נכתב במקור על ידי
DashBerlin
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רציני עכשיו, כנראה סופש הזה אני מארגן מסיבת יומולדת לידידה באיזו דירה של נרקומנים בבניין שלי (יותר נכון חבר טוב שלי שמקושר פה מארגן את זה בגדול, אני סתם זורם אבל אני מביא בנות שוות ככה שאני VIP). זה בית זונות מה שהולך שם, כל שבוע אני קולט סטלן אחר ישן שם חחחחחחח רק צחוקים, המרפסת מלאה בבדלי סיגריות וג'וינטים ובקבוקים ריקים ומה שאתה לא רוצה חחח אתה נכנס לדירה אתה מתחיל להקרע מצחוק, יש שם איזה 2 עגלות ריקות של סופר (כן כן בתוך הבית) מלאות בכל מיני דברים שאני אפילו לא זוכר מה הם
הדיירים SICKKUNTS אחד אחד אני אפילו משתמש בדירה בתור מחסן ויש שם נינטנדו 64 פלייסטיישן מה שאתה לא רוצה
מה גם שיותר קל לי להזרים מישי אני פשוט לוקח אותה 2 קומות למעלה, משקה אותה בטקילה ומביא בה בחדר שלי, המטרה היא לא לקבל קוקבלוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קיצר רק צחוקיםםםםםםםםםםםםם כבר מת לסופש
ובוריס - שמע אני יגיד לך דוגרי, אני יודע מה אני שווה, אני יודע שאני נראה יותר טוב מרוב הפצועים שם ורוקד בנזונה ובכלל אני SICKKUNT שעושה צחוקים אבל וואלה לא יודע להתחיל עם בנות אבל ממה שראיתי בסרטון אתה פשוט צריך לבוא להגיד להן "היי" ולחבק אותן בלי קשר לחיים? אם למכוערים האלה הולך, אין סיבה שלי לא ילך. ובא לי להוכיח לכם שלא ילך.
ושינטן קוקבלוקריות יש בכל מקום תאמין לי הן בנות זונות, אם לא הן הייתי גורם ליו הפנר להראות בתול
תרשום לך בצד:
TO DO LIST:
1. NOT GIVE A FUCK
2.THAT IS ALL.