|
|
שינטן יFATSHORTBALD
אתה בא להטריל בPUAHATE?
למרות שנראה לי שאני יוצא היום אבל וואלה לא בטוח אין לי כוח בכלל הלכו לי הרגליים מהסקוואט של אתמול אני בקושי זז
EAT
LIFT
TROLL
SLEEP
REPEAT
להטריל ולהתאמן>להשתכר ולצאת להתחיל עם בנות
נערך לאחרונה על ידי u mirin DashBerlin; 19-03-2013 בשעה 23:49.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה זה הסרטון הזה הרגגג אותי "YOU BETTER BACK IT OFF" חחחחחחחחח בואנה הם חולים אני לא יודע אם זה אמיתי או שזה סתם טרולינג
אמיתי לגמרי
השכונות של הכושים והמקסיקנים פה זה הREAL DEAL, בתור אחד שמסתובב עם מקסיקנים לאחרונה והחבר'ה בכנופיות והם בני זונות מסוכנים, מעדיף להסתבך עם 10000 ערסים ולא עם אחד מהם מה שכן הם אחלה גברים עם הרבה כבוד, מעריך אותם אחושרמוטה, בניגוד לאמריקאים הלבנים שהם PUSSYS רצח שכולם דיבורים...באיזה דיווח שטח אחד פה סיפרתי שגנבתי בנות מאמריקאים לבנים, ועיצבנתי אותם עם הטקטוניק והU MAD והם לא עשו לי כלום, מקסיקנים היו מזיינים אותי על זה אני בטוח ב100%
ספר להם על ערסים הם יצחקו לכם בפנים ויגידו שהיו מורידים להם תפרצוף עם אקדח וממשיכים ללכת
לאט לאט צובר לעצמי גב פה בלי עין הרע
יאללה סטטוס אני מגיע
נערך לאחרונה על ידי u mirin DashBerlin; 20-03-2013 בשעה 00:01.
פעם גם אני הסתובבתי עם מקסיקנים,הם בכלל לא כאלו מסוכנים,הם גם עושים הרבה SHOW OFF למרות שהכרתי איזה מישהו אחד שהיה בכנופייה של מקסיקנים,בו נגיד ככה,הבנאדם הוריד שתי כושים גדולים שמנים דפק שתי אגרופים ועשה להם K.O
היה וידאו בפייסבוק ואז חרא משטרה הורידה אותו
הכי מסוכנים תמיד יהיו שחורים,רובם גם נחמדים אם אתה לא מחפש מכות מהם,הם גם מכובדים ויש להם תמיד חומר טוב
BANG BANGG
נערך לאחרונה על ידי Awake1; 20-03-2013 בשעה 00:24.
אולי בקנדה
אבל פה זה לא ככה
המקסיקנים שאני מסתובב איתם מזיינים את כל השחורים שיש פה בתחת, בקומפטון נגיד השחורים כבר מזמן לא שולטים, המקסיקנים משתלטים על השכונות שלהם חופשי
יש את הילדי פוזה שעושים רעש אבל החבר'ה של הכנופיות לא חלק מהם תהיה בטוח
מה שאני יודע זה שלא הייתי רוצה להסתבך לא עם שחורים ולא עם מקסיקנים, מה שכן המקומיים הלבנים כאלה PUSSYS, כל פעם החבר'ה שאני איתם צוחקים עליהם חחח אבל הם מכבדים אותי כי יודעים שאין לי תמנטליות של האמריקאי הלבן שהוא PUSSY
נערך לאחרונה על ידי u mirin DashBerlin; 20-03-2013 בשעה 00:49.
וואללה לא ידעתי שגם לכם יש את זה,מי שום מה אין פה הרבה כבוד ללבנים המקומיים יש להם מבטא צרפתי של אינסלים והם כולם פה PUSSY וגם המנטאליות שלהם דפוקה
ואצלנו זה כבר די מזמן לא בדיוק כנופיות של מאיפה שאתה בא
זה יותר ה West side נגד ה East side
כנופיות של האדומים נגד הכחולים,אני די בטוח שגם לכם יש את זה ב LA כי כל הכנופיות האלו במקור הגיעו מארצות הברית עד למונטריאול
קריפס ובלודס?
הם כבר לא פעילים כמו שהיו בעבר והם סתם פוסיז וממש לא מה שהיו פעם, אפילו בקומפטון השחורים כבר אוכלים מכות מההיספנים וקומפטון זה ה-איזור של קריפס ובלודז..
MS-13 זה הREAL SHIT הבני זונות לא רואים בעיניים
לא מבין גדול בזה אבל השחורים פה לדעתי מאבדים תכוח שלהם, לא אגיד שהם לא מסוכנים אבל הם לא מה שהיו פעם...
נערך לאחרונה על ידי u mirin DashBerlin; 20-03-2013 בשעה 06:22.