קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Doom 3: Resurrection of Evil-NOGRP iSO
    על ידי Perfection בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-06-2006, 21:20
  2. Doom 3 - Resurrection of Evil iSO
    על ידי Perfection בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-06-2006, 15:31
  3. [הוכרז] Tekken: Dark Resurrection ל PSP
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 20-02-2006, 14:26
  4. 2pac - Makaveli 7 -resurrection
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-11-2005, 23:04
  5. [נפרץ] Doom 3: Resurrection of Evil ל X-BOX
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 00:04
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 41

Resurrection - My jorney

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

ברירת מחדל Resurrection - My jorney

חטיבה...ימים אפורים..הרדיו בחצר של החטיבה בהפסקה.. מתנגן השיר gasolina.. ואני עם הסנביץ' שלי הולך לבד.. עצוב.. חנון.. חסר חברים..(לבד בלי חברים מהיסודי (יש 2 חטיבות בעיר שלי הייתי אמור להיות בחטיבה עם החברים שלי מהיסודי אבל ההורים החושבים קדימה שלי העבירו אותי לחטיבה השנייה).
    כיתה של ערסים גמורים וחנונים גמורים.. מתחבר עם החנונים הגמורים שלא באמת חברים..
    מגיע שישי.. נשאר בבית..אמא שואלת למה אתה לא יוצא.. ההורים מרחמים אך לא יודעים שהם אשמים בחינוך היבש והפחדני אבל אני לא אוהב לתרץ..מגיע שיעור ביולוגיה.."חבר" שעשה לי את המוות על בסיס יומיומי צוחק עלי שאני אהיה לבד ביום באולינג שזכיתי עם ילדים מהשיכבה..אותו ה"חבר" הולך לחבר אחר והם מתקשרים אלי בלילה ומטרידים אותי וגם את ההורים שלי..אני סובל.. הם נהנים מזה..
    מגיע יומולדת.. אף אחד לא מתקשר להגיד מזל טוב..לא חוגג..אוכל חתיכת עוגה עם המשפחה הקטנה והסגורה שלי..מגיע שיעור באשכול פיס..אני יורד במדרגות ו בן **** מביא לי כאפה שכמעט מפילה אותי.. מסתובב רואה אותו צוחק ואומר לחבר שלידו "למה אתה רע?" ובעצם הוא זה שהביא אותה..
    חוזר הביתה עצוב.. בבית רב עם אבא כל יום..בגלל שטויות.. מגיע שיעור אנגלית.. כולם מקבלים דפים.. חוץ מילדה אחת.. קמה באה אלי לוקחת לי את הדף ומנמקת "אני יותר חשובה ממך".. מגיע דור *** ושר לי "וילד אתה בן זונה וילד אתה בן זונה..
    מגיע שיעור מחשבים..משה ***** לוקח לי את המחשב וטוען שאם אני לא אתן לו הוא ירביץ לי (ואני יכול לפרק אותו ולא עושה כלום בנדון).. ילד אחר מרחם עלי ואומר לו שיפסיק..בנות מסתלבטות עלי ברבים.."רוצה להיות חבר שלי? אני אזרוק את חבר שלי בשבילך"
    מגיע שיעור ערבית..מורה מחליפה כוסית..דור *** שוב מקניט אותי ואומר לה שכל הבנים פה כשרים חוץ ממני..
    בבית..נכנס לשואומי..שגיא *** שאמור להיות חבר שלי רושם לי קללות ושאין לי חברים...מזיע ועצוב...לא אמרתי שלום עם נשיקה בלחי לשום בת..אף פעם...טיול של כל הכיתה...איתי **** מקובל..בא להסתלבט עלי בפני הבנות ואומר לי בוא נתחיל עם בנות..סיוט מתמשך...
    מגיע שיעור אנגלית...יש עבודה בקבוצות...אף אחד לא מזמין אותי וכשאני מבקש מקבוצה מסויימת להצטרף ליעד ******* מסרב והם צוחקים עלי...לא הייתי אף פעם במסיבה...לא הייתי אף פעם במועדון...לא התנשקתי...לא יוצא בימי שישי...אין חברים...רק רע... הצקות..רחמים...

מגיע החופש הגדול של כיתה ט'...רואה אמריקן פאי..רואה את הריקוד של סטיפלר באמריקן פאי החתונה..אומר לעצמי שככה אני רוצה להיות..לשים זין על כולם ולרקוד..מה שאף פעם לא עשיתי..
    כיתה י'..2 החטיבות התאחדו לחטיבה אחת..החברים מהיסודי רואים אותי שוב ומברכים אותי לשלום...הם מקובלים מאוד...בטופ...חלקם ערסים מסוכנים...מתחיל להסתובב איתם...יוצא איתם בשישי...מסתובב איתם בהפסקות...פתאום כולם מברכים אותי לשלום ואוהבים אותי...בן ****(ההוא שהביא לי כאפה) לא מכיר את המצב החדש שלי ושוב מציק לי ומרביץ לי... בן **** מקבל מכות בהפסקה מהחברים שלי... בן **** בא לבקש סליחה ולוחץ לי את היד....חיי חברה סוערים....לא ידעתי מה זה בעבר...יש לי יומולדת...מארגנים אירוע עם אלכוהול, אוכל, בנות, מצטלמים איתי...לא היה לי פייסבוק בעבר בכלל...בנות באות לדבר איתי...קבעתי פגישה עם מישהי שחבר הכיר לי....נישקתי אותה לראשונה...שכבתי איתה אצלה בבית...
    מחויבות אישית בכיתה י'...שמו אותי עם ליעד *******(ההוא שצחק עלי וסירב להיות איתי בקבוצה בשיעור אנגלית) שידע שהשתנתי... ליעד סתם את הפה...ליעד הרכין ראש...ליעד אוכל את הלב....לליעד יש 35 חברים בפייסבוק שרובם מהמשפחה שלו...לליעד אין תמונות בפייסבוק....ליעד בתול שפתיים...ליעד לוזר....
    נהייתי יחצן במועדון הכי מצליח באיזור מגורים שלי.... HIGH SOCIETY....תקופה הכי טובה בחיים שלי...הוציאו את איתי *****(ההוא שהסתלבט עלי כל תקופת החטיבה)מהמועדון שאני ראש היחצנים בו.. חבר של איתי שגם פעם צחק עלי מתקרב לעברי וצופה בי רוקד עם 2 ידידות (9 ו10) ומתחנן שאני אדבר עם המאבטח שיכניס את איתי... דפקתי לו פרצוף של (NO.).. לאחר כמה שבועות... יושב על הבר עם בחורה..לוקח לנו דרינקים חינם...איתי מגיע.. לוחץ לי את היד.. "מה קורה אחי" הוא אמר..."מצוין" השבתי..לאחר כמה חודשים...עובר ברחוב.. עם החברה החדשה שלי...מול פניו של דור **** .. אותו אחד שצחק עלי בפני המורה המחליפה הכוסית וששר לי בן זונה..דור היה המום... דור לוזר אגב... אותו דבר שגיא **** שרשם לי קללות בשואמי ואמר לי שאני חסר חברים... הם בתחתית של התחתית...מגיע יום בבית הספר...אני וחברים שלי המצאנו שיר על שגיא ****... שרים אותו בקולי קולות במסדרון...שגיא **** נכנס לשרותים ושומע אותי שר בקולי קולות את השיר "דור מזיין כבשים בלילות וכשהוא מבקש...אז שגיא *** מצטרףףף.." חחח זה היה גדול.. שגיא סתם את הפה ולא הוציא מילה...
    לא מזמן הפסקתי ליחצן במועדון האולטראסאונד עקב לחץ בעתודה אבל אני אוהב את החיים שלי כיום!! פשוט תענוג !!, כרגע יש חברה חדשה... ההורים עדיין מנסים לחסום אותי בדאגות יתר אבל אני פשוט לא נותן להם ומורד לפעמים...

חשוב לי לציין שכל הסיפור אמיתי! בלי שום עיוותים ושום הגזמות!!

THIS IS MY LIFE, THIS IS MY JORNEY, THIS IS WHY IM HOT BITCH, FUCK YOUR DOR, FUCK YOU SAGI, FUCK YOU ITAY, FUCK YOU BEN, FUCK YOU LIAD

LOOK AT ME NOW

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

ריגש , באמת ..

מורחקים
    שם פרטי
    דש ברלין
    לייקים
    51
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    why so jelly?

sickkunts gonna sickkunt
    שונא תשיר המזדיין הזה הוא תמיד מזכיר לי תימים המסריחים של החטיבה לאדע למה, כל פעם שאני שומע אותו אני חייב להשתיק אותו ואת מי ששם אותו בימים האלה

אני נזכר איך שהייתי SADCUNT וכולם היו שמים אותו בטלפון ורוקדים עם בנות ואני הייתי עם 2 ילדי כאפות שהיו יורדים עלי. אחד שמן בן זונה עם גבות מחוברות גמד בן זונה אחד שמן-שחיף אשכנזי חיוור מסריח שלא משתזף ששניהם היו בתולי שפתיים בדיוק כמוני

אין על התיכון, לצערי לא הלכתי לאותו תיכון עם הבני זונות שירדו עלי אבל נקמתי בהם טוב מאוד בימי הTLV וההאנגר שהם נתקעו עם הערסים בסלקציה וכמעט בטוח שאכלו מכות
    עכשיו הם במערכת יחסים עם איזו כונפה, אחד מהם מקרצף אסלות בשביל 300 שקל והשני עובד במקדונלדס וגר עם ההורים

בזמן שאני בLA חי תחיים הטובים

לא ראיתי אחד שיורד על אחרים שהוא לא בתול חסר חברים. לא קיים. זה למה אני מחרבן על כל ההייטרים, haters gonna hate

הם צחקו עלי שאני עושה תספורות של ילדי כאפות, עשיתי תספורת של SICKKUNT
    הם צחקו עלי שאני מכוער, שיפרתי תמראה החיצוני שלי בצורה קיצונית עד שקיבלתי מחמאות וכל השוקס/מקושרים שלי היו מוצפים במחמאות מבנות
    הם צחקו עלי שאנלא שותה ויוצא, עבדתי בתור ברמן לפני הטיסה
    הם צחקו עלי שאני שקט, היום אני רוקד כמו SICKKUNT בשביל הצחוקים
    הם צחקו עלי שבחיים לא תהיה לי חברה ואף אחת לא תרצה אותי, ובתיכון מרוב הבנות שהייתי איתן קיבלתי מנדבושקס. פעמיים.
    הם צחקו עלי שאני עני, היום אני גר בבוורלי הילס והם בשכונת עוני
    הם צחקו עלי שאני לא יוצא מהבית, הפכתי את הTLV והמולטיליין בתיכון לבית השני שלי
    הם צחקו עלי שאני לבן, דפקתי שיזוף של SICKKUNT
    הם צחקו עלי שאני שחיף, אני מתאמן ומפתח תגוף וגדל
    הם צחקו עלי שאין לי עתיד, היום אני לומד והם מקרצפים תאסלות של הרס''ר
    הן צחקו עלי שאני מכוער, אחרי שנתיים הן התחילו איתי וביקשו ממני תשוקס שלי, רצו להכיר אותי ואכלו דחיה

מי צוחק עכשיו?
    מי המלך עכשיו?

MIDDLE FINGER UP TO MY COMPETITION
    נערך לאחרונה על ידי u mirin DashBerlin; 19-03-2013 בשעה 00:43.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

איזה קטע תמיד הבני זונות בתולי שפתיים שרמוטות שמציקים בחטיבה הם שמנים מסריחים.. אחד מהם מתלהב ומעלה לפייסבוק תמונות שלו עם ידידות בפרנדזון אובר 9000 ובעצם הוא בתול שפתיים שבחטיבה התלהב עלי שהביא לבנות נשיקות בלחי ואני לא הבאתי בכלל והיום אני משתין עליו בקשת ומחרבן באותו זמן.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

שמח שסיפרת (:

אשמח אם תרשום במילים שלך מה מוסר ההשכל בסיפור.

וואי פאק זה גם נותן לי מוטיבציה לרשום סיפור על עצמי בסגנון אבל תאמת אין לי כוח עכשיו... אחד הדברים אבל הכי בולטים בקצרה אני חושב הם ככה:
    1.היה איזה קוקסינל בתיכון שתמיד היה יורד עליי שאני גרוע עם בנות ובתול (ותכלס גם הוא היה כזה) אבל אחרי כמה חודשים הוא התקשר אליי לבקש עצות חחחח וזה עוד כשהייתי אינסל (היתה לו חברה חצי שנה ולא זיין אותה חחחח)
    2.היה אחד שהיה איתי בכיתה שמדי פעם היה זורק לי שאני שחיף ושאני דפוק ואני צריך להשתנות... הוא ראה אותי לא מזמן... וזה בנאדם שנראה טוב יחסית (חוץ מזה שהוא נמוך ממני) והוא אומר לי מה המצב... שמע אחי אני בטוח שהספקת לזיין יותר ממני (איכשהו יצא שיחה על זה) אבל הוא דווקא לא מהאנשים ששנאתי אלא הוא פשוט אמר לי תאמת בפנים ובלי לדבר איתי מלא זמן הוא כבר קלט לפי הגישה שלי לפי הדיבור לפי ההליכה ולפי הכל שדפקתי שינוי אחושרמוטה...

פעם הייתי מפחד לגשת לכוסיות... היום אני מתמלא מוטיבציה שאני רואה כאלה וניגש בכוונה

פעם פחדתי לרקוד עם בנות... היום כל ריקוד שלי כמעט נגמר בנשיקה

פעם לא ידעתי איך "לסגור" נשיקה... היום אני לא יודע איך אפשר שלא...

מה שכן אבל אני לא המקרה הגרוע הקלאסי כי תאמת שקיבלתי פולל מחמאות בשואומי וכל החרטא הזה שהייתי בן איזה 15-16 אבל פשוט הייתי פראייר שמסרב להצעות מטענות מפגרות שהבנות רחוקות לי מדי או שפעם כמה חבר'ה מהחטיבה רצו שאני ישב איתם וידעתי שכולם מעשנים ובגלל שפחדתי להתדרדר ולעשן גם אז הפסדתי מעגל חברתי אחושרמוטה וזה גרר אותי ל3 שנים של סבל...
    לא ישכח שאפילו זה שהיה יורד עליי הכי הרבה פשוט יום אחד אמר לי שמע אתה נראה טוב למה אתה לא יוצא למועדונים? כן כן הבנאדם שהיה הכי מתלהב בכיתה הכי עושה רעש הכי יורד על כולם אפילו הוא אמר לי את זה וזה היה בנוכחות כמה אנשים חחחח (אני לא באמת אוהב לקבל מחמאות מגברים כמו מנשים מן הסתם אבל בכל זאת זה היה לא צפוי).

פעם שהייתי מתמסטל הייתי מתחיל במקרה הטוב עם המלצרית או הברמנית

היום שאני מתמסטל... IM FUCKING GOD חחחחח עושה מה שבא לי וכמה שבא לי... מתחיל עם בחורה גם אם היא בר רפאלי גם אם לפני זה מישהו רשם לי בטוש על המצח INCEL וכל זה שאני הולך רק עם בוקסר שהוא הפוך ועם סנדלים וגרביים (תאמת לא יצא לי לעשות כזה דבר אבל נשבע לכם שאם יש כזאת התערבות אני עושה) קיצר יש לי חברים שאני מדבר איתם על הסיפורים שלי והם אומרים לי שכבר יש לי מספיק חומר לעשות סרט קומדיה... אני מדבר איתם ואני אשכרה מרגיש שאני מעניין אותם (בניגוד לפעם שהייתי משעמם ו"לא ידעתי מה להגיד"), בנוסף לכל זה אני ממש שם זין על כולם ולא מפחד מכלום ומשום דבר... וכמו שפעם שהייתי מסטול אני אפילו לא כמו שאני עכשיו כשאני סחי, יגיע היום שכמו שאני מסטול עכשיו ככה אני גם יהיה ביום יום חח.

אני לא ישקר אני עדיין לא הבנאדם עם הכי ביצים בעולם (עדיין נשאר בי אחוז קטן של הביישנות אין מה לעשות אבל זה הולך ונעלם), אני עדיין לא נראה הכי טוב בעולם ואני גם לא הכי זיין ולא הכי תותח עם בנות... אבל פאק עברתי שיפור אדיר ב3 שנים האחרונות והרבה אנשים פאקינג מחזיקים ממני שלא חשבתי דבר כזה יקרה בגלגול הזה.

אגב ראיתי את התגובה לגבי האנשים של הבית ספר... וואלה זה סתם אחי כל האנשים שהיו יענו נחשבים הכי זיינים בבית ספר שלנו אני שם כסף ש70 אחוז מהם עומדים מולי היום ואני לוקח אותם... היה אצלנו אחד שהייתי בטוח שהוא זיין ובסוף הסתבר שהוא זיין רק פעם אחת בחיים שלו ושהוא מפחד פחד מוות לגשת לבנות ויש לו הכל (מראה כסף סטטוס) ששמעתי על זה לא האמנתי חחח
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 19-03-2013 בשעה 01:18.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

האשכול הזה דיי חסר תועלת...
    אתה סתם לוקח את המצב ומחצין אותו. לפי הזיכרונות שלך, הירידות שהילדים האלה ירדו עלייך, הם חמורות וקשות ומאוד פגעו בך (ככה אתה קיבלת את זה),
    וכל העניין עם זה שייחצנת והיית עם כוסיות כל הזמן זה גם החצנה. בוא נתחיל מזה, שאם באמת היית מרגיש טוב עם עצמך ועם ביטחון עצמי גבוה, אז לא היה מזיז לך כבר להחזיר לילדים שירדו עלייך בחטיבה. היה ילד בכיתה ז' שהיה מציק לי, ותמיד רציתי לשים לו כיסא בראש...אבל כשגדלתי ובאמת הייתי נינוח עם עצמי, לא הזיז לי כבר, ות'אמת שגם אני בקשר סבבה איתו עד היום.
    אני זוכר אשכולות שלך פה, ודיברת על חוסר ביטחון וחוסר בנות, וכל מיני דברים כאלה ואחרים, ואני שזוכר שרצית לעשות את הצעד ובאמת לגשת לבנות ולהשתפר עם עצמך ולעבוד על זה....עשית משהו עם זה?

ואני באמת שלא בא להוריד אותך או משהו כזה, אלא פשוט חלאס, דיי עם האשכולות "פוזה" לכאורה של אנשים שמשוויצים בכלום שהם השיגו, תהיו כנים ותראו את המצב איך שהוא, לא יותר רע ממה שהוא, ותשאפו ליותר טוב ממה שהוא.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    וואי פאק זה גם נותן לי מוטיבציה לרשום סיפור על עצמי בסגנון אבל תאמת אין לי כוח עכשיו... אחד הדברים אבל הכי בולטים בקצרה אני חושב הם ככה:
    1.היה איזה קוקסינל בתיכון שתמיד היה יורד עליי שאני גרוע עם בנות ובתול (ותכלס גם הוא היה כזה) אבל אחרי כמה חודשים הוא התקשר אליי לבקש עצות חחחח וזה עוד כשהייתי אינסל (היתה לו חברה חצי שנה ולא זיין אותה חחחח)
    2.היה אחד שהיה איתי בכיתה שמדי פעם היה זורק לי שאני שחיף ושאני דפוק ואני צריך להשתנות... הוא ראה אותי לא מזמן... וזה בנאדם שנראה טוב יחסית (חוץ מזה שהוא נמוך ממני) והוא אומר לי מה המצב... שמע אחי אני בטוח שהספקת לזיין יותר ממני (איכשהו יצא שיחה על זה) אבל הוא דווקא לא מהאנשים ששנאתי אלא הוא פשוט אמר לי תאמת בפנים ובלי לדבר איתי מלא זמן הוא כבר קלט לפי הגישה שלי לפי הדיבור לפי ההליכה ולפי הכל שדפקתי שינוי אחושרמוטה...

פעם הייתי מפחד לגשת לכוסיות... היום אני מתמלא מוטיבציה שאני רואה כאלה וניגש בכוונה

פעם פחדתי לרקוד עם בנות... היום כל ריקוד שלי כמעט נגמר בנשיקה

פעם לא ידעתי איך "לסגור" נשיקה... היום אני לא יודע איך אפשר שלא...

מה שכן אבל אני לא המקרה הגרוע הקלאסי כי תאמת שקיבלתי פולל מחמאות בשואומי וכל החרטא הזה שהייתי בן איזה 15-16 אבל פשוט הייתי פראייר שמסרב להצעות מטענות מפגרות שהבנות רחוקות לי מדי או שפעם כמה חבר'ה מהחטיבה רצו שאני ישב איתם וידעתי שכולם מעשנים ובגלל שפחדתי להתדרדר ולעשן גם אז הפסדתי מעגל חברתי אחושרמוטה וזה גרר אותי ל3 שנים של סבל...
    לא ישכח שאפילו זה שהיה יורד עליי הכי הרבה פשוט יום אחד אמר לי שמע אתה נראה טוב למה אתה לא יוצא למועדונים? כן כן הבנאדם שהיה הכי מתלהב בכיתה הכי עושה רעש הכי יורד על כולם אפילו הוא אמר לי את זה וזה היה בנוכחות כמה אנשים חחחח (אני לא באמת אוהב לקבל מחמאות מגברים כמו מנשים מן הסתם אבל בכל זאת זה היה לא צפוי).

פעם שהייתי מתמסטל הייתי מתחיל במקרה הטוב עם המלצרית או הברמנית

היום שאני מתמסטל... IM FUCKING GOD חחחחח עושה מה שבא לי וכמה שבא לי... מתחיל עם בחורה גם אם היא בר רפאלי גם אם לפני זה מישהו רשם לי בטוש על המצח INCEL וכל זה שאני הולך רק עם בוקסר שהוא הפוך ועם סנדלים וגרביים (תאמת לא יצא לי לעשות כזה דבר אבל נשבע לכם שאם יש כזאת התערבות אני עושה) קיצר יש לי חברים שאני מדבר איתם על הסיפורים שלי והם אומרים לי שכבר יש לי מספיק חומר לעשות סרט קומדיה... אני מדבר איתם ואני אשכרה מרגיש שאני מעניין אותם (בניגוד לפעם שהייתי משעמם ו"לא ידעתי מה להגיד"), בנוסף לכל זה אני ממש שם זין על כולם ולא מפחד מכלום ומשום דבר... וכמו שפעם שהייתי מסטול אני אפילו לא כמו שאני עכשיו כשאני סחי, יגיע היום שכמו שאני מסטול עכשיו ככה אני גם יהיה ביום יום חח.

אני לא ישקר אני עדיין לא הבנאדם עם הכי ביצים בעולם (עדיין נשאר בי אחוז קטן של הביישנות אין מה לעשות אבל זה הולך ונעלם), אני עדיין לא נראה הכי טוב בעולם ואני גם לא הכי זיין ולא הכי תותח עם בנות... אבל פאק עברתי שיפור אדיר ב3 שנים האחרונות והרבה אנשים פאקינג מחזיקים ממני שלא חשבתי דבר כזה יקרה בגלגול הזה.

אגב ראיתי את התגובה לגבי האנשים של הבית ספר... וואלה זה סתם אחי כל האנשים שהיו יענו נחשבים הכי זיינים בבית ספר שלנו אני שם כסף ש70 אחוז מהם עומדים מולי היום ואני לוקח אותם... היה אצלנו אחד שהייתי בטוח שהוא זיין ובסוף הסתבר שהוא זיין רק פעם אחת בחיים שלו ושהוא מפחד פחד מוות לגשת לבנות ויש לו הכל (מראה כסף סטטוס) ששמעתי על זה לא האמנתי חחח
    איתי שתדע לך שאתה אחד הגברים בפורום הזה!

וואלה גם אתה אחי באמת... חח בין היחידים שיש פה בפורום =] למרות שתאמת הרוב בזמן האחרון באמת בסדר גמור... נהיה כיף להיכנס לפה הרבה יותר מפעם למשל.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    וואלה גם אתה אחי באמת... חח בין היחידים שיש פה בפורום =] למרות שתאמת הרוב בזמן האחרון באמת בסדר גמור... נהיה כיף להיכנס לפה הרבה יותר מפעם למשל.
    לאא בקטע אמיתי כאילו אני רואה דיווחי שטח שלכם זה עושה לי מוטיבציה מטורפת. כי תכלס אני לא טוב כמו מרבית האנשים פה לפי הדיווחי שטח פה. הלייפסטייל של רובכם הרבה יותר טוב משלי.
    אבל אני משפתר (;

תאמת אין לי פה הרבה דיווחי שטח יש מעטים אמנם חלק חזקים אבל תכלס נראלי אתה סתם צנוע חחח תאמין לי שאני גם לא כזה תותח... פשוט SICKCUNT בכל מצב זה הכל חחח

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

חחחחח כל תגובה אתה מספר איזה סיפור אני אומר לךךך אני צוחק כל פעם מחדש.
    תמשיך ככה תותח (;

מורחקים
    שם פרטי
    דש ברלין
    לייקים
    51
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    why so jelly?

אין כמו לרקוד גנגנם סטייל בבוקסר במסיבת ג'קוזי

אגב היום אני רוקד נטו בשביל הצחוקים, פעם הייתי מהחמורים האלה שאמרו "אם אני ילמד לרקוד ככה וככה בנות יאהבו אותי"
    היום זה נטו לטרולינג

נגיד ראיתי איזה משו שהיה כתוב עליו PRIVATE PROPERTY והלכתי עם המעגל החברתי שלנו והיינו שיכורים מתים
    פתאום אני דורך על זה ומתחיל לדפוק על זה שאפל ועושה טקטוניק עם הידיים וכולם נקרעים

זה מה שנקרא SICKKUNT ולא SADCUNT שאומר "יו איזה פדיחות"
    נערך לאחרונה על ידי u mirin DashBerlin; 19-03-2013 בשעה 02:05.

YAP זה אני חחח

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect