קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ספר הדרשנות של יאיר לפיד רצוף בטעויות מביכות
    על ידי جܧٹξლąი בפורום יהדות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-03-2008, 18:34
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 37

שתיקות מביכות ... - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כל הכבוד DUZAP.

אין דבר כזה באמת שתיקה מביכה, אם אתה יודע מה אתה עושה...שתיקה מביכה זה בעצם הזדמנות לנשיקה, כמו שזה נשמע, ככה זה פשוט.
    ברגע שאין מה להגיד, אתה פשוט מסתכל לה בעיניים, מוריד מבט קטן לשפתיים שלה, מחייך, מקווה שהיא תחייך בחזרה או לפחות תחזיר מבט, אפשר גם להוסיף את משפט רומנטי כמו "אמרו לך פעם שאת פשוט יפה?" או משו בסגנון ופשוט לנסות לנשק...

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שבאמת רוצה משהו , יימצא דרך להשיג אותו .. מי שלא ? ימציא תירוץ

מ״ז לעבוד על הקשר עין שלי? , בתכלס אני יודע שהוואצפ והפייסבוק זה חרא ובתכלס אני רוצה להגיע למצב שאני ישתמש בפייסבוק ובכל החרא הזה רק כדי לקבוע פגישות ..

ואתם אומרים זה מומלץ להפגד עם מישהי שאני מכיר רק מהפייסבוק ועוד לא ראיתי אותה במציאות?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ברור, כל פגישה עם בחורה זה דבר מומלץ.
    גם אם תתכתב עם בחורה באימייל או בדואר יונה מצידי ותקבעו להפגש זה מצויין.
    זה אומנם בעייתי קצת כי קשה באמת לדעת מי הבחורה שעומדת מולך אבל תמיד אפשר לנסות ומקסימום חותכים..

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

מזכיר לי פעם אחת שקבעתי עם מישהי פגישה(לא ראיתי אותה קודם במציאות) בקיצור הלכתי איפה שהיינו צריכים להפגש,התחבאתי בתוך איזה חנות ואז כשראיתי אותה ברחתי חחחחח

קח את התמונה הכי גרועה שלה בפייסבוק ותדמיין לך שהיא באמת נראת ככה,או תמונה שהיא ליד מלא אנשים ברחוב או משהו או סתם איזה שהיא תמונה שצילמו אותה שהיא עושה משהו דפוק ותפסו את זה בתמונה

ככה 90% מהמקרים אני מבין אם הבחורה יפה במציאות או לא

מורחקים
    שם פרטי
    דש ברלין
    לייקים
    51
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    why so jelly?

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    מזכיר לי פעם אחת שקבעתי עם מישהי פגישה(לא ראיתי אותה קודם במציאות) בקיצור הלכתי איפה שהיינו צריכים להפגש,התחבאתי בתוך איזה חנות ואז כשראיתי אותה ברחתי חחחחח

קח את התמונה הכי גרועה שלה בפייסבוק ותדמיין לך שהיא באמת נראת ככה,או תמונה שהיא ליד מלא אנשים ברחוב או משהו או סתם איזה שהיא תמונה שצילמו אותה שהיא עושה משהו דפוק ותפסו את זה בתמונה

ככה 90% מהמקרים אני מבין אם הבחורה יפה במציאות או לא
    קרה לי גם
    הייתי אמור לפגוש מישי שנראית כמו נערת ליווי ב1000 שקל - 9 אמיתית, משו שאי אפשר לזיין בלי לשלם, ציצים ענקיים, פנים רזות, בלי פאק אחד, שלמות שאתה רואה בפורנו, גורמת לבר רפאלי להראות כמו סוס
    כולי התלהבתי אמרתי "זאת הולכת להיות הבחורה הכי כוסית שאני יהיה איתה אי פעם"
    פגשתי אותה במציאות היא כולה שמנה מגעילה שדופקת פוטושופ בכל התמונות שלה, אני נותן לה 5 כי הייתי מאוד נחמד
    ברחתי לה יום שלם כוס רבאק נמאס לי מהבנות האלה

2013 - השנה שמישי שנראית 5 במציאות במקרה הטוב, יכולה לעבוד על כולם שהיא 8, רק מהתמונות שלה, וכתוצאה מכך לקבל מחמאות מכולם, לעלות סטנדרטים ולחוש מלכה...

אני קולט שמנות עם ציצי גדולים שמצטלמות בזוויות הנכונות דורשות מישו שנראה כמו זיז ובא לי לדפוק להם בלטה בראש

בחיי שנמאס לי מהבנות של העולם המערבי, אני מת שהאסלאם ישתלט על העולם וכל השרמוטות עם האף בעניים יהיו לא יותר מסמרטוט
    GO ISLAM
    CRUSH FEMINISM
    נערך לאחרונה על ידי u mirin DashBerlin; 19-03-2013 בשעה 21:53.

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שבאמת רוצה משהו , יימצא דרך להשיג אותו .. מי שלא ? ימציא תירוץ

איזה זיןן רציתי להפגש עם מישהי אבל היא רוצה לבוא עם חברה שלה והיא שמנה כזאת קיצר היא בטוח קוקבלוק ואף אחד לא רוצה לבוא איתי ולהעסיק אותה...
    בכל מקרה גם לפני זה שחשבתי שתיהיה פגישה ממש הייתי לחוץ ופחדתי מזה יש דרך להשתחרר מזה ? כי אני לא הולך לתת לפחד הזה להשאיר אותי בתול ..

מורחקים
    שם פרטי
    דש ברלין
    לייקים
    51
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    why so jelly?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ישך חברים קקות אחי
    תבטל את זה ותקבע ליום אחר, 2 בנות על בן זה 90% קוקבלוק, שאחת מהן שמנה זה 100% קוקבלוק

קשר עין זה אומר שתעבוד על זה שאתה נותן כמה שיותר קשר עין לבחורה
    גם במצב של שתיקה אתה ממשיך לשמור על קשר עין
    לא אומר לך להיות קבוע עם קשר עין אבל ברגעים שאתה מדבר ואתה מנהל שיחה אתה צריך לתת קשר עין תמיד אלא אם כן אתה צריך לחשוב על משהו אז אתה פשוט מסיט את המבט הצידה ומיד חוזר לקשר עין
    נערך לאחרונה על ידי duzap; 20-03-2013 בשעה 00:48.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

בואנה בשביל חברים שלי הייתי מזיין שמנה! חברים שלך זונות חחח

מורחקים
    שם פרטי
    דש ברלין
    לייקים
    51
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    why so jelly?

אני אתוודה ואגיד שפעם זיינתי שמנה בגלל שהפסדתי בהתערבות עם חברים, סיפור ארוך אל תשאלו
    למזלי היו כמה פלוסים והפלוסים היו פנים יפות רצח, לא כזאת שמנה כמו השמנות במקדונלדס, מטופחת, ציצים גדולים ותחת גדול ושהייתי מאוד מסטול

אני אגיד לכם דוגרי הייתי מזיין אותה שוב כי היא הייתה די טובה אבל כמו שאומרים שמנות זה כמו קורקינט - כיף לרכב עליהן, פדיחות להראות לחברים...
    נערך לאחרונה על ידי u mirin DashBerlin; 20-03-2013 בשעה 06:29.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

וואלה בחיים לא הייתי עם שמנה..
    הייתי עם אחת שמנמנה אבל היו לה פנים מדהימותתתת אבל היה לה קצת שווארמות בצדדים, סוג של צמיגים אבל בקטן יותר וטי-טיפה ידיים וזה..אבל לא נורא, הייתי מסטול פחד והיא זרמהההההה אחוווושמוטטהה חחח אני אשכרה זוכר שאני עומד על הבר מחכה שהברמן יתפנה אליי, ההיא באה מאחורי, מחבקת אותי ושולחת ידיים למטה אני כולי "הללללוווו מהה?? יש פה אנשים!!!" ואני מצביע על האנשים שעומדים ליד חחחחחחחחחחחחחחח
    כמה צחקתי אחרי זה

תאמת שאני עשיתי משהו כזה גם אבל לא בתור התערבות אלא בתור נקמה חחחח איזה אחת כל פעם דפקה לי תירוצים על הפגישה וכו' בסופו של דבר היא הלכה להזדיין עם אחד מהעיר שלי ככה התירוצים של אין לי כסף וכאלה לא תפסו חחחח אמרתי זהו אני הולך לזיין את החברה הכי טובה שלה רק בשביל הקטע... וזה הצליח חחחחחח

אבל בואנה טיילר באמא שלי אהבתי את המשפט אשכרה כיף לרכב ופאדיחה להראות לחברים חחח מה שכן אבל עם כל השומן הזאתי זיון יותר טוב בהרבה מאיזה אחת רזה שהייתה לי לפני כמה חודשים (שהיא פשוט הזיון הכי גרוע בעולם) אה וגם אסתטית בפנים+ NO RECESSED JAW קיצר מהזבל האיכותי חחח

מורחקים
    שם פרטי
    דש ברלין
    לייקים
    51
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    why so jelly?

השמנה שהייתי איתה הייתה זיון יותר טוב מרוב הבנות שהייתי איתן
    לפחות היא לא מצצה עם השיניים...גועל נפש

אם יש משו שאנלא מסוגל לסבול זה מוצצות עם השיניים וכאלה שלא יודעות להתנשק, או כאלה ששוכבות כמו בולי עץ בלי פאטיש בלי שומדבר כאילו מכריחים אותן בכוח להיות שם, בא לי להקיא מהן לא משנה איך הן נראות...

נערת ליווי>10 בנות ממוצעות ב"חינם"

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

וואו מציצה עם השיניים פשוט באלך להגיד לה "עזבי אני אביא ביד".
    אבל זה עדיף מההאלה שיושבות כמו בובה- הן הכי גרועות. הייתה לי חברה כזו, שאפילו את הידיים שלה לא הזיזה כשהתנשקנו. משהו מפחידדדדד

וואלה טיילר צודק שוב חחחח יצא לי אני חושב רק פעם אחת שמישהי מצצה לי עם השיניים רציתי להרוג אותה.. חחח והבול עץ?! זה קרה לי עם איזו אחת שהייתי מזיין "קבוע" (תכלס זיינתי אותה 3 פעמים והבנתי שזהו אני לא מוכן יותר) באמת בול עץ, מתנשקים היא לא עושה כלום, מזיין אותה היא לא עושה כלום, אותה הבעת פנים... פשוט בחורה בלי מוח לא ראיתי דבר כזה חחחח אני שם כסף שאם לאותה בחורה היה מוח שונה והנתהגות שונה בכללי אז היא הייתה באמת יכולה להיות זיון טוב אבל בוא נגיד במקרה הזה... "אלוהים נתן לה גוף שאי אפשר לשכוח אבל בטעות הוא שכח גם לשים לה מוח" חחחחחחחחחחח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect