קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] Get LMS or die mirin'. ITT - אתם משתפים אותי במטרות שלכם לשנה הזו.
    על ידי DashBerlin בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 16-05-2013, 00:41
  2. [UL] LMS VIRTUAL.LAB REV11 WIN32 WIN64-CAXiSO
    על ידי williamsmich בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-03-2013, 13:00
  3. LMS IM COMING
    על ידי PickUpGoro בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 12-02-2013, 00:45
  4. [דעה] LMS זה שטויות.
    על ידי tamir905 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 18-10-2012, 11:13
  5. [דיון] LMS כבש את פורום אומנות הפיתוי
    על ידי 5656581 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 27-09-2012, 21:45
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 53

על LMS

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ברירת מחדל על LMS

קראתי איזה מדריך על זה בפורום של RSD אבל יש שם GOALS לא הגיוניים לילד בן 16 כמוני
    אז איזה GOALS אני אמור לעבור כדי לדעת שאני באמת 10\10 באחד התחומים?
    ואמרו שם שצריך תכלס לבחור שניים להתמקד בהם
    אז איזה קומבו הכי טוב?
    אני אישית חשבתי על לוקס+סטאטוס
    אבל איך אני באמת מצליח להצטיין בסטטוס? (ו1 מתוך 5 אנשים שאני רואה אומרים לי שלום זה קצת מוגזם ולא אנושי בשבילי
    לוקס די ברור לי אבל אני לעולם לא אהיה 10\10 בזה כי אני ג'ינג'י שלא יכול להשתזף אבל חוץ מזה הכל פרפקט

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    דש ברלין
    לייקים
    51
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    why so jelly?

הדבר היחידי שאתה צריך לקרוא בפורום של RSD זה הנושא הזה
    יש שם כ''כ הרבה חרטטנים שזה עצוב, כל אחד טוען שהוא מזיין 9יות בזמן שהן במקרה הטוב נראות 5..יש שם אנשים חיבסים ברמות

אתה לא צריך 10 בשביל לזיין כוסיות (אולי בשביל לזיין 8יות ומעלה קבוע כן אבל ביננו אולי 10% מהגברים בעולם באמת חיים את זה ורובם המוחץ עשירים ברמה שהכסף נוזל להם מהתחת)
    בגדול בנוגע לכסף אתה צריך כרגע להיות במצב שנגיד אתה יכול לממן לעצמך חופשה כל חצי שנה. יעני כל חצי שנה אתה יכול לטוס לאמסטרדם או בורגס. אם אתה עונה על זה אז יופי, המצב הכלכלי שלך יותר טוב משל רוב האנשים בגילך (לא כולל האלה עם ההורים הטחונים)
    תתחיל מלהיות כל קיץ באילת, אח''כ תגיע לשלב שכל קיץ אתה בחו''ל ואז תגביר את זה לפעמיים שלוש בשנה וכו'...תדאג שיהיו לך חברים שיטוסו איתך שפה הסטטוס הולך יד ביד:

סטטוס הייתי אומר לך פייסבוק אבל זה לא רק זה כי יש המון אנשים עם 4000 חברים בפייסבוק ו1000 לייקים בכל תמונה שעדיין בתולים או במערכת יחסים עם איזו כונפה, אז קח את זה בערבון מוגבל.
    זה לוקח שנים לבנות ותעשה המון טעויות בדרך והחוכמה היא פשוט ליצור קשרים וכמה שיותר...וסטטוס זה לא להיות "מקובל בשכונה" או "מקובל בבצפר" אלא להיות אחד עם מעגלים חברתיים בכל הארץ (משו כמו שלי היה פעם..) ולהיות פעיל בכל עיר ועיר. יעני אם אתה במצב שכל סופש אתה בעיר אחרת עם מעגל חברתי אחר, הולך לך טוב (בהנחה שזה מעגל חברתי ברמה עם בנות ולא מסיבולבול בבית של קריימן)

לוקס...שמע אני בתור אחד שפעם היה צובע תשיער משיעמום נטו אני יגיד לך פשוט תצבע...תצבע לשחור, לבלונד, לחום, אפילו לורוד, כל דבר עדיף על ג'ינג'י. באמת שאנלא SADCUNT HATER אבל אם אתה כבר לא יכול להשתזף ואתה ג'ינג'י, אתה חייב לכפר במשו...
    וכמובן שאר הדברים שרצים פה.

בגדול זה ממש לא קל לבנות את זה, אני בספק אם הייתי מצליח אם לא הייתי נופל בתקופה הנכונה עם האנשים הנכונים בזמן הנכון. אני מודה שהיה לי המון מזל בתיכון ואם הייתי עושה את זה עכשיו רוב הסיכויים שלא הייתי משיג חצי ממה שהיה לי.

כל מה שאתה צריך זה מזל והרבה ממנו.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי u mirin DashBerlin צפיה בהודעה
    הדבר היחידי שאתה צריך לקרוא בפורום של RSD זה הנושא הזה
    יש שם כ''כ הרבה חרטטנים שזה עצוב, כל אחד טוען שהוא מזיין 9יות בזמן שהן במקרה הטוב נראות 5..יש שם אנשים חיבסים ברמות

אתה לא צריך 10 בשביל לזיין כוסיות (אולי בשביל לזיין 8יות ומעלה קבוע כן אבל ביננו אולי 10% מהגברים בעולם באמת חיים את זה ורובם המוחץ עשירים ברמה שהכסף נוזל להם מהתחת)
    בגדול בנוגע לכסף אתה צריך כרגע להיות במצב שנגיד אתה יכול לממן לעצמך חופשה כל חצי שנה. יעני כל חצי שנה אתה יכול לטוס לאמסטרדם או בורגס. אם אתה עונה על זה אז יופי, המצב הכלכלי שלך יותר טוב משל רוב האנשים בגילך (לא כולל האלה עם ההורים הטחונים)
    תתחיל מלהיות כל קיץ באילת, אח''כ תגיע לשלב שכל קיץ אתה בחו''ל ואז תגביר את זה לפעמיים שלוש בשנה וכו'...תדאג שיהיו לך חברים שיטוסו איתך שפה הסטטוס הולך יד ביד:

סטטוס הייתי אומר לך פייסבוק אבל זה לא רק זה כי יש המון אנשים עם 4000 חברים בפייסבוק ו1000 לייקים בכל תמונה שעדיין בתולים או במערכת יחסים עם איזו כונפה, אז קח את זה בערבון מוגבל.
    זה לוקח שנים לבנות ותעשה המון טעויות בדרך והחוכמה היא פשוט ליצור קשרים וכמה שיותר...וסטטוס זה לא להיות "מקובל בשכונה" או "מקובל בבצפר" אלא להיות אחד עם מעגלים חברתיים בכל הארץ (משו כמו שלי היה פעם..) ולהיות פעיל בכל עיר ועיר. יעני אם אתה במצב שכל סופש אתה בעיר אחרת עם מעגל חברתי אחר, הולך לך טוב (בהנחה שזה מעגל חברתי ברמה עם בנות ולא מסיבולבול בבית של קריימן)

לוקס...שמע אני בתור אחד שפעם היה צובע תשיער משיעמום נטו אני יגיד לך פשוט תצבע...תצבע לשחור, לבלונד, לחום, אפילו לורוד, כל דבר עדיף על ג'ינג'י. באמת שאנלא SADCUNT HATER אבל אם אתה כבר לא יכול להשתזף ואתה ג'ינג'י, אתה חייב לכפר במשו...
    וכמובן שאר הדברים שרצים פה.

בגדול זה ממש לא קל לבנות את זה, אני בספק אם הייתי מצליח אם לא הייתי נופל בתקופה הנכונה עם האנשים הנכונים בזמן הנכון. אני מודה שהיה לי המון מזל בתיכון ואם הייתי עושה את זה עכשיו רוב הסיכויים שלא הייתי משיג חצי ממה שהיה לי.

כל מה שאתה צריך זה מזל והרבה ממנו.
    ואיך באמת יוצרים קשרים בצורה שתגרום לי להיות עם כמה מעגלים חברתיים מכל הארץ? (ויש לי כאלה כבר, אבל כל מה שזה משיג לי זה מסיבת בית של סטלנים פעם בחודש כזה, את רוב האינטראקציה שלי אני יוצר עם החברים הקרובים שלי ואיתם אני מבלה 24\7)

ולגבי לוקס
    יש לי עור של ג'ינג'י יחסית אז זה יהיה מוזר אם יהיה לי צבע אחר-אני איראה כמו תחת
    נערך לאחרונה על ידי iNokia; 18-03-2013 בשעה 09:44.

מורחקים
    שם פרטי
    דש ברלין
    לייקים
    51
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    why so jelly?

אין דבר כזה עור של ג'ינג'י יש דבר כזה לבקן שלא משתזף. אלא אם יש ישך נמשים בכל מילימטר בגוף
    בישראל אצלכם אוהבים לבקנים יותר מאשר פה, פה אם אתה לבקן=אתה בתול. מי שלא שזוף פה לא יורקים לכיוון שלו. זה למה אני כ''כ מחכה לקיץ כדי להיות שזוף רצח.

בישראל אפשר איכשהו לשחק על לוק של בלונדיני לבן עם עיניים בהירות בכיף, במקומות כמו ניו יורק, קליפורניה, אוסטרליה וכו' זה לא יעבוד. תנצל את זה לטובתך כי אם היית פה באמת היית אוכל אותה. תצבע לבלונד (לא בלונד מסריח של ערסים אלא בלונד שנראה טבעי), תעשה תספורת בתזונה (לא חייב כמו שאני עושה, אתה יכול ללכת על התספורת החדשה של ג'סטין ביבר שהיא ממש יפה ואני בעצמי מתלבט לעשות אותה בתור אחד שהיה לו אותה פעם ומאוד אהבו אותה)

אם לא הבנת אני מדבר על זה:

(אה ובלי קשר אפילו הוא התחיל להתאמן ולאכול, יאללה להזיז תתחת!!!)

תספורת כזאת+לוק של בלונדיני בהיר עם עיניים בהירות בארץ זה לוק שילך ממש טוב.

ואיך? מה שעזר לי בזמנו היה בעיקר ידידות, הייתה לי ידידה הכי טובה שהיו לה קשרים בערך בכל הארץ וככה מצאתי את עצמי בהרבה מקומות. פשוט תמצא בנאדם כזה ותידבק אליו כמו זבוב לחרא. אני בטוח שישך לפחות מישו או מישי אחד כזה במעגלים החברתיים שאתה נמצא בהם.
    עוד אופציה זה כמובן מסיבות רגילות. ככה מכירים המון אנשים מכל מקום.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי u mirin DashBerlin צפיה בהודעה
    אין דבר כזה עור של ג'ינג'י יש דבר כזה לבקן שלא משתזף. אלא אם יש ישך נמשים בכל מילימטר בגוף
    בישראל אצלכם אוהבים לבקנים יותר מאשר פה, פה אם אתה לבקן=אתה בתול. מי שלא שזוף פה לא יורקים לכיוון שלו. זה למה אני כ''כ מחכה לקיץ כדי להיות שזוף רצח.

בישראל אפשר איכשהו לשחק על לוק של בלונדיני לבן עם עיניים בהירות בכיף, במקומות כמו ניו יורק, קליפורניה, אוסטרליה וכו' זה לא יעבוד. תנצל את זה לטובתך כי אם היית פה באמת היית אוכל אותה. תצבע לבלונד (לא בלונד מסריח של ערסים אלא בלונד שנראה טבעי), תעשה תספורת בתזונה (לא חייב כמו שאני עושה, אתה יכול ללכת על התספורת החדשה של ג'סטין ביבר שהיא ממש יפה ואני בעצמי מתלבט לעשות אותה בתור אחד שהיה לו אותה פעם ומאוד אהבו אותה)

אם לא הבנת אני מדבר על זה:

(אה ובלי קשר אפילו הוא התחיל להתאמן ולאכול, יאללה להזיז תתחת!!!)

תספורת כזאת+לוק של בלונדיני בהיר עם עיניים בהירות בארץ זה לוק שילך ממש טוב.

ואיך? מה שעזר לי בזמנו היה בעיקר ידידות, הייתה לי ידידה הכי טובה שהיו לה קשרים בערך בכל הארץ וככה מצאתי את עצמי בהרבה מקומות. פשוט תמצא בנאדם כזה ותידבק אליו כמו זבוב לחרא. אני בטוח שישך לפחות מישו או מישי אחד כזה במעגלים החברתיים שאתה נמצא בהם.
    עוד אופציה זה כמובן מסיבות רגילות. ככה מכירים המון אנשים מכל מקום.
    הייתי בחדר כושר שנתיים, התאמנתי 9 שעות בשבוע והרמתי משקלים יפים לאללה לגיל 15 (25KG בנץ' 3 סטים 15 חזרות-עדיין יש לי חזה עצום ולא התאמנתי שנה, יד קדמית 11 קילו באותה כמות פעמים ועוד) אבל איזה תרופה מזדיינת נגד חצ'קונים (רואה? עובד על הlooks תמיד!) מונעת ממני ספורט אלכוהול ושמש! :'(
    אז עכשיו אני כזה "חיית לילה" כי אסור ים וכל זה

לגבי המסיבות, זה בדיוק מה שאני עושה-נדבק לילדה כמו זבוב לחרא אבל אני לא רוצה לצאת נידי אז אני עושה את זה און אנד אוף
    חשבתי על להצטרף לתנועת נוער (הדרך הכי קלה ומהירה להכיר טונה אנשים מכל הארץ!) אבל זה גיי לאללה אני לא רוצה שהחיים שלי יישאבו ללהדריך ילדים קטנים וללמד אותם ערכים... אז יוצא שמלא חברים שלי מכירים חברים...
    אהה כן, להיות עם אנשים "מקושרים" גם אם אני לא בהכרח אוהב אותם?
    למשל יש איזה אחד בכיתה שלי שאני לא סובל והוא הבן אדם היחיד שאני יכול להגיד בלב שלם שאני שונא
    אבל אם אני אתחבר איתו יכולה להיות לי מזה תועלת רצינית
    אבל אני אסבול מהנוכחות שלו כי הוא ילד חרא מניאק שכל מה שהוא עושה זה להוריד ילדים אחרים
    פשוט יש לו לוקס וסטאטוס מטורפים (הוא "אסטתי" מאודדדד) אבל הוא ילד חרא ומניאק
    אז
    להתחבר איתו? או לא? וואט שוד איי דו?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

עוד מישהו חוץ מטיילר?

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי iNokia צפיה בהודעה
    הייתי בחדר כושר שנתיים, התאמנתי 9 שעות בשבוע והרמתי משקלים יפים לאללה לגיל 15 (25KG בנץ' 3 סטים 15 חזרות-עדיין יש לי חזה עצום ולא התאמנתי שנה, יד קדמית 11 קילו באותה כמות פעמים ועוד) אבל איזה תרופה מזדיינת נגד חצ'קונים (רואה? עובד על הlooks תמיד!) מונעת ממני ספורט אלכוהול ושמש! :'(
    אז עכשיו אני כזה "חיית לילה" כי אסור ים וכל זה

לגבי המסיבות, זה בדיוק מה שאני עושה-נדבק לילדה כמו זבוב לחרא אבל אני לא רוצה לצאת נידי אז אני עושה את זה און אנד אוף
    חשבתי על להצטרף לתנועת נוער (הדרך הכי קלה ומהירה להכיר טונה אנשים מכל הארץ!) אבל זה גיי לאללה אני לא רוצה שהחיים שלי יישאבו ללהדריך ילדים קטנים וללמד אותם ערכים... אז יוצא שמלא חברים שלי מכירים חברים...
    אהה כן, להיות עם אנשים "מקושרים" גם אם אני לא בהכרח אוהב אותם?
    למשל יש איזה אחד בכיתה שלי שאני לא סובל והוא הבן אדם היחיד שאני יכול להגיד בלב שלם שאני שונא
    אבל אם אני אתחבר איתו יכולה להיות לי מזה תועלת רצינית
    אבל אני אסבול מהנוכחות שלו כי הוא ילד חרא מניאק שכל מה שהוא עושה זה להוריד ילדים אחרים
    פשוט יש לו לוקס וסטאטוס מטורפים (הוא "אסטתי" מאודדדד) אבל הוא ילד חרא ומניאק
    אז
    להתחבר איתו? או לא? וואט שוד איי דו?
    נשמע שהחיים שלך דבש. שנתיים בחדר כושר לא באים ברגל. והרוקוטן ידידי מציל חיים אל תסתכל עליו ככה. תמשיך להתמיד.

ולשאלתך בנוגע למראה וסטטוס: אם הצבת לעצמך מטרה... שאתה באמת, באמת רוצה. אתה חי ונושם למענה. כל המעשים שלך מכוונים להשגתה... אין פה שאלה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Lynx צפיה בהודעה
    נשמע שהחיים שלך דבש. שנתיים בחדר כושר לא באים ברגל. והרוקוטן ידידי מציל חיים אל תסתכל עליו ככה. תמשיך להתמיד.

ולשאלתך בנוגע למראה וסטטוס: אם הצבת לעצמך מטרה... שאתה באמת, באמת רוצה. אתה חי ונושם למענה. כל המעשים שלך מכוונים להשגתה... אין פה שאלה.
    אבל זה לוותר על עיקרון חשוב שלי שהוא להיות נחמד-פשוט להיות נחמד לאנשים שלא עשו לי כלום.
    הקטע הוא שמה שאני רוצה לעשות זה סוג של "להוציא" את העיניים לכל אלו שזרקו אותי לפח אשפה ביסודי, שמו דבק על הכיסא שלי, עשו עליי חרם וכיבו עליי סיגריה רק כי הייתי אשכנזי ויותר טוב מהם בלימודים
    איתם אני לא רוצה להתחבר
    אבל הם הכי "מקושרים" בשכבה שלי וזה ממש חרא ואין לי מושג איך אפשר להיות מניאק וממגנט בו זמנית
    אני לא רוצה באמת לדבר איתם

באמת שאין לי נקודות חלשות כמעט
    יש לי ממש מעט וזאת אחת מהן
    שימותו

ובתכלס אם אני בכל זאת הולך על זה ומתחבר איתם, איך אני "משווה" את עצמי אליהם? כי מבחינתם אני נחות עכשיו ואני לא רוצה לצאת פאפי שלהם

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

תזיין אחות של אחד מהם D:
    או אמא, אם אתה ממש תותח.

ברצינות- אל תעשה מה שעושה לך רע. אני מניח שהמטרה שלך, כמו של כולנו, היא בסופו של דבר ליהנות מהחיים. אז אל תכריח את עצמך... תתחבר עם הבנות בשכבה שלך בלעדיהם, ותתחבר עם אנשים אחרים בעיר שלך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    תזיין אחות של אחד מהם D:
    או אמא, אם אתה ממש תותח.

ברצינות- אל תעשה מה שעושה לך רע. אני מניח שהמטרה שלך, כמו של כולנו, היא בסופו של דבר ליהנות מהחיים. אז אל תכריח את עצמך... תתחבר עם הבנות בשכבה שלך בלעדיהם, ותתחבר עם אנשים אחרים בעיר שלך.
    איך להתחבר? לבוא לאנשים באמצע הרחוב כזה "שמע אתה נחמד בא לי להתחבר איתך"?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

איך להתחבר? לבוא לאנשים באמצע הרחוב כזה "שמע אתה נחמד בא לי להתחבר איתך"?
    חחח ברור שלא. דרך חברים משותפים או סתם אפשר להיות נחמד.
    אם אתה רואה מישהו מוכר לך שאתה לא בקשר איתו תמיד אתה יכול לפתוח שיחה ב"אתה מוכר לי מXXX" ומשם זרום אחי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    חחח ברור שלא. דרך חברים משותפים או סתם אפשר להיות נחמד.
    אם אתה רואה מישהו מוכר לך שאתה לא בקשר איתו תמיד אתה יכול לפתוח שיחה ב"אתה מוכר לי מXXX" ומשם זרום אחי.
    יש לי הרבה חברים וכל מה שיש לי זה דרך חברים משותפים
    אבל אני עדיין לא מצליח להיות מהאלה שישר כשהם חושבים על מישהו מגניב להזמין למסיבה הם חושבים ישררר "מממ יונתן!!", אלא לוקח להם עוד כמה שמות. או מהאלה שיש להם 400000 לייקים בפייסבוק, או אייטם לריכול של אנשים או מושא קנאה והערצה
    וזאת המטרה שלי
    להשיג mirers
    להשיג סטטוס בלתי מנוצח
    ואין לי מושג איך אני עושה את זה
    יש סביבי מין תיוג של "בנאדם מעופף סטלן ומגניב"
    אני רוצה תיוג של "אלוהים"
    במראה יש לי 8 דוגרי ואין לי ממש איך לפתח את זה
    בסטטוס יש לי 7 כי תכלס מתים עליי ואני מצחיק והכל אבל אני לא "אלוהים"
    אני רוצה תוך זמן מסויים להפוך את זה ל-9
    ואני יודע שאני צריך לשים לעצמי מלא מטרות
    אני רק לא יודע איזה

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

יש לי הרבה חברים וכל מה שיש לי זה דרך חברים משותפים
    אבל אני עדיין לא מצליח להיות מהאלה שישר כשהם חושבים על מישהו מגניב להזמין למסיבה הם חושבים ישררר "מממ יונתן!!", אלא לוקח להם עוד כמה שמות. או מהאלה שיש להם 400000 לייקים בפייסבוק, או אייטם לריכול של אנשים או מושא קנאה והערצה
    וזאת המטרה שלי
    להשיג mirers
    להשיג סטטוס בלתי מנוצח
    ואין לי מושג איך אני עושה את זה
    יש סביבי מין תיוג של "בנאדם מעופף סטלן ומגניב"
    אני רוצה תיוג של "אלוהים"
    במראה יש לי 8 דוגרי ואין לי ממש איך לפתח את זה
    בסטטוס יש לי 7 כי תכלס מתים עליי ואני מצחיק והכל אבל אני לא "אלוהים"
    אני רוצה תוך זמן מסויים להפוך את זה ל-9
    ואני יודע שאני צריך לשים לעצמי מלא מטרות
    אני רק לא יודע איזה
    המטרות הן מטרות שלך לעצמך אף אחד לא יגיד לך את זה וזה לא כתוב בשום מקום.
    דבר שני אלוהים יש רק אחד אל תתאמץ להיות כזה.
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מהניסיון האישי שלי, אנשים שמחפשים תשומת לב, תהילה, סטטוס ושם גדול...בדרך כלל מסיימים בתחתית של התחת..אנשים כאלה לא מצליחים.
    אנשים שלא מחפשים לבלוט ולא מחפשים שיהיה להם שם גדול אלה פשוט עסוקים בחיים הפרטיים שלהם, אלה אנשים שמצליחים לבלוט.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    המטרות הן מטרות שלך לעצמך אף אחד לא יגיד לך את זה וזה לא כתוב בשום מקום.
    דבר שני אלוהים יש רק אחד אל תתאמץ להיות כזה.

לא הבנתי את המשפט הראשון
    ולגבי השני אני קצת לא ממש מאמין באלוהים אז יש אפס אלוהים אם כבר

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מהניסיון האישי שלי, אנשים שמחפשים תשומת לב, תהילה, סטטוס ושם גדול...בדרך כלל מסיימים בתחתית של התחת..אנשים כאלה לא מצליחים.
    אנשים שלא מחפשים לבלוט ולא מחפשים שיהיה להם שם גדול אלה פשוט עסוקים בחיים הפרטיים שלהם, אלה אנשים שמצליחים לבלוט.
    1.אבל זאת אחת האותיות של הLMS-והפורום די דוגל בLMS ושיפור מכל מיני בחינות שכוללות קשרים ויכולת לתקשר עם בני אדם לא?
    2.אז על איזה סוג של התעסקויות בעצמי אני צריך לשים דגש\לאמץ?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect