קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] חיים משעממים ללא תכלית
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-03-2012, 07:19
  2. חיים משעממים !
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 12-06-2011, 11:21
  3. חיים משעממים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 03-12-2007, 22:04
  4. [בעיה] חיים משעממים...
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 07-04-2006, 18:57
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 40

חיים משעממים

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ברירת מחדל חיים משעממים

טוב.. אני בן 18 ועדיין לא התנשקתי או זיינתי ויש לי פחות או יותר חיים משעממים.
    יש 2 ידידות, אף פעם לא הייתה לי חברה ובזמן האחרון גם חברים התחלתי לאבד.
    ביום שישי האחרון לא יצאתי כי לא היה לי כוח לסבול את האנשים שאני יוצא איתם, לפעמים צוחקים ויורדים עלי אבל אני ילד ביישן, שקט ואני לא יודע לרדת על אחרים וגם אני לא ממש בקטע של מכות אז אני לא יודע מה לעשות.
    אין לי "לשון חלקלקה ", אני לא יודע לזרום עם בחורה אפילו בצ'ט בפייסבוק.
    אני לא נראה כל כך טוב, חזרו לי החצ'קונים, אין לי גוף יפה ( אני מת לחזור להתאמן אבל נפצעתי בכתף כשהתאמנתי לפני שנה ) ויש לי משקפיים וכולם אומרים לי שלא מתאים לי משקפיים אבל אין לי כסף לקנות עדשות.
    אין לי ביטחון עצמי, אני לא מביא חברים לבית כי אני מתפדח מזה שהבית שלי מכוער ( ספות קרועות, בית מכוער ) ואין לנו כסף לשפץ אותו.
    אני לא יכול לעבוד בעבודה פיזית בגלל הבעיה בכתף, חשבתי לעשות שיעורים פרטיים אבל עשיתי אחד ואני לא יודע ללמד.
    אפשר להגיד שיש לי רק 3 חברים ממש טובים שיעזרו לי בשעת צרה.
    הסטטוס שלי הוא ילד שקט, טוב וחכם, אין לי מעגל חברתי רחב ובדרך כלל שמשעמם לי אני נשאר בבית רואה טלוויזיה וכשאני יוצא עם חברים אני הילד השקט שלא מביע דעה.
    לפעמים הביטחון קצת עולה אבל כמו שהוא עולה מהר הוא יורד מהר יותר ממה שהוא היה.
    יש פער גדול בין מה שאני חושב לבין מה שאני עושה, אני כל הזמן אומר לעצמי לשים זין על כולם ובעצם אני נעלב מכל שטות, אני תמיד אומר לעצמי שאם עוד פעם מישו מעצבן אותי אני הולך לדפוק לו מכות אבל בעצם אני לא עושה כלום, שאני מדבר עם בחורה אני תמיד אומר לא לחשוב יותר מידי ולזרום אבל בעצם יש שתיקה בגלל שאני חושב יותר מידי מה להגיד.
    מקווה שתעזרו לי להתקדם ולהתשפר

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

נשמע כאילו המצב קצת בעייתי אצלך. אבל קח את זה כאתגר. מפה אפשר רק לעלות.

לכל סיטואציה שאתה מתאר בחיים שלך יש תירוץ. הגיע הזמן לקחת את עצמך בידיים. אין כסף? לך לעבוד. יש כסף? תתחיל עם רוקוטן לתקופה של חצי שנה, תפטר מהחצקונים. תוך כדי אתה יכול לעבוד על תזונה נכונה לקראת חיטוב (מסה). כשתרגיש טוב יותר תשקיע בחדר כושר ובשיזוף על הדרך. יהיה לך גוף והביטחון העצמי גם יגיע, מבטיח.

יאללה תרים את התחת ותתחיל להשתלט על החיים שלך!

קודם כל שמור על הכתף שלך אל תעשה איתה כלום עד שהפציעה לא עוברת.
    תעשה פיזותרפיה ולך לאורתופד כדי להחזיר את הכתף שלך לתפקוד מלא.
    אל תשתה / תעשן.
    תתחיל לעשות ריצות בערבים זה ירגיע אותך מבטיח לך.
    תתחיל לחשוב כמה שיותר בפשטות, תחשוב על איך אתה משפר את עצמך בכל אספקט.
    אם אתה לפני צבא ואתה יכול - תתגייס לקרבי.
    אם התגייסת לקרבי תשאף להגיע להיות מפקד / קצין ותתחיל לפתח את התכונות מנהיגות שלך.
    תלמד על שפת גוף תאמין לי שזה נושא מדהים ומאוד מורכב שיעזור לך בכל דבר בחיים בין אם זה לקרוא אנשים אחרים ובין אם זה להציג את עצמך טוב יותר.
    אל תתרגש מהמצב הכלכלי שלך, זה קשה אבל כשתהיה במסגרת הצבא זה יקל עליך מאוד.
    תתחיל להיות יצירתי ומקורי, אתה יכול להוציא מעצמך דברים מדהימים... תסלק מחשבות רעות ותפתח גישה חיובית לכל דבר ודבר.
    שמור על החברים הקרובים שלך, אל תזרוק אותם לפח. תעשה טלפון לכל אחד מהם כל יום ותראה שאכפת לך מהם.
    תקבל השראה מאנשים - קח דוגמא:
    תתחיל לעבוד על המוטיבציה שלך, תתחיל לשים לך מטרות, תתחיל פאקינג לחיות כמו שתמיד רצית.

בהצלחה אחי

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי duzap צפיה בהודעה
    קודם כל שמור על הכתף שלך אל תעשה איתה כלום עד שהפציעה לא עוברת.
    תעשה פיזותרפיה ולך לאורתופד כדי להחזיר את הכתף שלך לתפקוד מלא.
    אל תשתה / תעשן.
    תתחיל לעשות ריצות בערבים זה ירגיע אותך מבטיח לך.
    תתחיל לחשוב כמה שיותר בפשטות, תחשוב על איך אתה משפר את עצמך בכל אספקט.
    אם אתה לפני צבא ואתה יכול - תתגייס לקרבי.
    אם התגייסת לקרבי תשאף להגיע להיות מפקד / קצין ותתחיל לפתח את התכונות מנהיגות שלך.
    תלמד על שפת גוף תאמין לי שזה נושא מדהים ומאוד מורכב שיעזור לך בכל דבר בחיים בין אם זה לקרוא אנשים אחרים ובין אם זה להציג את עצמך טוב יותר.
    אל תתרגש מהמצב הכלכלי שלך, זה קשה אבל כשתהיה במסגרת הצבא זה יקל עליך מאוד.
    תתחיל להיות יצירתי ומקורי, אתה יכול להוציא מעצמך דברים מדהימים... תסלק מחשבות רעות ותפתח גישה חיובית לכל דבר ודבר.
    שמור על החברים הקרובים שלך, אל תזרוק אותם לפח. תעשה טלפון לכל אחד מהם כל יום ותראה שאכפת לך מהם.
    תקבל השראה מאנשים - קח דוגמא:
    תתחיל לעבוד על המוטיבציה שלך, תתחיל לשים לך מטרות, תתחיל פאקינג לחיות כמו שתמיד רצית.

בהצלחה אחי
    ואו מאיפה באת
    אחלה תגובה אחי למדתי כמה דברים גם בעצמי ממה שכתבת

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

duzap, יש לך אחלה של ראש נשמה, אני רוצה לראות ממך יותר פעילות בפורום הזה.
    אני רוצה אנשים כמוך בפורום, לא חרטטנים שמדברים על חיצוניות ויופי ודברים שיטחיים כאלה כל היום...
    כל הכבוד לך

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

תודה לכל מי שעזר!!
    הייתי קצת במצב של באסה שכתבתי את זה אבל אחרי שקראתי את התגובות שלכם יצאתי מהמצב הזה.
    תודה על העידוד

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אתה נשמע SADCUNT...בחטיבה הייתי כמוך, אם לא יותר גרוע. לפחות יש לך חברים לצאת איתם, לי לא היה גם את זה.

תעיף חצ'קונים, תעשה תספורת בתזונה (לא קצר או גלח), תשתזף, תחזור להתאמן, לאף אחד לא אכפת איך הבית שלך נראה כי עם חברים אמורים לצאת החוצה ולא להתקע בבית, אני למשל בקושי הבאתי אנשים לבית שלי שהייתי גר עם ההורים כי הייתי עסוק בלהיות בחוץ.

תעבוד ותקנה עדשות, זה לא כזה יקר...או שאפילו תקנה משקפיים שנראות יפה כמו המשקפיי היפסטרים האלה, יש אנשים שלא צריכים משקפיים שלובשים אותם כי זה יפה.

מכות אתה לא צריך להיות חזק פשוט קח בקבוק ושבור להן על הראש ודקור אותו בבטן ואף אחד לא ירד עליך, כשהתחלתי להתאמן לא יכולתי להרים את המוט אבל עדיין אף אחד לא נגע בי לא בגלל שהייתי חזק אלא בגלל שהייתי משוגע שלא רואה בעיניים...ואני הייתי שחיף בתת משקל (ועדיין שחיף רק לא בתת משקל)
    אל תדאג אתה לא תהרוג אותו גם אם תתאמץ. אחרי זה תקבל את כל הכבוד שבעולם וכולם יחזיקו ממך.

אחרי שתיראה הרבה יותר טוב ויהיה לך בטחון עצמי יותר גבוה אתה כבר לא תסתובב עם האפסים שיורדים עליך, אתה תסתובב עם אנשים איכותיים ותרד בעצמך על מי שירד עליך. מנסיון, גמאני פעם הייתי כמוך.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

אפילו להכי טובים יש תקופות קשות בעיקר התחלות חדשות

העיקר שאתה במגמה של להשתפר ולהשתנות

וקח ראקוטן

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    אתה נשמע SADCUNT...בחטיבה הייתי כמוך, אם לא יותר גרוע. לפחות יש לך חברים לצאת איתם, לי לא היה גם את זה.

תעיף חצ'קונים, תעשה תספורת בתזונה (לא קצר או גלח), תשתזף, תחזור להתאמן, לאף אחד לא אכפת איך הבית שלך נראה כי עם חברים אמורים לצאת החוצה ולא להתקע בבית, אני למשל בקושי הבאתי אנשים לבית שלי שהייתי גר עם ההורים כי הייתי עסוק בלהיות בחוץ.

תעבוד ותקנה עדשות, זה לא כזה יקר...או שאפילו תקנה משקפיים שנראות יפה כמו המשקפיי היפסטרים האלה, יש אנשים שלא צריכים משקפיים שלובשים אותם כי זה יפה.

מכות אתה לא צריך להיות חזק פשוט קח בקבוק ושבור להן על הראש ודקור אותו בבטן ואף אחד לא ירד עליך, כשהתחלתי להתאמן לא יכולתי להרים את המוט אבל עדיין אף אחד לא נגע בי לא בגלל שהייתי חזק אלא בגלל שהייתי משוגע שלא רואה בעיניים...ואני הייתי שחיף בתת משקל (ועדיין שחיף רק לא בתת משקל)
    אל תדאג אתה לא תהרוג אותו גם אם תתאמץ. אחרי זה תקבל את כל הכבוד שבעולם וכולם יחזיקו ממך.

אחרי שתיראה הרבה יותר טוב ויהיה לך בטחון עצמי יותר גבוה אתה כבר לא תסתובב עם האפסים שיורדים עליך, אתה תסתובב עם אנשים איכותיים ותרד בעצמך על מי שירד עליך. מנסיון, גמאני פעם הייתי כמוך.
    שבור בקבוק על הראש ודקור אותו בבטן? לא משנה מה רשמת בתגובה שלך... אחרי שאמרת את זה הערך של התגובה שלך שווה לאפס.
    מי שרב מכות זה בן אדם שלא יודע לשלוט על עצמו.
    רבים מכות כשמדובר בהגנה עצמית ושזה מפלט אחרון, לא מעבר לזה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

שבור בקבוק על הראש ודקור אותו בבטן? לא משנה מה רשמת בתגובה שלך... אחרי שאמרת את זה הערך של התגובה שלך שווה לאפס.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי diqnus צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    youtube.com/watch?v=0kwXQsbJvn4

בן אדם שיכול לשבור לך את הראש אומר לך אותו דבר
    אתה צוחק כי אתה ילד מושפע
    בן 22 אבל עדיין ילד

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לא הלכתי מכות מאז כיתה י'.

פשוט צריך פעם אחת להראות שאתה לא ילד כאפות וזהו. והדרך הטובה ביותר להראות את זה היא לאשפז את מי שחושב שאתה כזה.

אבל עזוב קיבלת חינוך של מלשינים בבית...שאם מציקים לך אתה חייב להגיד למורה או לדווח לשוטר אנאערף..או יותר גרוע להתעלם ולהמשיך להיות ילד כאפות
    ככה זה הישראלי הממוצע, סיסי אחושרמוטה. הכל בא מהבית.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 25-03-2013 בשעה 01:42.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

זאת הבעיה של אנשים כמוך. אתם מסיקים על בן אדם מסקנות מיד בלי להכיר אותו.
    ישר אתה מסיק שאם אמרתי ככה, אז אני ככה.

אני אומר לך את זה אחרי שהבנתי מאוד לעומק את החיים.
    אתה לא מכיר אותי ב-כ-ל-ל אז תשמור את ההערות שלך לעצמך.
    אני לא גדלתי בבית אשכנזי שבדרך כלל שם מחנכים את הילדים בדרך שאתה אומר.
    אני דווקא מזרחי, גדלתי בבית מזרחי וגם רבתי לא פעם ולא פעמיים מכות בחיים שלי ובחיים שלי לא הלשנתי על אף אחד.
    זה אומר שאני גבר שרבתי מכות?
    זה אולי אומר שאני לא פחדן אבל זה ממש לא הופך אותי לגבר.
    היום אני בוגר ואני יודע שזה היה סתם בגלל שהייתי ילד שלא שולט על הכעסים והרגשות שלו אז ישר הייתי מוציא את הכל במכות כמו אידיוט.
    נכון שזה גורם לילדים בבית ספר להבין שלא כדאי להתעסק איתך אבל היום שאני מבין דברים אחרת אני אומר לך שאפשר לגרום להם להבין את זה בלי מכות.

לשבור למשהו בקבוק על הראש? לדקור בבטן?
    מי אתה? נכנסת לדמות של אבי הטחול בבורר?
    אם אחרי שסיימת בית ספר אתה עדיין נותן רעיונות כאלה אתה מתנהג פשוט כמו ילד.

שתגדל ותהיה אבא תגיד לילד שלך לשבור בקבוק על הראש לילדים בבית ספר? בחיאת רבאק.
    אני לא מתפלא למה הנוער שלנו כל כך מסריח וכל התרבות שלנו מסריחה.
    זרעים מבוזבזים בלי ערכים בלי כלום. כל אחד לומד מהשני להתנהג כמו זבל.
    נערך לאחרונה על ידי duzap; 25-03-2013 בשעה 02:11.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

מזה שייך מי אתה את מי זה מעניין זה לא שייך לכלום העדה שלך...
    או שאתה קיבלת חינוך של "תעמוד על שלך ותרדוף אחרי החלומות שלך ותרסק את כל מה שמפריע לך בדרך" או "אם קשה לך אז תוותר".

וכן, אני אגיד לילד שלי להגן על עצמו כי מכות רחוב זה לא "ידיים ורגליים", זה לנסות להרוג את השני בכל דרך אפשרית בזמן הכי קצר שאפשר (מכות רחוב נגמרות בפחות מדקה כשאחד מהם נוסע למיון), אם אשרוד עד הגיל שבו אהיה אבא לילד. למה? כי אני גדלתי על הערכים האלה והלך לי לא רע כשהשתמשתי בהם. אותי לימדו שאם מישו מציק לך תחזיר לו, ולא במילים. כי תכלס, רק קוקסינלים זורקים מילים אחד על השני ודוחפים עם צעקות של "יבן זונה", אף אחד לא יכבד אותך אם אתה כולך דיבורים....לא אומר שצריך לדקור על כל מילה שניה אבל הילד במצב שאני הייתי בו פעם בחטיבה ולא רציתי שהוא יחזור על עצמו בתיכון והילד היה שמן אחושרמוטה והייתי שחיף מת אז מה עשיתי? התחלתי לזרוק עליו כיסאות, שולחנות, לקחתי תקסדה של האופנוע שלו ודפקתי לו איתה מכות, הפכתי עליו את כל הכיתה. מאז לא הלכתי מכות פעם אחת בחיים.

אם הייתי שותק כמו נקבה או מלשין הוא היה ממשיך להציק לי, אחרים היו מצטרפים אליו, הייתי שוב ילד כאפות כמו שהייתי בחטיבה (כשלא הייתי מחזיר) ומה יצא לי מזה?

אתה לא "גבר" כי אתה הולך מכות אתה "גבר" כי אתה לא נותן לאיזה SADCUNT לדרוך עליך ולהפוך אותך לילד כאפות.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 25-03-2013 בשעה 02:56.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

עזבו אותכם מכות זה בריא זה חלק מהאיזון של העולם הזה
    באנו מהחיה וכל האגרסיות והתוקפנות שהיו לנו בתור קופים כדי להשיג אוכל וסקס נמוגו
    הדרך לחיים בריאים היא גם מכות עדיף במסגרת נסו קצת MMA או תיראו UFC ותבינו שאלימות במינון הנכון יכולה לעשות רק טוב

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect