מצרכים:
3 פלפלים צהובים
3 פלפלים אדומים
1/4 כוס שמן זית
1/2 כוס פסטה ריזוני
15 עגבניות שרי צהובות ואדומות
4 שיני שום
1/2 בצל סגול
כוס עלי בזיליקום
2 כפות צנוברים קלויים
16 כדורי מוצרלה קטנים חתוכים לשניים
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
1/2 כוס עגבניות מרוסקות (פסטה)
מעט שבבי צ'ילי
מלח, פלפל גרוס
אופן הכנה:
- מבשלים את הפסטה במי מלח כ-8 דקות ומסננים.
- חותכים את עגבניות השרי לרבעים וקוצצים את השום והבצל. מעבירים לקערה.
- מוסיפים עלי בזיליקום שקורעים מעט עם הידיים.
- מוסיפים את המוצרלה והפרמז'ן, צנוברים קלויים ועגבניות מרוסקות.
- ממליחים, מפלפלים ומוסיפים מעט צ'ילי ושמן זית.
- מוסיפים את הפסטה המסוננת.
- מרוקנים את הפלפלים מהגרעינים (שומרים את החלק העליון) וממלאים בתערובת.
- מניחים את הפלפלים בתבנית בצפיפות.
- מורחים את הפלפלים מבחוץ במעט שמן זית.
- מכניסים לתנור בחום של 220 מעלות למשך כ-30 דקות.