אשמח אם תפרסם את ההודעה הבאה בצורה אנונימית בפורום פיקאפ כמו שרודני עושה שהוא פשוט מביא את ההודעה וכותב שמשתמש כלשהו ביקש לפרסם בתור אנונימי.
תודה רבה אחי.
אז ככה, הכל התחיל בכיתה ט'. לפני 3 שנים.ה
ייתי מסמר הכיתה, הגבר של הכיתה, בן אדם יפה, מצחיק, סטלן פשוט קרוע ושם זין על כולם בזמן שחברים שלי אפילו לא ידעו מה זה לשים זין.
ידידות? אין מה לדבר. כל יום ברגע שאני חוזר מהבצפר מתחבר לפייסבוק רואה 4 הודעות נפתחות בשנייה במקביל מ4 בנות בכיתה/בשכבה שואלות איך היה היום.. מתחילים לדבר, עוברים למסן [אחח תקופות יפות]..
יוצאים לטיולים הבנות שואלות ישר ליד מי אני יושב, בהפסקות מצטברות סביב השולחן שלי.
בטיולים שנתיים בנות עוברות לחדר שלי, אני עובר לשלהן, עם חברים או בלי חברים, מתחילים להריץ צחוקים אני בבוקסר הבנות בפי'גמה או חזיה [כן כיתה ט' בשבילי זה היה ריגוש אחושרמוטה הרגשתי זיין על]
נשמע כמו סרט פורנו? וואלה לא. נשמע כמו חיים של ילד עם אופי ומראה טובים מהממוצע שיודע איך לנצל את זה. אני לא בראד פיט, ואני לא אופי זהב.
פשוט זה היה עוד חטיבה, אנשים אשכרה עוד פחדו מלדבר עם בנות ואני פשוט הייתי כבר בפיקאפ- כן הערצתי את סניה, כן הייתי בF X P , כן השתמשתי במושגים HB NEG, וכן.. יצאתי לסארג'ים.
וואלה? לא היה כזה נורא. נכון זה פאטתי, זה עלוב, ועובדה זה לא עזר. אבל זה שחרר לחץ, עשה צחוקים בערב, גרם לנו לצאת קצת החוצה ולהנות והכי חשוב שהעלה לנו באמת את הביטחון..
ועכשיו? ילד בן 18, בקרוב צבא ומה? בתול. עוד יותר מה? חברים שלי עכשיו, כתה י"ב, יותר ביטחון יותר מתעניינים בבחורות יותר כבר מדברים יוצרים קשרים, ואני? לאט לאט נפלתי בין השורות.
ביטחון לדבר ליד בנות? אני כבר לא היחיד. הרי כבר פאקינג בני 18, אנחנו עושים את זה משינה.
ביטחון לעשות שטויות? יש עוד כמה ששמים זין. זה לא ביג דיל.
ועכשיו הבנות גם יותר גדולות, ישר רואות איך נראים בני 18 בסוכניות דוגמנים באוסטרליה ומשווים לפה ושמות זין.
נשארתי לבד. גם באשמתי. דפקתי את מה שהיה לי עם האקסיות והידידות הטובות. זהו נחתך.
עכשיו מה הקטע? על הזין שלי שאני בתול. בתכלס אני אומר לכם. לא דחוף לי לזיין. הרי כדי לזיין מה צריך? כלום. רק קצת קשרים ומסיבה טובה.
מה משגע אותי? שאני אשכרה לבד. חברים יש לי בשפע, מסיבות יש בשפע, ומה? אני עדיין יושב ביום שישי ומאונן, יום שבת יושן בבית כל היום מדבר עם חברים בווצאפ מקסימום יוצא לשחק כדורגל.
אין ידידות. מזתומרת? אין את הידידות שיכתבו לך "איך היה היום" "בא לך לבוא איתי לX" "בא לך לבוא למסיבה אצל Y?" "בא לך לבוא ללמוד איתי למבחן?".
יש את הידידות כיתה שמחייכות אליך ואתה אליהן וצוחקים ביחד אבל! בבצפר. מחוץ לבצפר, רק כשמדובר בלימודים או בדברים קרובים לזה אז פותחים שיחה "עשית שיעורים בX" בלהבלה מדברים קצת צוחקים קצת, וזהו.
לא נכנסים לכלום יותר.
איך נשארתי בלי ידידות? בלי בנות סביבי?
אני במצב שאני כבר חודשיים לבד בימי שישי, [לבד = לבד/עם משפחה], בלי בנות, בלי חברים כי אני חושב שזה קצת פאטתי לצאת בלי בנות סתם כדי להגיד "יצאנו", אני במצב שאם יש מסיבה אין לי בנות להגיד להן "רוצות לבוא איתי?"..
עכשיו מה.. גם אני אצא למסיבה [ואני יוצא - הרבה], ואני נגיד אתחיל לדבר עם בחורה. מה הסיכוי שהיא תהפוך לידידה הכי טובה שלה? בחורה שאני לא מכיר, בחורה שלא גרה לידי, בחורה שלא לומדת איתי.
אין סיכוי!
אין לי סיכוי להשיג ידידה?
אני לא רוצה לגמור את הבצפר בלי ידידות בודד בתול, זה ירגיש לי כמו כל הבני 18 שצחקתי עליהם בגיל 15 ואמרתי "מה זה איך הוא הגיע לפאקינג גיל 18 בלי לזיין? בלי מסיבות? בלי בנות? בלי חוויות אמריקן פאי מטורפות"? והנה אני אחד כזה.
איך זה קרה? איך הפכתי ממסמר הכיתה בפאקינג גיל 15, ילד קטן עם זין גדול שפותח סארג'ים ומושפע מסרטונים של סניה, לבחור בן 18 שמאונן בימי שישי באופן קבוע, בלי ידידה אחת טובה.
תודה לעוזרים.