה לא פתרון

וכוס אמק אני מת לסופש כבר, בא לי להוכיח לכם שהכל זה בולשיט
    אני מת לגשת לאיזה 100 בנות במסיבה ושלא יצא לי כלום רק בשביל להוכיח לכם שהחרא הזה מבויים

ואם לא אז לפחות לארגן מסיבת בית באיזו דירה של סטלנים בבניין שלי ועדיין להוכיח לכם שהכל זה בולשיט
    שמעת פעם על belief system?

בואנה אחי אני בכלל מקנא בך שיש לך את האפשרות לראות 100 בנות במסיבה אחת... חחחח

עם המסיבולבול שהולך פה בישראל... זה 100 בנים ו10 בנות

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    בואנה אחי אני בכלל מקנא בך שיש לך את האפשרות לראות 100 בנות במסיבה אחת... חחחח

עם המסיבולבול שהולך פה בישראל... זה 100 בנים ו10 בנות
    עדיף מסיבות פרטיות.. ככה יש פחות סיכוי למסיבולבול ואין כל מיני קוקבלוקריות שמדכאות אותך כי יש לך שמחת חיים.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רציני עכשיו, כנראה סופש הזה אני מארגן מסיבת יומולדת לידידה באיזו דירה של נרקומנים בבניין שלי (יותר נכון חבר טוב שלי שמקושר פה מארגן את זה בגדול, אני סתם זורם אבל אני מביא בנות שוות ככה שאני VIP). זה בית זונות מה שהולך שם, כל שבוע אני קולט סטלן אחר ישן שם חחחחחחח רק צחוקים, המרפסת מלאה בבדלי סיגריות וג'וינטים ובקבוקים ריקים ומה שאתה לא רוצה חחח אתה נכנס לדירה אתה מתחיל להקרע מצחוק, יש שם איזה 2 עגלות ריקות של סופר (כן כן בתוך הבית) מלאות בכל מיני דברים שאני אפילו לא זוכר מה הם

הדיירים SICKKUNTS אחד אחד אני אפילו משתמש בדירה בתור מחסן ויש שם נינטנדו 64 פלייסטיישן מה שאתה לא רוצה
    מה גם שיותר קל לי להזרים מישי אני פשוט לוקח אותה 2 קומות למעלה, משקה אותה בטקילה ומביא בה בחדר שלי, המטרה היא לא לקבל קוקבלוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קיצר רק צחוקיםםםםםםםםםםםםם כבר מת לסופש

ובוריס - שמע אני יגיד לך דוגרי, אני יודע מה אני שווה, אני יודע שאני נראה יותר טוב מרוב הפצועים שם ורוקד בנזונה ובכלל אני SICKKUNT שעושה צחוקים אבל וואלה לא יודע להתחיל עם בנות אבל ממה שראיתי בסרטון אתה פשוט צריך לבוא להגיד להן "היי" ולחבק אותן בלי קשר לחיים? אם למכוערים האלה הולך, אין סיבה שלי לא ילך. ובא לי להוכיח לכם שלא ילך.

ושינטן קוקבלוקריות יש בכל מקום תאמין לי הן בנות זונות, אם לא הן הייתי גורם ליו הפנר להראות בתול
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 27-02-2013 בשעה 23:11.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רציני עכשיו, כנראה סופש הזה אני מארגן מסיבת יומולדת לידידה באיזו דירה של נרקומנים בבניין שלי (יותר נכון חבר טוב שלי שמקושר פה מארגן את זה בגדול, אני סתם זורם אבל אני מביא בנות שוות ככה שאני VIP). זה בית זונות מה שהולך שם, כל שבוע אני קולט סטלן אחר ישן שם חחחחחחח רק צחוקים, המרפסת מלאה בבדלי סיגריות וג'וינטים ובקבוקים ריקים ומה שאתה לא רוצה חחח אתה נכנס לדירה אתה מתחיל להקרע מצחוק, יש שם איזה 2 עגלות ריקות של סופר (כן כן בתוך הבית) מלאות בכל מיני דברים שאני אפילו לא זוכר מה הם

הדיירים SICKKUNTS אחד אחד אני אפילו משתמש בדירה בתור מחסן ויש שם נינטנדו 64 פלייסטיישן מה שאתה לא רוצה
    מה גם שיותר קל לי להזרים מישי אני פשוט לוקח אותה 2 קומות למעלה, משקה אותה בטקילה ומביא בה בחדר שלי, המטרה היא לא לקבל קוקבלוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קיצר רק צחוקיםםםםםםםםםםםםם כבר מת לסופש

ובוריס - שמע אני יגיד לך דוגרי, אני יודע מה אני שווה, אני יודע שאני נראה יותר טוב מרוב הפצועים שם ורוקד בנזונה ובכלל אני SICKKUNT שעושה צחוקים אבל וואלה לא יודע להתחיל עם בנות אבל ממה שראיתי בסרטון אתה פשוט צריך לבוא להגיד להן "היי" ולחבק אותן בלי קשר לחיים? אם למכוערים האלה הולך, אין סיבה שלי לא ילך. ובא לי להוכיח לכם שלא ילך.

ושינטן קוקבלוקריות יש בכל מקום תאמין לי הן בנות זונות, אם לא הן הייתי גורם ליו הפנר להראות בתול

תרשום לך בצד:

TO DO LIST:
    1. NOT GIVE A FUCK
    2.THAT IS ALL.
    נערך לאחרונה על ידי boris02; 27-02-2013 בשעה 23:19.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אפרופו NOT GIVE A FUCK

למישו יש רעיון איך להטריל אותן? שמע אנחנו בדירה של נרקומנים שרק מהאווירה בא לך לצחוק
    יש למישו רעיון איך לעשות צחוקים עם בנות? להטריל אותן? כי תכלס אני שם זין על התגובות שלהן ובא לי לנצל את העובדה שאני SICKKUNT
    ומצד שני לא בא לי לגשת כמו איזה קוקסינל ב"היי איך קוראים לך" וכל החרא הזה שכולם עושים בא לי לעשות טרולינג איכותי כזה

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אני אוהב לקחת דברים בצורה (מינית) מוגזמת. הייתה לי ערסית בכיתה שתמיד עשיתי לה את זה והיא קיבלה INCEL RAGE אחושרמוטה.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

השיטה הכי טובה להעלות לעצמך את הביטחון + לבדוק אם אתה מכוער ואם יש לך את הזכויות של אלה שנראים טוב כמו לרקוד מתי שבא לך בלי להראות אוטיסט, או שלא ואז סתם להראות מכוער שמנסה להראות ביטחון מזויף:

תיגש לבחורות רנדומליות, אפשר להתחיל עם ידידות ובחורות שאתה מכיר , ופשוט תשאל "כמה אני מ1 עד 10"

אחרי כמה תשובות של 8-9 שתקבל מהרבה בנות אתה כבר תבין איפה אתה עומד ותשים זין על כל העולם
    אםם תקבל תשובות של 5-6 אתה תדע שיש לאן להשתפר

השיטה הכי טובה, לא טרולינג. מה שכן, מכוער שיודע שהוא מכוער אבל משדר שהוא חתיך [אומני פאתוי] בחיים לא יעשו את זה כי בפנים הם יודעים שהם בחיים לא יקבלו תשובות של 8-9. ככה תדעו שיש לכם תמראה המינימלי הדרוש כדי לשאול תשאלה הזאת.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

^עשיתי את זה בתיכון, קיבלתי 7-10 והורידו לי לרוב רק בגלל שאני "רזה מדי" (היה לי גוף כמו של ג'סטין ביבר בתיכון, פשוט SKINNY PHAGGOT יש כאלה שאוהבות כאלה אבל זה מיעוט) ולא בגלל שיש לי לסת רפויה או שיניים מסריחות או חצ'קונים
    הבעיה שלי היא לא המראה תהיה בטוח

עכשיו, אני מתאמן, העלתי במשקל, אמנם לא סוס אבל בהחלט שיפור

מה הלאה? קיבלתי את ה8-9 מספיק פעמים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect