קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דייייייייי אני ממש בוכה...יאללה איזה יפה
    על ידי MayMon בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-12-2005, 23:34
  2. אני ממש צריך עזרה
    על ידי iDaniel בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 23:37
  3. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 23:44
  4. אני ממש ממש לא מבין מה כל כך קשה..
    על ידי Jacoby בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 21:43
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 23:53
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

אני ממש מתלבט

ברירת מחדל אני ממש מתלבט

עוד שלוש וחצי חודשיים ניגמר בית ספר, ואני לא יודע לאיזה תיכון לעבור מצד אחד שני החברים הכי טובים שלי הולכים לבית ספר אחד,
    הבעיה שגם ילד מקובל וחזק שמציק לי ומספר עליי שמעות וגורם לכולם לשנוא אותי הולך לאותו בית ספר. עכשיו אני מפחד שאם אני ילך לבית ספר הזה הוא ימשייך לספר עליי דברים (ריח רע מהפה) ואז עוד פעם לא יהיה לי חברים.
    יש לי הזמנות להתחיל הכול מהתחלה בלי שמעות ובלי כלום בבית ספר אחר, הבעיה שאני יגיע לשם לבד בלי חברים בלי כלום.
    יש גם את הסיכוי שהילד כבר ישכח מימני ויפסיק, אבל אם לא? שווה לקחת את הסיכון הזה?
    אני יודע שגם שם הוא יהיה מקובל כי יש לו שם כבר חברים.
    לקחת את הסיכון או לא? כי לא נראלי שיש סיכוי שאני יעבור אחרי שנה חצי שנה אם משהו לא טוב כי עכשיו זו ההזדמנות שלי להשתלב אחרי זה בכיתה יא כולם כבר יהיו בחבורת שלהם וזה.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אתה לא רוצה ללכת לבית בגלל איזה הומו אחד מושתן?
    תתאפס על עצמך, מותק.

יש לך ריח רע מהפה? להתעלם מהבעיה שלך לא אומר שהיא נעלמה. תטפל בזה, גם אני הייתי מציק לך אם הייתי רואה אותך כל בוקר והיית מסריח לי את האף.
    צחצח שיניים כל בוקר, תעשה חוט דנטלי אחרי כל ארוחת ערב (זה מוציא את כל הזבל בין השיניים שהצטבר ואז אין מצב שיש ריח רע) ועם זה עדיין לא עוזר אז תתחיל ללעוס מסטיקים בבצפר.

תלך לבצפר הזה ותתמודד עם הבעיה. אל תיהיה ילד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    חחחח קרעת אותי! ברור שהוא ילד, כל מי שהולך לבית הספר ילד.

לעניין, אני אומר לך, עזוב ילדים שאתה מכיר, או לא מכיר.
    תסתכל על דברים שאולי יותר חשובים, אם לדוגמא, לבית ספר אחד לוקח שעה נסיעה ולשני חמש דקות ללכת, אם באחד הלימודים יותר ברמה וזה חשוב לך, אם באחד יש בריכה והוא יותר גדול ויש בו יותר פעילויות.

בנוגע ליחס של המעצבן הזה.
    פעם היה ילד שקרא לי קוף כל יום(הוא בעצמו נראה ככה), וצחק עלי עם החברים שלו.
    יום אחד נשבר לי ממנו, אמרתי לו, "אולי תפסיק להתנהג כמו ילד שצריך לנסות להצחיק כדי שיהיו לו חברים". הבנאדם היה בהלם. הוא היה מבוגר ממני בשנתיים והוא היה גבוה ושרירי אחושרמוטה.
    קלטתי אותו בדיוק כשהוא התחיל לזנק, נפלתי והרמתי מקל ובדיוק המקל נתקע לו בבטן. השהו אותי ליומיים, הוא הגיע לבית חולים ומאז כל שיכבה י' יודעת שלא כדאי לקרוא לי קוף.

מה שאני מנסה לומר, לפעמים אתה צריך להגיע למצבים כאלה לא נחמדים. אני היום מבין שפשוט עדיף להיות חברותי, אז בכלל לא היה לי בראש.
    היום אני הייתי מתנהג אחרת (שלא לדבר על זה שהיום לא הייתי מגיע למצב כזה).
    אם היום הוא היה קורא לי קוף הייתי אומר שהוא טועה התפתחתי מקוף, החברים שלו היו צוחקים והייתי הולך. אם לא נפגעתי מאיך שהוא קרא לי אלא התייחסתי לזה ברצינות הזויה כזאת הוא יעזוב אותי וילך לילד אחר.

אם הוא אומר שיש לך ריח רע מהפה, תאמר "היה. היה לי ריח רע מהפה." זהו, יגמר סיפור.
    בכלל, אנשים יותר יכבדו אותך אם תהיה להם סיבה לכבד אותך, אז תן להם אחת.

אל תהיה ילד, תתמודד עם זה כמו גבר, זה בכלל לא אמור לעניין אותך שמה הוא אומר, הוא לא מעניין.
    אם הוא ממשיך לומר לך שיש לך ריח רע מהפה תאמר משהו כמו "לכל אחד יש את החסרונות שלו, לי יש ריח רע מהפה ול..בלה בלה.. ולך, אתה עוד לא יצאת מהארון." ופשוט תלך משם, אל תחכה לתגובה ממנו, אין משהו מעניין שהוא יכול לומר לך.

בהצלחה אחי.
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 10-03-2013 בשעה 16:46.

משתמש מתחיל האוואטר של pupi
    לייקים
    32
    נקודות
    200
    משפט מחץ
    אני מיוחדת אתם אלה שרגילים :P

יש לזה כמה "פרצופים"
    מצד אחד אני אתן דוגמא מימני .
    אני הלכתי לבצפר חחחדש בלי שאני מכירה אף אחחד !
    רציתי התחלה חדשה [ בלי קשר למה שקרה בעבר ולא היו יורדים עלי וכאלה אבל עדין ]
    ודרך אגב אף ילד מהבצפר הקודם שלי לא הגיע לבצפר הזה !
    תמיד טוב להכיר כל מיני ילדים ...

מצד שני , זה לא כול כך קל להכיר ילדים אחרים ותמיד טוב לללכת עם "המקום הבטוח שלך " ...

ועכשיו בלי כול הקטע של הילדים או לא , לכל בית ספר יש יתרונות וחסרונות , לדוגמא
    מי מבין שני בתי ספר יותר קרוב אלייך ? ככה יהיה לך יותר קל להגיע עליו ! [ אני לא אדבר על עצמי כי אני לא לומדת בעיר שלי אני נוסעת בערך שעה עד לבצפר ]
    באיזה בית ספר רמת הלימוד יותר טובות ?
    לאיזה בצפר אתה יותר מתחבר מבחינה של מגמות וכאלה ...
    וגם כשתגיע לבצפר החדש כדי לך לרכוש קצת בטחון מממש קצת ! גם אני הייתי חסרת בטחון והגעתי לבצפר הזה ופשוט אמרתי , אם אני לא יענה לילדים ולא אחזיר להם באותה מטבע הם ימשיכו ...
    ובקשר לילדים שצוחקים עללליך
    אני לא אגיד שהם מקנאים בך כי זה חרווווווווווווווווש !
    אבל הם לא יותר טובים ממך !
    האנשים האלה הם אנשים חסרי בטחון מתוסכלים שאת כל הרע שעבר עלייהם הם מוציאים בלצחוק על אנשים שפשוט אומרים דברים כאלה כדי להראות שהינה "אני הכי טוב "
    הם מוציאים את זה על האנשים הכי חלשים , אם אתה לא תראה שווואלה אתה קיים ומי הוא ביכלל שיגיד דברים כאלה , זה לא יעבור לבד ... יכול להיות שימאס לו באיזשהוא שלב , אבל זה נדיר , כי אנשים כאלה פשוט עושים את זה כדי לקבל יחס וצומת לב ...
    תחשוב על זה , אם היייתה מחזיר לו בחזרה , אומר עליו דברים , ניראלך שהוא היה ממשיך ?
    הוא היה יודע שיש לך תשובה שאתה לא פחדן שוואלה נשאר בשקט

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    coc coc ba ba
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תתאפס על עצמך, מותק.

יש לך ריח רע מהפה? להתעלם מהבעיה שלך לא אומר שהיא נעלמה. תטפל בזה, גם אני הייתי מציק לך אם הייתי רואה אותך כל בוקר והיית מסריח לי את האף.
    צחצח שיניים כל בוקר, תעשה חוט דנטלי אחרי כל ארוחת ערב (זה מוציא את כל הזבל בין השיניים שהצטבר ואז אין מצב שיש ריח רע) ועם זה עדיין לא עוזר אז תתחיל ללעוס מסטיקים בבצפר.

הריח מהפה היה חד פעמי זה לא משהו שקורה בדרך כלל הוא פשוט בא ניתפס לזה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    coc coc ba ba
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תתאפס על עצמך, מותק.

הריח מהפה היה חד פעמי זה לא משהו שקורה בדרך כלל הוא פשוט בא ניתפס לזה.
    נערך לאחרונה על ידי zavsim97; 11-03-2013 בשעה 06:53.

הריח הרע היה חד פעמי זה לא קורה בדרך כלל, הוא פשוט בא לדבר אותי יעני התחלנו להיתחבר, ואז הוא ניתפס לזה שיש ל ריח רע הפה.
    הוא כמעט ולא אומר לי בפנים אבל אני שומע אותו בשיעור הוא יושב מאחורי ואני שמוע אותו אומר את זה בשקט לילדים, ילד שאני לא מכיר עבר לידי לפני כמה ימים ואמר שאני מסריח במין כזה איכסה אתה מסריח. הוא מפזר עליי שמעות מאחורי הגב וגורם לאנשים להתרחק ולעשות צחוק מימני. זה משגע חבר ממש קרוב שלי מתרחק מימני, ואני לא מבין למה לחץ חברתי כי אני בתכלס לא מסריח.

הריח הרע היה חד פעמי זה לא קורה בדרך כלל, הוא פשוט בא לדבר אותי יעני התחלנו להיתחבר, ואז הוא ניתפס לזה שיש ל ריח רע הפה.
    הוא כמעט ולא אומר לי בפנים אבל אני שומע אותו בשיעור הוא יושב מאחורי ואני שמוע אותו אומר את זה בשקט לילדים, ילד שאני לא מכיר עבר לידי לפני כמה ימים ואמר שאני מסריח במין כזה איכסה אתה מסריח. הוא מפזר עליי שמעות מאחורי הגב וגורם לאנשים להתרחק ולעשות צחוק מימני. זה משגע חבר ממש קרוב שלי מתרחק מימני, ואני לא מבין למה לחץ חברתי כי אני בתכלס לא מסריח.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תראה, תכלס אני לא יכול להגיד לך "אני לא בעד אלימות" כי אני כן, ככה אני פתרתי דברים בחיים שלי.
    אבל מצד שני, אני חייב לתת לך דוגמא טובה ולהיות מנהל טוב שהולך לצד החוקים..
    ומצד שלישי אני לא רוצה שתעביר את השנים בבצפר בצורה מגעילה בגלל איזה בנזונה מושתן אחד..

אז אני יגיד לך ככה, יש לך 2 אפשרויות:
    - או להשתפר בתקופה הבאה בכל הפאנים האפשרים, גם להתחיל להתאמן ולפתח גוף, להתחיל להתעסק בספורט ולהתחיל להראות יותר טוב, מה שלא יתן פריבילגיה לאף אחד לרדת עליך כי אתה פשוט תראה טוב...אז זה יסתור אחד את השני. אי אפשר להגיד על משהו שמתאמן ויש לו גוף יפה ושרירי "תראה איזה מסריח הוא.." זה לא עובד ככה.
    - או שתלך בדרך שלי, שאני לא אמור להגיד אותה, אבל אני לא יכול על בשרי לתת לך ככה להרוס את החיים שלך, ואם הייתי יכול בעצמי לעזור לך איתו, הייתי עושה את זה.
    בכל מקרה, פעם הבאה שאתה שומע אותו מלכלך עלייך מאחוריך או משהו, או אפילו גורם לאחרים לרדת עלייך, תגיד לו שכדי לו מאד להפסיק עם זה, כי זה כבר לא מצחיק. אם הוא ימשיך, תן לו פצצה לפנים, בלי לפחד. ואם אתה מפחד להשתמש בידיים, תשתמש באיזה קרש או משהו מהצד ותן לו בראש, אני לא צוחק.

זה אומנם יגרום לזה שישעו אותך מבצפר ואפילו אולי תגיע לשיחה עם המנהלת ועוד כל מיני חרטוטים אבל זה גם יגרום לזה שאף אחד יותר לא יצחק עלייך כי יפחדו ממך. ככה אני עשיתי.

אגב, אני יודע שאתה גם מצפה לאופציה של "תתעלם" אבל זה לא עובד ככה, מצטער. כולם מנסים להשתמש בזה..אבל כולם גם בסוף מדחיקים את העבר שלהם ואז זה תוקף אותם בעתיד..פשוט תעמוד מולו ותתגבר על המכשול, רק ככה זה עובד.

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

כמו שנאמר פה כבר, גם אני די נגד אלימות ואני לא החושב שזה הפתרון לכל דבר, אבל כן לדעתי יש מצבים שצריך להשתמש בזה. בתור בן 17 לא יצא לי לריב יותר מדי מכות, אולי פעמיים או 3, אבל זה היה רק כשלא הייתה ברירה ולא רציתי להיות bullied ע"י דושבאג כזה או אחר. נכון שזה מפחיד ונכון שאולי הוא יותר חזק ממך, אבל וואלה כל פעם שרבתי עם מישהו מכות אח"כ דווקא איכשהו התחברנו והוא למד לכבד אותי כי הוא יודע שזה לא יעבור בשקט.
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    coc coc ba ba
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תראה, תכלס אני לא יכול להגיד לך "אני לא בעד אלימות" כי אני כן, ככה אני פתרתי דברים בחיים שלי.
    אבל מצד שני, אני חייב לתת לך דוגמא טובה ולהיות מנהל טוב שהולך לצד החוקים..
    ומצד שלישי אני לא רוצה שתעביר את השנים בבצפר בצורה מגעילה בגלל איזה בנזונה מושתן אחד..

אז אני יגיד לך ככה, יש לך 2 אפשרויות:
    - או להשתפר בתקופה הבאה בכל הפאנים האפשרים, גם להתחיל להתאמן ולפתח גוף, להתחיל להתעסק בספורט ולהתחיל להראות יותר טוב, מה שלא יתן פריבילגיה לאף אחד לרדת עליך כי אתה פשוט תראה טוב...אז זה יסתור אחד את השני. אי אפשר להגיד על משהו שמתאמן ויש לו גוף יפה ושרירי "תראה איזה מסריח הוא.." זה לא עובד ככה.
    - או שתלך בדרך שלי, שאני לא אמור להגיד אותה, אבל אני לא יכול על בשרי לתת לך ככה להרוס את החיים שלך, ואם הייתי יכול בעצמי לעזור לך איתו, הייתי עושה את זה.
    בכל מקרה, פעם הבאה שאתה שומע אותו מלכלך עלייך מאחוריך או משהו, או אפילו גורם לאחרים לרדת עלייך, תגיד לו שכדי לו מאד להפסיק עם זה, כי זה כבר לא מצחיק. אם הוא ימשיך, תן לו פצצה לפנים, בלי לפחד. ואם אתה מפחד להשתמש בידיים, תשתמש באיזה קרש או משהו מהצד ותן לו בראש, אני לא צוחק.

זה אומנם יגרום לזה שישעו אותך מבצפר ואפילו אולי תגיע לשיחה עם המנהלת ועוד כל מיני חרטוטים אבל זה גם יגרום לזה שאף אחד יותר לא יצחק עלייך כי יפחדו ממך. ככה אני עשיתי.

אגב, אני יודע שאתה גם מצפה לאופציה של "תתעלם" אבל זה לא עובד ככה, מצטער. כולם מנסים להשתמש בזה..אבל כולם גם בסוף מדחיקים את העבר שלהם ואז זה תוקף אותם בעתיד..פשוט תעמוד מולו ותתגבר על המכשול, רק ככה זה עובד.
    אני חזק אבל אין לי את האומץ לתת אגרוף או להרים קרש.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לאף אחד אין תאומץ לתת אגרוף או להרים קרש, או ללחוץ על ההדק כשאתה מכוון על מחבל בתור חייל קרבי, או לזרוק רימון, או לקפוץ בנג'י, או לקפוץ מצוק לתוך מים..

לאף אחד אין. השאלה כמה אתה רוצה שזה יפסיק והשאלה כמה אתה מוכן להקריב.
    אני לוקח את הדוגמא הכי פשוטה, כשאתה רואה מחבל מכוון נשק על חבר שלך, אתה לא חושב פעמיים, אתה לוחץ על ההדק.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    coc coc ba ba
    לייקים
    1
    נקודות
    0

יצא לי לריב מכות אבל בכול הפעמים זה היה כשפשוט התחרפנתי אני בקושי זוכר מה קרה אחרי שאני רב מכות, אבל זאת הדרך היחידה שאני מצליח למצאו אומץ. אני לא רוצה להתחרפן ואז יגידו שאני משוגע או משהו כזה.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    12
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

שמע התיכון הייתה התקופה הכי יפה בחיים שלי וזה שנים שלא יחזרו..אם כל מה שמפריד בין זה זה איזה מישו שחושב שהוא מגניב כי הוא יורד על אחרים, שבור אותו כמו שרודני אמר. אל תשתמש רק בידיים ותנסה לצאת "גבר", תשתמש גם בחפצים ותנסה לעשות לו כמה שיותר נזק (אל תדאג גם אם תרצה להרוג אותו אתה לא תצליח) רק זה עובד עם הבני זונות האלה. אחרי שהוא יהיה בבית חולים בגללך הוא יחשוב פעמיים אם לפתוח תפה עליך או לא.
    עדיף שישעו אותך ליומיים מאשר שתסבול שלוש שנים בגלל איזה אחד שחושב שהוא משו מיוחד

אם נגיד הוא יורד עליך שישך ריח רע מהפה, תוציא סיגריה מהכיס, תדליק אותה באמצע הכיתה, קח נשיפה ותוציא עשן לתוך הפרצוף שלו ותגיד "ישך בעיות עם הריח יבן זונה?" דחוף לו תסיגריה לעין ושבור עליו כיסא ועד שאתה לא יכול לזוז אל תוותר תעשה לו כמה שיותר נזק...תיזכר בכל הפעמים שהוא ירד עליך ותשתמש בזה בתור מקור לעצבים ותוציא עליו הכל

אל תגיד למורה ולאף אחד בחיים כי ישנאו אותך ויציקו לך יותר...מה שלא תעשה אל תהיה מלשין, אצלנו לא סבלו מלשינים בשכבה

לגבי ריח רע מהפה...תשתמש בכל האמצעים האפשריים, תצחצח שיניים לפחות פעמיים ביום, אם צריך אפילו כל ארוחה, תשתמש במי פה פעמיים ביום (זה עושה הדל משמעותי אגב), וחוט דנטלי פעם-פעמיים ביום ותלעס מסטיקים כשאתה יוצא

אני בן זונה אם יהיה לך אחרי זה ריח רע מהפה.

ועל הדרך תשנה את איך שאתה נראה, תתחיל להתאמן, תשתזף, תעשה תספורת בתזונה שהולכת טוב בגילאים שלך (אל תהיה מהמעפנים עם הגלח והקצר המשעמם), תתלבש יפה (אברקרומבי וכו') שים בושם טוב (ממליץ על FIERCE של אברקרומבי, קצת יקר אצלכם בארץ אבל ריח ממש טוב וכל אחד יחמיא לך עליו)
    תתחיל לצאת למסיבות, להכיר אנשים, להסתובב עם בנות שוות..ברגע שאתה מסתובב עם בנות שוות ופה ושם מביא כמה אף אחד לא יכול להגיד עליך כלום לא משנה מי אתה ומה אתה..

ואני אומר את זה בתור אחד שהיה יותר גרוע ממך בחטיבה ובהשתנה לפני התיכון ואף אחד לא הציק לי ועוד הייתי בבצפר של ערסים..הכל תלוי באיך שאתה מציג את עצמך ומה שאתה משדר והאם אתה נותן לאחרים לרדת עליך או שאתה קם ועושה משו עם זה. והלכתי מכות אולי פעם אחת בכל השלוש שנים שלי בתיכון
    נערך לאחרונה על ידי Dash Berlin; 12-03-2013 בשעה 05:32.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי zavsim97 צפיה בהודעה
    יצא לי לריב מכות אבל בכול הפעמים זה היה כשפשוט התחרפנתי אני בקושי זוכר מה קרה אחרי שאני רב מכות, אבל זאת הדרך היחידה שאני מצליח למצאו אומץ. אני לא רוצה להתחרפן ואז יגידו שאני משוגע או משהו כזה.
    אתה מעדיף שיקראו לך משוגע, או שירידו עלייך בגלל שיש לך ריח רע מהפה? זאת השאלה.
    אם אתה מסוגל להתמודד עם ההשפלה שצוחקים עלייך מהצד שיש לך ריח רע מהפה..תתמודד. אם אתה לא יכול, תעשה עם זה משהו, אל תשאיר את זה ככה פתוח.

אני יודע שזה נשמע מפחיד שהוא יגיד לך משהו, ואז פשוט תנסה לדחוף אותו...אבל אתה לא אמור לחשוב. כמו שאמרת, אתה אמור "להתחרפן" וזה בדיוק מה שקרה לי גם בתקופת הלימודים פעם. פשוט הייתי חוטף עצבים ונותן מכות לכולם. אומנם זה לא דוגמא טובה כי היום יש לי בעיות עצבים שקשה לשלוט בהם, אבל זה עדיף מאשר לסבול בתקופה הזאת של הלימודים עם ההשפלות וכל זה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,623 | הודעות: 8,174,210 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect