קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 24 מתוך 24

SS - עמוד 2

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

מצטער הייתי עסוק רק עכשיו היה לי זמן להגיב

תגוון
    תעשה כל חתיכה קבוצת שרירים שונה
    תתחיל משרירי הרגליים
    A רגליים
    יום למחרת
    B תעבוד בלי רגליים

למה? אם התזונה במקום בין אם בחיטוב ובין אם במסה חשוב להפעיל קבוצות שרירים גדולות
    כדי שיתפתחו ויתרמו למהלך ההתפתחות והגדילה ושימור השרירים
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 22-03-2013 בשעה 13:16.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי Dash Berlin צפיה בהודעה
    מי שעושה מנוחה של 5 דקות בין סט לסט הוא כוסית או מישו שממש ממש לא בכושר, אפילו ביום הראשון שבו התחלתי להתאמן לא עשיתי כאלה מנוחות וזאת הייתה הפעם הראשונה שדרכתי במכון בכלל מה אתה גנוב תגיד לי חח

טום עזוב פאוורקלין, סתם תרגיל מסובך. גמאני לא עושה אותו זה בסדר

ורודני העלתי בחודשיים 6.5 קילו בתוכנית הזו בדיוק. יכול להיות כי שקלתי ממש קצת בהתחלה וזה NOOB GAINS אבל זה מה שזה. המשקל לא משקר.
    אתה תגיד שומן שומן אבל אין עלי טיפת שומן, אפילו כולם אומרים לי לעלות בשומן מרוב שאין לי שומן בגוף. מה גם שלא התאמצתי כ''כ לעלות את זה בניגוד לHARDGAINERים שאוכלים עד שהם מקיאים בשביל לעלות חצי קילו, לא אכלתי עד שאני מקיא, לא זללתי ז'אנק פוד (חוץ מיום אחד בשבוע שבועיים שאני מפנק את עצמי בארוחה או שניים במקדונלדס)..אכלתי פשוט רגיל, טיפה יותר בשר ואבקת חלבון וזהו (אני אוכל המון בשר). לא משו מיוחד ולא הכנתי שייקים של 1000 קלוריות.

ואני גם לא אוכל כזה הרבה כמו כולם, אני אוכל טוב אבל לא זולל כמו חזיר. ואני גם שותה ומעשן הרבה וחי סגנון חיים לא הכי בריא (מה שכן אני ישן טוב)

זאת תוכנית בתזונה ומי שאומר אחרת ליצן. כל הגוף שלי גדל מהתוכנית הזאת, ידיים, רגליים, חזה, תחת (סקוואטים מזדיינים) ואפילו בטן בקטנה (סקוואטים ודדליפטים עובדים על הCORE)

ככה שזה תוכנית שמחזקת את כל הגוף שלך, זה נראה לך קצת כי הליצנים שלך לימדו אותך שמי שמתאמן הרבה הוא גדל יותר וזה בולשיט....אני חותם לך שאני גדלתי יותר מכל שחיף שתמצא לי בחודשיים בכל תוכנית אחרת. הייתי צריך לזרוק את כל הבגדים שלי מרוב שגדלתי וזה עוד בחודש הראשון.
    חכה שתגיע לזמן שתמצא כבר את SS והמשקלים יהיו ממש כבדים אז נראה אם לא תעשה 5 דקות מנוחה בין סט לסט
    וגם זה פאוורליפטינג התוכנית הזאת אז בגלל זה הזמן של המנוחות לא חשוב כמו בבדיבילדינג כי בבדיבילדינג עושים דקה-דקה וחצי מנוחה ופאורליפטינג עושים מנוחה עד שאתה מרגיש בסדר
    ולפי מה שהבנתי בSS אמורים להשמין הרבה גם בשומן אבל להעלות הרבה מסת שריר, אני טועה?

מורחקים
    שם פרטי
    דש ברלין
    לייקים
    51
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    why so jelly?

תגדיר "ממש כבדים"..בכל מקרה אף אחד לא מתחיל ממשקלים כבדים, רוב האנשים הם שמנים-שחיפים שחיים על קולה ודוריטוס ולא מסוגלים להרים תמוט אפילו. וSS היא תוכנית שמיועדת בעיקר למתחילים לא סתם קוראים לזה starting strength

ומזה הבולשיט הזה שב"SS אתה משמין"
    אתה לא משמין מזה שאתה עושה תרגילים, אתה משמין מזה שאתה אוכל כמו מפגר אוכל מסריח או שעושה GOMAD או זבל אחר, משמינים מעודף קלוריות מוגזם (מעל ל500 מהMAINTENCE שלך זה מוגזם, הייתי אומר אפילו ש500 זה מוגזם), לא מתרגילים

הליצנות השתלטה על כל תחום פיתוח גוף בישראל..
    נערך לאחרונה על ידי u mirin DashBerlin; 19-03-2013 בשעה 22:16.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי u mirin DashBerlin צפיה בהודעה
    תגדיר "ממש כבדים"..בכל מקרה אף אחד לא מתחיל ממשקלים כבדים, רוב האנשים הם שמנים-שחיפים שחיים על קולה ודוריטוס ולא מסוגלים להרים תמוט אפילו. וSS היא תוכנית שמיועדת בעיקר למתחילים לא סתם קוראים לזה starting strength

ומזה הבולשיט הזה שב"SS אתה משמין"
    אתה לא משמין מזה שאתה עושה תרגילים, אתה משמין מזה שאתה אוכל כמו מפגר אוכל מסריח או שעושה GOMAD או זבל אחר, משמינים מעודף קלוריות מוגזם (מעל ל500 מהMAINTENCE שלך זה מוגזם, הייתי אומר אפילו ש500 זה מוגזם), לא מתרגילים

הליצנות השתלטה על כל תחום פיתוח גוף בישראל..
    אני לא יודע בדיוק מה זה משקלים ממש כבדים אני יודע שאתה מגיע למצב שאתה ממצא את התוכנית(ואתה לא תעשה אותה כל החיים מקסימום חצי שנה) אז יהיה לך קשה להתאושש בין הסטים.
    וגם לפי מה שהבנתי בSS צריך לאכול בשלב מסויים מעל ל500 קלוריות מעל הצריכה היומית בשביל להתאושש.
    ולאיזה כיוון אתה הולך בדיבילדינג או פאורליפטינג?

מורחקים
    שם פרטי
    דש ברלין
    לייקים
    51
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    why so jelly?

בודיבילדינג, אבל גם כשאעבור לפיצולים אני אשאיר בתוכנית תתרגילים הרציניים כי מהם אתה באמת גדל, כל הליצנים שנתקעים על מכונות עושים בנצ' של 60 קילו והם איזה שנתיים במכון כושר, עצוב לראות אותם. בשנתיים אתה אמור להרים פי 3 יותר אם לא פי 4. גם אם אתה בילדר, בילדר=/=ליצן.

תכלס אני עושה SS כי כשהתחלתי הייתי במצב שאנלא מסוגל לעשות סקוואטים מלאים עם מוט ריק, אי אפשר להתאמן רציני במצב הזה, צריך לצבור משקל נורמלי על המוט (משו כמו משקל הגוף שלךX2) ורק אז לעבור לפיצולים לדעתי כי אחרת אתה יוצא ליצן...

SS זה תוכנית אימונים לא תפריט, תפריט אתה בונה לעצמך, אני יודע שריפטו ממליץ על GOMAD וכל מיני דברים של שמנים אבל אנלא מקשיב לו כי המטרה שלי זה לא פאוורליפטינג וכי אני לוקח הכל בערבון מוגבל.

מעל ל500 קלוריות מעל הצריכה זה מסה מטונפת ואתה סתם משמין, אני מעדיף להתקדם טיפה יותר לאט אבל להראות טוב ולא שמן מסריח כי תכלס לאף אחד לא אכפת כמה אתה מרים אם אתה נראה כמו ריפטו (והוא נראה על הפנים)

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי u mirin DashBerlin צפיה בהודעה
    בודיבילדינג, אבל גם כשאעבור לפיצולים אני אשאיר בתוכנית תתרגילים הרציניים כי מהם אתה באמת גדל, כל הליצנים שנתקעים על מכונות עושים בנצ' של 60 קילו והם איזה שנתיים במכון כושר, עצוב לראות אותם. בשנתיים אתה אמור להרים פי 3 יותר אם לא פי 4. גם אם אתה בילדר, בילדר=/=ליצן.

תכלס אני עושה SS כי כשהתחלתי הייתי במצב שאנלא מסוגל לעשות סקוואטים מלאים עם מוט ריק, אי אפשר להתאמן רציני במצב הזה, צריך לצבור משקל נורמלי על המוט (משו כמו משקל הגוף שלךX2) ורק אז לעבור לפיצולים לדעתי כי אחרת אתה יוצא ליצן...

SS זה תוכנית אימונים לא תפריט, תפריט אתה בונה לעצמך, אני יודע שריפטו ממליץ על GOMAD וכל מיני דברים של שמנים אבל אנלא מקשיב לו כי המטרה שלי זה לא פאוורליפטינג וכי אני לוקח הכל בערבון מוגבל.

מעל ל500 קלוריות מעל הצריכה זה מסה מטונפת ואתה סתם משמין, אני מעדיף להתקדם טיפה יותר לאט אבל להראות טוב ולא שמן מסריח כי תכלס לאף אחד לא אכפת כמה אתה מרים אם אתה נראה כמו ריפטו (והוא נראה על הפנים)
    שמע אני כרגע בתהליך הרזייה(הורדתי כבר 10-11 קילו נשאר לי עוד 10 בערך) ואחרי זה אני רוצה להתאמן במכון כושר וכל זה.
    קראת את הספר של SS וגם אתה רואה אצלך עלייה טובה במסת שריר? אחרי חיטוב אתה אומר שיהיה לך גוף יפה?
    כי תראה בן אדם שהתאמן בדיבילדינג ותראה איזה גוף הוא עשה בשנתיים:
    זה בהתחלה לפני שהוא התאמן http://www.facebook.com/photo.php?fb...pe= 3&theater
    אחרי זה הוא התאמן ותראה מה הוא בנה בשנתיים:
    http://www.facebook.com/photo.php?fb...pe= 3&theater
    תראה את הפייסבוק שלו יש שם הרבה תמונות שלו שהוא התאמן, ואגב הוא דפק שינוי אחושרמוטה לחיים שמתי לב עכשיו
    לפני הוא היה מכוער, היום אני מחשיב אותו לאחד שנראה ממש טוב

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי StyleByBrahano צפיה בהודעה
    שמע אני כרגע בתהליך הרזייה(הורדתי כבר 10-11 קילו נשאר לי עוד 10 בערך) ואחרי זה אני רוצה להתאמן במכון כושר וכל זה.
    קראת את הספר של SS וגם אתה רואה אצלך עלייה טובה במסת שריר? אחרי חיטוב אתה אומר שיהיה לך גוף יפה?
    כי תראה בן אדם שהתאמן בדיבילדינג ותראה איזה גוף הוא עשה בשנתיים:
    זה בהתחלה לפני שהוא התאמן
    אחרי זה הוא התאמן ותראה מה הוא בנה בשנתיים:
    תראה את הפייסבוק שלו יש שם הרבה תמונות שלו שהוא התאמן, ואגב הוא דפק שינוי אחושרמוטה לחיים שמתי לב עכשיו
    לפני הוא היה מכוער, היום אני מחשיב אותו לאחד שנראה ממש טוב
    SICKKUNT.

חבל שאני בחיים לא אראה סביר עד שאשקול 90-100 קילו לפחות כי יש לי מבנה גוף מאוד דפוק. בעיקר ידיים. אם הבנאדם הממוצע נראה טוב על 74-80 קילו, אני יראה במשקל הזה כמו ניצול שואה. שונא ידיים ורגליים ארוכות. מילא הייתי גבוה, אבל אני גמד מסריח (1.80)...קיצר נדפקתי מכל הכיוונים בגנטיקה

שמע יש עליה מאוד טובה, הליפטים שלי קפצו פי איזה 3, בהתחלה הייתי ממש חלש אפילו בנות בנות 12 היו מרימות יותר ממני, מהאלה שאתה מסתכל עליהם במכון ואומר "איזה חלשלוש שיפרוש אין לו עתיד חברה שלי מרימה יותר ממנו", זאת הייתה הפעם הראשונה שדרכתי במכון ועשיתי אימון כלשהו, תהיה בטוח שכל שחיף ושחיף הוא מארק ריפטו לעומת איפה שהתחלתי.

אבל וואלה השתפרתי רצח ואני כבר לא מרגיש חלש, אמנם לא סוס אבל ממש לא חלש, לפחות זה מה שאומרים לי. ואני רק מתחיל והייתי חולה מת איזה שבועיים והפסקתי להתאמן בגלל זה, יכולתי לצבור יותר מסה אפילו. איזה אחד שלא ראה אותי פה חודש וקצת פגש אותי בבר ואמר "WOW BRO U GOT SOME SIZE, STILL WORKING OUT"? והבנאדם די מסיבי ככה שזה החמיא לי רצח

עבדתי בעיקר על הטכניקה ועכשיו אני מנסה לקפוץ כמה שיותר מהר במשקלים כמה שאני יכול, מקוהו שילך לי טוב. מה שכן יש שינוי משמעותי הייתי אומר, בקושי עליתי בשומן אם בכלל (והדיאטה שלי לא הכי נקיה, אני אוכל צ'יט פעמיים-פעם בשבוע). בגדול אני פשוט זולל בשק (בעיקר עוף) ודגים, אוכל כל שעתיים ומנשנש בין לבין איזה אגוזים

בגדול עליתי...7-8 קילו? צריך להשקל שוב בעוד שבוע ולראות איפה אני עומד, מה שכן זה מכבוד להתחשב בעובדה שאני HARDGAINER ושחיף מסריח.

אחרי מסה ארוכה ומתישה, ואחרי חיטוב קצר (אקטומורף אחרי הכל) יהיה לי גוף יפה. אבל זה המון עבודה וזה ממש לא קל.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 21-03-2013 בשעה 09:40.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    SICKKUNT.

חבל שאני בחיים לא אראה סביר עד שאשקול 90-100 קילו לפחות כי יש לי מבנה גוף מאוד דפוק. בעיקר ידיים. אם הבנאדם הממוצע נראה טוב על 74-80 קילו, אני יראה במשקל הזה כמו ניצול שואה. שונא ידיים ורגליים ארוכות. מילא הייתי גבוה, אבל אני גמד מסריח (1.80)...קיצר נדפקתי מכל הכיוונים בגנטיקה

שמע יש עליה מאוד טובה, הליפטים שלי קפצו פי איזה 3, בהתחלה הייתי ממש חלש אפילו בנות בנות 12 היו מרימות יותר ממני, מהאלה שאתה מסתכל עליהם במכון ואומר "איזה חלשלוש שיפרוש אין לו עתיד חברה שלי מרימה יותר ממנו", זאת הייתה הפעם הראשונה שדרכתי במכון ועשיתי אימון כלשהו, תהיה בטוח שכל שחיף ושחיף הוא מארק ריפטו לעומת איפה שהתחלתי.

אבל וואלה השתפרתי רצח ואני כבר לא מרגיש חלש, אמנם לא סוס אבל ממש לא חלש, לפחות זה מה שאומרים לי. ואני רק מתחיל והייתי חולה מת איזה שבועיים והפסקתי להתאמן בגלל זה, יכולתי לצבור יותר מסה אפילו. איזה אחד שלא ראה אותי פה חודש וקצת פגש אותי בבר ואמר "WOW BRO U GOT SOME SIZE, STILL WORKING OUT"? והבנאדם די מסיבי ככה שזה החמיא לי רצח

עבדתי בעיקר על הטכניקה ועכשיו אני מנסה לקפוץ כמה שיותר מהר במשקלים כמה שאני יכול, מקוהו שילך לי טוב. מה שכן יש שינוי משמעותי הייתי אומר, בקושי עליתי בשומן אם בכלל (והדיאטה שלי לא הכי נקיה, אני אוכל צ'יט פעמיים-פעם בשבוע). בגדול אני פשוט זולל בשק (בעיקר עוף) ודגים, אוכל כל שעתיים ומנשנש בין לבין איזה אגוזים

בגדול עליתי...7-8 קילו? צריך להשקל שוב בעוד שבוע ולראות איפה אני עומד, מה שכן זה מכבוד להתחשב בעובדה שאני HARDGAINER ושחיף מסריח.

אחרי מסה ארוכה ומתישה, ואחרי חיטוב קצר (אקטומורף אחרי הכל) יהיה לי גוף יפה. אבל זה המון עבודה וזה ממש לא קל.
    בכמה זמן עלית 8 קילו?
    ואל תצפה שאחרי חיטוב ראשון יהיה לך גוף של דוגמן של קלווין קליין, יהיה לך גוף יפה והכל אבל הוא ידרוש שיפורים קטנים.
    וואי אני מת להתחיל כבר מסה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אם נעיף את התקופת המחלה אז חודשיים וחצי
    NOOBS GAINS אבל עדיין, לדעתי זאת התקדמות טובה.

אני במסה נקיה והסיבה שעליתי כ''כ מהר זה כי זה NOOB GAINS וכל אחד עולה מהר בהתחלה...אח''כ זה יורד ל2 קילו בחודש. שזה מה שאני מתכנן לעשות כי עכשיו קיץ ולא בא לי לעלות בשומנים, לקראת החורף הבא אני אדפוק מסה יותר מלוכלכת (אבל לא מטונפת כמו GOMAD וכל החרא הזה של השמנים הקיצוניים, פשוט אוכל יותר) ואעלה יותר מהר ואעשה חיטוב לקראת הקיץ הבא.

בגדול יצאתי טמבל שהתחלתי מסה בחורף כשכולם מתחילים בקיץ אבל ניצלתי את זה שנפתח לי התיאבון פה בארה''ב ואמרתי "יאללה נעשה עם זה משו אחרת סתם אשמין" והתחלתי להתאמן.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 21-03-2013 בשעה 19:05.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,441 | הודעות: 8,201,034 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect