קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה אתם מרגישים לגבי המצב,מלחמה ?
    על ידי Motkot בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-07-2006, 00:55
  2. איך אני עושה משתמש אנונימי
    על ידי Aviran בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-05-2006, 14:18
  3. אין לי משתמש אנונימי
    על ידי ~psysex~ בפורום משוב
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-04-2006, 18:17
  4. איך אני עושה משתמש אנונימי
    על ידי Sagi26 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-02-2006, 22:06
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-12-2005, 23:06
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

משתמש אנונימי- ייעוץ לגבי המצב הנוכחי.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ברירת מחדל משתמש אנונימי- ייעוץ לגבי המצב הנוכחי.

אנונימי ביקש ממני לפתוח את האשכול הזה.

אשמח אם תפרסם את ההודעה הבאה בצורה אנונימית בפורום פיקאפ כמו שרודני עושה שהוא פשוט מביא את ההודעה וכותב שמשתמש כלשהו ביקש לפרסם בתור אנונימי.
    תודה רבה אחי.

אז ככה, הכל התחיל בכיתה ט'. לפני 3 שנים.ה
    ייתי מסמר הכיתה, הגבר של הכיתה, בן אדם יפה, מצחיק, סטלן פשוט קרוע ושם זין על כולם בזמן שחברים שלי אפילו לא ידעו מה זה לשים זין.
    ידידות? אין מה לדבר. כל יום ברגע שאני חוזר מהבצפר מתחבר לפייסבוק רואה 4 הודעות נפתחות בשנייה במקביל מ4 בנות בכיתה/בשכבה שואלות איך היה היום.. מתחילים לדבר, עוברים למסן [אחח תקופות יפות]..

יוצאים לטיולים הבנות שואלות ישר ליד מי אני יושב, בהפסקות מצטברות סביב השולחן שלי.

בטיולים שנתיים בנות עוברות לחדר שלי, אני עובר לשלהן, עם חברים או בלי חברים, מתחילים להריץ צחוקים אני בבוקסר הבנות בפי'גמה או חזיה [כן כיתה ט' בשבילי זה היה ריגוש אחושרמוטה הרגשתי זיין על]

נשמע כמו סרט פורנו? וואלה לא. נשמע כמו חיים של ילד עם אופי ומראה טובים מהממוצע שיודע איך לנצל את זה. אני לא בראד פיט, ואני לא אופי זהב.
    פשוט זה היה עוד חטיבה, אנשים אשכרה עוד פחדו מלדבר עם בנות ואני פשוט הייתי כבר בפיקאפ- כן הערצתי את סניה, כן הייתי בF X P , כן השתמשתי במושגים HB NEG, וכן.. יצאתי לסארג'ים.
    וואלה? לא היה כזה נורא. נכון זה פאטתי, זה עלוב, ועובדה זה לא עזר. אבל זה שחרר לחץ, עשה צחוקים בערב, גרם לנו לצאת קצת החוצה ולהנות והכי חשוב שהעלה לנו באמת את הביטחון..

ועכשיו? ילד בן 18, בקרוב צבא ומה? בתול. עוד יותר מה? חברים שלי עכשיו, כתה י"ב, יותר ביטחון יותר מתעניינים בבחורות יותר כבר מדברים יוצרים קשרים, ואני? לאט לאט נפלתי בין השורות.
    ביטחון לדבר ליד בנות? אני כבר לא היחיד. הרי כבר פאקינג בני 18, אנחנו עושים את זה משינה.
    ביטחון לעשות שטויות? יש עוד כמה ששמים זין. זה לא ביג דיל.

ועכשיו הבנות גם יותר גדולות, ישר רואות איך נראים בני 18 בסוכניות דוגמנים באוסטרליה ומשווים לפה ושמות זין.

נשארתי לבד. גם באשמתי. דפקתי את מה שהיה לי עם האקסיות והידידות הטובות. זהו נחתך.

עכשיו מה הקטע? על הזין שלי שאני בתול. בתכלס אני אומר לכם. לא דחוף לי לזיין. הרי כדי לזיין מה צריך? כלום. רק קצת קשרים ומסיבה טובה.

מה משגע אותי? שאני אשכרה לבד. חברים יש לי בשפע, מסיבות יש בשפע, ומה? אני עדיין יושב ביום שישי ומאונן, יום שבת יושן בבית כל היום מדבר עם חברים בווצאפ מקסימום יוצא לשחק כדורגל.
    אין ידידות. מזתומרת? אין את הידידות שיכתבו לך "איך היה היום" "בא לך לבוא איתי לX" "בא לך לבוא למסיבה אצל Y?" "בא לך לבוא ללמוד איתי למבחן?".
    יש את הידידות כיתה שמחייכות אליך ואתה אליהן וצוחקים ביחד אבל! בבצפר. מחוץ לבצפר, רק כשמדובר בלימודים או בדברים קרובים לזה אז פותחים שיחה "עשית שיעורים בX" בלהבלה מדברים קצת צוחקים קצת, וזהו.

לא נכנסים לכלום יותר.

איך נשארתי בלי ידידות? בלי בנות סביבי?

אני במצב שאני כבר חודשיים לבד בימי שישי, [לבד = לבד/עם משפחה], בלי בנות, בלי חברים כי אני חושב שזה קצת פאטתי לצאת בלי בנות סתם כדי להגיד "יצאנו", אני במצב שאם יש מסיבה אין לי בנות להגיד להן "רוצות לבוא איתי?"..

עכשיו מה.. גם אני אצא למסיבה [ואני יוצא - הרבה], ואני נגיד אתחיל לדבר עם בחורה. מה הסיכוי שהיא תהפוך לידידה הכי טובה שלה? בחורה שאני לא מכיר, בחורה שלא גרה לידי, בחורה שלא לומדת איתי.
    אין סיכוי!
    אין לי סיכוי להשיג ידידה?

אני לא רוצה לגמור את הבצפר בלי ידידות בודד בתול, זה ירגיש לי כמו כל הבני 18 שצחקתי עליהם בגיל 15 ואמרתי "מה זה איך הוא הגיע לפאקינג גיל 18 בלי לזיין? בלי מסיבות? בלי בנות? בלי חוויות אמריקן פאי מטורפות"? והנה אני אחד כזה.

איך זה קרה? איך הפכתי ממסמר הכיתה בפאקינג גיל 15, ילד קטן עם זין גדול שפותח סארג'ים ומושפע מסרטונים של סניה, לבחור בן 18 שמאונן בימי שישי באופן קבוע, בלי ידידה אחת טובה.

תודה לעוזרים.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כי היית מזוייף, לפי דעתי.

זה לא נותן כלום כל היום לרבוץ ליד בחורות ולשבת עם בנות כל היום...כלום. זה אפילו קצת גייז לפי דעתי.
    מה שכן, בטוח פיתחת שפה משותפת עם נשים אז קח את זה ככלי בשבילך ותשתמש בזה בחוכמה.
    במקום לזיין לבחורות את השכל ולנסות להקסים אותן...תזיין אותן.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

לא יודע מה להגיד לך גבר..
    להגיע לגיל 18 בלי ידידה אחת אמיתית זה קשה.. באמת קשה.
    אתה כבר בסוף בצפר, אין הרבה מסגרות פעילויות טיולים מסיבות להכיר בנות מהשכבה, מהכיתה, בנות מבחוץ אולי תכיר אולי לא תלוי בך.

אולי אני אצליח לעודד אותך בזה שאני אגיד שאם היית שפיץ פעם אתה תהיה שפיץ בעתיד, זה טמון בך. אז אל תאבד תקווה לך תדע בצבא תפגוש מישהי שתהיה מאוהב בה ולא תרצה אחרות..

אתה מאמין לי שיש בני 18 שלא היתה להם ידידה עד הצבא, כן?
    איך הם השיגו? השיגו בצבא, השיגו בחוץ
    השיו בלימודים, השיגו בעבודה, השיגו מה זה משנה איך? השיגו

החיים לא נגמרים בבצפר

ככה שמי שיכתוב לך שעם תסיים ת'בצפר בלי ידידות זה לא טוב - החלטה שלך אם להאמין להם, אני אומר חרטא

הכל תלוי בכמה כח רצון יש לך
    אם ממש מפריע לך המצב שלך אתה תמצא איך לצאת ממנו ומה לעשות

למה חסר אנשים בני 20 פלוס אפילו שהיו אפסים כל החיים פתאום לקחו ת'עצמם בידים עם עבודה קשה הצליחו? נו
    מה מונע ממך להיות אחד מהם?
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    12
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

זה למה תמיד אמרתי שה"מקובלים" וכל הילדים עם ה5000 חברים בפייסבוק הם לא יותר מאשליה לחיים טובים שמשום מה כולם פה כ''כ שואפים אליהם משום מה וחושבים שסטטוס זה 1000 לייקים בפייסבוק. זה לא.
    לא כל מה שנוצץ זהב וחצי מהאנשים שכולם פה שואפים להיות כמוהם לא יודעים שהאלילים שלהם במצב יותר גרוע מהם. בזמן שיש ילדים שאין להם פייסבוק והם מזיינים כל סופש

תהיה בטוח שאתה לא היחיד ראיתי עוד מלא אנשים כמוך, נראים הכי שפיצים שבעולם אבל תכלס הם בתולים או שהם זיינו אולי מישי אחת בכל החיים שלהם.
    מה לעשות? קודם כל תפסיק להיות מושפע מסניה, כל השנים האלה עשית תחרא שלו ולא זיינת אפילו מישי אחת זה לא נראה לך צירוף מקרים? תמצא מקור יותר טוב להשראה ולא איזה פדופיל קירח שיוצא עם בנות 17 ונראה בן 50

קח כל מה שלמדת מסניה ומשאר הכובעים וזרוק את זה לפח
    נקה תראש שלך ותתחיל לשפר תLMS שלך. וLMS זה לא חברים בפייסבוק ולא כמה לייקים יש לך.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

קודם כל,פרופיל מושך באינטרנט כן יכול לעזור לך.זאת השקפה שלך.
    אל תתמקד רק ב-ז-ה,תתמקד בהכל,לבוש,קשרים,פייסבוק,מכון כושר.

עשיתי מדריך מעולה לפייסבוק,תעיין בו,פיתוח גוף יש לך פה את הפורום הזה ואת הפורום כושר גופני,לבוש תתייעץ עם ידידות או שתלמד מהסביבה שלך.

ולעשות קשרים זה קל,אני תמיד מכיר מישהו שאחר כך מכיר לי מישהו,תתמקד בהכרות של בנאדם ספציפי(מקושר עם סטטוס חברתי גבוה) ותסתכל דרך החברים שלו עם מי אתה יכול לעשות קשרים ואז אתה תגיע לבנאדם שרצית מההתחלה.ואז כל מה שנשאר לך זה לחזור על הפעולה הזאת עד שזה נהיה לך רוטינה.

לא יודע,בהתחלה רציתי לעודד אותך קצת אבל אז היה נראלי שאני אבזבז זמן,עדיף שתיגש ישר למעשי,ומקווה שהקווי מנחה עזרו לך איך שהוא

בהצלחה

ממתי להישאר בתול בן 18 הופך אותך ללוזר?
    עצם זה שלא הלכת להתפרפר בגיל צעיר עם אחת ללא ניסיון וללא ניקיון, עשית בשכל.

זה דבר מוכח, אנשים שמאבדים את הביתולין שלהם בגיל מאוחר יותר בחיים, הכניסה וההתחלה שלהם לחיים טובה הרבה יותר מאלו שאיבדו את הבתולין שלהם בגיל 16 כששלמו לאיזה אחת שפותחת בתחנה מרכזית.

אל תיתן לזה להטריד אותך, זה יגיע ברגע שתפגוש מישהי שבאמת תרצה לחוות את הרגע הזה איתה וזה יהיה הדדי.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    כי היית מזוייף, לפי דעתי.

זה לא נותן כלום כל היום לרבוץ ליד בחורות ולשבת עם בנות כל היום...כלום. זה אפילו קצת גייז לפי דעתי.
    מה שכן, בטוח פיתחת שפה משותפת עם נשים אז קח את זה ככלי בשבילך ותשתמש בזה בחוכמה.
    במקום לזיין לבחורות את השכל ולנסות להקסים אותן...תזיין אותן.
    חחחחחח איזה תותח אתה חולה עליך אחשלי

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    12
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    ממתי להישאר בתול בן 18 הופך אותך ללוזר?
    עצם זה שלא הלכת להתפרפר בגיל צעיר עם אחת ללא ניסיון וללא ניקיון, עשית בשכל.

זה דבר מוכח, אנשים שמאבדים את הביתולין שלהם בגיל מאוחר יותר בחיים, הכניסה וההתחלה שלהם לחיים טובה הרבה יותר מאלו שאיבדו את הבתולין שלהם בגיל 16 כששלמו לאיזה אחת שפותחת בתחנה מרכזית.

אל תיתן לזה להטריד אותך, זה יגיע ברגע שתפגוש מישהי שבאמת תרצה לחוות את הרגע הזה איתה וזה יהיה הדדי.
    זה כן לוזר..לא בגלל שאתה "בתול בגיל X" אלא כי כשאתה בתול, ישך התנהגות בהתאם...וזאת התנהגות של לוזר אין מה לעשות..ואני מדבר בתור אחד שעד התיכון לא התנשק עם אף אחת, בחטיבה התנהגתי כמו פאקינג לוזר והייתה לי תפיסה של לוזר על החיים, על האנשים על הכל...ברמה שזה גבל בסכיזופרניה.

הכרתי אחד בתול בן 20 שהכי לא נראה...אבל מה? יש לו התנהגות של לוזר והוא SADCUNT כזה...מהאלה שאם משו לא מצליח לך הוא יגיד "אה אמרתי לך שלא תצליח"..קיצר SADCUNT. מספיק לך דקת שיחה איתו כדי להבין שהוא בתול וממורמר
    והכל נובע בגלל האינסל רייג' שלו, להיות בתול בן 20 דופק לך תמוח חזק (מדבר אחד שאיבד תבתולין בגיל 17 ועד אז הרגשתי יותר נחות מהישראלי הממוצע וכמובן ההתנהגות הייתה בהתאם)

והפלא ופלא כשהוא דווקא זיין איזה מסטולה בחו''ל ועלה לו הבטחון בגלל זה ואז הוא השיג חברה קבועה, הבנאדם נהיה הרבה פחות SADCUNT..הוא עדיין SADCUNT אבל פעם הוא היה ממש גרוע.

לא סתם כל האלה פה בארה''ב שיורים בכל הכיתה שלהם הם החנונים הבתולים שאף אחת לא סובלת אותם זה לא צירוף מקרים...להיות בתול עד גיל מסויים יכול לגרור למחלות נפש כבדות

ציטוט נכתב במקור על ידי Dash Berlin צפיה בהודעה
    זה כן לוזר..לא בגלל שאתה "בתול בגיל X" אלא כי כשאתה בתול, ישך התנהגות בהתאם...וזאת התנהגות של לוזר אין מה לעשות..ואני מדבר בתור אחד שעד התיכון לא התנשק עם אף אחת, בחטיבה התנהגתי כמו פאקינג לוזר והייתה לי תפיסה של לוזר על החיים, על האנשים על הכל...ברמה שזה גבל בסכיזופרניה.

הכרתי אחד בתול בן 20 שהכי לא נראה...אבל מה? יש לו התנהגות של לוזר והוא SADCUNT כזה...מהאלה שאם משו לא מצליח לך הוא יגיד "אה אמרתי לך שלא תצליח"..קיצר SADCUNT. מספיק לך דקת שיחה איתו כדי להבין שהוא בתול וממורמר
    והכל נובע בגלל האינסל רייג' שלו, להיות בתול בן 20 דופק לך תמוח חזק (מדבר אחד שאיבד תבתולין בגיל 17 ועד אז הרגשתי יותר נחות מהישראלי הממוצע וכמובן ההתנהגות הייתה בהתאם)

והפלא ופלא כשהוא דווקא זיין איזה מסטולה בחו''ל ועלה לו הבטחון בגלל זה ואז הוא השיג חברה קבועה, הבנאדם נהיה הרבה פחות SADCUNT..הוא עדיין SADCUNT אבל פעם הוא היה ממש גרוע.

לא סתם כל האלה פה בארה''ב שיורים בכל הכיתה שלהם הם החנונים הבתולים שאף אחת לא סובלת אותם זה לא צירוף מקרים...להיות בתול עד גיל מסויים יכול לגרור למחלות נפש כבדות
    אני לא רואה בסקס עם בחורה כמשהו שאני תלוי בו בתור מחיה. אם יש לך תחביבים, יש לך פרויקטים אישיים שאתה רוצה לסיים או עבודה שאתה משקיע בה את כל כולך, לא תייחס לזה הרבה חשיבות. במיוחד גם הבחורות סביבך יראו שאתה לא עוד אחד מאלה שמנסים יותר מידי להרשים אותן.

תאמין לי אם תנסה לצאת מהחשיבה היומיומית על הדבר השטותי הזה, תלמד קצת להכיר את עצמך, ללמוד דברים חדשים תופתע לגלות שבחורה לא הייתה ממלאת אותך באותה דרך.

וואלה סבבה, להסתובב עם בלונדינית 1.75 עם חיוך מושלם, אבל בסוף היום הבחורה היפה הזאת בחרה בך בתור הבחור האידיאלי בשבילך. ואם לא, כנראה שמשהו עדיין לא שלם בתוך תוכך כדי לגרום לה לחשוב כך.

קרה לי ביום חורפי אחד שהתלבשתי יפה כמו בכל יום בדרך לעבודה פגשתי בתחנת האוטובוס בחור, חנון ממושקף שהזכיר לי את עצמי בחטיבה, שהסתכל עליי כמה פעמים וניסה איכשהו להתחיל איתי שיחה. הדבר הראשון שהוא שאל אותי "יש לך חברה נכון?" עם חיוך ממזרי. כאילו אם זה מה שאני משדר לבנאדם אחד, כנראה אני משדר את זה לכל אחד ואחת. ואם אני לא פועל להזיז עניינים בסוף כמובן שיחשבו שאני גיי / תפוס. אני רומז לבחורות שלא נראות לי שאני לא בקטע כדי שהמחשבה להיות איתי תרד להן מהראש.

אומרים שהבחורים שנראים טוב הם גייז או שהם כבר תפוסים, לא?

כל אחד והמראה שלו יכול לשדר דברים אחרים, אם זה במבטים, אם זה בתנועות ידיים, אם זה בהליכה שלו... כל דבר שאנשים יכולים לזהות בך עוד לפני שאמרת את המילה הראשונה תשפיע עליהם.
    אנשים חושבים מוסיפים לי בערך 10 שנים תמיד לגיל בגלל המראה הרציני לגילי מבלי לדעת מהו, ואולי זה מה שעוזר להשיג בקלות יתר גדולות ממני אבל זה לא מה שאני רוצה.

אם אתה באמת חושב אחרי הכל זה שלא להיות עם בחורה עד גיל 20 זה הופך אותך לאדם לוזר, למרות שהיו לך הישגים אחרים לא פחות טובים מזה ומרשימים הרבה יותר.... אז החשיבה שלך מוכרחת להשתנות.

חנונים בטכניון ילמדו כמה שילמדו, יגיעו לגיל שלך וכבר ירוויחו מעל 10-20 אלף שקל ללא מאמץ. ישקיעו את זה בכל מיני קורסים לשיפור העצמי שלהם, שלך אין תקציב עבור זה, ובגלל זה אתה צריך לסבול סרטונים קצרים ביוטיוב. בסופו של דבר הם השיגו הרבה עם כל ההשקעה בלימודים ולאחר העבודה הקשה, גם הבחורה של חייהם תגיע מבלי שישימו לב.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    12
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אמרת פה ערימה של דברים לא קשורים לחיים...לבחור הזה לא היו שום הישגים מרשימים אחרים צא מהסרט...אפילו 12 שנות לימוד לא היו לו כי הוא לא בא לבצפר בגלל שהיו מציקים לו...אפילו לטמבל כמוני יש תעודת בגרות ו12 שנות לימוד ואני נחשב ממש טמבל.
    אפילו לעבוד הוא בקושי עבד כי הוא היה כזה לוזר עצלן שכל היום שיחק במשחקי וידיאו עד שהוא התחיל להשתנות ככה בסוף התיכון ונהיה פחות SADCUNT ממה שהיה.
    כרגע הוא תקוע ללא כיוון בחיים ואני מתקדם יותר ממנו..אפילו החברים היותר טמבלים שהכרתי מתקדמים יותר ממנו.. לפי התאוריה שלך הוא אמור להיות עכשיו במקומי וללמוד בחו''ל. אבל הוא רחוק מזה שנות אור

אז על איזה טכניון אתה מדבר..חלאס לחשוב שכל מי שבתול עד גיל 20 הוא אוטומטית חכם כי הוא לא..רוב החנונים יותר מפגרים מהילדים בכיתה הטיפולית, זה ממש לא כמו בסרטים.
    אף אחד בישראל לא עושה 20 אלף שקל בגיל 21..אולי 300 שקל בחודש שהוא מקרצף לרס''ר תאסלה...האכילו אותך בסרטים חזק לגבי נקמת היורמים, זה לא קיים במציאות. אנשים בגיל שלי יוצאים במקרה הטוב עם 10-20 אלף שקל בבנק וגם זה הם מבזבזים על איזה טיול מפגר להודו ובסוף נשארים עם אפס אז אל תשווה אותם אלי כי אין ישראלי בגלי שלי שלא ממשפחה עשירה שנמצא איתי על אותה פלנטה בכלל.

וכשאתה בתול בגיל כזה מאוחר זה אוטומטית משפיע עליך פסיכולוגית סמוך עלי אני מדבר מנסיון..כמו שאמרתי בחטיבה הייתי בתול שפתיים כנראה היחיד בשכבה והרגשתי אחד העלובים והחיים שלי היו נראים ככה בהתאם. אז תחשוב מה זה להיות בתול בגיל שבו כבר כולם היו בבורגס נאפה וכו' והוא עדיין בתול עם אינסל רייג' יומיומי.

אם אתה באמת חושב שזה לא גורר מחלות נפש אתה תמים ולא מבין הרבה בפסיכולוגיה של הבן אדם ובצרכים שלו.
    נערך לאחרונה על ידי Dash Berlin; 11-03-2013 בשעה 01:56.

טיילר, אז מה תמליץ לנו לכל מי שלא יכול לעזוב את הארץ, ולא לא יכול - לא רוצה.

מה תמליץ לנו?

אז אנחנו נידונים ל...?

כישלון בחיים? לא נצליח בחיים? חיים מבוזבזים?

צא שניה מהנקודה שלך. כנס לעולם שלנו.

לא בא לנו לעזוב.
    אין לנו איך לעזוב.
    לא רוצים לעזוב את הבית ולעבור למקום אחר.

מה יש לך לאמר לכל מי שאני מדבר בשמו נגיד? מה תייעץ לנו?

רק כתוב בשפה ברורה, כי אתה רואה שאני באמת מנסה לשאול אותך ברצינות.
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    12
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

כל אחד והדרך שלו. זה שאני עשיתי משו אחד לא אומר שזאת הדרך של כולם.
    חוצמזה מזה "הצלחה" בשבילך..? כי גמאני לפי ההגדרות שלי לא הצלחה לא מצליח עדיין...

אבל ביננו, מישו שבזבז 3 שנים על נקיון אסלות והכנת קפה ואין לו אפילו תעודת בגרות, וכל מה שהוא עושה זה ללכת להשתכר כל סופש עם החברים שלו במועדון נידח של ערסים בת''א צריך לחשוב פעמיים לאן הוא יתקדם עם החיים שלו...אם הוא יתקדם.

אף פעם לא הבנתי אנשים שמתגייסים ליחידת האליט נקיון אסלות ולחיל הכאפות של הרס''ר..שישתמטו כבר, יעשו קצת כסף ויחליטו מה הכיוון שלהם בחיים.

תכלס אני נאלץ להסכים עם התגובות האלה... החוסר הצלחה שלי עם נשים בעבר (וגם היום הוא לא מדהים אבל היום אני הרבה פחות SADCUNT מפעם) זה פשוט גרם לי לדברים מטורפים (לא במובן הטוב) זה גרם לי להגיע למקומות שלא רציתי ואני שמח שיום אחד פשוט לקחתי את היוזמה ועשיתי משהו עם זה

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    12
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    תכלס אני נאלץ להסכים עם התגובות האלה... החוסר הצלחה שלי עם נשים בעבר (וגם היום הוא לא מדהים אבל היום אני הרבה פחות SADCUNT מפעם) זה פשוט גרם לי לדברים מטורפים (לא במובן הטוב) זה גרם לי להגיע למקומות שלא רציתי ואני שמח שיום אחד פשוט לקחתי את היוזמה ועשיתי משהו עם זה
    אינסל רייג'?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect