נכתב במקור על ידי
rodney1
תראה, תכלס אני לא יכול להגיד לך "אני לא בעד אלימות" כי אני כן, ככה אני פתרתי דברים בחיים שלי.
אבל מצד שני, אני חייב לתת לך דוגמא טובה ולהיות מנהל טוב שהולך לצד החוקים..
ומצד שלישי אני לא רוצה שתעביר את השנים בבצפר בצורה מגעילה בגלל איזה בנזונה מושתן אחד..
אז אני יגיד לך ככה, יש לך 2 אפשרויות:
- או להשתפר בתקופה הבאה בכל הפאנים האפשרים, גם להתחיל להתאמן ולפתח גוף, להתחיל להתעסק בספורט ולהתחיל להראות יותר טוב, מה שלא יתן פריבילגיה לאף אחד לרדת עליך כי אתה פשוט תראה טוב...אז זה יסתור אחד את השני. אי אפשר להגיד על משהו שמתאמן ויש לו גוף יפה ושרירי "תראה איזה מסריח הוא.." זה לא עובד ככה.
- או שתלך בדרך שלי, שאני לא אמור להגיד אותה, אבל אני לא יכול על בשרי לתת לך ככה להרוס את החיים שלך, ואם הייתי יכול בעצמי לעזור לך איתו, הייתי עושה את זה.
בכל מקרה, פעם הבאה שאתה שומע אותו מלכלך עלייך מאחוריך או משהו, או אפילו גורם לאחרים לרדת עלייך, תגיד לו שכדי לו מאד להפסיק עם זה, כי זה כבר לא מצחיק. אם הוא ימשיך, תן לו פצצה לפנים, בלי לפחד. ואם אתה מפחד להשתמש בידיים, תשתמש באיזה קרש או משהו מהצד ותן לו בראש, אני לא צוחק.
זה אומנם יגרום לזה שישעו אותך מבצפר ואפילו אולי תגיע לשיחה עם המנהלת ועוד כל מיני חרטוטים אבל זה גם יגרום לזה שאף אחד יותר לא יצחק עלייך כי יפחדו ממך. ככה אני עשיתי.
אגב, אני יודע שאתה גם מצפה לאופציה של "תתעלם" אבל זה לא עובד ככה, מצטער. כולם מנסים להשתמש בזה..אבל כולם גם בסוף מדחיקים את העבר שלהם ואז זה תוקף אותם בעתיד..פשוט תעמוד מולו ותתגבר על המכשול, רק ככה זה עובד.