נכתב במקור על ידי
polo321
:/ הם עוברים את hardwell וdavid guetta וsteve aoki וdimitry vegas וskrillex ועוד המוןן המון אלופים אחרים ??
אולי הם טובים, ואולי אתה אוהב אותם יותר, אבל תהיה מציאותי....
אתה לא מבין בטראנס..אתה חובב טראנס והאוס בגלל זה שמעת את דוד גואטה הארדוול וכל אלה..אבל אחד שמבין באמת ויודע טראנס אמיתי ושמע את האמנים האלה עוד שהיית בן 5 יגיד לך שכן יש טובים מהם..כל הרשימה של ה100 דיג'אים הכי טובים ממסוחרת לחלוטין..
אתה מכיר את טייסטו? אתה מכיר אנשים שאוהבים אותו? אוהבים אותו לא בגלל השירים שהוא הוציא ב5 שנים האחרונות..אלא בגלל סטים מטורפים שהוא המציא בעבר, שעוד לא ידעת מזה טראנס בכלל..אנשים חושבים שהם מבינים גדולים הם בעצם לא.
markus schulz הרבה יותר טוב מכל האומנים שציינת..וגם Ummet Ozcan בהרבה.
חחחח דמיטרי ווגאס והארדוול כבודם במקומם מונח כן? אבל הם לא מתקרבים אפילו למי שציינתי. ואגב שזה גם סגנון שונה הם יותר אלקטרו האוס מאשר טראנס או אלקטרו רגיל..סטיב אוקי עלוב..דוד גואטה גם לא אלקטרו בכלל, הוא האוס רגיל.
תהיה אתה מציאותי, אם אתה לא מבין אז אל תדבר סתם..אני שונא אנשים שמדברים בלי להבין
אני יכול להראות לך מאות אנשים הכי מקושרים בארץ כל מיני מפיקים שהיו בכל האירועים שתרצה, טומורולאנד, זה שפרסמתי למעלה, דאנס וואלי באמסטרדם ועוד המון פסטיבלים שאתה לא מכיר, בקיצור כל המפיקים המקושרים האלה שהיו בכל האירועים האלה שציינתי ששומעים טראנס ואלקטרו כל החיים שלהם ויגידו לך שהאומנים שכתבתי פה הם האלילים שלהם
פאקינג MARKUS SCHULZ ואתה אומר לי דמיטרי וגאס חחחח
SHINTEN - גם האירוע הזה לא רוצה קהל כמוך שם, תהיה בטוח