נכתב במקור על ידי
Above And Beyond
אתה נשמע SADCUNT...בחטיבה הייתי כמוך, אם לא יותר גרוע. לפחות יש לך חברים לצאת איתם, לי לא היה גם את זה.
תעיף חצ'קונים, תעשה תספורת בתזונה (לא קצר או גלח), תשתזף, תחזור להתאמן, לאף אחד לא אכפת איך הבית שלך נראה כי עם חברים אמורים לצאת החוצה ולא להתקע בבית, אני למשל בקושי הבאתי אנשים לבית שלי שהייתי גר עם ההורים כי הייתי עסוק בלהיות בחוץ.
תעבוד ותקנה עדשות, זה לא כזה יקר...או שאפילו תקנה משקפיים שנראות יפה כמו המשקפיי היפסטרים האלה, יש אנשים שלא צריכים משקפיים שלובשים אותם כי זה יפה.
מכות אתה לא צריך להיות חזק פשוט קח בקבוק ושבור להן על הראש ודקור אותו בבטן ואף אחד לא ירד עליך, כשהתחלתי להתאמן לא יכולתי להרים את המוט אבל עדיין אף אחד לא נגע בי לא בגלל שהייתי חזק אלא בגלל שהייתי משוגע שלא רואה בעיניים...ואני הייתי שחיף בתת משקל (ועדיין שחיף רק לא בתת משקל)
אל תדאג אתה לא תהרוג אותו גם אם תתאמץ. אחרי זה תקבל את כל הכבוד שבעולם וכולם יחזיקו ממך.
אחרי שתיראה הרבה יותר טוב ויהיה לך בטחון עצמי יותר גבוה אתה כבר לא תסתובב עם האפסים שיורדים עליך, אתה תסתובב עם אנשים איכותיים ותרד בעצמך על מי שירד עליך. מנסיון, גמאני פעם הייתי כמוך.