נכתב במקור על ידי
Above And Beyond
SICKKUNT.
חבל שאני בחיים לא אראה סביר עד שאשקול 90-100 קילו לפחות כי יש לי מבנה גוף מאוד דפוק. בעיקר ידיים. אם הבנאדם הממוצע נראה טוב על 74-80 קילו, אני יראה במשקל הזה כמו ניצול שואה. שונא ידיים ורגליים ארוכות. מילא הייתי גבוה, אבל אני גמד מסריח (1.80)...קיצר נדפקתי מכל הכיוונים בגנטיקה
שמע יש עליה מאוד טובה, הליפטים שלי קפצו פי איזה 3, בהתחלה הייתי ממש חלש אפילו בנות בנות 12 היו מרימות יותר ממני, מהאלה שאתה מסתכל עליהם במכון ואומר "איזה חלשלוש שיפרוש אין לו עתיד חברה שלי מרימה יותר ממנו", זאת הייתה הפעם הראשונה שדרכתי במכון ועשיתי אימון כלשהו, תהיה בטוח שכל שחיף ושחיף הוא מארק ריפטו לעומת איפה שהתחלתי.
אבל וואלה השתפרתי רצח ואני כבר לא מרגיש חלש, אמנם לא סוס אבל ממש לא חלש, לפחות זה מה שאומרים לי. ואני רק מתחיל והייתי חולה מת איזה שבועיים והפסקתי להתאמן בגלל זה, יכולתי לצבור יותר מסה אפילו. איזה אחד שלא ראה אותי פה חודש וקצת פגש אותי בבר ואמר "WOW BRO U GOT SOME SIZE, STILL WORKING OUT"? והבנאדם די מסיבי ככה שזה החמיא לי רצח
עבדתי בעיקר על הטכניקה ועכשיו אני מנסה לקפוץ כמה שיותר מהר במשקלים כמה שאני יכול, מקוהו שילך לי טוב. מה שכן יש שינוי משמעותי הייתי אומר, בקושי עליתי בשומן אם בכלל (והדיאטה שלי לא הכי נקיה, אני אוכל צ'יט פעמיים-פעם בשבוע). בגדול אני פשוט זולל בשק (בעיקר עוף) ודגים, אוכל כל שעתיים ומנשנש בין לבין איזה אגוזים
בגדול עליתי...7-8 קילו? צריך להשקל שוב בעוד שבוע ולראות איפה אני עומד, מה שכן זה מכבוד להתחשב בעובדה שאני HARDGAINER ושחיף מסריח.
אחרי מסה ארוכה ומתישה, ואחרי חיטוב קצר (אקטומורף אחרי הכל) יהיה לי גוף יפה. אבל זה המון עבודה וזה ממש לא קל.